Új privát üzeneted érkezett!

Akkor más időpont a talira????

Jajj, csak nehogy laptető legyek! :lol:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, ba......... meg, bocs Vicuska, és Bessy.... Gondolkodtam, írjak-e... a francba.......

Kép

Kép

hoppá

Nekem mindegy melyik nap, a többiekre bízom. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ez a laptető nagy mumus lett. :D :D :D

Kata
Hű, hogy kikeltél magadból. :) Amúgy meg igazad van. Hajrá, adjátok meg neki ami jár!!!!!! :D
Majd legközelebb bepótoljuk a találkozót. :) 9kor már melóhelyen kellene lennem. :?

Vicuska
Hajrá a teának (meg apának :P )! :D

Andesz
Micsoda jóképű fiad van! Lányos anyukák, reszkessetek! :lol: :lol: :lol:
Nagyon szép a Bence-lak...
Azta, mekkora pocid van! :shock: Kitartást, amíg meg nem érkezik a nagyfiú!
Vendég

Andesz,
Úr Isten!!!!! Hihetetlen nagy pocid van!!! Tudsz tőle aludni??? Nagoyn helyesek vagytok egyébként, Bencéért én is mindent kibírnék :P :wink: Patrik fiacskád pedig már egy nagyfiú!!!
Gabiékkal minden rendben? Örülök, hogy a tejcsi is elindult!!!!

Krixta,
hívd fel azt a nőt és küldd el a sunyiba!!! Támogatom Kata által leírtakat és komolyan ne hagyjátok annyiban, ez egyáltalán nem fair!!!
Egyébként a kiságy szerintem gyöngyörű, nekem nagyon tetszik és ha pár hónappal később járnánk, lehet, hogy meg is venném tőletek, de most még korai, meg aztán mi is szét akarunk nézni... De ez akkor is egy nagy átverés!!!!!!!!
Kitartás, küldd el a csajt a búsba és mondd meg neki, hogy mit érzel, mennyire szarul esik ez neked, és hogy adja vissza a pénzeteket + a benzint, mert különben feljelented!!! Mit gondol az ilyen, hogy simán megúszhatja??????

Vicuska,
hajrá-hajrá babahozó tea!!!!!!! lesz tőle babód, tuti!!!

Bessy,
este küldöm a pirivit, otthoni mailemben van már egy ismerősömnek leírtam már egyszer, majd becopyzom és elküldöm privibe.

Judy,
tényleg, bocsi, Ístenke életsse Danikát, nem semmi hétvégétek lehetett, ennyi jövés menéssel.... Barbi jól bírta??

Szilvi,
Apát mindenkép vidd el, szerintem felejthetetlen élmény nekik!!! Én még nem láttam a páromat ennyire vigyorogni babadologgal kapcsolatban... MÉg akkor sem, amikor pozitív lett a teszt... De most mikor kijöttünk BB-től :P :P :P Láttam, hogy most már érzi, vagy legalább is kezdi kapisgálni, hogy mi zajlik bennem :wink:

Márti,
tanulj csak sokat, gyorsan tudd le a vizsgáidat, aztán már csak ide gyere!! :wink:

Judy, Ani, Márti,
köszönöm a könyvajánlókat, a szívhang után beszabadulok egy könyvesbolta és meglepem magam egy két "aprósággal" :P :P Már alig várom!!!!

Kata,
örülök, hogy jól sikerült a névnapozás!!!!! Nem fura, hogy a Te névnapodra Geri babának való dolgokat kaptál? Én sose tudom eldönteni, ha vendégségbe megyünk szüli- vagy névnapra, hogy most az anyukának, kismamának való dolgot vigyünk, vagy örülni fog a jövendő babás dolgoknak is.... :shock: :roll: :oops:
Nagyon ügyesek vagytok, hogy már ennyi mindent megvettetek! Tegyél majd fel róla képeket, no meg a pocakodról is!!! Már nagyon kíváncsi vagyok!!!!!

Most megyek, jön az ebéd és már nagyon éhes vagyok :P :shock:
Vendég

Lányok,
én is örülnék ha később lenne a tali!!! Nekem a jövő héttől bármi jó, kivéve dec 5, 6, 13. De a többi jónak ígérkezik és szívesen mennék én is!!!!!!
mit szóltok hozzá???
Köszi,
Nati
Vendég

Dec 5-6 nekem se jó, mert délutánozok... A többit még nem tudom...
Vendég

Sziasztok!

jaj remélem nem lesz laptető..:)

Aranyosak vagytok amiket írtatok és köszönöm,felhívtam a csajt azt mondta ő válaszolt a kérdéseimre az hogy én félreértettem nem az ő hibája..és végülis tényleg.Tényleg megkellett volna nézzük ezt mondta a párom is de odaértünk és már ott vártak összecsomagolva az ágyat...ebből sejthettük volna hogy valami nem okés de hát ki gondol ilyenre?És olyan lelkesek voltunk hogy nagyon...
Nemrég hívott a párom és kérdezte hogy még mindig nagyon szomivagyok-e..mondtam hogy már nem annyira végülis átéltünk már keményebb dolgokat a lényeg hogy a pici jól legyen...aztán mondta hogy majd csinál a hétvégén hozzá egy pelenkázó szekrényt és különben is jó lesz majd a 2.babának is az ágy annyira jó állapotban van..kérdeztem tőle hogy akar tőlem majd még egy babát?És mondta hogy naná..na akkor ezen bőgtem el magam :oops:
Még 2hétig fennt lesz a teszveszen ha nem megy el,akkor megtartjuk..és így jártunk.Ha esetleg tudtok valakit akit érdekelne szóljatok légyszíves...

Andesz
Hatalmas a pockosod és nagyon szép kissrác a Patrik..:)

Judy
Én is csatlakozom,minden szépet Danikának!!

Vicuska&Bessy
Minden bele, a Január a tiétek lesz ahogy már írta is valaki...

Tali
Az a lényeg hogy mindenki ott legyen úgyhogy részemről is áttehetjük máskorra...

Márti
Gyere ám mert látod hogy hiányolunk...:)
Vendég

Na, csajok, hogy segítsek Vicuskának, és Bessynek a következő laptetőhöz jutáshoz, teszek fel pár képet. Ezeket vettük Gerinek:

Kép
Ez a gyerekülés, és babahordozó egyben

Most jönnek a turkis cuccok:

A hokis hosszúujjú poló
Kép
Kép

A farmerdzseki: (C&A-s)
Kép

A Hawaii-ing:

Kép

És még egy kedvenc, bár a hátulján van a jobb minta..

Kép

Remélem telik az oldal, és jöhetnek Vicuskáék a laptetővel, amit galád módon eloroztam :lol:

Kép

Kép

hoppá

Kirszta,
ha így van, tényleg ne szomorkodj, szerintem gyönyörű, nagyon különleges a babaágy, igazi kincs!!!!!! S a lényeg tényleg az, szeressétek egymást és hogy babókátokkal minden rendben legyen!!!

Kata,
még-még-még!!!! Nagyon klasszak ezek a dolgok!!!! S ezeket mind turiztad? Hát te egy sztár vagy!!!!
A babahordozó tényleg igazi kisfickós :P :wink:
Vendég

Krixta
Akkor is rossz húzása volt a csajnak.

Kata
Szép dolgokat vettetek Geri babának. :)

Judy
Találtál kabátot?
Láttam egyet a teszveszen: http://www.teszvesz.hu/item273521309_ca ... kabat.html
Vendég

Sziasztok!

hmm ma elég sz*r napom van, alig aludtam vmit, fáj a fejem és a hülye

vizsgáimat se úgy tudtam felvenni, ahogy akartam...Ráadásul holnap 2

zh-t írok + beszámolok 1et, és nem tudom, lesz-e buszom... :evil: Meg

még mindig sokk alatt vagyok a gyilkolászós pasas miatt, aki

lemészárolta azt a szegény nőt...na hagyjuk a panaszkodást...A

lakás-dolgot mégis leírom, mert lehet majd segítséget fogok kérni. Dióhéjban: anyáék Tácon laknak, dupla telkük van és úgy volt, hogy a másik felére mi építkezünk, de anyagi okok miatt el kell adniuk. Szóval most ezt eladjuk (mert pici) és keresünk 1 nagyobbat, a lényeg, hogy téglaépítésű legyen és konvektoros. Merrefelé vannak ilyenek? Amúgy azon paráztam, hogy most építkezünk, vagy nem vagy mi lesz, és ez a bizonytalanság volt szar. Most már várom az új kecót, tök szeretek lakásokat nézegetni! :)

Andesz, hűűűű akkor láttam utoljára ekkora pocit, mikor uh-n kijött

előttem egy ikreket váró mindenórás anyuka...:D Biztos egy kis

szívtiprót rejt a pocak!
Kata, akkor lefoglaltad az asztalt vagy nem? Szóljatok, mikor lesz,

mert úgy kell magam alakítani...igazából élutánonként többnyire ráérek,

főleg ilyen 4körül, a hétvége picit húzósabb, akkor tanulok meg végre a

párommal vagyok, akkor csak a szombat jó,az is inkább délelőtt. Így

dátumra nem tudom, mikor NEM jó. Gratula a babacuccokhoz, pont tegnap

beszélgettük anyával, milyen jó lenne már cuccokat veszegetni.
Kriszti, ez a csaj kiakasztott. De mi az, hogy te vagy a hibás??? Ez akkora hülyeség, még jó hogy nem neki áll feljebb, azt hiszi, hülye vagy, hogy félreértetted amit mondott?? De hát világosan megkérdezted van-e hozzá pelenkázó, stb...ne hagyd annyiban!!! Most picit felhúztam magam, és ez jelenlegi hangulatomban veszélyes...:) bocsi!!Amúgy tetszik az ágy, de ha egyszer nem ilyet szerettetek volna...Tök jó fej a párod! :) tuti ügyesen megcsinálja a pelenkázót, de azért tegyél még 1 próbát a csajnál!
Judy, tök jó, nemsokára még zsúfoltabb programotok lesz!! :D
Nati, köszi a bíztatást, igyekszem túlélni a vizsgákat! :)
Vendég

na de érdekes lett...nem akartam másfeles sorközt :) nem merek többet írni, nehogy jogosulaltlan laptető legyek!
Vendég

Márti
A Fáy-n téglaépításű társasházak vannak és konvektorosak.
Hogy mikor lesznek felújítva az épületek.... az jó kérdés.... Amúgy nagyon nyugis a hely....
Vendég

Vendég

Vendég

Szilvi, köszi! Tök jó az oldal. Kb 9 millát szánunk rá, persze ebben hitel is lesz...nem tudjátok, igénybe vehető a szocpol használt lakás vásárlásra is??
Vendég

egész meglepődtem, milyen klassz kis keccók vannak már ennyiért!! :shock:
Vendég

Márti
Használt lakásra félszocpol jár...

4Dre mennyivel előtte érdemes bejelentkezni?
Vendég

Többet nem hívom fel a csajt mert semmi értelme...a sors úgy akarta hogy az az ágy a miénk legyen...azért még van 3hónap hátha valaki pont ilyet keres a teszveszen..

Én a 4d-re 2héttel korábban kértem időpontot...állítólag december húzós lesz..mert rövidebb is a hónap az ünnepek miatt és mert amikor én hívtam őket akkor egy lukas időpont volt...dec.3 10óra..

Most néztem a tükörben két oldalt a pocakom szépen megrepedezett..pedig kentem jó drága krémmel...:(
Ti hogy vagytok ezzel?

Márti

Nemrég mi is nézegettünk lakásokat és mi is konvektoros,téglásat akartunk és a Fáy-n voltak tök jók.és az ingatlanos is azt mondta hogy ott vannak ilyenek..

Kata

Nagyon klassz kis cuccokat szereztél be..a babahordozó nagyon klasszul néz ki!!
Vendég

Krixta
Január elején tervezem a 4Dt, úgy igyekszek csinálni, hogy apa is tudjon jönni.
Nekem a DMes Babylove olajat ajánlották pocira, azt hiszem 700 HUF körül van. Jó az illata és nem folyik ki a flakonból (ha véletlenül felborulna).
Vendég

Krixta,

Csíkos hasban szerintem én viszem a pálmát. Az enyém már Bazsinál kirepedezett. És persze ezzel már nem lehet mit csinálni. :cry: :cry:
Köszi a köszöntést.

Szilvi,

Köszi a kabátinfót, de ugy döntöttem, hogy nem veszek. Elkértem az unokahugom bélelt dzsekijét (ő egy pár számmal nagyobb mint én), azt hordom addig amíg be nem köszönt a nagy hideg. Utána meg előveszem a bundámat, bár nem nagyon szeretem, főleg vezetni marha kényelmetlen benne, de nem akarok még erre is költeni, mert lehet az életben többet fel sem venném.

4D-re 2 héttel az időpont előtt érdemes bejelentkezni, mert általában tele vannak.

Márti,

Jó lakásnézelődést. Mi eltoltuk ezt a témát 2-3 évvel .
Amugy a Fáy tényleg jó hely. Érdemes ott körülnézni. :lol: :lol:
Egy kalappal holnapra. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata,

Tényleg tök jó cuccokat turiztál. Rugik, pulcsik és body-k is mind megvannak?????
Melyik nap menjünk???????

Nati,

Nekem mindegy a dátum, de a többiek még nem nyilatkoztak. :lol: :lol:
Jó könyvválogatást. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szilvi!Szerintem 2-3 héttel elötte jelentkezz be!Akkor biztos kapsz úgy időpontot,ahogy szeretnéd! :)
Kata!
Tök jók a cuccok,a fiúkat is nagyon tutin lehet ám öltöztetni! :D
Gabiék már otthon vannak,nem beszéltem még vele,nem akarom őket zavarni! :wink:
Ja,alvásról....az oldalamon szoktam,de már úgysem igazán kényelmes! :?

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Csak gyorsan önző modon írok hogy ne várjatok egy pár napig. Ma reggel 6-tól erősen fájt a hasam, nem az alhasam, úgy az egész, a végére már a veséim felé is kisugárzott. 8-kor mentem a dokimhoz, de mivel még nem volt ott és én aggódtam, mentem a korházba. Ott a portás nő azt mondta hogy persze menjek csak huzzak sorszámot. Direkt rákérdeztem oda kell-e mennem nem az SZTK-ba. Mikor behívott az aszisztens furcsán megkérdezte miért ide jöttem. Na kösz... Rendi volt mondta hogy most már megvizsgál az orvos, várjak türelemmel. Na persze, 2 órát vártam tiszta streszbe. Megvizsgált az orvos (rendi volt), de csak simán kézzel és azt mondta a babának semmi baja, biztos valami más belgyógyászati gond lehet. Elküldött a CSnk-ba táppénzespapírért és Magne B6-ot javasolt sok pihivel. Haza értem majdnem dél volt, bevettem egy Magne B6-ot és elaludtam. Jah elötte felhívtam a dokim, kérdeztem mit szól a diagnózishoz. Azt mondta ha nem javul vagy rosszabbodik a helyzet hívjam fel és megbeszéljük mi legyen. (biztos megsértődött hogy nem vártam rá reggel, bár ha tudom hogy annyit kell várni a korházba :shock: , na most már mindegy) Felébredtem, nem sokkal jobb a helyzet, talán a vesém már nem fáj. Nagyon remélem hogy minden rendbe lesz. Nagyon nem jókor jött, suliba is vizsga lesz, meg melóhelyen is kellenék. BABÓCI az első!!!!!! Na majd meglátjuk.
Nem tudjátok Magne B6-ból mennyit és mikor kell beveni? Ahogy írják? napi 2x2?

madiani

Ani!
Jobbulást!Én 3*1 et szedtem,de úgy tudom többet is szabad!
Vigyázz nagyon magatokra!Pihizzél!!!!

KépKép
KépKép
andesz78

Ani
Én is szedem a Magne B-t 3x1et mondott nekem a doki..Schwarzi..mióta szedem nem fáj annyira már a vénusz dombom...Sajnálom hogy ilyen rosszul vagy,pihenj sokat..nem lehet hogy esteleg felfáztál egy kicsit?Szerintem ha pihensz pár napot nem lehet gond...amúgy ha szarul vagy máskor a Csnk-ba menj..hétfő-kedd délelőtt ott rendel a doki és ha mondod hogy rosszul vagy akkor talán előre is mehetsz...

Szilvi
Kipróbálom majd azt a kéremt bár elmulasztani úgysem tudja semmi a csíkokat..:(

Judy
És tényleg halványodnak szülés után?A édőnő ezzel vígasztal..hogy lehet hogy a szátároknak nincsenekn csíkjaik? :P :P
Vendég

pff ennyi hibát ejteni..bocsi:)
Vendég

Ani,

Tényleg a babó a legfontosabb, most ne törödj a melóval meg a sulival. Pihenj nagyon sokat és jelentkezz amint tudsz.

MagneB6-ból akár 3x2-öt is beszedhetsz. Nekem ezt mondta a dokim.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ani
Bocs azt hittem valamiért hogy a Schwarzihoz jársz..asszem ez nem az én napom:P
Vendég

Krixta,

Teljesen elhalványodnak, de el nem tünnek és mindvégig láthatóak maradnak. (ilyenkor kell fürdőruhára áttérni :lol: :lol: )

Ezeket csak a plasztikai sebész tudja eltűntetni. De azt nem tudom mennyibe kerül.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Megettem egy fél zacsi lekváros puszedlit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán meg csodálkozok, hogy 8 kg-nál tartok. :lol: :lol: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Asszem plasztikai sebészre sose lesz pénzem(de ha lenne sem erre költeném szerintem)...még egy ágyra sincs :P :D
Biztos vannak csinos fürdőrucik is:)
Azért köszi:)))
Vendég

Ani, csak gyors bekukkra van időm. Magne B6-ból 3x2 a max adag. Rákérdeztem a dokimnál, lehet annyit szedni, ha nagyon rossz. De amúgy 3x1 a szokásos adag.

Judy, Nekem talán a csütörtök délelőtt jobb turira, plusz dumcsira. Fél 9-re megyek a táppénzes papíromért, aztán bedobom a suliba, szerintem 9 körül már jó!!
Ja, még nincs meg minden ruci, de már van pár darab mindenből. Zoknink már van bőven.

Na, majd estefelé jövök.

Pussz

Kép

Kép

hoppá

Ani, én is 3x1-et szedek, de ha gondolod vegyél be inkább 2x1 magne b extrát! Bajod nem lesz tőle, próbálj sokat pihenni!!!

Krixta, köszi a tippet Neked is, bár még nem nézelődünk ám komolyan, csak kiváncsi voltam az árakra. Majd ha ezt eladtuk, akkor lesz aktuálisabb, az meg sztem idén már nemigen esélyes...De szóljatok, ha vki ismerősötök 1 szobás lakást keres a belvárosban!!! :) Csíkokra eddig csak sima testápolót használtam, bár most kezd igazán gömbölyödni, feszülni, szóval lehet veszek én is ilyen kencét! Szilvi, kösz a tippet!

Judy, remélem kitartanak holnapig a drukkok, nagyon kéne! Az egyik olyan lesz, h ha sikerül, nem kell már vizsgáznom belőle!

Szilvi, örülök ennek a félszocpolos hírnek, már aszittem semmi nem jár nekünk! :D
Vendég

Tényleg lányok, ti mikor kezdtétek el kenni a pocitokat és mivel kenitek?

Köszi!!!!

Judy,
Bazsinál is kented a pocód és úgy lett csíkos?

Tegyetek fel pocakos képeket!!!! Légyszi!!!!

Kriszta,
nem győzőm írni, hogy szerintem gyönyörű ez az ágy!!! Nagyon szép és egyedi, olyan, mintha kézzel faragott lenne!!!! :P Én első látásra beleszerettem!!!! Élvezni fogjátok!!!

Márti,
hát akkor eredményes lakásnézegetést, biztos találtok egy helyes kis otthont!!!

Kata,
s tényleg, hogy álltok az apróbaba holmikkal? Azok is megvannak már?

Judy,
a fiúk szokták simizni a pocid? Várják már Barbit?

Szilvi,
Te holnap mész előszőr védőnőhöz? Vagy a kiskönyvet is nála kaptad??? Tisztára le vagyok maradva... :oops: :shock:

Vicuska,
hőd hogy áll? Vagy most nem mérsz???
Vendég

Csíkokról:Úgy gondolom,aki hajlamos rá,az kenheti bármivel,akkor is jönnek!
Esetleg valamennyit segíthet a krém!
Krixta!Egy idő után halványodnak,de elmúlani nem fog! :?

KépKép
KépKép
andesz78

Krixta, nem írtad, végülis honnan vettétek meg az ágyat? babaszoba, teszvesz, vagy melyik oldalon volt??

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Csütörtök 9 óra tökéletes nekem, akkor legalább szerdán végre meg tudom látogatni a volt főnökömet Agárdon. Már régóta ígérem, hogy megyek.
A helyet majd még találjuk ki. :lol:

Nati,

Sajna nem kenegettem, mert amikor szólt az akkori védőnőm, hogy figyeljek oda a csíkokra már késő volt.

Igen minden nap simogatják a hasamat, beszélnek hozzá, meg odateszik a fülüket, hátha hallanak valamit. :wink: :wink: :wink:
Ja és még a köldökömbe szoktak kukucskálni mintha legalábbis látnának valamit. Édesek nagyok. :lol: :lol: :lol:

Márti,

Akkor gondolok rád, hogy az a bizonyos vizsga tutira sikerüljön. :lol: :lol:

Krixta,

A plasztikával én is így vagyok ahogy te. A természet rendje,(mármint a csíkok) és ha valakinek nem tetszik az nem néz rá. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

:mrgreen: ez egy tökaranyos szmájli. Most tanáátam. Remélem nem ezzel kerülök lap tetejére.
Vendég

Ani,
pihenj sokat, bár én még az elején vagyok, de a fekvés szokott használni a feszülésre. És én már a múlt héten is szedtem magne B6-ot és jobb lett tőle...
Kitartás és drukkolok, hogy múljon el és használjon a pihenés!!! Most valóban a babó a legfontosabb!!!!!
Pihenj sokat!!!!!
Vendég

Judy,
a köldöködbe kukucskálnak??? Ez nagyon-nagyon édeeess!!!!!!!!

Most volt itt az egyik kollégánk babája, 6 hónapos és gurgulázott a nevetéstől!!! Annyira összeszorult a szívem, annyira édes volt!!!!!!! Csajok, egy ilyen mosoly mindent megér, de gondolom ezt már ti is tudjátok!!! :wink: :P
Vendég

Nati
Aranyos vagy és köszi tényleg kezdem megszeretni ezt az ágyat..de azért durva hogy egy sima kiságy 59ezer..mondjuk antik fenyőből van.. :roll:

Kata
Asszem a babaaprón volt de már leszedte a csaj pénteken a hírdetést...
Most felraktam a teszveszre és a babaaporra is..

Judy
Nagyon aranyosak lehetnek a gyerkőcök.. :D
Nekem szólt a védőnő hogy kenjem sőőt a Kriszti is kente krémmel és neki is szétrepedt picit..nekem meg nagyon...de azért egy babáért azt gondolom nem nagy ár :wink: csak reménykedtem hátha van valami csodaszer...

Andesz
Neked is köszi...akkor maradok csíkos....:)
Gabiékkal mi újság?

Márti
Én is nagyon drukkolok neked!!

Nem tudjátok hogyan kell csokimázt csinálni a sütire?Próbálkoztam kakaóporral de csak ilyen cukrozott van itthon..gondolom aból nem lehet.. :roll:

Milyen hülye idő van..egyszer sőt egyszer meg tiszta vihar van..
Vendég

Sőt helyett süt...és abból két b-vel :P
Vendég

Nati,

Igen nagyon édesek amikor ezekt csinálják. Olyanok mint két kisbaba.
Remélem azért ha kijön akkor is fogják szeretni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Krixta,

Szerintem ez legyen a legnagyobb baj, hogy csíkos lesz a hasunk. Engem nem zavar, apát sem. Más meg le van sajnálva. :lol: :lol:
Én sajna teljesen hülye vagyok a süti sütéshez. Mindig cukrászdából hozom, még karácsonyra is. A beiglit is a Tesco-ban veszem. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Köszi a 4D infót. Majd dec közepén rájukcsörgök.
Kisebbik kabátban is utálok vezetni, viszont a kocsi elég gyorsan meleget csinál. :)
Jajj, én is nagyon kívánom az édességet... Lehet, hogy nem is Titababa miatt kerekedek. :D :D :D

Andesz
Köszi neked is!
Végre csupa jó hír. Otthon is vannak Gabiék, tejcsi is van... :D

Ani
Sajnálom a fájást! Jobbulást!

Márti
Asszem 35 év felett már nem jár, ezért is nem erőltetjük a papírt. Így, egyedülálló anyuciként jogosult leszek rá. :D

Nati
A kiskönyvet a védőnő adja, utána állandóan magunknál kell tartani.
Másodszorra megyek hozzá.

Krixta
Tortabevonót szoktam venni, mamám a nagy kakaóporos szakértő...
Vendég

Vicuska, Bessy, gyertek gyorsan és írjatok, mert betelik az oldal!! :mrgreen: Krixta, ne csinálj inkább kakaóporból, ha cukrozott...:D
Vendég

Csajok,

Én mára elbúcsúzok, mert megyek a fiukért, meg apa is mindjárt itthon lesz, és akkor övé a gép estig.

Jók legyetek. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Én is csak azóta lettem ilyen sütis mióta itthon vagyok..szerencsére a párom szereti az új alkotásokat:)
Amúgy rájöttem mit rontottam el..a receptben az van hogy 4evőkanál kakaó és 3evőkanál víz..én meg 3deci vízt raktam hozzá és nem értettem mi van..ma nem kellett volna felkelnem :P
Amúgy én is 8kilónál tartok... :oops: mondjuk most már csak mézzel sütöm a sütit meg igyekszem édesség helyett gyümölcsöt enni..nem könnyű :D
Vendég

Jajjj, alig merek írni....

Krixta
Esetleg nézd meg a mindmegette.hu-n, hátha írnak ott valami okosat a mázra.
Mikor munkanélküliként tengettem életem, én is rengeteget sütöttem. Párom munkatársai sorban álltak a telefonszámomért. :D
Vendég

Sziasztok! Hú, de sokat írtatok ma :shock: :D és egy órája azért nem ír senki, nehogy laptetőre kerüljön :?: :lol: aranyosak vagytok! Na, majd most én :roll:

Andesz!
Nagyon szép pocakod van! A sógornőmnek is ilyen nagy pocakja volt mindegyik gyerkőccel. Kitartás, már csak 3 hetet kell kibírni! :lol:

Nati!
Köszi, és várom.

Krixta!
A kiságy gyönyörű, de megértem a csalódottságodat, hiszen nem ilyet beszéltetek meg. Ez a Kész átverés show? Nem értem, hogy lehetnek ilyenek az emberek?! :evil: Ezért csomagolták be annyira, mert nem olyan, amilyet megbeszéltetek. És még az eső is kedvezett nekik. Szörnyű. Az ilyennek ne legyen több öröme az életben, minthogy sikerült átejtenie kismamát!

Kata!
Nagyon tetszik a babahordozó! Nekem is az ilyen egyszerű tetszik, nem a tiritarka. :) Ja, és vagányak a rucik is!

Ani! Pihenj sokat! Jobbulást kívánok!

Márti!
Egy nagy kalappal a holnapi vizsgákhoz!

Vicuska!
Idd a teát és ágyba apával! :lol: :lol:

Nem tudom, hogy írtam-e mindenkinek, de ezt most elküldöm, aztán utána nézek. :oops:
bessy76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?