Sziasztok
Nekem már csak 1 hetet kell kibirni nyaralásig
Már nagyon várom, végre eljutunk a párommal nyaralni. Még nem voltunk együtt nyaralni soha......... Igaz, hogy jönnek anyósomék, meg a sógornőmék is, de biztosan jó lesz.........
szaladgálás
Nálunk azóta nincs pihenő, mióta a gyerek mászik, feláll. Azóta elkezdődött az aktív fogyókúra. Már fogytam is tőle.........
Képzeljétek, a gyerek mutogat, a kis mutatóujjával mutatja, hogy mit kér. Meg ha megkérdezem tőle, hol van anya babája, rámutat az 1 méter magas macira, de mutatja az apát is, mamát is, meg engem is.
olyan édes......
Először az auchanban mutatta a fagyit, hogy ő olyat kér
Rucik
Mi már a 80-sokat horjuk, sajna az összes többit már kinőtte. Igaz, hogy van még 2 db 56-os rugi, ami még mindig jó rá
Conti
A Tomy toliga mennyibe kerül? És milyen bolt a Madrina? Érdemes elmenni?
Védőnő
Én a védőnőt utoljára akkor láttam, mikor a gyerek 1 hónapos volt. Akkor is bejött csengetés nélkül a kapun, és a bejárati ajtón. Egyszer csak ott állt az előszobában. Jól leteremtettem, hogy ezt meg hogy képzeli, ráadásnak a gyereket is felébresztette, hogy ő most megnézi. Azóta viszont felénk sem nézett, nem mintha hiányozna.
Megint találtam csomókat a mellemben. Teljesen beparáztam. Ráadásnak mindkettőben van, a balban egy nagyobb, a jobban egy kisebb. A nagyot kb. 2-3 cm-esnek érzem. Egyszer már megműtöttek ezzel, akkor szerencsére jóindulatú volt (2-őt vettek ki a jobból, egy 3,5 cm, és egy 1,5 cm-est), de most kezdek rémeket látni..............
No most megyek is, mert megint a sírás kerülget
Szilcsike