Hahó!
Egykezesben nyomom, Ede nálam van, pedig eddig úgy tűnt, aludni fog, de mégse nem. Mostanában nagyon kemény a kissrác, éjjel minimum 3x kel, és ordít, ahogy a torkán kifér. Nappal is ezt a hangerőt alkalmazza, ha nincs kézben. Illetve tegnap meg ma már jobb, talán javulunk. Taki már csak a gyerekeknek van, de nem sok. Holnap jön a doktor Edéhez, akkor megnézetem Miksát, és remélem, szerdán mehet oviba. Ha nem, akkor megháborodok lassan. Sok ez így bezártan. Miksa pár nap után lüttyő, ha nem jár oviba vagy gyerektársaságba, plusz a féltékenység, ami lehetne rosszabb is, de azért van. Ilyenek mennek, hogy direkt zajong, ha Ede elaludt, lehetőleg mellette. Ha szólok, hogy most egy kicsi csöndesebben (nem szoktam, csak ha Edének rossz napja van), akkor dupla hangerővel csinálja. És ilyen apróságok. Plusz őrület, hogy minden pelenkából kipisil Ede, állandóan elázik a dereka. Éjjel minimum egyszer öltöztetem, de van, hogy kétszer. Úgy kezdtük, hogy Huggies-ból időnként kijött a pisi. Mondom az uramnak, próbáljunk mást, de Liberóból nem kapott kis csomagot, nagyot meg nem mertünk, no, vett dem-est, rémes, de annak már nem gumis a dereka, mint rég. Aztán jött a Pampers, annak se gumis, abból is kifolyik. Most szorosabbra húzom a derekát, de azt se lehet a végletekig. Mind kinyúlik különben és ázunk. Múlt héten ilyen pelenkák mellett volt rossz a mosógép, Edének már nem volt tiszta ruhája, mostam kézzel és volt rajta még 74-es gönc is
Most vett az uram teszkós lilát, erre esküsznek sokan, állítólag ez gumis. Hát kíváncsi leszek.
Ildi, basszus, hát nem irigyellek! Te szegény
Nagyon sajnállak, ennél xarabb nincs. Vagy nem sok van. Nekem is van egy fogam, amiből kiesett a tömés, és nem mentem és már nagyobb a lik
Rita! Miksának akartam fiús babaházat. Mondjuk olyat, mint a fa. A másikat inkább érdekességként mutattam, abba én szerettem bele
Zenél meg világít különben
Naszóval Miksa imád az unokatesó babaházával játszani, két éve vettük az Annának karácsonyra, és ha Szekszárdon vagyunk, órákig eljátszik vele. De az csajos. Miért ne lehetne egy pasinak játékháza, a pasik is házban laknak, bútorokat használnak, stb. Ezért néztem a Legót is, Beszti mutatta is azt a kéket, de sokallottam 27 ezret érte. Aztán fát kerestem, gondoltam, össze tudja építeni a sínekkel, meg kap egy fa Lánchidat is fakopáncséktól, és mostanában olyan jól kombinálja a játékokat. De ami igazán szép, az baromira drága. A kisebb, egyszerűbbekkel kapcsolatban meg az az érzésem, hogy ha jól nekidurálom magam, akkor összekalapálom. És tizenezret kérnek azokért is.
Gabi! Jobbulást nektek!
Varrtam adventi naptárt Miksának, mutizom mingyárt, Számok még nincsenek rajta, kicsit csúszott a projekt, de szerintem nem rossz