Új privát üzeneted érkezett!

Vonalzóval kapcsolatban nem tudok segíteni :( én is betennék még egy párat :oops: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

jajj, mi történi :roll: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

történt 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

hát ez az és hát szerintem azoknál nagyob a veszély ügye éred én is csak azért csináltatom meg hogy apa megnyugodjon mert apa ugy véli hogy a sok gyogyszertöl amit kaptam biztos beteg gyerek lesz azt már kevésbé fogja fel hogy ezek a baba megfoganását segiteteék elö . de mindegy . legyen meg és akkor mindenki nyugiba van :lol:
anha

Tesóka! Végre! :D:D:D:D

Zsuzsa! Jól csináljátok! Fontos a lelki nyugalom és béke!

Kép
Kép
encu

T! (Ez a Tesóka röviden ;) )

Szólj, ha megkaptad! :D

Kép
Kép
encu

Encu, egyébként én sem fejek, a lényeg, hogy a babának elég, csak nincs félretéve, ha mennék valahova egyedül...de nem megyek sehova nélküle, és kész :lol:

Egyébként nagyon nyűgös napja van Vincének, reggel 7 óta vagy szopi, vagy kézben van, ja és a kanapén aludt kb fél órát. Fáj a pocija, egész nap nyomja...kár hogy nem lehet ma sétálni, a babakocsiban mindig durmol.

Köszönjük a gratulációkat, tényleg gyorsan elment az idő

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Kiskarcsi meg egész nap csak aludna most ;) Ebben a pillanatban fejezte be a szopit (ideje volt, mert majdnem kidurrantam... ), és rögtön be is aludt. Őt nyomja az idő. Ja, erőlködik ő is pukiügyben, de szerencsére könnyen jönnek most a dörrentések ;)
NEkem viszont fáj a fejem... :evil: :evil: :evil: :evil: :(

Kép
Kép
encu

De jó nektek, már én is szeretném, ha Vince egyik nap kicsit többet aludna nappal...ja, és nem rajtam :wink: Most is erőlködik szegénykém :(

Rakok fel képet, én jót nevettem rajta.
Kép

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! NAgyon helyesek a Vince!! :D Igazi élénk kis gazfickó lesz szerintem... ;) Együtt fognak rombolni Ricsikével és Kiskarcsival ;) Mennek majd a Flóráékhoz helyeskedni... :D Furi belegondolni.. :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

T! :wink: :D

Még nem jött meg :shock:
Gyanus vagy! Ha Te küldesz valamit, azt sosem kapom meg :!: :wink: :D :D :D

tothmonika82@citromail.hu ide küldted?

Barbi!

Nagyon édi Vince :D :D :D
Tényleg mókás milyen fejet vág :D

Jó az új vonalzód :wink:

Zsuzsa!

Ha ettől apa megnyugszik, hát legyen :wink: meg hát téged is meg fog nyugtatni :wink: :D :D
Zoé is tudja már a kistesót? Ő hogy reagálta le?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hát ö még sehogy nem tudom hogy érti e azt tudja hogy anyán most valamiért nem lehet lovagolni meg hogy egyre töbször kel a 4 re felmásznia . tehát enyi . :lol:
anha

T!

Egyenként küldöm...úgy tűnik egyszerre nem megy...

Kép
Kép
encu

Hol vagytok?

Kép
Kép
encu

Megkaptam a képeket, köszönöm szépen!
Hogy nézek ki :shock: :cry: jajjj :lol:

Zsuzsa!

Lehet hogy hülyességet írok most, de valahol azt olvastam hogy kislánynak lehet venni egy babát és azon "gyakorolni" majd a kistesó jövetelét (nem a szülést :lol: ).

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

T! Miért, hogy nézel ki??? Sztem tök jól!!!
Én speciel híztam 2,5 kilót az elmúlt 3-4 csokis napban.. :shock: :shock: :oops: :evil: Úgyhogy holnaptól ésszerű étkezés van...!!!!!!

Kép
Kép
encu

Ja...épp anyum meggyes, frissensült sütijét majszolom... BAsszus...nem lesz egyszerű ;)
2 hete nem akartam enni semmit...most meg mindent és bármit ;)
Na, de nem most foglalkozok az alakommal! :D Szerencsére soksok tejcim van, és ez a lényeg ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!
Végre tudok írni, mert Flóra egész nap nyűgös volt és majmosat játszottunk! :lol:

Encu!
Nagyon csini vagy szerintem ne foglalkozz azzal, hogy most hízol, mert úgyis "leszopizza" a kilóidat Kiskarcsi! :wink:
Amilyen szép idő volt tegnap, ma olyan csúnya lett!

Móni!
Képzeld most jelentkezett a csajszi akitől nyertem! :shock:
bezzeg, ha én nem jelentkeztem volna, mint vevő... :roll:
Akkor most én küldöm nektek az álommanókat éjjelre! :wink:
Egyébként Flóra úgy nyálzik, mint eddig soha! :shock:
Így igyekszem a nyakláncát mindíg felrakni!

Barbi!
Igen kis tudor pofit vág Vince!Mintha azt mondaná!:Ugye mondtam! :lol:

Na má megen nyűglődik a banyekom! :cry:

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Most jöttünk haza Pestről, gyorsan el ment ez a nap!

Encu!
Nagyon édesen alszik Kiskarcsik a hintába!

Barbi!
Boldog első hófordulót!!!
Vince is egy tündérpofa.

Én is kibabáztam ma magam rendesen!

Móni!
Hogy-hogy nem nagyon eszik Ricsike mást csak tejcsit? Ennyire válogatós?
Nálunk Nonó szinte mindent megeszik! Viszont amibe van karfiol, azt nagyon utálja!

Kép
niki+baba

Gabó! De azért a napi negyed kiló csoki az sok... :D A kicsi is zöldet kakil tőle ;) Szóval holnaptól (mint midig ;) ) odafigyelek, bár nagyon nehéz lesz...De köszi a bíztatást ;)

Niki! Merre voltatok?

Karcsika csak rajtunk hajlandó szunyálni...kicsit ő is nyűgös lett így estére...
jaaaaj, asszem meg kellene nyugtatnom.. :D

Kép
Kép
encu

Egy barátnőméknél voltunk, ott két héttel idősebb a baba Nonónál.
Utána pedig a szüleimnél voltunk, tesómékkal. De nagyon gyorsan eltelt az idő. Beakartunk menni a Csilláékhoz is, de már nagyon fáradtak voltunk, és pont fürcsire értünk haza így is.

Kép
niki+baba

Encu!
Igen, persze azért oda kell figyelni, nehogy bekerüljünk jövőre a nagyfogyásba! :lol:
Sajna most én is stagnáltam kilóban, de most annyira nem
izgatom magam ezen, csak újra erőt kéne vennem! :oops:

Niki!
Flóra sem szereti a karfiolt. :lol:
inkább a paradicsomos sárgarépás cuccokat eszi!
No meg kenyeret minden mennyiségben, már blokkolnom kellett! :oops:

Végre elaludt a lányom! :lol:
menek befekszem a kádba! 8)

Kép
gabriel79

Értem. Kiskarcsi alig aludt egész nap...csak 10 perc-fél órákat...na persze nem baj, remélhetőel éjjel pótol majd...Megaztán visszanézve 9 körül aludt el az elmúlt napokban...mintha kezdene beállni egy napirend nála.

Ja, a hintáján nézegeti a halakat és követi a szemével!!! Pedig mindenhol azt olvastam, hogy azt csak egy hónapos kora után csinálja... Kis ügyi ;) Olyan büszke vagyok rá...meg persze Apa is ;) :D:D:D:D

Még mindig nem alszik... :shock: :lol:

Kép
Kép
encu

Gabó! Muszáj, mert ha elduvadok, nem tudom úgy tolni a kocsit ;) ;)
Meg Apának is tetszeni kell, nem csak a gyereknek ;) :D:D:D:D
Majd ha elég nagy lesz Mandula, mehetünk együtt edzeni ;) Mikortól lesznek babamasszázs órák? :D
Jó fürcsizést neked! :D

Kép
Kép
encu

Akkor a karfiol nem egy nyerő étel! :lol:

Nonó is 2 hetes kora után már nézelődött, ő mindig a borzat nézte a falon, ami a kiságya mellett van. :)

Felrakom a mai eseményeket!

Kép
Nonó és Balázska

Kép
Nonó unokatesókkal

Kép
Apával.

Kép
és velem. :)

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Niki!

A védőnő szerint a foga miatt nem eszik. Lehetséges, de akkor miért van az hogy a kedvenc kajáit meg falja :roll: vagy az annyira fini hogy nem érdekli a fájdalom :lol: :lol: Szóval még egyenlőre nem nagyon izgat :roll: , szopizik ezerrel és eszeget (na jó egy kicsit azért aggódom). Hízott így is 300 grammot, szóval nem hiszem hogy éhezik :roll: Az viszont rossz hogy nagyon fáj ahogy most szopik, van hogy egész belilul a mellbimbóm :twisted: és így gyakran szoptatni :shock:

Jó hogy ilyen jó étvágya van Nonónak! A karfiol nálunk csúszik, a sütőtök immel-ámmal, máj és a borsó egyáltalán :lol:

Nonó is élvezte a baba társaságot? Ismerkedett, játszott a másik babával?

Gabó!

Tesz-veszes tyúk :twisted: bár sosem lehet tudni miért nem írt :roll:

A nyál jó jel, bizti hamar kibújik már. A Ricsinek is ömlött aztán abbamaradt és kibújt. Most megint csorog :( :(

Az álommanó már dolgozott is :D Ricsi már szuszog :D Köszönjük szépen :wink: :D :D :D

Tesóka!

A zöld kaki inkább azért van mert sokat szopizott Kiskarcsi :wink: ne félj tőle :wink: eheted a csokit főleg ha nem okoz hasfájást neki :wink: :D Ha meg esetleg neked lenne gondod az édesség végtermékével, nyalj bele a tejcsidbe, pár korty és tuti hasmars :wink: :lol: :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Niki! Tündéri Nonó, milyen hurkás lábacskái vannak :D :D
Hisz ott babadömping volt, mennyi gyerek :D Bizti nagyon jól érezte magát Nonó :D :D :D

És Ti is csinik vagytok!

Tesóka!

Büszkék is lehettek a picúrotokra! Nagyon szép és ügyes baba, nameg nagyon JÓ BABA! :wink: :D

És hát igen, tetszeni is kell apának. :roll: Mondom én az elhízott dromedár, de lesz ez még így se! :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Viktor-már én is akartam rég irni,csak sose volt elég időm rá,h.mi is nagyon szurkolunk Csilláéknak!!!Rengeteget gondolok rájuk a messzi távolból.És remélem,h.legaláb a 38 hetet kibirják a legénykék a pocakban.Nagyon erős Csilla,én tuti megzavarodtam volna.Puszilom!És engeteg erőt továbra is és főként egészséget!!! :wink:

Kép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timi

megsugod nekem hogy raksz be enyi mindent az aláirásba köszi :oops:
anha

Szép jó reggelt!

Köszönjük Gabó az álommanót! Csak háromszor keltünk az éjjel, egész kipihent vagyok :D :D :D :D :D :D :D :D

Szerintetek lehet kálciumot szedni szoptatás alatt????? Fájnak a fogaim :twisted:

Milyen volt az éjszakátok?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

REggelt!

T! Én minden nap iszok Calcium-D Sandost! Mondta a dokim, hogy azt, meg vasat igyak! Szóval szerintem lehet. De azért el kell olvasni a betegtájékoztatót, vagy megkérdezni a gyógyszerészt ;)
Ma megyünk sétálni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez már bizti!!!!! Amikor süt a nap, akkor ez fix progi ;)

Ki jönne????

Niki!!NAgyon szépek vagytok, mindketten (hárman ;) ) csinik vagytok, fittek és jókedvűek! Ez igen!!! :) Ti nem sétáltok ilyenkor????

Mindjárt jön a dokinéni.

Ja, szerintem az összes álommanót mi bitoroljuk, este 10kor bealudt MAndula, negyed 3kor kelt, aztán 6kor. :D Megint tök fitt vagyok!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Itt ássák az árkot előttünk :twisted: :twisted: olyan hangosak, zörögnek, kopácsolnak ezerrel :twisted:

Tesóka!

Köszi :wink: Ha megyünk gyógyszertárba, veszek kálciumot, már nem győzöm inni a tejet. :roll:

És apa mellett alukáztál? :wink: :D :D :D

Mi is megyünk sétálni csak még nem tudom mikor. :? Ha elhúznak előlünk akkor megyünk ebéd után, egyenlőre a kocsit nem tudom átvarázsolni az árkon :x Gondolom bizti segítenének ha megkérném őket, de baromi parás ha arra gondolok hogy kiesik az árokba a Ricsi :roll: 8) :lol: Inkább megvárom míg megcsinálják az utat 8) 8)

Képzeld az előbb hintázott a Ricsi és elaludt a hintába :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

T!

Apával alszom, igen. Megkért rá, én meg nem haboztam ;) Úgyhogy mostantúl csak akkor alszom a kicsivel, ha valami extra közbejön...
Ha indultok, csörrents meg egyszer és tudni fogom, hogy mi újság és ha tudunk menni, hívlak, ok? :D
Fel akarok menni a könyvtárig...megígértem anyának, hogy arra gurulunk ;)

Kép
Kép
encu

Csak nem nektek is bejön a hinta?? :D:D:D:D:D

Jajjj, prünnyögöünk... minnyá gyüvök (asszem)

Kép
Kép
encu

Ok :wink: Legkésőbb kettőkor indulnánk. Ha az már késő nektek akkor indulj el nyugodtan!

Még sosem aludt el ebben a hintában, mindig kivettük mielőtt bealudt volna, de ma egyszercsak becsukta a szemeit és úgy maradt. :lol: Lefotóztam. 8)

Kép Kép

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Mi is jól aludtunk, 8tól éjfélig, majd 5kor keltünk megint, ez olyan szokásos nálunk, és kb 1kor jött az ágyunkba Szilárd, szóval mi hármasban alszunk :? Addig jó, míg nem négyen...

Nálunk hinta nem lévén, apa meg én vagyok a ringató :lol: Egyébként apa sikeresebb, mondtam is neki, hogy írok igazolást a munkahelyére :wink:

Tegnap volt vásárolni Apa, és vett anyunak egy serpenyőt, amit Szilárd felbontott...szóval már ajándéknak nem jó, a kis segítőkész gyerek :lol:

Mennem kell

Kép

Kép
sbarbi

Szió Barbi! Látod, így lehet jó cuccokhoz hozzájutni :D:D:D:D
De jól aludtatok akkor ti is!! :D Én is tök boldog vagyok, hogy a kicsi ilyen jól alszik. Most épp a hinájában ül és nézegeti a halakat, ahogy forognak. Jól elvan. A dokinéni meg persze sehol... :shock: :lol:

T! Mi olyan dél és 1 között mennénk, hacsak addig rettentően be nem alszik valamelyikünk ( hát mondjuk én nem, tehát sok lehetőség nem maradt ;) ) ...!! De akkor majd én csörgök ;)

Kép
Kép
encu

Ja, megint elfelejtettem vmit... :) Ennivaló a Ricsi!!!!!! Ki kellene találni neki valami titulust...ahogy a Flóra a menyem, a Ricsike mi legyen? :D:D:D:D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Nekünk egy előtt tuti nem jó, ebédelünk :cry: :D de csörögj, hátha, és tényleg nyugodtan induljatok el, hozzánk igazodni mostanában lehetetlen :x :x :wink:

Barbi!

Esetleg átcsomagolni :roll: :D :D :D

Valamelyik nap szó volt a karácsonyi lázról, hát én már kiraktam pár karácsonyi-télapós üvegmatricát az ajtókra :oops: és két hét mulva valószínű meglesz a fánk is 8) Tavaly 24-én délután indultunk fát venni, gondolhatjátok milyen nehezen találtunk rá a fára :twisted: idén nem bízom a véletlenre 8)

Viszont a karácsonyi nagytakarítás még nem kezdődött el, de elhatároztam hogy minden négyzetcentimétert kitakarítok :roll: :o :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Uh Momi

Hát igen a takartás nem egy egyszerü dolog . Ezen már én is gondolkodtam mi legyen
anha

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket! :D
Érdekes, mert a másik baba két héttel idősebb, mint Nonó és képzeljétek már bébicomp-ba volt és nem hogy sétált benne, hanem szaladt!!!! :shock: :shock:
Hát, hogy jó-e neki vagy sem, nem tudom!
De nagyon édes volt! :lol: Mi apával csak elképedve néztünk!

Séta: Encu amikor van időnk akkor megyünk Nonóval sétálni!
Látod még hozzátok meg Barbiékhoz sem jutottunk el! :(
Ma is megyünk nemsokára Pestre, és csütörtökön is mennünk kell. :?
Ált. szoktuk vinni a babakocsit és, ha van idő akkor Pesten sétálunk vele egyet.

Kép
niki+baba

Móni!
Nem semmi, hogy így bealudt Ricsike a hintába! Tündéri!!! :wink:
És így látatlanban is, nagyon hasonlít rád!!!!
Nálunk Nonó inkább apára hasonlít. :? :D

Kép
niki+baba

Niki! Egyszercsak azt fogod észrevenni, hogy nem éred utol a fiadat ;) Még jó, hogy nem minden piur fejlődik ugyanolyan ütemben...és hogy fél évesen jó-e hogy "szalad"..? Hááát, nem tudom...elég erős a gerince? Meg megint lehetne vitát nyitni a bébikompokról ;) Én biztosan nem fogok siettetni semmit ;)
Lassan indulunk sétálni. LEsz nálam teló ;)
És Niki! Szerintem a Nonó rád is nagyon hasonlít!!! De komolyan!!!

Kép
Kép
encu

Szia Niki!

Komp, jaja, vitatéma. Mi sem vettünk, szerintem sem jó annyira, de volt egy kis kisértés ahogy mások mesélték hogy mennyire élvezik a manók :oops:

Pont akartam írni hogy a multkor még rád hasonlított most meg tiszta apja a Nonó. Változnak folyamatosan, lehet a kövi képen megint tiszta te lesz :wink: :D :D :D

Jó sokat jártok pestre, hogy viseli Nonó a sok utazást? Nem szokik hozzá nagyon és mikor otthon vagytok nem hiányolja? Sajnos nálunk ez van, hamar hozzászokik a Ricsi a tütüzéshez :twisted: :D :D

Tesóka!

Most kelt fel a Ricsi, 1 előtt mi semmiképp nem indulunk de mikor indulunk megcsörizlek hátha még rójátok a köröket!!!!! :wink: :D
Jó sétát!

És köszi a dicséretet, esetleg hogy is hívják a tesó gyerekét, uncsitesó? Hát nem vágom a rokoni kapcsolatokat de mit szólsz ehhez, vagy gáz? 8) :lol: :lol: :lol: Hívhatod egyszerűen a csodálatos gyönyörű Ricsikének is :wink: :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Niki!

Neked is köszi :wink:

Zsuzsa!

Igen, és neked meg aztán tényleg nehéz ügy lesz, de ne foglalkozz most a csili-vili renddel! Pihenj, ez most kijár neked, persze amennyit tudsz a lányok mellett :roll: :wink: :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Én sem siettetem Nonót, hagy fejlődjön a maga ütemében!
Csak olyan furi volt látni apával, hogy a másik baba már mit tud. :shock:
Szerintem mi sem fogunk venni bébicompot, de amúgy is ahhoz már rendesen kellenne ülnie a babának nem?! :oops:

Igen elég sokat járunk Pestre, de van mikor csak egy héten egyszer megyünk. Hogy hiányolja-e Nonó, ha nem megyünk?! Megkérdezzem tőle?? :D Szerintem nem! Kocsiba ált. mindig bealszik. :D De amúgy van olyan is, hogy nem megyünk sehova, csak itt a környéken kocsizunk egyet, ha épp olyanunk van. :wink:

Tényleg nagyon szép idő van, olyan szépen süt a nap. Mi most ha akarnánk se tudnánk menni Nonóval sétálni, mert a babakocsi a kocsiban van, apa meg dolgozik. :roll:

Kép
niki+baba

jMomi jo pofa Ricsi nagyon
anha

Mi is szoktunk amolyan kocsis sétát tartani :oops: :D

Látom Encu lelépett sétálni, mi most megyünk ebédelni ha kiürül a konyha. Makarónit fog enni a Ricsi 8) Tegnap spenótot evett :D

Köszi Zsuzsa! :wink: :D

Alig bírtam kiműteni a hintából úgy hogy ne kelljen fel :shock: de sikerült :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hi!! :D

Encu visszalépett a sétából...hát, csúnya szél fúj, még jó, hogy vettem föl sapit...külöben én fáztam volna meg, mint a rosszseb! Öltözzetek fel, lányok! :D

T! Akkor (csodálatos gyönyörű Ricsike) nekem az unokaöcsém lett a Ricsi...neked meg Manótj :) ;) Hehe..ezek a rokoni szálak!! :D

Niki! És miért jártok ennyit Pestre? Amúgy... ? :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok

van kiskönyvem . :lol:
anha

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?