Sziasztok!!!!
Az, hogy fent szeretném látni magam a lap tetején arra jó, hogy legalább ennyit írtok!!!
Szupi!!!!
Tegnap fél 10-kor kikapcsoltuk a gépet, reggel fél 8-kor be, és tessék mennyi mindenről lemaradtam. Ez tetszik!!!!
Anett!!
Tök jók a képek!!! És a kedd is jó!!
Ildi!!!
A mikulást ,megbeszéljük pénteken a játszóházban!!!!
Katus!!!
Bár kicsit hideg volt a játszóházban (most befűtenek remélem), de szerintem Ti is jól éreznétek magatokat!!! Gyertek!!!!!!
Kata!!
Néztem a listádat. Hát nekünk nem volt ennyi pénzünk ré, és mégis megoldottuk.
- nem volt kókuszmatracunk, csak sima, de ez persze nem hülyeség, csak anyagi kérdés
- gyerekülés kocsiba valóban ráér később
- itt Vecsésen a Lőrinci út végén van háznál egy gyerekholmikat áruló üzletszerűség, mi ot vettük az etetőszéket is. Jó cuccok vannak, elég jó áron, nézzétek meg.
- bodyból valóban elkel több is (de majd kapsz tőlem, szok főleg fehérek, jó lesz mindkét babaára
)
- én is vettem zoknit, de soha nem volt a lábukon ilyen kicsinek, mindig lerúgták, vagy nagyon elszorított a bokájukat. Nem praktikus, inkább a lábfejes rugik, vagy a kiscipőcske.
- így voltam a hálózsákkal is. Amig picik (és a tieid viszonylag picik lesznek) elég nehéz megfogni őket a hálózsákban, nyeklenek, nyaklanak benne. Jobb a rugi. Nekik kényelmesebb, neked praktikusabb. És gondold el, hogy éjjel legalább 4X-5X szopiznak még az elején, és az enyémek ennyiszer kakiltak is
. Ezért praktikus az alul nyitható rugi, hogy csak alulról kelljen vetkőztetni pelenkázáskor. Még mindig van olyan, ami csak felül nyitható, nagyon nehéz rájuk adni is, és pelenkázáskor teljesen le kell vetköztetni, ez sem jó.
- textilpelenkából talán a 30 sok egy kicsit. Én is bevásároltam belőle, mert ügye kell. Raktam a fejük alá, állandóan összegyürték mire eleludtak és csak nyomta őket, így inkább gyakrabban mostam a lepedőt és raktam alá neylont, a bukások miatt. Elméletileg ha az ember büfizteti a babát, akkor a vállára is kellene pelenka, hogy a tiszta pelenkára rakja a baba a fejét, és az bukja le. Na, ez az ,amit mindig elfelejtettem
, és végülis a polóm is tiszta volt, az enyémek nem is voltak bukósak.
- lepedő!! nem tudom, hogy lehet-e méretben kapni a kiságyra megfelelő gumis lepedőt. Én varattam.
- szoptatós párna. Nincs tapasztalatom, de szerintem szuperül lehet nélküle szoptatni. Nekem nem hiányzott.
-sterilizáló! Hát??? Ha szopiznak, akkor nincs mit sterilizálni!!!
ha nem,akkor meg elég a kifőzés, csak babara. Bár nem ez a húzós tétel, igaz
- a nagy dolgokat meg muszáj megvenni, de nem mindegy hol, mennyiért. Szerintem nem kell túllihegni. De persze ez nálunk anyagi kérdés is volt, persze, hogy én is szívesen vettem volna újat, vagy mondjuk kókuszmatracot, de a gyerekek nem hiányolták
Nos??? Részletes voltam??? Vedd figyelembe, hogy ez az én véleményem, nem kell, hogy egyezzen a tieddel
.
De gondolom, úgyis az infó begyűjtés a célod, majd szelektálsz
Babaruhákat akkor nézed meg amikor akarod!!!!
Benettke!!
Rád is vonatkozik!!! És remélem nem mentél dolgozni!!!
Ha ráértek péneteken benézhettek a játszóházba!!! Kis tapasztalat a gyerekkel. Mondjuk itt a legjobb formájukat szokták hozni, mert együtt vannak, újszerűek a játékok, és nincs semmi gond velük. Na, otthon nem ilyenek
Bocsi , de most ennyi, megyek a Mariettához az usziba