Sziasztok!
Jó rég írtam, s közben mik történtek...
Henka, csatlakozom a többiekhez: ne aggódj, bízz abban, h minden rendben lesz! Látod, a másik topikból is jöttek barátnők, hogy megvigasztaljanak. - Sziasztok!
Marcsi, nagyon sajnálom, ami veletek történt. Minél hamarabb egészséges babát kívánok nektek!
Én is tudnék rémtörténeteket írni, nekem is 2 barátnőm, sőt a nővérem is elvesztettek 7-8 hetes babákat, és az egyik sógornőmnek sajnos halva kellett megszülnie a babáját. Igaz az, hogy a terhességek egy része sajnos nagyon hamar befejeződik, de képzeljétek, minden 3 terhességből 1 meg úgy szakad meg, hogy nem is tudnak róla az anyák, mert teljesen szabályos a ciklusuk.
Henka, de ilyeneket most el se olvass, csak a jóra gondolj! az alapján, amit az előző terhességedről írtál, arra gondolnék, hogy te ilyen alkat vagy, és nagyon bízom abban, hogy minden rendben lesz veletek!
Kike, jobbulást Kristinek!
Szépek vagytok, remélem, kevésbé laposak, mint a képen
Wera, anyukádnak igaza volt az aggódással kapcsolatban - és állítólag több gyereknél nem duplázódik, hanem köbre emelődik... többgyerekesek, ez igaz?
Gabi, ha még aktuális, nekem is küldhetsz egy kérdőívet:
otidzsoti@freemail.hu
Képzeljétek, mindjárt indulunk egy barátnőmhöz, aki ikreket vár
Elvileg február elejére, de a dokija szerint örüljön, ha a karácsonyt kihúzzák a babák odabent. Úgyhogy gyorsan meglátogatjuk, amíg még tudunk egy kicsit beszélgetni - na nem sokat, mert közben a gyerekekre is figyelnünk kell majd. A nagyfia fél évvel idősebb Ottónál, most már elég jól tudnak együtt játszani, de mindig megy a féltékenykedés...
Most elköszönök, mert fel kell keltenem a hétalvót, hogy el tudjunk indulni. Este megpróbálok benézni hozzátok.
Szép napot, sziasztok!