Tavaly nálunk pipileves volt (apósom kedvence), meg baconba csomagolt aszalt szilvával, füstölt sajttal rakott pulykamell, meg muffint sütöttem. Szóval idén valami újdonsággal kell előállnom
A tojásról le mondok estére. Állitólag nem jó a gyomornak estére. Mi azt reggelire szoktuk enni hétvégén.
Szerintem amerikai hot dogot fogok csinálni. Hamar meg van és hot dog kiflim is van hozzá. Piritok hagymát, savanyu ubi karikara majonez, mustar ketcsup, és kész. Párom nagyon szereti!!
Mi ilyen kajákat 18 óra előtt csinálunk!!!!!
Addig még belefér!!!
Ha nem tudunk addig vacszni akkor csak könnyűeket,ami jól megemészthető!!!
A tejbegriz és tejberizs is finom!!!
Mi voltunk az Interspárba nem rég,frissen sült pizzáskiflit vettünk,teával megettük!!!
Előtte túrórudi,joghurt!
Most még csümölcsöt akarok enni,ha nem leszek lusta pucolni!!!
A gyerekek már az ágyba a párom,már elment éjszakára!!!!
A tejbegrizt és rizst a legjobban tejcsokival imádjuk!!!!
Jó sokkal!!!!
De ha nincs beérjük cukros kakaóval vagy fahéjjal!!!
A rizs finom még lekvárral is!!!!
Hát mi sem eszünk mindig 18 óra előtt!!!!
Sőtt 4-en vagyunk,sokszor mind a 4-en más időben eszünk,ki,hogy éhezik meg!!
Ha a párom éjszakás akkor össze vissza eszünk!44
Ha nappalos akkor is mert 12 órázik este 20 órakor ér haza!!!
Tehát nagyon ritka az eggyütt vacsi!!!
A lányomra néha rájön a fogyókúra gyümölcsöt eszik de ha látja mit készitek,nem tud ellent állni!!!
Ha nincs ebéd,ami nagyon ritka akkor szoktam kicsit tömény kora esti vacsit csinálni!!!
De én legtöbbször hétközben délután főzök másnapra,sosem sincs olyan,hogy ha kész nem esznek belőle!!!
Van mikor elfogy,na ilyenkor nincs másnap ebéd!!!!
Na csajok én mára be is fejezem!!!!!
Annyit ettünk,de inni még nem ittunk!!!!
Tudjátok mit innék most meg???
Valami finom likőrt!!!!
Na tényleg befejezem!!!!
JÓ ÉJT ÉS SZÉP ÁLMOKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is gondolok rátok és egy fincsi cocktailt iszom. Nagyon izlett páromnak az amcsi hot dogom. Ajánlom nektek is a receptet, pont olyan mint amit árulnak az utcán.
kriszti: hány évesek a gyerekeid??? Tegyél fel képet róluk!
ezt igy nem fogja soha elkuldeni
csak neked kell megcsinalni
de amugy meg tudod te is csinalni, nekem mukodott akkor neked is mukodnie kell,
ird be az Utolsó menstruáció első napja 2008-10-28, válaszd ki a ciklusod hozzast,
valaszd ki a vonalzot és a figurát és kattints rá hogy ovulácios vonalzó készitése
utánna másold ki a PHPBB kódot, és masold be a profilodhoz az aláirás kockába
Erzsi! A Profilod az ott van, hogy itt felüll megtalálod, hogy SEGÉDLETEK, lenyitod és rákatt, hogy PROFIL.
Azon belül megkeresed hová van írva, hogy aláírás
és oda bemásolod azt a kódot
ne keseredjél el. Megcsináljuk, ne add fel ilyen hamar.
Szoval a noivonalnaál ott van az a hosszu sor PHPBB, azt be jelölöd, a sor elején bal click, hagyod nyomva a gombot és a végéig huzod, utána jobb click-másol.
Át mész a babanethez, az oldal tetején van egy olyan hogy Segédletek, azon belül hogy profil, és görgeted lefeleé és lesz egy olyan nagyobb kocka ami elött azt írja hogy aláírás. És oda clickelsz bal gombbal egyszer, utána jobb click- beillesztés.
és az oldal végén rá kattintasz arra hogy mehet (azt hiszem ez van oda írva, minden esetre az ami legutoljára van kiirva arra. )