Sziasztok!
Doo, még mielőtt válaszolnál, uuuugye nem értettél félre, nem bántottalak meg vele? Tudom hogy egy üvöltös szitu mindenkinek nehéz, csak olvasni szoktam Ranschurg olvasói leveleit és Ő mindig arra beszélte rá a szülőket, hogy ha sír hordozókendő, mert ez még nem a fegyelmezés időszaka én pedig állandóan azon aggódtam ha felveszem majd le se tudom tenni 1 éves koráig. Jó nagy hülye voltam. Persze utólag teljesen másképp gondolom. És hogy a sírni hagyás nem működik a kocsi bizonyitja a legjobban, mert azt mindig utálta de onnan ugye nem lehet kivenni és mégsem jött rá, hogy "feleslegesen" sír.
Most megint egy kicsit nehezebb vele, de ezt már írtam feljebb, nem akarom magam ismételgetni.
Viki, mit csinál mióta mászik? Elfoglalja magát, vagy azért főleg kézben szeret? ÉS megengedi, hogy kimenj a szobából?
Tornázol? Marha ügyes vagy. Én folyton szörnyűlködök a tükör előtt, de hogy tegyek ellenne, az valahogy nem sikerül. Nekem úszógumim maradt, gusztustalan.
Timcsi, lehet, hogy ebbe a topicba nem szabad ilyet írni, de Hanga 6 hetes kora óta átalussza az ájszakát. A kórház (3 és fél hónaposan) után volt egy nagyon rossz időszak, 7-8x kelt éjszakánként de azóta tűrhető. Mondjuk, általában 1-2x Ő is felnyöszörög egy éjszaka, de ezzel csak minket riaszt, főleg álmában teszi rögtön alszik is tovább. Viszont elég korán kel.
Nappali alvás: 3xkb.fél óra, max 40 perc.
Evés:
reggel tápszer 7 kanalas,
2. evés, vagy üveges gyümölcs vagy sinlac rendes gyümölccsel, vagy sinlac magában kb. 2 decis pohárnyi
3. evés főzelék kb. 2 deci
4. gyümölcs magában vagy ha valamelyiket nem ette meg annak a maradéka
5. lefekvés előtt tápszer 7 kanalas
Ez nem szentírás de általában így adom neki. Hogy melyik hány órakor van az változó, nagyjából egyenletesen elosztva a napot.
Most újraolvastam a kérdésed, úgyhogy a mennyiket leírom részletesebben. Ha a pépet magában adom úgy 5-6 evőkanálnyi és én sűrűre csinálom, nem úgy ahogy a dobozon van. Ha gyümölccsel az ált. 2 db. és csak annyi pép, hogy sűrűbb laktatóbb legyen.
Délután megint 2 gyümi, akkor már csak magában különben nem eszi meg az esti tápszert.
És ilyet ne írj, hogy reméled nem baj... azért ír mindenki hogy egymás tapasztalatait kikérjük.
Jó az ötlet a a másik rovattal de szerintem az is jó lenne ha nem t betűvel kezdődne mert idáig talán el sem jutnak az emberek.
Jaj azt még nem is mondtam, köszönjük a Hangás dícséreteket, imádom Őt fényképezni. DE ígérem nem foglak mindig a képeivel bombázni Benneteket.