Sziasztok!
Ma voltam végre Ivettéknél! Minden nap feljárnak a párjával Mátéhoz, alig van itthon. Nagyon nagyon szépen köszöni, hogy mindenki szorított érte, meg a gratulációkat, ha lesz egy kis ereje, ideje, majd jelentkezik.
Máté babát láttam videón, nagyon klassz kis kölyök, nagy szemei vannak, tátogott éppen. Már csak az infúziót kapja, talán egy-két nap és próbálják az anyatejet. Ivett izgul egy kicsit, mert a sok ideg, meg rohangálás miatt egyre kevesebbet tud fejni, ezért egyre kevesebb a tejcsi. Mondtam neki, hogy próbálja rendszeresen, mintha szoptatna, csak hát elég nehéz kivitelezni.
Dorka, ha délelőtt kérdezed, hogy vagyok, akkor még azt mondtam volna, hogy jól. Erre most folyik az orrom, és kapar a torkom.
Egyébként is annyira fázom ebben a szélben, kiver az isten hidege...
BBJ, na, tök jó, hogy Gréti ott aludt és minden rendben volt! Klassz kis csaj, biztos nagyon talpraesett!
Olyan sütifalót én anno keresztelőre vittem Erdélybe, ott is nagyon szereti a kisfiú!
Nekem meg elvitte a szerelő a tévémet. Sípolt még be nem melegedett, azt mondta még meg tudja csinálni 5-10000 Ft-ért. Így felújítás előtt nem volt "kedvem" tévét venni, így inkább megcsináltatom.
Ne tudjátok meg milyen csend van itthon (kivéve a kisszobát). Meg is beszéltem a fiammal, hogy ma vele alszok és együtt nézzük a Bajnokok Ligáját