Orsi
,
Nekem a bárányhimlő-oltás mellett van még egy plussz érvem, ha kislány az illető. Ugye mi van, ha pont terhesen kapná el… Lili nem harapta még meg a melled a fogával?
Zsuzsi
,
Tényleg jó nagy a különbség a képek között!
Az a pici piros folt az orra tövében, születésétől ott van? Olivérnek a combja tövében, a fenekénél van egy ugyanilyen. Azt mondták, lehet, hogy elmúlik...
Kata
,
Kicsit késve, de boldog névnapot kívánok én is!
Bálintnak meg boldog 9. hónapot!
Jól belejöttél ebbe a rendelősdibe!
Bálintnak honnan rendeltél ruhákat? Én is mindig kutatom, hogy ruhát, játékot honnan lehetne. Én a hosszú ujjú bodyra adok vagy mellényt, vagy egy pulcsit. Nekünk nem hasznos a rövid ujjú body. Tényleg lökött vagy, hogy még mindig tanulsz!
Nekem még mindig hátra van egy államvizsga, de már rosszul vagyok attól is, ha rágondolok!
Tök jó, hogy nem hány!
Bandika
,
Ezek szerint nektek is van fogatok? De jó! Olivér már tök régóta csavarodik mindenfelé, már a lábujja is a szájában van, kúszik hátrafelé, de NEM fordul!!!!
Kész vagyok tőle.
A konduktorhoz 12-én megyünk, ez volt a legkorábbi időpont. Te is megnézeted Balázst? Bár nektek lehet, hogy még korai… Nem jelentkeztem még be a Kaáliba. Az a baj, hogy egyszerűen nem látom a szopi végét. Lényegében semmi mást nem hajlandó megenni a tejcin kívül. És ugye még a napi 1-2 szopi se fér bele, ha kezdeni akarunk. Már most kezdem azon törni a fejem, hogy szoktassam le a szopiról. Persze nem azonnal, de mondjuk úgy 1 éves korára.
Kismókus
,
Nekem is az lett volna a tanácsom, hogy nyírd le neki te. De nagyon ügyes volt, hogy nem sírt a fodrásztól!
Katyerina
,
Boldog névnapot neked is!
A lányok hogy bírják/ták a dévényes módszert? (Csak mert pár hete pont erről cseréltünk eszmét a lányokkal. ) Lehet, hogy nekünk is aktuális lesz – de csak ha nincs más megoldás!
Andi
,
Neked mit mondtak a 9 hós fordulásra? Nem aggódtál? Kihez vitted megmutatni?
Pézsé
,
Tök ügyes Petra!
Pompi
,
Kb. én is ezt csinálom Oivérrel, amit te a manókkal! Ide oda pakolom egész nap!
Jól értem, Bencsi sem fordult még meg? Ő is elég nehéz, nem? (Én legalábbis ezzel vígasztalom magam… Már csak 60 gramm hiányzik a 10 kg-hoz…! )
Emma
,
Ismerős ez az „utál hason lenni”! De erőltesd, én is azt teszem. Már elvan akár 8-10 percig is!
És azóta kúszik hátrafelé, meg helyet is változtat (nemcsak helyzetet ) minden irányban.
Csak nem fordul….!
Nyelv: szerintem sincs előrébb az a gyerek, aki oviban elkezdi a nyelvtanulást. Lényegében olyan, mintha nem is tanult volna sose. Az viszont valóban más, ha az egyik szülő csak idegen nyelven beszél hozzá. Bár azt is el lehet felejteni, ha egyszer csak abbamarad. Legalábbis az egyik unokaöcsém anyukája orosz, ő csak oroszul beszélt hozzá kisiskolás koráig, mikor is elváltak. A fiú az apjával maradt, az anyja visszaköltözött Oroszországba, a fiú meg elfelejtett oroszul.
Lányok, ma megcsapott a munka szele.
Beszéltem néhány volt kolléganőmmel, és kicsit elmerengtem, hogy milyen lenne visszamenni. (Na nem mintha itthon lenne hová, újra be kéne nyomulnom vhová.
) Főleg, hogy egy másik kollégám is hívott, hogy menjünk ki újra Bukarestbe dolgozni apával. Csak az a baj, hogy nem lenne szívem Olivért bölcsibe adnom, mikor megtehetjük, hogy itthon maradok vele. Meg hát ugye testvért is szeretnénk, amint lehet…. Pedig dolgozni se lenne rossz….