Új privát üzeneted érkezett!

Kata!
Köszi a tippet! E-vitamint szed apa, de a gilsengnek utána nézek és veszek neki. :)

Márti!
Ez tetszik: "olyan, mint egy karikatúra" mármint a doki.
Eleinte morcosabb volt velünk, de most már szokott poénkodni :lol: Jó fej, és az asszisztensét is csípem MM-t.

Judy!
Boldog szülinapot Daninak utólag! Azt mondják, előtte és utána 3 nap belefér... :lol: :lol: Aranyosak lehetnek a fiúk, ahogy kukucskálnak a köldöködön :D

Krixta!
Én a csokimázt tortabevonóból szoktam csinálni. Gőz fölött felolvasztom, és a sütin szépen visszaszilárdul nem folyik le. Nyami... :wink:
bessy76

LAPTETŐŐŐŐŐŐ :!: :!: :!:
bessy76

Háát, hogy elbeszélgetek :lol: Magammal biztos nem veszek össze :P
Egész nap sokat írtatok és mire munka után én is ide jutok, mindenki eltűnik... :shock: :D
bessy76

Megint bekukk...

Bessy, laptető :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyébként Fehérváron laktok? Ha igen, merre felé??

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Ja, és mit dolgozol??

Kép

Kép

hoppá

:D laptető. Hűű Bessy ezt mikor írtam? Már biztos nem mostanában...:)
olyan mérges vagyok, nem tudom, bejutok-e holnap Veszprémbe!!! Most tanuljak, vagy ne???
Vendég

Márti!
77.old. közepe :lol:
Holnap sztrájkolnak. Lehet, hogy nem jutsz be. :cry: Akkor mi lesz a vizsgákkal? Bepótolhatod?
Kata!
Fehérváron dolgozunk, de Soponyán lakunk. Illetve ide járunk aludni :lol: Mert szinte csak azért járunk haza :evil: :D
bessy76

Nem monddod, hogy Soponyán laktok??? Én Tácon laktam... ugyanazzal a busszal jártunk!! :D Iwiwen fent vagy?
Vendég

Sajna, nem hiszem, hogy egy busszal jártunk. :( Én csak 5 éve lakok itt, apa idevalósi. :)
bessy76

Iwiw-en fent vagyok!
bessy76

én 4 éve laktam ott, szóval lehet...de NEM találom, hogy hol írtam....:D
Vendég

hmmm megkeresel? http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata. ... D=10899588
ha be vagy jelentkezve, meg engedi nézni.
Vendég

Bessy, akkor mindenkinek elküldheted a nevedet privát üzenetként, és akkor bejelölünk!! Mindenkit ismerünk már így!!

Márti, háát, jó kérdés, eljutsz-e holnap Veszprémbe....

Kép

Kép

hoppá

Márti!
Bocsi, bocsi, bocsi :!: :!: :oops: Szilvi írta....
bessy76

:D ááá akkor itt a kutya elásva!! Semmi gond... :D
Vendég

Bessy azt hiszem ,sok közös van bennünk...vegyük csak a zenei ízlést!! :D
Vendég

Márti!
Megtaláltalak, bejelöltelek. :D Tudtad, hogy szemtelenül fiatal vagy? :lol: :lol: :lol: Szépek vagytok a képeken, gyorsan megnézem őket. És költő is vagy. Régen nekem is voltak szárnypróbálgatásaim, de már évek óta nincs ihletem. :cry:

Kata!
Elküldöm a nevem privibe. :)
Egy logisztikai központban dolgozom.
bessy76

Na, bessy, már jelöllek is be. Szerintem Vicuskával kellen, hogy ismerjétek egymást.... ő most ott dolgozik, ahol te régebben!! :wink:

Ja, most nézem, Vicuska az ismerősöd. Vagy csak nem tudtad, hogy ő az?? Ő az egyik közös ismerősünk!! :wink:

na, megyünk a tesómékhoz!!
Mindenkinek kellemes estét!!

Kép

Kép

hoppá

Jaj, Bessy el ne hidd ám, ezek Fodor Ákos, egyik kedvenc kortársköltőm szerintem legszebb haikui... :D
Vendég

Jó estét!

Megpróbálok visszaolvasni :)
Jobban vagyok, remélem így is marad. Ha már nem fáj akkor is szedjem a magne b6-ot? Nem akarom elkiabálni, holnap még biztosan fekszem, de ha utána nincs gond, megyek melózni. Na, mennyit írtatok, lesz mit olvasnom.
Andesz, Bessyy bejelöltetek benneteket iwiw-en :)

madiani

Bessy,
elment az írtó hosszú privát, most aztán olvashatsz :wink: :P

Ani,
örülök, hogy már jobban vagy, remélem csak vaklárma és minden rendben lesz!!!!

Többieknek majd holnap írok, most megyek pihizni!
Jó éjt!!
Vendég

Na mennyi infó! Bocsika ha nem reagálok mindenre, de írjatok ha valami fontos kimaradt!

Köszi mindenkinek a segítségeket és együttérzéseket.

Kata, nagyon jók a cuccok, csoda kezed van!

Judy, utólag is boldog szülinapot Danikának! Jó zsúfolt hétvégétek lehetett.

Andesz, nagyon jók a képek, mekkora pocid van. Nekem már most fáj a derekam (helytelen testartás). A kis nagy fiad pedig nagy nőcsábász lehet. Ki is mentettem a képet és rakom a tábli tetejére (persze ha nem baj). Nekem is tanácsolták már többen is a málnalevélteát (az utolsó időszakba)

Kriszta, nagyon teccik az az ágy, úgy sajnálom de nem tudjuk megvenni tőletek mert annyira kevés helyünk van hogy nem tudjuk megoldani. Olyan ágyat kell vennünk ami a lehető legjobb helykihasználást biztosítja.

Nati, könyvet bizti találsz valami jót, sokféle van, de ne csak egy helyen nézd meg mert én is úgy jártam hogy miután megvettem láttam mást is máshol.

Márti, kíváncsi vagyok meddig lesznek ezek a sztrájkok, nagyon idegesítő. nem lehet vele számolni.

Tali, nekem a hétfő, szerda kivételével bármikor jó!!!! De ha csak úgy tudjátok megoldani hogy én nem lehetek ott az se gáz.

madiani

A pocifájást beszéltük Vikikével, hogy valószínű a tegnapi takarítástól lehet. (még 2 lehetőség merült fel: felfáztam vagy a székrekedéssel kapcsolatos probléma) Még nem múlt el teljesen, de sokkal jobb már. Tényleg tudtok valami tippet a székrekedésre? Csak azt ne hogy sok rostartalmút egyek igyak, na az nem megy. Valami gyórsan ható, egyszerű kellene, ami persze a babónak se árt. Nem jó a gyógyvízes lehetőség se. Nehéz eset vagyok mi?

madiani

Sziasztok!

Rengeteget írtatok :shock: , úgyhogy visszaolvasok és ha nem gond akkor csak holnap írok mert elfáradtam, korán szeretnék ágyba bújni. Sokat vasaltam ma, mindig megfogadom, hogy nem várom meg amíg összegyűlik, de valahogy sosem jön össze :roll: .
Na puszika, jóccccakát mindenkinek! Még annyi, hogy a tali nekem mindegy, kivéve a hétvége.

Kép
Kép
Kép
vikike_

Ani!
Visszaigazoltalak! :)
bessy76

Bessy grat a laptetőhöz!Hozzon szerencsét!
Az ágy dolgot már kezdem kiheverni...úgysem tudok mit csinálni...
Majd küldd el légyszi a neved hogy iwiwen bejelölhesselek én is:)
Tortabevonót majd spájzolok csak most nem volt itthon semmi ilyesmi..

Andesz
Téged megtaláltalak Gabin keresztül..:))

Ani
Gyógyulj meg hamar:)

Márti

Szerintem sem fogsz tudni bemenni holnap..de remélem nem lesz gondod belőle..

Vikike

Én sosem vasalok..szóval le a kalappal előtted..jó az hogy sosem az túlzás de nagyon ritkán..most is csak a babaholmikat és a páromnak ingeket...és nem is tudok amúgy sem :oops:

Lányok akkor most a Tali törölve lett a héten?

Mindenkinek babás és szépséges álmokat!!
Vendég

Sziasztok!

Én is csak az olvasásig jutottam,remélem holnap tudok jönni!

Az biztos,hogy a talira nem megyünk,mert mára én is megnáthásodtam!

Bacimentes Puszi mindenkinek!Jó éjt!
Vendég

húú most tökre összezavarodtam. Lesz tali, vagy sem???Amúgy felőlem olyat iss lehet, hogy akik ráérünk, valahol talizunk, úgyis összehozzuk mostanában a nagy talit is, ahol remélem mindenki ott lesz! Csak már úgy rákészültem, átszerveztem,stb...:(
Vendég

Jó reggelt, persze legyen csak tali, aki tud, elmegy. Miattam nem kell áttenni más időpontra! Lefoglalom a helyet, aztán megy, aki tud. Tényleg: ki megy??

Nati
Alexa
MAci
Vicuska
Kata NEM

Jól gondolom,?

Kép

Kép

hoppá

Judy, Krixta, Ani, Viki, Chrissy, Gabi, Andi, Andesz, Bessy jöttök? :D
Legyünk már azért valamennyien ott...:) Én megyek. De ha jól to'om, Szilvi is függőben van még! Ugye??
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Na megjött piri 35.napra az első gyógyszermentes hónap után, most kíváncsi vagyok, hogy továbbra is ennyi idő után fog e megjönni, beírtam a ciklus.hu oldalon is a naptárba, ott vezetem, hogy kb. tudjam mire számítsak. Szerintem nem fogunk várni januárig a kistesó projectel, most már mindegy az az egy hónap :D . De furi lesz megint tesztelgetni, izgi :D .

Nati nem mindig érzem a peteérésem(szúrkálás), viszont látni szoktam(tojásf.), most is volt ebben a hónapban.
Ha még nem mondtam volna, nagyon jó a sztárfotó a kis drágaságotokról :D .

Gabi örülök, hogy beindult a tejcid :D és hogy már otthon vagytok. Nagyon szép Noel baba, gratulálok hozzá mégegyszer!

Andesz gyögyörű szemei vannak a kisfiadnak, igazi kis csábító :D . Gondolom várja már nagyon a kistesót. Hogy neked mekkora pocid van :shock: :shock: , biztos jó nehéz lehet. Klassz a kiságy, a falvédőt ti varrtátok?

Bessy és Vicuska nagyon drukkolok nektek, azért ez nagyon jó, hogy itt vagytok egymásnak és nem vagytok egyedül ebben a helyzetben. Látom Vicuska te is feldobódtál egy kicsit, hogy jött Bessy :).

Kép
Kép
Kép
vikike_

Jó reggelt!:lol:
Kép

Ani!
remélem hat a Magne-b6 és jobban vagy :P

Márti!
drukk a vizsgáidhoz :D persze ha bejutsz :roll:

Krixta!
neked meg Schwarzi UH-hoz,majd gyere utána mesélni 8)

Kata!
te meg védőnőzöl ha jól gondolom :lol:

Bessy!
basszus :evil: nagyon ciki,most jövök rá hogy és ismerlek téged!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :oops: :oops:
már a becenév is gyanús kellet volna hogy legyen,még jó hogy a többiek rávezettek :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops:
Na nem baj,ez van,szita az agyam :wink: :wink: :wink:
Akkor újfent köszöntelek mint régi ismerőst :wink: :wink: :wink:
Vendég

Judy Boldog születésnapot így utólag is Danikának! Én is várom már Levi 1születésnapját :D , csak aztán nehogy túlszervezzem. Az már biztos, hogy jó sok képet akarok készíteni majd. Ja és megkapja majd élete első csokitortáját, kap egy szeletet és azt majd eheti kézzel-lábbal :D , hát kíváncsi leszek mit alkot majd vele :D . Amúgy szerinted is adhatok már neki a tortájából nem? Ha jól tudom 1 éves kor után már ehet szinte mindent, persze mértékkel, a tejjel viszont várok majd még egy kicsit és először lehet, hogy felezni is fogom, de majd megkérdezem a védőnőnket is.
Pocid mekkora, nagyon nő már a kis Barbi?

Kata tök jó rucikat turiztál, nagyon szívtipró lesz Geri baba is :D .
Mindjárt szavazok a srácra ha még lehet. Aztán ha mentek csütörtökön hokimeccsre, tessék ám vigyázni nehogy felfázz, tényleg ilyenkor viszel magaddal egy plédet vagy valami takarót?

Márti akkor nem mentél suliba ma ugye? Jó korán felkeltél, hogy csináltad :shock: ? Lakás: talán a Deák Ferenc utcában is van gázkonvektoros, de nem vagyok benne biztos :roll: . Hány szobásat szeretnétek?

Kép
Kép
Kép
vikike_

Köszike a drukkokat, bár 2-ről már lecsúsztam, a 3.-ra beérek! Amúgy (állítólag) volt busz, de ezt is csak a neten olvastam. Véletelenül keltem fel már megin ilyen korán...
Viki, tök jó, hogy megint babásodsz!!! :D 1+2 félszobásat szeretnénk, hogy a 2 gyerkőcnek legyen 1-1 kis zuga, a nagy szobát meg felezzük, hogy nappali is legyen meg háló is. Láttam már ilyeneket neten, egész jó áron, szerintem találunk nekünk valót!! :D Már úgy várom, hogy nézelődhessek, olyat újéletetkezdünk-szaga lesz, meg ugye Kisati is pont most jön.... :lol: úgy várom!
Vendég

Chrissyy hol vagy? Mi újság veletek, milyen az éjszakátok?

Krixta nem semmi milyen dög emberek vannak, így kicseszni egy kismamával :twisted: , ki kellett volna csomagoltatnotok, hogy ácsi, de szeretnénk megnézni mielött elvisszük. Na de most már mindegy, tudom mindig utólag okosabb az ember. Egyébként szép ez a kiságy, biztos jókat fog ebben is aludni a kislányotok :D . Nevek vannak már?

Tand, hogy vagy, Gréta baba sokat mocorog? Gyere majd, hogy mi van veletek, mikor mész legközelebb uh.-ra! Puszi

Anta várom a hívásod, remélem már jobban vagy!

Bessy, bejelölnélek iwiwen én is ha nem gond!

Alexa jobbulást! Martinka már meggyógyult?

Szilvi van már a munkahelyeden valaki a helyedre? Na ez jó kis kérdés lett :) . Szal találtak már valakit a helyedre? Meddig fogsz még dolgozni?

Kép
Kép
Kép
vikike_

Márti izgi is ez a lakás dolog, mi is akkor költöztünk mikor Levi jött vagyis még egy hónap hátra volt, de azért igyekeztünk, hogy minden a helyén legyen mire kibújik :D . És kistesóba mikor vágtok majd bele, mennyit várnátok a két gyerek közt?

Kép
Kép
Kép
vikike_

ööö semennyit...:D egyből szeretnénk, ha minden rendben van! :lol: :lol:
lányok, nem mondtátok, hogy jöttök-e!!
Vendég

Viki hogy' szúrtad be a masás képet a vonalzóba??
Vendég

Sziasztok,

Márti,

Sajnálom, hogy 2 vizsgádról lecsúsztál, de legalább a 3. meglesz. Fogd a sztrájkra.
Amugy én ráérek csütörtök délután, de inkább csak fél 5 után. Nekem mindegy. Ha jól emlékszem Vica azt mondta, hogy Andrást köszöntenek valahol.
Kata nem tud jönni. :cry: :cry: :cry: Többieket nem tudom.Mintha Szilvinek is lenne programja. Szóval nem tudom mennyien lennénk??

Vikike,

Hajrá tesóproject. :lol: Tényleg nagyon izgis lesz a tesztelős időszak. Na meg az egész ugy ahogy van. Várni a pé-t, hőmérőzni,. mérgelődni ha nem megy fel a hő. Nagyon szorítok, hogy gyorsan összejöjjön. :lol: :lol:
Köszi Danika köszöntését. :lol: :lol:

Bessy,

Milyen névvel talállak meg iwiw-en?????
Neked is köszönjük a szülinapi köszöntést. :lol: :lol:
És gratula a tegnapi laptetőhöz. :lol: :lol: :lol:

Vicuska,

Remélem a romantikus éjszakákat már betábláztátok, mert mindjárt kopogtatnak a kis petesejtek.. :wink: :wink: :wink: :wink:

Alexa,

Jobbulást nektek. Kúrálgasd csak magad, igyál sok teát és a legközelebbin meg tuti ott leszel. :lol: :lol: :lol:

Ani,

Neked is köszönöm Danika nevében. Jobban vagy már?? Remélem pocifájást lefagyasztotta az éjszakai fagy. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Viki!

szóval csak nem nálatok is indul a babaproject??????hurrá!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jobb reggelt!

Jól meglepődtem, hogy reggel lábujjhegyen kellett közlekedni a tükörjégen. :?
A védőnő se ért be időben, csak araszolgatott, így üzent, hogy menjek nyugodtan dolgozni, majd pótoljuk a mai találkozót.
A tali még bizonytalan, elvileg apa akkor ér haza.
Dec. 5 és 6 - délután dolgozok (2től 10ig), 13-án melóhelyi évvégi ereszdelahajam lesz.

Bessy
Gratula a laptetőhöz!!!!!!! :lol:
Jajjj, RL asszisztensén teljesen lehidaltam, akkorákat röhögött rajtam. :D Nagyon bírom a csajszit! :D
Egyik volt csoporttársam is Soponyán lakik, a Laurelnél dolgozik, 2 fia van. :)

Ani
Gyógyitárban biztos tudnak valami hatásos hashajtót ajánlani.

Vikike
A melóhelyen áldatlan állapotok uralkodnak. 3 új emberke kell, mert volt, aki felmondott, de .... áááá, inkább hagyjuk, jobban járunk. :D
A helyettesítésem majd megoldják, ahogy akarják. Már nem érdekel. Ha Titababa is akar, akkor márciusig gondoltam dolgozni. Remélem, addig találunk egy szép házikót is.

Kata
Bejutottál a védőnőhöz?
Vendég

Hát igen indul a project :D , köszi a drukkokat mindenkinek, igyekszünk majd :D . Hőmérőzni szerintem nem fogok mert Levi miatt nem tudok, de legalább nem leszek túl parás, vagyis nem akarok.

Márti ez igen, szóval megszületik aztán már indul is a kistesó :lol: :lol: ?

No mi legyen a talival? Azért szerintem így is lennénk páran, arról nem is beszélve, hogy volt, hogy csak négyen taliztunk: Judy, Kata, Anita meg én Levivel :D .

http://www.ikea.com/ms/hu_HU/customer_s ... MUT_08.pdf
vikike_

Jaj mást került a vonalzóm helyére, na ezt meg hogy csináltam :shock: ?

Márti a ahol csinálod a vonalzót, ott a lap alján van hogy kép feltöltése és ott tudod. Nézd meg, hogy megtaláltad e.

Kép
Kép
Kép
vikike_

Szilvi akkor nektek is jó lakás nézelődést!

Na megyek mert főznöm kell meg Levi is lehet mindjárt felkel.

Puszi mindenkinek majd még jelentkezem!

Kép
Kép
Kép
vikike_

Szilvi,

Hát gondolhatod, hogy én is meglepődtem, hogy minden jeges. Kb 10 percig tartott amíg az autót lepucoltam annyira, hog yel tudjunk indulni. Aztán meg 20-30-nál nem mertem gyorsabban menni, mert be voltam tojva. Végülis 3 gyerek ül már az autóban. Szóval kész rémálom volt a mai reggel. 1 órába tellett amíg lepucoltam a kocsit, elvittem a gyerekeket az öreghegyre és visszaértem. Ilyen sem volt mostanában.

Mindenki nagyon vigyázzon magára és a babókra, nehogy elcsússzatok.

Vikike,

Eddig igazából aki biztos Vikike, Márti, Én.
Többiek nyilatkozzatok, ha asztal akarunk foglalani.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kép

közeleg a laptető :lol:
Vendég

görbusz

Kép
Vendég

Nya mindegy,nem akar ez öszejönni nekem :roll: :lol:

Itt olyan szépen süt a nap,csináltam pár fotót a rózsabokromról meg a tavacskáról a havas tájjal,.majd próbálok feltenni képet :wink:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?