Sziasztok Kismamik!
Ma én is felkeltem egy kicsit korábban mint szoktam,mert este 23-24 előtt nemtudok elaludni!
Most alig tudtam felkelni! Nemtudom jövőhét kedden,hogy kelek 5:30-kor,bár akkor szokott elmenni a párom és mindig nehezen alszom vissza,na de ha nem kell mennem sehova mit csinálok egész nap hajnaltól? És amúgy is álmos vagyok!
Ma meg gondoltam legalább lesz időm nyugodtan főzni,mert 13:30 körül indulok a melóba a táppénzespapírral.
Nálunk már este is esett egy kicsit a hó,de el is olvadt,viszont lefagyott,nagyon csúszott az út!
Most reggelre ami esett abból maradt is !
Remélem estig már nem fog esni,nagyon vártam,de ma el kell mennem és nem nagyon szeretek ilyen időbe vezetni mióta 2 éve egy kanyarban megfordultam az úton,pedig nagyon óvatosan mentem! Meg aztán volt egy ónoseső,leizzadtam mire hazaértem!
Na jó kibírtam,meghát bármilyen időben elmegyek bárhová ha kell,csakhát jobb szeretem ha száraz az út és lehet nyugodtan menni!
Én is rosszabb alvó lettem,de lehet,hogy csak azért mert már ki vagyok pihenve! Mindenféle hülyeséget összeálmodtam az éjjel is!