Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szép napsütéses délutánt mindenkinek :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Egyébként Sziasztok!

Zsu! Nagyon sajnálom a történteket! Próbálj meg új erőre kapni és legalább már tudjuk, hogy sikerül, csak valószínűleg legközelebb egy kis rásegítés is kell.

Szösszenet! Nagyon csini kismami vagy!!!!

Erzsi! Sikerül???

Kriszti! Mi újság???
Vendég

helloka zsuzska :P gyönyörű idő van, szépen süt a nap, de naaagyon hideg van.
Vendég

Pintyus! Melyiket????

Az elsőn amin 2 szín van, egymásra van rakva 2 görbe, amin az ovulációtól hasonlítja össze a hőket, ezen az augusztusi és a szeptemberi hőim vannak. A 2. görbe a mostani, a 3. pedig a legutolsó görbém az októberi.
Vendég

ja, kösz mert nem nagyon értettem én azt a sok fajta görbét. Az enyém a ciklu. van de nem valami igéretes. Nekem még eyszer sem ment fel a hőm!!! :cry:
Vendég

Pintyus: Ne is említsd a hideget.... reggel fél nyolckor indultam el Csepelről Lőrincre, majd vissza.... azt hittem, a buszmegállóban befagy a .......m :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Erzsi: Ne add fel, sikerülni fog az, csak idő kérdése.... én is marha sokáig bénáztam, mire megszültem a vonalzómat :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pintyus: Hol találom meg az ameriai hot dog receptjét?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

erzsi?!!!! hol vagy!!! Ne add fel, sikerulni fog!!!senki sem tudja elsőre.

Mennem kell csekket befizetni. Irtozom a hidegtol!!! BRrrrrrrrrrrr :roll:
Vendég

Sziasztok!
Még nem jött meg!A teszt negativ!
Pintyus!
Iwiwen és myvip-en van a gyerekekről kép!
Ha érdekel akkor megirom milyen néven találsz!!!!
Vendég

lányok most épp fealdtam mert beállt a sorom mennek az öreglyányok üdülni :lol: mi meg itt robotolunk ez nem igazság :twisted:
erzsebet0312

hát ez az..... valakinek a pénzt is kell keresenie.... mondom én, akinek szerelemszakmája van.... élni csak a párom fizetéséből tudunk :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

jajj ne is mond alig vagyok otthon :cry:
erzsebet0312

Erzsébet: Mivel foglalkozol?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska!! Te mit dolgozol???

Kriszti: ird meg priviben az iwiw nevedet. :)

Én se nagyon szeretem amit csinálok, de legalább én itthon vagyok, és nincs kötött munkaidőm, akkor csinálom amikor akarom a lényeg hogy meglegyen. de ebben az a jó hogy közbe tudok főzni is és takaritani és én ezt nagyon szeretem.

2 évig én is irodában voltam, de ugy dontottem csak nem jo a párommal 24ből 24-et együtt lenni!! :roll:
Vendég

Sziasztok!

Én még új vagyok itt, és a babával is még csak most töltöm be a 12. hetet, de úgy néz ki minden oké lesz.
A tanácsotokra lenne szükségem, mit javasoltok az alábbi szituban:
Szerencsére eddigi életem során nem szorultam sűrű orvosi, nőgyógyászati ellátásra, az évi szűrővizsgálatban kimerült az orvoslátogatásom, ezért nem lett állandó dokim. De az első babám már útban van, és egy barátunkra hallgatva az ő dokijukat kerestem fel teljes idegenként. Talán ismerős Dr. Baltschik Miklós, a János kórházhoz tartozik. A tarifa nem kevés, de rendes pasas, kétszer voltam nála, de bennem nem alakult ki bizalom iránta.
Az anyukám eü dolgozó az Erzsébet kórázban, és egyből örült, hogy majd ott fogo szülni, de enek sajnos vanna árnyoldalai is, gondolom nem kell ecsetelnem...
Szóval kérdés az, hogy szolgáltassam ki maga totál idegeneknek, vagy beszélve anyukámmal menjek hozzájuk, és használjam ki, hogy esetleg normális elbánásban részesülök? Mit gondoltok?
Még csak a 12. hétnél vagyok, ilyenkor még gondolom nem olyan probléma dokit váltani?

Üdv, Cselli
cselli

kuzsanna: volánbusznál vagyok a Népligetben pénztáros belföldbe
erzsebet0312

Pintyus: Könyvtáros asszisztensként dolgozom. De most járok fősuliba.... ha végzek informatikus könyvtáros leszek :shock:
Hülye egy neve van :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én is marhára dilemmázok, hogy váltsak-e dokit, vagy még szavazzak bizalmat neki???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cselli.

Először is gratulálok a babához!!!! :D :D

Jönnek a szokásos kérdések:
Hány éves vagy, és mióta próbálkoztatok?

Szerintem válaszd a második lehetőséget, mert ha nem alakult ki bizalom közted és a doki közt, sose fog, és szerintem annál rosszabb nincsen minthogy ne érezd magad teljes biztonságban magad nála. :roll: ,

Az Erzsébet korházba kéne keressél egy jó dokit, anyud nem tud valakit ajálnlani. Nagyon sokat jelenthet hogy anyud ott dolgozik, igy sokkal kedvesebben fognak veled bánni szüléskor és utánna is.
Vendég

JAJJ CSAJOK HÉTVÉGÉN KICSINOSÍTOM A HÁZAT KARÁCSONYIANN VAGYIS CSAK SZERETNÉM MERT SZOMNBATON ISMÉT DOLGOZOM VASÁRNAP MEG MAZSORETTVERSENYRE VISZEM A CSAPATOMAT Maglódra
erzsebet0312

Erzsebet: Hajrá, szurkolok értetek :wink: :wink:
Én sajna melózni fogok :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Nekem Pintyuska nem sikerült a vonalzóimat megmutatni mert csak aláírásnál utal rá a gép de nem a képet hanem az elérhetőséget adja.Nos csajszikák ilyenkor mizu??? :P
tappancs28

Hajrá Erzsi csapatja!!!!!!!!!!!!!!!

Biztos jó helyezést fogtok nyerni!!!
Borzastó ez a sok munka!!!

Én csinositani fogom a lakást, és rátok is fogok gondolni igérem. Ma romantikus estét szeretnék eltölteni férjecskémmel. Most teszem oda a húslevest.
Vendég

Valaki :o Én mindíg rosszkor jövök fel ezt nem hizem el ,sehol senki :roll: [/img]
tappancs28

Pintyus: Ha eszitek a piplevest.... gondolj rám, jó....imádom :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Tappancs:Ha jól emékszem, a Privátban a név elé azt a kódot kell beírni, ami így kezdődik: [img]és%20így%20végződik:[/img]

[/img]

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna köszi megnézem de már levert adühmert sehogy se volt jó de megpróbálom kicsit elleszek vele aztán vissza jövök köszike :lol: :wink:
tappancs28

Nos lássuk
tappancs28

Tappancs: Marha jók lettek... ugyi vagyol :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Tappancs: Szép nagy családod van :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna köszönöm mind a három manófejű felkerült :lol: !

Romantikus este nem is rossz jó , hogy otthon lesz a párod nekem dolgozik :cry: de majd holnap itthon lesz .Nekem péntekre kellene kitalálni valamit mert szülinapja lesz de a picuroktól nem tudok moccani ill. velük iszonyú macera, de majd kitalálok valamit :wink:.
Remélem :P
tappancs28

Kuzsanna köszönöm igyekeztünk a családtervezésnél és hálistennek sikerült igaz korán kezdtük mivel fiam 22éves koromban,lánykám 25 éves koromban született, legfiatalabb pocaklakó albérlőnk pedig jövő nyáron születik meg. Annak idelyen mikor kicsi voltam és egyke megfogadtam nekem minimum egy focicsapat kell, hogy ne unatkozzanak :lol: .Persze ezt lejebb adtam és most már azt mondom három gyereknél megállok :D . Ő még egy szép egészséges kis gömbőc legyen és elég.Mindegyik nagysúllyal született természetes úton (fiam: 3950, lányom: 4300gr. és 59-60 cm-er)Kis elefánt bébik :lol: pedig a doki is megmondta ráértek volna idekint megnőni.
tappancs28

Sajnos mennem kell mivel a trpék éhesek legyetek jók remélem többször feltudok majd nézni és sikerül beilleszkedni ebbe az új közegbe :) .
Mindenkinek minden jót

Szi :!: asztok
tappancs28

[quote="tappancs28"]S írta:tappancs28ajnos mennem kell mivel a törpék éhesek legyetek jók remélem többször feltudok majd nézni és sikerül beilleszkedni ebbe az új közegbe :) .
Mindenkinek minden jót

Szi :!: asztok
tappancs28

pintyus: köszi hát remélem :lol:
erzsebet0312

szia Tappancs, várunk vissza..... üdv a hadseregnek :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pintyus: Ragadós a lakásdíszítési terved.... bár nemtudom,hogy apa mit szólna hozzá.... de tavaly is nélküle díszítettem és tetszett nekie..... újítani kellene valamit....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

lányok én már úgy útálom az utasokat teljesen ki vagyok már dögölve :oops: nagyon ki vagyok :cry:
erzsebet0312

Szegény Erzsi..... itt meg alig van olvasó..... pedig jöhetnének ám :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mennyi van hátra a mai napból?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szilveszteri programokkal hogy álltok?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na lépek,megyek apácskáhpz... szép álmokat :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok
ujra itt
eddif főztem, meg vendégem is volt.Nem tudtam be nezni. Megcsinaltam a husilevest, mellé csináltam májgombócot is a férjemnek, mert imádja.

És másodiknak sütőben tejszines sajtos krumpli és sertésdagadó, kolbász hussal toltve.

Máglyrakást is akartam csinálni de arra már nincsen időm. Majd holnap.

Most meg van anyi mosatlanom. :evil:

Én újitok minden évbe valamit a dekorácion. A tavaly üvegfesték volt az ablakon, az idén hó sprayt vettem.
Vendég

Na látom most senki nincsen itt!!!

Pedig egy jó hírrel jövök. Képzeljétek most csináltam Lh tesztet, és + lett, egy szep erös csík a T-nél. Nagyon örvendek neki, mert a tegnap nagyon negativ volt. Ezek szerint van peteérésem. Nekem ez is egy nagy öröm, hisz még sosem figyeltem meg. És most látom hogy tojásfeérje is van. :D :D :D :D :D

Ma is és holnap is mindent bele adunk!!! Remélem férjecském is igy fogja gondolni és nem lesz fáradt. :roll:

Szilveszterrel sehogy nem állunk. Nem tudjuk mit csináljunk. Mennénk valahova de nem tudjuk hova kivel, szoval semmi. Es ti???
Vendég

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Sehol senki :!: :!: :!: :!:
Vendég

Pintyus: Vagy még?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát jó lenne elmenni haverokkal valahova pár napra.... de februárban is mennénk wellnessezni és a kettő egy kicsit sok lenne... meg nekem vizsgákra kell tanulnok.... szóval még mi sem döntöttük el...

MEgint marha jó kajákat csinálsz.... küldj egy kicsikét fény. post.... lészgysz :P íííííííííííííííííííííííííííííííí

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Elküldtem!!!

remélem fincsi!!!

Muszály volt valami finit kitaláljak hogy leverjem férjecskémet a lábátol most hogy peteérésem van.

Ti nagy hancurba voltatok ebbe a hóba?
Vendég

Sajna nem ..... ha minden igaz, végre volt peteérésem is..... és akkor egyiknap annyira fáradtak voltunk, hogy mihelyt ágyat láttunk, már aludtunk. Köv.nap meg mire hazajött, én már aludtam. Aztán meg mire belemelegedtünk volna, beállítottak a barátaink.... aztánvégre tegnap este...... durrant a bomba.... deszerintem már későn :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?