Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Én amikor megtudtam, hogy pcos vagyok a nőgyógyász rögtön mensit meghozó gyógybogyót írt fel. Utána jött a hormoniszuris projekt 3x, majd besokalás, a sok pénz a neg tesztek a szurkálás meg minden miatt. Aztán egy Janó nevezetű reflexológus, aki 1 óra állapotfelmérés 6 ezer Ft/során elmondta, hogy hálni jár belém a lélek. Nem működik a sárgatesthormonom, savas a szervezetem, nincsenek aranytartalékaim, az összes eddigi betegségeimet fölsorakoztatta /amit honnan a fenéből tudhatott?/ és azt mondta, hogy eddig csak tüneti kezeléseket kaptam minden betegségre de az okokat senki sem tárta fel és nem kezelte. /Mondanom sem kell, hogy a gyerekprojekt miatt mentünk el a férjemmel hozzá, akkor még nem volt az, mindegy/Aztán elmondta, hogy mit kellene csinálnom, teljes életmódváltoztatás és gondoljam át és 1 hét múlva jelentkezzek. na már aznap elkeztem inni a napi 2 liter buborékmentes vizet. Megvettem a csalánmagolajat, gréfruitmagolajat, homoktövismagolajat és öklendeztem tőlük, mert natúr állapotban kellett meginnom, de ez is azért volt, mert a nyálam is tele volt méreganyaggal és ezért teljesen más ízt éreztem. Mit nem lehetett ennem: vörös húst, sót, fűszeres dolgokat, déli gyümölcsöket. Amit szabad, sok zöldség, idénygyümölcs, akár mirelit is, hal, csirke, pulykamelle husi/úgyis ez volt a kedvencem/. Aztán hetente 1 v.2x elmentem fél órás talpmasszázsra, de ez nem az a klasszikus hanem nagyon fájt, belilult. De képzeljétek, én annyira tartottam ettől a palitól, hogy mindent betartottam. /ja a vizet 2 óráig 2 l este 7-ig + 1 a napi adag, 3 úgyás, szauna torna, futás és 7 után semmi. Na meg a gyümi evés után kb 1 óra nem evés, hogy fel tudjon szívódni a tápanyag és a rendes kaja után 4 óra pihi, utána jöhetett a gyümi. No meg húst csak zöldséggel, hogy az emésztés jobb legyen./Na szóval ez a pali észrevette, hogy ha nem ittam meg a napi adag vizemet is. De a lényeg, azt mondta, hogy ő nem tud meggyógyítani, csak segíteni tud a tanácsaival meg a nyomkodásával és csakis én tudom saját magamat meggyógyítani. De ha nem tartom be amit ő kér /persze az én érdekembe/ akkor fel is út le is út. Na ezt 5 hónapig csináltam, lefogytam 8-10 kilőt, 62 lettem /nagyon jól éreztem magam a bőrömben/, hajam már nem hullott, és a végére a csattanó [b3 HÉT MÉREGTELENÍTÉS UTÁN SPONTÁN MENSTRUÁLTAM] és utána is 35-45 nap között spontán produkáltam a mensit. Bocsi, hogy egy regényt írtam![/b]
fandi

Sajna én se csak a diétát próbálom betartani meg amit az üzletünk meg kíván annyit mozgok,pedig tudom én is ,hogy kéne nagyon de este már semmi kedvem.A férjem azt mondta a multkor olyan számítógépet kapok ami fut elöttem és csak akkor tudok írni ha futok utána. :D
vvera75

Vera!
Sajnálom, ez szörnyű lehetett!Ilyesmitől félek én is, ezért szeretnék előbb rendbejönni, aztán jöhet a baba!
Engem is piszkál a férjem időnként, mikor ide írogatok, nem érti, hogy miért jó ez, meg azt hiszi, hogy összeszedek mindenféle infót, ami nem jól hat majd rám.De sokszor okosabbat tudunk mi egymásnak mondani, mint némelyik orvos -sajna-.

Kép
Kép
zazzy

Rambóka! Engem ne sajnálj! :D Én csak drukkerként veszek részt a meccseken! ;) Egyelőre a cél normális ciklus, normális hormon és inzulin értékekkel! Aztán jöhet majd valamikor a tesztelős időszak.
Kb 2-3 évvel ezelőttig MINDEN Karácsonykor megvolt! Tudom mitől félsz! De azért azt ne feledd, hogy nem biztos, hogy megjön addig! ;) És nem kell plüss zebrát venned Gergőnek, hogy kétcsíkos legyen a fa alatt. ;)

Kép
mamint

Sziasztok, jó reggelt!

Fandi! Gratulálok a pocaklakóhoz!

Bettica! Boldog szülinapot!

Kavicska! Cn. 2-n vagyok...

Csatlakozom azokhoz, akik karácsonykor szoktak mensizni, ahogy számolom idén is karácsonykor jön a Mikulás :D . Vagy a gólya... Én inkább fészket raknék idén karácsonyra a fa ágai közé :D .
lyutka

Sziasztok!

Fandi!

Nagyon ügyi vagy a vonalzóval!
Az Aláíráshoz másoltad be?
Ha a Profilodban az Aláíráshoz bemásolod és utána mented a profilod, megjegyzi ezt a kód sort. Utána már csak annyi a teendőd, hogy az üzenet megírása végén bepipálod az "Aláírás hozzáadása (az aláírás megváltoztatható a profilban)" gombot és ott is lesz.

Rambóka!

Örülök hogy jobban vagy!
Én is azt gondolom hogy nyugodtan nyafizhatsz itt nekünk... egyik gyerek sem olyan mint a másik és várandósnak szuper lehet lenni, nem csoda hogy vágysz újra rá! :D
Köszi! :) Tartottam amit mondtál, nem volt görcsölés, nem volt hőmérő, csak egymás szeretése apával, uh most sikerülnie kell. :D
Karácsonyi mensi... Hümm... Nekem is lehet még akkor... Majd bőgünk együtt. :)
Egyébként pont tegnap gondolkoztam rajta hogy nyáron annyira akartam, hogy egyik versenyen, ilyen napon, olyan napon, másik versenyen sikerüljön nekünk a bébi, szóval valahogy mindig akartam valamihez kötni a fogantatást. Nem tom miért volt ez így... semmi értelme nem volt. Mostanra elmúlt. :D

Rólunk:
Elkészült a parketta a gyerek szobába. :D Még mindig nem hiszem el! 1,5 évet vártunk rá. :D:D:D Éééés, legkésőbb 2 hét múlva a nagyszobában is meglesz a parketta. Juhhéj! :D
Nemsokára megyek vérvételre, néz a dokim egy ciklus végi hormon labort.
A torokgyuszi nagyon makacs, nem vagyok még mindig túl jól. :? Olyan nyűgös fajta hangulatom van. Nem fáj konkrétan semmi, de nem érzem magam valahogy jól. :( Evvan. Ma megyek a házidokihoz is vissza.

És még az eső is esik... :evil:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok,
jaj, de jó . végre megint milyen sokat írtatok!!! :wink:

Babszi: borzasztó a házidokid! h lehet ennyire hülye? h mondhat ilyeneket egy doki??

Fandi: gratulálok a babához! a végén leírtad, h azért mennyi mindent tettél a babáért. egészséges étkezés, diéta, talpmasszázs, mozgás, ezek mind számítanak, a met ilyen rövid idő alatt kevés szerintem.

Zazzy: gratulálok a nagy fogyáshoz, azért az nem semmi!!!

Bettyca: Boldog Szülinapot!

Monee: még nem írtam a Télapónak, de fogok, és nem hagyok ki senkit , ígérem!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Valaki felvette a Bptv-n a babaváró műsort???Én elfelejtettem, és amikor már bekapcsoltam akkor már a végefelé voltam....
Vendég

Sziasztok!

Ez tegnap lemaradt:
Katiknak nagyon sok boldogat!

Gratulációkat köszönöm!

Monee: :( Kúráld magad, amíg jól nem leszel, különben visszaesel... Tudom, hogy nehéz, meg dolgozni kell, de sajna ez így van. Lábon nem lehet kihordani.
Nagyon drukkolok nektek is, hogy most aztán tényleg egy két csíkos teszttel gyere! Jól emlékszem 11. dpo ma?

Rambóka: Nem lesz meg karácsonykor ;) Boldogan fogsz tesztelni egy zebrát :D Természetesen szívesen látunk, ha ki szeretnéd önteni a lelked... Ki állítja, hogy nem lehet ugyanúgy áhítozni egy második/harmadik gyerek után, mint egy elsőre?

Fandi: Nem semmi a mit megtettél! Ehhez is nagy önuralom kellhetett, mint ahhhoz, amit Lafi csinált eddig a terhessége alatt. Le a kalappal előttetek!!!

Vera: :( Sajnálom.
Ne aggódj, valószínűleg tényleg csak a mensi kopogtat. Nem teszel fel egy görbét nekünk?

Mamint: Köszi az érdeklődést. Most már jól vagyis jobban vagyunk. Asszem ezek a frontok nem lesznek a kedvenceim :(

Zazzy: Szépen szeded a metet és ha az a baba megfogan, akkor Te viszonylag hamar fogsz tudni róla. Azonnal el tudsz menni dokihoz és, ha kell kapsz gyógyszereket. Így minden esélyt megadsz neki, amennyit csak tudsz. Szerintem ne ezen járjon most agyad, bár tudom, hogy nehéz nem erre gondolni. Ha az a baba már be tudott ágyazódni, akkor már jó úton halad. Kívánom, hogy ne legyen gond! ;)

Hajni: Szépek lettek a szatyik! Nagyon ügyes vagy :D

Kép

Kép
bettica

segítsetek légyszi kicsit!

már kb 1 hete menszisen fáj a pocim. nem görcsöl, hanem olyan izomlázszerűen fájdogál. hol gyengébben, hol erősebben. inkább csak kellemetlennek mondanám.
(nekem nem szokott menszikor görcsölni, csak izomlázat érzek mindig.)
ez lehet, h a progipótlástól van? kellene szednem vmi vitamint?
még csak a 21. cn-on vagyok, de már tényleg kb 1 hete érzem ezt. ezt mindig csak 1-2 nappal menszi előtt éreztem eddig.

köszi a választ előre is!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Czinkeb.!

Én passzolom a kérdést... lövésem sincs. :?
Viszont kb együtt jár a bijológiai ciklus óránk. :)

Bettica!

Még egy hét tp.t rányomok. Április óta vagyok a munkahelyemen, még sosem hiányoztam tp. miatt, uh most azt mondta a doki hogy ad időt meggyógyulni. Szörcsög vagy mi a szösz még a tüdőm. :)
Húúúhááát... őszintén megmondom nem tom biztosan hogy most a 11 DPO van-e vagy sem. :D Inkább szerintem csak olyan 9-11 között lehetek valahol, mert a ciklus napok száma ma asszem 23. Ha ma a 11. DPO lenne, akkor 26 napos ciklusom lenne, az meg nem szokik lenni. :D DE! megígértem magamnak hogy nem számolgatom a napokat. Ha vasárnapig nem jön meg, akkor talán van miért örülni, addig nem nagyon akarok vele foglalkozni. (Ha nem kérdezed nem is gondoltam volna bele hogy már itt tartunk. :))

Monee

Monee

monee85

Bakker, Monee, Te meg itten sunnyogsz?????
Ejnyevári!

No, innentől figyellek, mint az FBI!!!! :lol:

Czinke! Nem tudom mi lehet.... talán a stimutól egy kis iylen-olyan feszülés, fájdogálás!
Lassan érted is szoríthatunk ugye?
Vendég

igen én is godolom, h a stimutól, de már ilyen korán érezném a menszis ,,izomlázat,,. 1,5-2 héttel korábban? valszínű a progitól? eddig a duphastontól csak menszi előtt 2-3 nappal éreztem ezt, de most utrogestant kaptam. lehet, h ezért.... :roll: megkérdezem az inszemes lányokat is, hátha van tapasztalatuk.
mindenesetre köszi.

Monácska: köszi , jól jön a szorítás.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Monee: megnéztem a pénteki tábláját Poginak és valóban 2 nappal jársz előrébb , mint én . én benne lennék , h legyünk párban. :wink: vas tervezek egy tesztet csinálni. de ezt csak nagyon halkan mondom.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinke, Monee: Nagyon halkan, de annál inkább hatásosan mennek a drukkok... hű, nagyon izgi lesz ez a hét... ;)

Monácska a megfigyelő ügynök :lol:

Egyébként nem sunnyogott nagyon Monee, mert tegnap írta asszem, hogy kb. 10.dpo ;)

Kép

Kép
bettica

Monee: Jut eszembe! Sztem én még nem gratulátam neked a -14kg-hoz! Nagyon ügyi vagy! Csak így tovább...

Kép

Kép
bettica

Bettica: utólag is boldog születésnapot kívánok! Kép

Velem csak annyi, hogy még mindig vérzek a méhtükrözés óta. Ez most mensi vagy nem gyógyult be a seb (ha egyáltalán volt)?

KépKép
charlott

charlott: Én a hsg után is véreztem, a doki azt mondta, hogy a méhszájon keletkezik ilyenkor kis seb a fogó miatt és az vérzik. Azt hiszem nálam kb. 4 napig tartott. Nálad nagyobb dolog történt.
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Vicky!

Aranyos vagy - hogy nálam nagyobb dolog történt! :-)
Lehet, hogy a szűk méh bejáratot "feszítette" ki a doki és azért vérzek még mindig. Érdekes, hogy nem fáj úgy semmim, csak fáradtságot érzek.

És veled mi újság? :lol:

KépKép
charlott

Sziasztok!
Bettica!A -14 az én kilóm volt! :wink:

Pesti lányok!Segítsetek!Hogy jutok a legrövidebb úton(legkönnyebben) a keletiből a Móricz Zs. körtérre?Ezer éve nem jártam Pesten, pedig főiskolás éveim alatt annyit voltam...

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Bettica!

Téves a helyzet... a -14 kg arra vonatkozott hogy én is szeretnék ilyet, pedig még közel sem vagyok hozzá! :D Csak jelentkeztem... :wink:

Czinkeb.

Még nem tom... Azért gondolkozok leginkább mert tudjátok, említettem, hogy van ez a teszt kipróbálásos kutatás és ha azt tartani akarnám, akkor mondjuk holnaptól mindennap kellene pisilnem tesztre. És még nem tom eldönteni hogy akarom-e így csinálni... :)

Monee

Monee

monee85

Zazzy: piros 7-es busszal.

KépKép
charlott

charlott: Köszi, megvagyok. Most vagyok a 2. clostys ciklusomban.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket!

fandi: háááát nem tom pontosan mire gondoltál, de én óvónéni volnék. Csak nem Te is?

Jaj, ne harizzatok Rám de ennyi tellett tőlem mert fáj a pocóm. Tegnap este szurkázott a bal oldalam, ma meg olyan mensiszerűen fájdogál mint amikor meg akar jönni. :(

Na pusszancs!!!!

hajni...
Budaörs

hajni: de én is az volnék, /sőt még egy kicsit több, de ezt csak zárójelben jegyzem meg/ Képzeld az ovimban 10 óvónőből 2 pcos, 1 nem esik teherbe, pedig szervi baja nincs, 1 kolleganőmnél meg találtak cisztákat, de a hormonvizsgálatból kiderítik, hogy neki is pco-ja van. Ez szörnyű. Azt monják, hogy ez stresszbetegség.
Lányok: fel van dobva a kérdés, Ti mit gondoltok erről?

Monee: próbálkozom a vonalzóval, köszi. Egyébként én azt ajánlom, hogy ne számolgasd a napokat, amikor meg akar jönni, akkor úgyis megjön, ha meg úgy gondolja akkor jönnek a zebrák. Lásd az én példámat, már én sem számolgattam aztán jött a zebra.

Lányok! Holnap szorítsatok, hogy az a dokibácsi, akihez megyek akarja, hogy szedjem továbbra is a metet és ne írjon fel elevitet, mert azt nem szeretném szedni mert vitaminok nélkül 4.20kg-mal jöttem a világra. Szegény mamim. Na jó, nem azt mondom, hogy semmit, de az aloe vera áfonyás gélt azt iszogatom, meg sok gyümit eszek, meg még van a lenkei féle vitaminbombából. na visszatérve kicsit parázok a dokitól, hogy mit fog mondani, meg a pocakomban lakóról, meg szimpatikus lesz-e meg ilyenek. kicsit nyűgi vagyok. Ne haragudjatok! Én egy olyan dokit szeretnék, aki nincs behavazva, nem sztárdoki, de jó fej, lelkiismeretes, akár humoros is lehet és ha bajom van akkor segít, ja és nem mondja rögtön, hogy a szülés nála 200ezer. Tudom, álmodik a nyomor. Na abbahagyom, mert már hülyeségeket írok.
Jó éjt mindenkinek!
fandi

Szép jó reggelt!

Jajjaj Zazzy ne hari :oops: Pedig még mintha vissza is olvastam volna... Bocsánat!

Fandi a leírásod nagyon hasonlít az én dokimra :lol: Igaz Charlott? :)

Most csak ennyi voltam. Valahogy ma nagyon nem akaródzott felkellni. uracskám 20 percig próbált "felrázni" reggel...
Remélem ez az álomkór lassan már elmarad ;)

No, puszika, majd jövök még, ha nem havaznak el melóval!

Tényleg, hóóóó! Tegnap esett, olyan jó volt látni, ahogy a szép nagy hópelyhek szálingóztak :)

Kép

Kép
bettica

Fanndi!!! Én olyan nagyon szívből merem ajánlani Mészáros dokit a MMEC-ből (feltéve, ha pesti illetve környéki vagy), hogy azt el sem hiszitek!!!!!! Ha nem jön be ez a másik doki................

Kb. ilyen feltételeim voltak nekem is, bár én a metet abbahagytam, tehát ezen nem volt vitánk!!!
Borzasztóan jó érzés volt, amikor azt mondta, hogy nagyon boldog, hogy megkerestem ennyi idő után is (előtte a nyáron voltam csak nála), és látszott, komolyan is gondolja!

Szóval nőgyogyinak tapasztalatból ajánlom, szülésznek egyelőre még érzésből!
Vendég

Monee: megértem! :wink:

képzeljétek, ma 3 hónapja szedem a metet teljes adagban!!!!
változást érzek a szőrősödésben (kevesebb, olyan mint a fogigátló mellett).
nincs vált a hajhullásban :cry: és a bőröm sem lett kifejezetten bababőr :cry:
a fészkeim még mindig cisztássak bár kevésbé, mint előtte! :wink:
hormont , cukrot nem nézettem :roll: .
összességében a tapasztalatom az pozitív!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Szisztok! Ngyon mérges vagyok mert elkészítettem a hőgörbét,de nem tudom feltenni.Ha valaki tud segítsen nekem!
:(
vvera75

Vera!

Hááát... úgy lehet hogy itt az ablakocska alatt van egy "Melléklet feltöltése" nevezetű gomb. Ha rákattintasz, kijön egy tallózó ablak és ott ki tudod választani hogy melyik képet szúrja a szövegbe. Nagyon nagy méretű képet nem lehet beszúrni. Tehát pl ha a Fertilityfrienden csináltál görbét, akkor mondjuk egy kép kicsinyítő programmal csökkentsd a méretét és utána szúrd be, különben nem fogja feltenni.

Milyen formátumú képpel küzdesz? Jpg.?
Hol csináltad a görbét?

Monee

Monee

monee85

Szia Monee! A görbét a Fertilityfrienden csináltam.Ki másoltam, a mérete 232KB 542x435 bmp formátumú. Én vissza szerettem volna menni a Fertilityfriendenre de nem értem miért nem enged azt hittem ott rontottam el valamit. Sajnos nem vagyok jó angolos a német jobban megy. Köszönöm,hogy próbálsz segíteni!

vera
vvera75

Sziasztok!
Vera küldtem privit, ha elküldöd a görbét felrakom ide!

Lányok, az előbb olyan rossz híreket olvastam Lafival kapcsolatban, remélem minden rendben lesz vele és Hunor babával, bár ha már kórházban van nem lehet gond, ugye?! :roll:
Lafi nagyon szurkolok!!!

Monee, Czinkeb mindig benézek miattatok, hátha felrektok egy zebrás tesztet de úgy látom ti türelmesebbek vagytok mint én!;-)

Fandi szívből gratulálok!!!
Vendég

Tücsi!!!
Nem lesz gond! Lafi és Hunor egyívásúak, kemények, mint a vídia!!! De a drukkokat küldjétek nekik, hogy legalább simán születhessen a kislegény!!!!
Vendég

Igazad van Monácska! Csak egy picit megijedtem, de tényleg nagyon erős csajszi Lafi, nem lehet gond!
Vendég

Pszt.................
Én is............. :oops: :oops: :oops: A francba, pedig annyira szerettem volna, ha megússzák. Ez van, ebből kell a lehető legjobbat kihozni!
Vendég

Sajnos most mennem kell, este benézek még! Puszi mindenkinek!
Vendég

Tücsi: már valóban régen jártál erre!!! :x :cry: remélem minden renben van azért!!!!! :wink: metet jól bírod???
én a magam nevében azt tudom mondani (Monee nevében nem nyilatkozhatok) : nem vagyok türelmes!!!!! :x :cry: inkább úgy fogalmaznék, h türelmetlen és szerencsétlen vagyok!!! :cry:

én is elolvastam a másik topikban Lafiról a dolgokat! szegények!! :cry: remélem minden rendben lesz mindkettőjükkel!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb, ez azt jelenti, hogy már teszteltél?

Igen, nagyjából rendeződni látszik az életünk, nem tom' hogy írtam-e: végre elkelt a "lánylakásom", igaz, csak január elején lesz belőle pénz, de így is nagyon örülünk, így vissza tudjuk fizetni a hiteleink egy részét (sajna még így is marad, de azért így könnyebb lesz valamivel!) A Met-et nem jól bírom, sajna nem tudok napi 2*500mg fölé menni, és a bőröm-hajam-szőrösödésem is csak rosszabb mint met előtt (talán a bőröm javult egy hangyányit, de ez ciklusnap függő) már nagyon várom a kontrollt gyanítom hogy azt az A betűs izét ;-) kapok a Met helyett! Hétvégén végre rászántam magam a tornára, bnagyon jól esett, de így hétközbe nem tom, hogy lesz erőm csinálni, mert nagyon fárasztó este a vonatozás...
Pussz!
Vendég

Tücsi: igen gondoltam is rád a vonat sztrájkkor! akkor busszal jösz be v szabi? hát igen az inkázás nagy hátrány , de a hétvégékért , a friss levegőért megéri kint lakni!! és Isa nyugis , jó hely! :wink:

hát igen, a hétköznapi tornák nekem sem jönnek be. kész kínszenvedés számomra! velem ellentétben a párom képes este 21kor 22kor is nekiállni edzeni!!!a mazovista! és én lustának számítok így mellette - amely csak kicsit igaz! :roll:
én sajna úszni szeretek, de nem igazán van a közelben uszi. most keresek helyet. :wink:
nekem is most kellene mennem endo kontrolra, de most megpróbálom az sztk, mert most nagyon minuszban vagyok! de szerencsére a házidoki elvileg felírja a metet - legutóbb azt mondta, remélem nem felejtette el!

vigyázz magatokra! légy jó és néha írjál is!!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Kép
fandi

Kép
fandi

Sziasztok lányok!

Figyeljétek a vonalzót!
Puszi Nektek
fandi

Lánykák!
No, most aztán kell drukk Lafinak!!!
Vendég

Sziasztok!

Bettica: tényleg, Fandi a mi dokinkat álmodta meg! :lol:
Hogy vagy úgy egyébként? 6 nap múlva mész UH-ra? Azt hol csinálja? Vagy téged is a kórház központi Uh-ra küldött?

Nálam még változatlan a helyzet: vérezgetek! Egy hét múlva kellene csak megjönnie, de olyan hisztis vagyok, mint akkor szoktam és feljebb ment is a hőm egy kicsit. :roll:
Pénteken hívom a dokit, ha a helyzet nem változik.

KépKép
charlott

[/img] Kép Na végre sikerűlt még szerencse,hogy ma jött a programozó a férjemhez addig nem engedtem el míg megnem mutatta,hogy kell csináln :wink: Köszönöm hogy fel ajánlottátok a segítséget!Szeretnék kérni véleményeket!
Különben a mensim meg jött,de valahogy nem az igazi nagyon kevés csak egy kicsit vérzek.Szerintetek ez mitől van?Vagy nem is mensi, akkor mi?

Köszönöm mindenkinek: vera
vvera75

Vera: én úgy tudom, hogy nyálkahártya vastagságától függ a mensi mennyisége is.

KépKép
charlott

Vera!

Hol mérsz hőt?

rambóka

Sziasztok!

Lafikának és Hunor babának továbbra is mennek a drukkjaim!

Charlott ez a vérezgetés nagyon nem hangzik jól! :?

Monácska, láttam odaát a babakocsitokat, szuper: használjátok egészséggel!!:-)

Bettica, te dolgozol? meddig tervezed? Én megmondom őszintén, hogy ha meglátom a 2 csíkot azonnal tp-re megyek, na nem a megerőltető munka miatt hanem mert a vonatozás és főként a vonatra várakozás (félórás úton 15 perceket késik a vonatom, illetve sokszor a Keletiben ki sem írják mikor szándékoznak indítani vonatot, szóval nagyon gázos!) nem hiszem, hogy jót tenne!

Monee, Czinkeb hogy vagytok? ;-)
Vendég

Sziasztok!

Lafi, most aztán tényleg nagy erőkkel megy nektek a drukk! Szegény Hunor baba :cry: Kívánom, hogy még ott bent meggyógyuljon és kibírja még minimum 2 hetet aztán kibújhat ;)

Tücsi: hogy vagytok? Olyan régen jártál erre... Remélem tényleg minden rendben van nálatok.
Én dolgozom, amíg tudok. Minden reggel kocsival járunk dolgozni (céges), így hamar beérünk, ha gyalog illetve BKV-val kéne bejönni, akkor tuti, hogy január-februártól már nem kockáztatnám meg a napi 3-4 órás utazást oda-vissza. Szerencsére a kollégáim nagyon segítőkészek, ha gépet kell emelni vagy vmi pár kilónál nehezebbet, akkor még a főnököm is szívesen megteszi helyettem. Emiatt úgy gondoltam, hogy annyira nem gáz a munka. Viszont elég hamar fáradok, remélem ez hamarosan javulni fog, mert ha így folytatom, akkor nem sokáig fogom bírni ezt a napi 9 óra munkát...

Fandi: Már 13. hét? Pont a kritikus első trimesztert hagytad ki. Legalább nem stresszelted magad, hogy megmarad-e ;) Gratulálok a nagy babához. A nemét nem látták esetleg? Az én uram tisztára be van zsongva, hogy hétfőn megtudja a jó génjei milyen nemű gyermeket eredményezett :lol: Hiába mondom neki, hogy lehet olyan mint én: nagyon szégyenlős :lol:

Charlott: Sztem ne várj péntekig azzal a telefonnal. Hívd fel nyugodtan és kérdezd meg, hogy ez normális dolog-e. ;)
Nem a dokim csinálja az UH-t. Ráadásul nem az alagsori UH rendelőbe kell mennem, hanem a magasföldszintibe. Remélem 3D UH lesz és ezért. Be vagyunk sózva rendesen :lol:
Nekem is fel kellene hívnom őt az eredményeimmel. :roll: Megígértette velem, hogy beszámolok neki az eredményekről telefonon...

No, megyek, úgy teszek mint aki dolgozik :)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Itt vagyok, de sajna semmi jó hírrel nem tudok szolgálni. Ma reggeli próba teszt full nega és naon fáj a pocim, uh szerintem a mensit várjuk.

Egyébként meg semmi újról nem tudok beszámolni, magam alatt vagyok naon. Nem a nega teszt miatt, de ha nem baj, inkább nem beszélnék róla. :(:(:( Most jut eszembe... ma még nem is ettem semmit! :?

Monácska!

Szupi a kocsi! Hasonlót szeretnék majd én is. :wink:

Lafi!

Nagyon drukkolok! Szegény picurka! :(

Üdv:
Monee

Monee

monee85

Vissza: Fogamzás