Sziasztok,
tegnap olvastam, h nem érti vki, h miért nem maradt meg a baba inszem után, hiszen minden ok volt. doki sem érti.
megnéztem otthon a csodálatos utazás című könyvet, amiben a fogantatástól egészen a születésig leírják a baba útját! nagyon érdekes, teli van szép, érdekes képpel.
a könyv azt írja nagyobb esély van a lottó5-höz, mint 1 spermából terhesnek lenni!!!
a kiskatonáknak a helyzete nagyon nehéz, és mire eljutank a petesejtig az út tele van veszéllyel, akadállyall
1, a petevezeték kb 30cm mélyen lehet, amit el kell érniük. ez nekik km-et jelentenek, mert 1 óra alatt kb 1,5cm-t úsznak.
2, a hüvely alapvetően savas, ami a kiskatonáknak kedvezőtlen. igaz peteéréskor kevésbé savas a hüvely és az ondo lugos, de a savas közeg káros.
3, a méhszájat nehéz megtalálni, sok kiskatona be sem jut, mert a ,,falba ,, fúródnak.
így a több száz v tízmillióból csak pár ezer jut be a méhbe!!:shock:
ezek az akadályok inszemnél szerencsére nincsenek, de sajna még mindig vannak akadályok!
4, az érett pete az egyik petevezetőben van. tehát, ha a másik vezetékbe úsznak a fiúk ,akkor nem találnak ott semmit.
5, ha a jó irányba úsznak is akkor is a vezetékben vannak vmiféle bolyhok , amik foglyul ejtik a fiúkat.
így csak kb 500 kiskatona jut el az érett petéhez!!borzasztó!!!
szóval a legközelebbi inszemnél mondjátok a fiúknak , h mi mindenre vigyázzanak, merre menjenek!!
bocsi, sajnos nem tudtam olyan jól leírni ahogy a könyv, de ha vkit érdekel, akkor esetleg le is másolhatom , v bemásolhatom pontosabban.
még volt egy hasonlat, arra, h ha nem a megfelelő vezetébe mennek a fiúkák: minha a lazac a terméketlen folyómellékbe úszna az árral szemben. - kedves hasonlat nem??
fel a fejjel !!! a köv tuti meglesz!!!!
bocsi h hosszú voltam és regényt írtam!!!