Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Marietta! Nagyon édes a kis masztkád a képen. Nekem is kb. ennyi látszott az első felvételen. :D Tényleg, akkor te is Kistarcsán fogsz szülni?

Porsi! Nagyon cuki Ákosod! Még képet! :D

Bodzi! Gyönyörűséges Bence! Pelus: mi a színes tescosat használjuk, teljesen bevált!

Vicky! Mennek a megadrukkok, és kívánom hogy 2 hét múlva pozitívat tesztelj! :wink: :D Ja, és én szeretnék lenni a 2. ember akit értesítesz picurod megérkezéséről... Tudod, kölcsönkenyér visszajár. :wink:

Nándorka! Nagyon édi Dorka ebben a kalapban! Olyan nagylányos! :wink: :D

Szeri! Hogy próbálkozik Bali baba a négykézlábazással!

Nálunk: Megy a hozzátápi ezerrel. :D Gyümölcsökben a banán-alma összeállítás volt eddig a kedvence, de ma kapott először körtét, és ugy néz ki, hogy ez nagyon bejön neki. :D Krumplit magában utálja, de sütőtökkel és banánnal szereti!
Nándorka neked akartam még írni: szerinte az elején felesleges bébiételeket venni, mert épphogy kóstolgat pár kanállal, azt meg otthon pár perc alatt meg lehet csinálni. Mi almalével kezdtünk, és nagyon ízlett neki...

Megyek mert sír....

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

na itt vagyok újra :lol: Lelkileg feltöltődtem, pihengettem és úgy döntöttem, hogy már 3. napja babás vagyok. :lol: Már a neveket is kitaláltam, de az még titkos :lol: :lol: na jó, a páromnak már elmondtam :lol:

Köszönöm Nektek a támogatást, nagyon sokat jelent! Mi nem mondtuk senkinek sem az inszemet, csak mi ketten és Ti tudjátok :wink: Nem akartuk, hogy a család elkezdjen témázni róla, sajnálni minket vagy ilyesmi...jobb így.

Szeri, boldog 1/2. szülinapot Balinak! :lol: Nagyon kis ügyes, látszik a képeken!

Orsi, aranyosak együtt a srácaid :lol: Apával okés minden mostanában?

Krisz, rendi, te leszel a 2. :lol: :wink:

Nándorka, egy egyszerű női megoldás: másold ki wordbe, szedd ki a fölös részeket és mentsd el :lol:

Arwennel mi lehet? Már rég nem járt erre, és Adri és Toti sem!

Bodzi, nagyon édi a kissrác! :lol: A pozitív gondolkodás csodákat tesz, tudom! :lol: Kisfiad az élő példa rá :lol:

Ollyan lassan fog eltelni ez a két hét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
vickybabe

Ágota, köszönöm Neked is a bíztatást! Igazad van, pont ezért turbózták fel a kis lustákat :D :D Jó kari ajándék intézést :D Mi is kaptunk már fotós naptárat ker.fiunkról és nagyon örültünk neki!

Kép
vickybabe

Sziasztok Lányok!!!!

Remélem még emlékeztek rám. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tudom nagyon elvesztem :oops: , de tudjátok, az államvizsga közbeszólt. De sikerültek a vizsgáim, úgyhogy tegnap túl lettem rajta, már csak nyelvvizsga kell, és a diploma a kezemben.

Nagyon hiányoztatok, nem is tudom, hogy kivel mi történt, hány új babánk lett már azóta, hogy nem voltam.

Nálunk még nem jelentkezett a trónörökös, de gondolom úgy volt vele, megvárja míg anya levizsgázik, nem akarta átélni az idegeskedést. :)

Viszont a mensim már kétszer, kb 1-2 hét késéssel, de megjött magától.

A gyerekekhez is teljesen másként viszonyulok, már nem azt érzem, hogy mit is kezdjek vele, hanem már két gyerkővel is úgy voltam, hogy de hazavinném. Ez nagy haladás. Űgyhogy használ a kineziológus.

Dokinál azóta nem voltam.

Most megpróbálok visszaolvasni, bár ez szinte lehetetlen, annyit írtatok.

Nikó

Kép
nikóska

Nikó! De jó, hogy jöttél! Gratulálok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Köszönöm a pelenka tanácsokat, ki is fogom próbálni valamelyiket :)

Vicky,
Na ez a hozzállás már jobban tetszik :wink:

Nikó!
Gratula a diplomához, mostmár jöhet a baba.
Örülünk, hogy visszatértél közénk.

Kép
bodzi

Sziasztok!

Én nem ezt a topicot szoktam látogatni, de most felmerült bennem egy kérdés.
Tudnátok segíteni?
Annyi, hogy azt olvastam egy babamagazinban, hogy a túl gyakori ultrahangozás nem jó.
Azt írják, hogy ezekben a terhességi hetekben kell csinálni: 8., 12., 18., 30., és a 38-39. Ezeken kívül csak indokolt esetben.

Most 24 hetes vagyok, de én eddig minden hónapban csináltattam. Ezeken a heteken uh-ztak eddig: 7., 12., 16., 18., 21. héten. Sőt, volt hogy két hét telt csak el. Nem túl gyakori ez? Nem lehet ettől valami baja a babának szerintetek?

Köszi a tanácsot.

Sziasztok: Évi

Kép
evisan

Sziasztok!

Marietta!

Nagyon helyeske a kis pocaklakód!!!

Fioona!
Hogy vagy????

Nikó!
Örülök,hogy írtál és gratulálok a diplomához!!!!!

Nán-Dorka!

Lementeni szerintem is úgy lehet a fórumból,ahogy Vicky írta.:)

Domi is szeretne oviba menni! Imádja a gyerekeket.
Ő olyan típus,hogy nem azért sír,ha otthagyom,hanem ha haza kell jönni.:)

Vicky!

Ez a jó hozzáállás!
:wink:

Köszi,a párommal minden rendben mostanában,jól viselkedik. :D

Viszont....
Ma reggel jött egy telefon...
Párom hívott,hogy balesete volt. :( :( :(
Szerencsére semmi baja nem lett,csak nagyon megijedt. Másik autó nem volt a dologban,"csak" egy olajfolt...kicsúszott és nekivágódott a korlátnak...
Az autó nincs 1 éves... :cry: Bár ahogy elmondta olyan nagy kár nem keletkezett,de akkor is...olyan rossz ez....

Nem tudom jelent-e valamit,de mikor felhívott pont betettem egy DVD-t,a film címe: Megérzés
Miután letettem a telefont,rá fél órával újra elindítottam a filmet.(még nem láttam)
Kicsit sokkolt amiről a film szólt...a feleség előre megérezte,hogy a férjének balesete lesz és meghal...

:roll:

KépKépKépKép
*orsi*

Évi!

Én úgy tudom nincs bizonyítva,hogy bármi baja lehetne a kisbabáknak az Uh-tól...

KépKépKépKép
*orsi*

Szia Évi!
Ebben a topikban, úgy tudom, van olyan is, akinek többször csináltak, kb. mint Neked, és olyan is, akinek ritkábban. Mindegyik baba egészséges, hál'IStennek, szóval nem kell aggódnod!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!
Kedves Nán-dorka, Orsi!

Köszi a megnyugtatást ez ügyben. Akkor jó, valószínűleg az én picurkámnak sem lesz tőle baja.

Sziasztok: Évi

Kép
evisan

Orsi, örülök, h nincs komoly baj. Hátborzongató lehetett ez a film-dolog...! :(

Fioona, remélem, jól vagy!!! +++++++++++++++++++++

Viki, csak így tovább! És pihi, pihi, pihi! Elkezdted már az első könyvet? Miket választottál, megírod?

Angyal, édes az új kép a vonalzón! Kösz a díícséretet, ugye, mit tesz egy kalap? :wink:

Járóka: szüleimnél van egy a lánykámnak, hát, nem tudom...
Azért bőg benne egy idő után...
Nektek beválik a járóka? Mitől, ha igen?
(Arra gondoltam, majd mindig rakok bele pár izgi, új dolgot, ahányszor csak berakom.)

Kép

Kép
nán-dorka

Orsi, örülök, hogy nincs komolyabb baj! Most a párodnak lesz lelki támaszra szüksége...

Dorka, már a sokadiknál tartok, ha így folytatom, idő előtt elfogynak :D Most éppen az Angyalok és démonok, előtte Irak lánya, Majada, Lux E. Anyának születtem és Müller P. Örömkönyve (ez még folyamatban) :D Még van 1 Robin Cook (Szfinx) és egy Coelho (A Zarándoklat). :D
Úgyhogy jól be kell osztanom, mert még 1 hetet tutira pihenek. Jövő hétre terveztem azért karácsonyi vásárlást és fogorvost is már.

Kép
vickybabe

Sziasztok4

Csak apa 1000 dolgott vett Lilla szobájába, azt szereljük össze, pakoljuk be, édik vagytok! Puszi!!!!!!!! :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona

Ikeas szereld magad! :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Évi nekem sok uh-m volt mert bevérzés volt az elején aztán méhlepény a méhszájon de nem lett gond ez miatt.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Bár visszaolvasással még csak október közepe táján járok, de azt leszürtem, hogy GRATULA MARIETTA ÉS NIKI!!!!!!

Orsi, remélem azért nem lett a kocsinak semmi baja, és örülj, hogy csak a kocsi rongálódott, párodnak nem lett baja. De ezt a filmet nem lehett kellemes így menézni.

Én már napok óta azt érzem, hogy mensisen fáj a hasam, pedig még csak 18. napon tartok, úgyhogy mensiig még van pár nap, már ha idöben akarna megjönni, meg kicsit furcsán érzem magam már pár napja, de szerintem ez még túl korai lenne. Aztán meg tölem kitelik a tünetek produkálása is. De gondoltam leírom nektek ezeket. /Azért kicsit reménykedem,hátha mégis :wink: /

Ja, és ha jól láttam Bodzinak is lehet GRATULÁlni!!!!

Most megyek, hátha más újat is találok október óta, úgyhogy bocsi, ha valakinek nem gratuláltam még.

Nikó

Kép
nikóska

Niko gratulálunk neked!!!!

képzeljétek Nyunyi sokkal nyugodtabb mióta kap 150 ml tápit 1szer 1 nap.ma is 2ig aludt ez nagy teljesitmény tőle.akkor is a trotyi miatt ébredt fel

Szeri a júliusi topicban van egy lány aki szintén szegedi és járnak korai fejlesztőbe megkérdezzem hogy is van ez?

Orsi remélem minden ok!

nem tudom írtam-e de megvettük az új járgányt Nyunyinak beletettük kicsit ,vigyorgott benne (főleg azért mert Ricsi tologatta benne)

Bridzsi

Kép
esztora

Angyalkrisz: gratula a hozzátápihoz! Csenge még mindig üldögél?

VIcky: annyira drukkolok!!! Ennek mostmár sikerülnie kell!!!!! Pihenj jó sokat és csak pozitívan gondolkodj, ez nagyon fontos!

Nikó: gratula a vizsgáidhoz!!! Tök szupi, hogy jelentkeztél!

Bodzi: a Lidl féle pelenka tuti jóóó! Nekünk annyira bevált, hogy ezt fogom mostmár használni. Olcsó és nagyon jó!

Orsi: Szerencse, hogy nem történt nagyobb baj. Mázli! Teljesen meg tudlak érteni, az én férjem is ugye balesetezett az idén... A történet pedig hátborzongató... Amúgy én szeretem az ilyen típusú filmeket (tiszta szadista vagyok magammal) és meg is fogom nézni.

Esztora: Cenikőre gondolsz? Őt ismerem. Azt hiszem ők más miatt járnak fejlesztőbe a kislányával, nem ilyen jellegű a problémájuk. Nagyon remélem, hogy mi gyógytornásszal meg tudjuk oldani a dolgot, csak először meg kell találni, hgoy mi a gond. Jövő héten csípőszűrés, aztán pedig decemberben neurológus.
szerika

sziasztok!

Most értünk haza gyors bejelentkezés.

Nikó!

Örülök hogy végre megint vagy!!! Köszi a gratut!! :D

Csajok!

Anyósom kivolt akadva hogy már mekkora pocim van! Hát így hogy jobban felhívta a figyelmünket jó alaposan megnéztük!! :lol: És tényleg hatalmas!!!! Pedig eddig nem híztam semmit!!! Megmutatom nektek is ha nem gond!!

A telómmal csináltam úgyhogy a minőség nem a legjobb de a lényeg látszik!!
Kép Kép
csipcsab

Szeri, köszönöm Neked is, hogy drukkolsz! Remélem, most már tényleg célba ér :D

Marietta, nagyon csini a pocid!!!!!!!!!!! Tényleg szépen látszik! Ruháid jók még rád? :)

Kép
vickybabe

Marietta! Azta! Ez aztán a poci! És 8 hetesen??? Nem lehet, hogy mégiscsak többen vannak?

Képzeljétek!!!
Felállt ma Csenge! :D Reggel apa hasára támaszkodva állt fel, akkor még azt hittük, hogy véletlen, de most az esti fürcsinél a kádba kapaszkodva felállt magától! :shock:
Hát ez hihetetlen számomra, hogy mindent ilyen hamar csinál. Azt hittem, hogy lesz még egy pár nyugis hónapom! :? De most már le sem vehetem róla a szemem.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Kislányom és a "nagy fiam" :

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

SZiaSztok!

Marietta, azta!!!! :shock: :shock: :shock: Nekem is az jutott eszembe, hogy hányan vannak abba a pociba. :lol:

Nálunk is volt ma produkció! Oli majdnem felült! :D Arra mentem be a szobába, hogy egyik lábba már maga alatt/előtt és a kezeivel nyomja fel magát. Pont ahogy Lillus felült. De végül nem sikerült. Nem tudom véletlen volt e vagy............

Kriszti! Hú! Hát, őszinte leszek, nem irigyellek. :? Ez aztán a roham tempó. :wink:

Kismamik? Hogy vagytok!? Vicky, neked is szól! :wink:

Arwenért aggódom! Vagyis a nyagyiáért. :? Jó lenne, ha azzal jönne, hogy semmi baj.

KépKép
KépKép
fioona

Egy kérdés:
Szüleim vettek lelkesen egy tonna vitamint, ismerős ismerősétől :? , sok pénzért. Benne vitamin nekem és a fiúnak. A neve Vitaminkirály, angolul Puritan's Pride. Ismeri vki??? Nem merném csak így beszedni...
Segítsetek, ha tudtok róla vmit!

Kép

Kép
nán-dorka

Marietta, csini poci!!!

Fio, miket vettetek?

Krisz, gratula, nagyon gyors ez a lányka!!!

Nikó, klassz, h írtál, írj még!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Hát nekünk is hihetetlen! Ne ijesztgessetek hogy többen vannak!!!!! Mondjuk apjuk még mindig reménykedik hogy hátha ketten vannak!!!!!! :D

Vicky!

A ruháim úgy jók mármint a nadrágok,hogy az a fekete amit látsz azt teszem rá a nadrágjaimra és az tartja össze, Mert ezen a melegítőn se volt már felhúzva a cipzár mert nem megy!! :lol: Azt hiszem bandázs a neve. De nem vagyok benne biztos! De vmiért ez rémlik!! Vettem egyet feketébe meg egy vajszinűt!

Hát csajok ma este megyünk a dokimhoz és majd csak mondd vmit hogy mi a helyzet odabennt!! ez lesz az első uh amire a párom bejön!! Kiváncsi vagyok hogy éli majd meg!!

Kriszti!

Nagyon ari Csenge!!!! Hát nem semmi a kiscsaj hogy mit művel!!
csipcsab

Jut eszembe! Csak a magam megnyugtatása végett!!!!! :lol:

Hát Hajninak is milyen nagy pocija volt,már neki is elég hamar és mégis egyedül volt Lilla!!!!!!!!

Meg úgy rémlik hogy Orsinak is!!!!!!!!!!!!!!
csipcsab

Krisz, nem semmi a kiscsaj!!!!!!!! :shock: Mondják, hogy a lányok korábban érnek, de ennyire??? Jó a kép apával :lol:

Fioo, Olio baba nagyon ügyes! Lehet, hogy csak megijedt, hogy nézed? Köszi jól vagyok, a pocim fájdogál és kemény, gondolom ez a progitól van, amit szedek...

Bejelentettem a páromat andrológiára, a "készülj a legrosszabbra, de reméld a legjobbat" filozófiám jegyében, persze jövő hét utánra, legfeljebb lemondjuk :wink: :wink: :wink:

A héten szépülök, mivel már nem sok olvasni valóm van, fodrász, kozmetikus+némi kari vásárlás, ami a lelkemnek tesz majd jót :lol: :lol: Céges mobil meg kikapcs egész héten :lol: :lol:

Kép
vickybabe

Arwenért én is aggódom, visszakerestem, nov. 15-én írt utoljára!!!!!!!!!!! Remélem, nincs semmi baj!!!!!!!!!!

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Marietta!
Tényleg szép nagy a pocid! :lol:
(igen,nekem is óriási volt/van...nem nagyon akar lemenni sajna...jó mondjuk nem is nagyon teszek érte még. )

Arwen!
Nyugtass meg minket légyszi,hogy nincs semmi baj!

Krisz!

De jópofa ez a kép! :D
Nagyon ügyes Csenge!!!Gratula neki!!! :)
Egyébként ne ijedj meg,mert ez nem biztos,hogy 2-3 hónapon belül szaladni kell utánna. :)
Domi is felállt 6 és fél hósan de csak 11 hósan kezdett járni.

Nán-Dorka!
Nem ismerem sajna azt a vitamint...
Járóka: Domi utálta...megvette anyu sok pénzért és max ha 10 percig volt benne a gyerkőc... :roll:
Viszont a barátnőm kislánya szereti...mondjuk az övéké fából van a miénk a hálós fajta.

Fio!

Gratula Olinak a majdnem felülésért! :)

Szeri!

Bali is nagyon ügyes,már akartam mondani múltkor...csak mindíg elfelejtek valamit... :oops:

A filmet megnézted?Szerintem nagyon jó egyébként...csak abban a szituban volt kicsit...furcsa...
(A végén sírtam is :oops: )

Rólunk:
Apa jól van,testileg,lelkileg.:) A kocsit még nem mertem megnézni... :(
Ma megyünk vissza az oviba...hátha van már infójuk,hogy felveszik-e Domit...

Samunak pedig javul a hasfájása...kopp-kopp

Szerintetek kék marad a szeme?
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Dorka: én sem ismerem azt a vitamint. Neten nem találtál róla infót?

Orsi, örülök, hogy pároddal minden rendben! Nektek milyen színű a szemetek? Mert Samué határozottan kék :D Drukk az ovihoz!

Kép
vickybabe

Marietta, szép poci! :):) :D :D :D :D

Az enyém ehhez képest, még sehol sincs, még simán begombolom a farmerjaimat. :lol: :lol: :lol: Sőt, ma megkaptam egy ismerőstől, hogy el fogok fogyani :) Dehát nekem van kis úszóköpönyegem, az eltakarja a babyt :oops:

A hányinger, hányás mérséklődött. Áttértem arra, hogy este veszem be az elevitet és így jobb.

Tegnap megvettük az első karácsonyi ajándékot :wink: :wink: :wink:

Nagy gratula Csengének és Olinak :D :D :D

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok Lányok!

Köszi a gratukat!

Marietta, tényleg jó nagy a pocid. Mit láttatok? Hányan vannak? :lol:

Pinkiné, Te mikor teszel fel képet? Aztán lehet versenyezni, hogy melyikőtök hogy halad.

Az a helyzet, ha én most tennék fel képet, akkor is legyőznélek benneteket. :oops: :lol:

A visszaolvasással sem haladtam semmit, nem tudom, mikor lesz időm rá, bár szerdán dolgozom, remélem estefelé lesz időm rá.

Így olyan rossz, azt sem tudom, hogy Arween-néknál mi történt, és azt sem Vicky miért fekszik otthon. Még visszakeresni sem volt időm. :cry:

Én nekiálltam kitakarítani a lakást, mert tanulás ideje alatt nem sokra jutottam, most azt be kell hoznom, de sokra nem jutottam.

Meri, küldd el nekem is a házképeket, kíváncsi vagyok én is rá. /Még ott tartok a visszaolvasásnál/

Lányok, nagyon ügyik ezek a gyerkők, állás, ülés illetően.

Nikó

Kép
nikóska

Marietta, gyere ám majd, ha hazaértetek a dokitól!!!!

Nikó, múlt héten voltam inszemen, ezért engedélyeztem magamnak másfél hét pihit :D igazából jól vagyok, már nem is nagyon fekszem.

Kép
vickybabe

Húúú, most lapoztam vissza, és látom, hogy mi is történ Vickyvel.

SZORÍTOK ÉRTETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nikóska

Na, úgy látom, egyszerre írtunk. :D

Kép
nikóska

Most mondja Zoli, milyen jó lenne, már az én vonalzómat /most mondja, hogy ő azt mondta, hogy a pácám/ is le kéne cserélni, ráadásul MI-re. :wink:

Kép
nikóska

Látjátok, 2 hónapig nem voltam, most egybe bepótolom az egészet. :lol:

Kép
nikóska

Marietta! Gyere, mesélj mi volt a dokinál! Kíváncsiak vagyunk! :D :wink:

Nikó! Üdv újra itt! Csinálj vonalzót! :wink:

Tényleg, mi lehet Arwennel?! Jelentkezz, legalább egy szóra!

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Arwennek írtam privit, remélem, benéz majd!

Marietta????????????????????????????????????????????

Nikó, látom lecserélted a jelmondatodat :D Igen, csinálj új vonalzót is!!!!

Krisz, Csenge hogy halad az állással? :D

Többiek, hol van mindenki???

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Csajok, tegnap totál kiborúltam! :cry: Tulajdonképpen lakhatatlanná vált a szoba, amit tavasszal csináltunk meg a gyerekeknek. :( A szekrény egyrésze is. :cry:
És ez sokkal nagyobb problémákat is vonz maga után. :(
Most megint tiszta bizonytalanságban vagyunk, hogy mit tegyünk, merre lépjünk. De jó, sztem nem sűlhet ki belőlle. :roll: :cry:
Na, kipanaszkodtam magam. :?

De legalább Oli, egész nap dumált. Valamir rájött a kiscsávó, mert többet beszélt, mint Lilla eddigi egész életében. :? Most is nyomja a sódert ezerrel! Mi lesz ebből a gyerekből? :twisted: És nem csak gagyog, hanem rendes hansúlyokkal dumál! :shock: Kész vagyok tőle! :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona

Samu olyan ki szomorka ezen a képen! Vagy csak én látom bele a saját szomorúságom? Nem tudom.......... De nagyon szép, az biztos! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona, miért vált lakhatatlanná, mi történt?????

Kép
vickybabe

Nikó, képet akkor tudok feltenni, ha Apa készít :) Én a visszafelé fényképezésben béna vagyok :) :oops: De ma hosszas tanulmányozás után megállapítottam, hogy hasonló a pocim, mint Mariettáé :):)
Képzeljétek, reggel ráálltam a mérlegre (melegítőgatyó, zokni, poló, pulcsi) és még így is kevesebbet mutatott 1 kg-val, mint a 7. héten. Ha a ruhát lekapom, az még 1/2 kg, ami azt jelenti, hogy a teherbeesés óta 2,5 kg-t fogytam! :shock: :shock: :shock: Pedig reggelizem, ebédelek, vacsizom és néha még nasizom is gyümit ha úgy tartja kedvem. :roll:

Fio, mi történt, hogy lakhatatlan lett a szoba?

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Hát este nagyon későn értünk haza,most meg a tp papíromért voltam!
Hát lányok ez vmi isteni érzés!!!! A párom is bejött uhra és olyan édi volt ahogy együtt néztük a monitort és láttuk a mi kis kincsünket. És hát ahogy a pici szive vert,ááá ezt elmondani nem lehet ezt az érzést!!!!! Ja és még az uh elején egyszercsak azt vettem észre hogy a kedvesem elkezdi fogni a kezem és végig fogta!!! Nagyon édi volt!!! Szóval jó élménnyel jöttünk haza!!! Azt mondta a doki hogy a korának megfelelő szép terhesség!!!! És ha nincs semmi gond akkor egy hónap múlva menjek mert akkor már töltöm a 12-ik hetet és lesz tarkóredő mérés meg ilyenek!!!! Hát hihetetlen!!!!!!!

Fio!

Mi történt hogy ilyen komoly a baj???

És akkor most figyuzzatok!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Ja és a kis drágánk már több mint 2 cm!!!!!!!! :D
Kép
csipcsab

Ja és egyedül van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
csipcsab

Sziasztok!

Csipcsab!!
GRATULÁLOK!!!!Örülök,hogy jól vagytok!!!Szép a pocid+szép az UH-os kép is!!!Vigyázz magatokra!!! :lol: :lol:

Jöhetnél a mi topicunk felé is!Kellene egy kis pozitív energia-nálunk most nincsenek jó hírek... :cry: :cry:
littike

Marietta, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :D :D :D :D :D

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Marietta, elhiszem, hogy milyen jó érzés lehetett!! :lol:

Vicky, igen, lecseréltem. :wink: A vonalzómat egyenlőre nem cserélem, mert nem tudom, hogy mire cserélném, mensiset nem tudok tenni, mert nem tudok időt beírni, meg elég bizonytalan volt eddig az egész. Karácsonyost meg nem akartam. Majd ha jön a babónk, akkor cserélek, addig be kell érjétek az esküvőssel. :lol: Amúgy hogy érzed magad?

Azóta is fájsdogál a hasam, meg a mellem is olyan furcsa. De lehet, hogy csak a képzeletem játszik velem. :wink:

Fio, mi történt nálatok?

Nikó

Kép
nikóska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?