Sziasztok
Hú, mire mindent visszaolvastam (több mint egy hét), el is felejtettem a felét annak, amit írni akartam. Mindegy, az egy héttel ezelötti témák már úgysem aktuálisak
Melcsi
Gratulálok az évfordulótokhoz, igazán szép idő és remlem még sokszor ennyi lesz
Kata
Boldog névnapot utólagosan is. Örülök, hogy Bálint már kevesebbet bukik
Olivéreknek is boldog névnapot így utólag!
Katyerina
Kismókus
Én is BME
Tiko
Én is műanyag pohárba fagyasztottam le sok mindent. Szerintem teljesen jó. Alaposan ki kell mosni elötte, amit kiolvasztok belőle azt meg felforralom mielött odaadom Balázsnak. Eddig nem lett beteg
Én már majdnem meggyógyultam, már csak csepegteteni kell a fülembe. Jó is mert kezdtem unni, hogy minden nap leszívják/kimossák. Hazamentünk anyuékhoz, hogy Balázsra tudjanak vigyázni, amíg én beteg vagyok (többek között ezért nem jöttem). Jól el is lett kapatva Balázs, minden nyikkra felkapták. Tisztára porosz kiképzőtisztnek éreztem magamat, hogy állandóan rájuk kell szólni, hogy "nem állítjuk a gyereket", "nem kell állandóan ölbe venni" stb. Most meg én szívok vele itthon
De azért persze jó volt, hogy segítettek. Jó lenne, ha nem 60 km-re laknának.
Balázs nemigen forog hasról hátra. Ez baj? Nagyon ritkán visszfordul a hátára, de nem sűrűn, kb 2 hetente egyszer. Hátról azonnal hasravágja magát és úgy szeret tolatni, meg játszani. Én azt gondoltam jól van ez így, izgalmasabb neki hason, mint háton. Ezek szerint vissza is kellene forduljon többször? Ha azt mondjátok kellene, akkor elkezdem edzeni rá.
Sokminden volt kajatémában. Én nagyon szerencsésnek érzem magam, mert Balázs mindent megeszik nagyon lelekesen. Még semmit nem utasított vissza, az viszont többször előfordult, hoyg sírt mikor elfogyott a kaja. Sőt mindent meg akar kóstolni, egyszerűen nem lehet elötte enni. Pár napja önállóan eszi az almát. Odaadom neki egészben, és szépen lereszelgeti magának a fogaival. Egy fél almát elcsócsál. Tök jó, remélem megmarad ez a jó szokása és késöbb is megeszi a héját is
Szereti a narancsot és a citromot is
Pedig azt még nem is ehetne, de a keresztanyám adott neki narancsot és nagyon ízlett neki. Nem lett baja tőle, de azóta is gondolkodom, hogy adjak neki, vagy sem.
Én inni vizet adok neki és pohárból, nem cumisüvegezik egyáltalán. A legkisebb jana bébivizet veszem (2,5 deci), de nem forralgatom akkor sem ha több napja van nyitva. ÁLatlában 2-3 napig adok egy üvegből, aztán ami marad, abban megpárolom a kajáját és inni újat bontok fel. De alapvetően cicizik és csak ebéd után iszik pár korty vizet. Ebédre és vacsira eszik szilárdat, demég mindig 6-7 alkalommal szopik mellette. Neki kaja is kell meg cici is
Az almát én nem párolom, csak pürésítem, nekem Braun botmixerem van és teljesen pürés lesz tőle. A tököt is szoktam párolni úgy sokkal hamarabb (10 perc) készem van, mint sütve.
Na kb ennyi voltam, remélem most sűrűbben tudok jönni megint