Sziasztok Mamik!
Gabi - üdv itt nálunk!! Minden tiszteletünk a sokbabásoké!!
Gratulálunk!
Szilvi - könyörgöm ne parázz, amíg hányingered van, minden ok! De sokszor az se jelent problémát, ha nincs, szóval igazán nincs miért izgulnod! Az a baba amelyik nem életképes, úgyis feladja, ha percenként ulrahangozzák, akkor is! De a mi babuink erősek, és ha nem mennénk 1x se uh-ra, akkor se lenne baj!!!
Kike - ok, rakok be én is képet, legalábbis megpróbálom, nem vagyok vmi nagy guru ilyen ügyekben...
Ami - szegény Apa, bizti el lehetett keseredve hogy elszámolta magát! A jövőhéten dolgozik, azért nem tud veletek menni? Szerintem se érdemes túl hamar menni a 4D-re, ezt akartam már múltkor is mondani, amikor írtad, csak aztán vhogy elfelejtettem. Azt mondják a 18-20. hét körül a legjobb, ráadásul akkor már a nemét is lehet majd látni!
Én is állati kíváncsi vagyok már, de ki kell bírni addig hogy jó felvételeink legyenek!
Én nemtom párom tud-e jönni velem a jövő héten, csütörtökön derül ki a beosztása és az én i.p.-om is, remélhetőleg!
Sajnálom hogy mindenki rosszul aludt ma. Én az elmúlt 3 hónapban egyetlen éjszakát sem tudtam végigaludni, legalább 1-2 órát minden hajnalban virrasztok, fogalmam sincs miért. De ma egészen jól aludtam! Csak kb fél órát voltam ébren 5 körül. Rémeket sem álmodtam... szóval remek volt!
Ja! És hangos gyomorkorgásra ébredtem!
Szerintem maradhatunk szülés után is ebben a topikban, ha addig rendelkezésünkre áll, ne hagyjuk cserben szegényt!
Bár ez még fényévekre van... vagy nem?!
Mi a magi program lányok? Én tegnap amennyire ki voltam ütve, most olyan jól vagyok. Remélem így is marad, lenne dolgom bőven! Konkrétan 1 hónapja nem vasaltam...
Durva, mi? De úgy érzem ma képes leszek rá!