sziasztok!
szilvi!
örülök hogy végre megnyugodtál egy kicsit és az is szuper hogy tudod hol fogsz szülni!!!!
már nagyon a végén vagy és Marci baba mostmár nemsokára meg is érkezik! Lehet hogy mikulási ajándék lesz???
amúgy hogy vagy???
gondolom élvezed még ezt a pár pocakos hetet!!!???
azért az furcsa hogy ott nálatok nem lehet orvost és szülésznőt fogadni!! de bizti nem lesz semmi gond és hamar otthon is lesztek a picurral!!!
köszike a bókokat a fiúk nevében is és hát igen telnek a hetek mert már Balázs is elmúlt egy hónapos!!!
rohan az idő!!!!
kismok!
akkor várom az sms-t! és kívánom hogy ne múljanak el a fájások és akkor minél hamarabb meglesz az a babó!!!
tényleg jó ötlet a lepedő de lehet hogy már nem lesz rá nagyon szükség!!!
neked is köszke a bókokata fiúknak begyüjtögetetm!!!
hát szerencsére Bence betartja a délutáni alvást amit egyáltalán nem bánok mert legalább nem olyan nyügös estére!!!!
tanulásilag meg muszáj pedig sok kedvem nincs hozzá!!!de ez a fránya vizsgaidőszak most van és nem szertnék kihagyni évet!!!
Balázs is egész jó baba sajnos erősödik nála ez a pocakfájás de remélem nem tart már sokáig!!! ja azt meg még nem is írtam hogy már most nagyon anyás!!!
szilva!
akkor már értem miért nem jelentkezel annyit te szegény akkor jó sok munkád lehet!!!
de Boldi remélem jól van??!!!
azért ha lesz egy kis időd írjál és kérünk képeket is!!!!
tündi!
hát fici nem semmi hogy már próbál orrot fújni!!! nagyon ügyes már!!!!
az megy egyenesen szuper hogy ilyen jól felismeri már a képeket!!!
és várja már a mikulást????
de jó akkor nem csak én vagyok lemaradva az adventi készülődéssel mert még nálam sincs semmi pedig én időben meg szoktam csinálni mindent de most valahogy nincs rá időm!!!
hát igen Bence már tényleg nagy és egyre csak nő!!! Balázs is szépen fejlődik és olyan jó hogy Bence egyáltalán nem féltékeny a kicsire!!!!
tanulni meg muszáj pedig sokszor mire nekiülök már nagyon fáradt vagyok!!!!!
emma!
nagyon szép a nagyfiad és nagyon ügyes is!!!!
mona!
köszönjük a bókokat!
igen jár már oviba szeptembertől és nagyon szereti is!!!!
örülök is neki hogy nem volt semmi gond bár most már 2. hete itthon van mert beteg!!!!
és ti hogy vagytok??? meggyógyultatok már????
nelli!
az szomorú hogy kórházban kötöttetek és most hogy vagytok???
nagyon ügyi vagy hogy ilyen jól és ügyesen szopizik Brigi!!!
és a nagyok hogy vannak???
timi!
ti hogy vagytok???
képeket meg olyan régen láttunk már Anna babáról!!!???
amica!
nagyon szép lett a koszorúd!!! nálunk is thomasos őrület van nem is néz másik mesét csak azt még jó hogy az apja meg tudja neki szerezni!!!!
rólunk!
mi jól vagyunk kivéve a nagyot mert tegnap este mindent kihányt és hiába jött ki az ügyelet nem tudta megmondani mitől van ez csak arra gondolt hogy valószínűleg a megfázástól!! na ma sincs még olyan jól de már legalább a sóskrumpli benne maradt és ez már valami!!! szóval jól elvagyunk ja és már ez a 2. hete hogy nem megyünk oviba sem de remélem jövőhétre már meggyógyul!!!
Balázs jól van de teljesen tanácstalan vagyok úgyhogy a véleményetekre lennék kíváncsi ha lehet!!!
szóval voltunk tanácsadáson kedden és a manó 5100gramm és 58 sm amire azt mondták vagyis a kilóra hogy sok!!! szóval diátáznia kellene vagyis nem szabadna annyit ennie!!
de kérdezem én hogy bírjam azt ki hogy ne szoptassam meg ha egyszer éhes?????
mondjuk betartja mostmár a 4 óránként evést és éjszaka is csak egyszer kell fel szerintem ez jó és ennyit meg ennie kell!!! vagy vegyem ki a szájából a cicit mikor a legjobban eszik hát erre nem vagyok képes!!!!
szívesen veszem a tanácsaitokat!!!ja egyébként azért mondták hogy sok a kiló mert 1 hónap alatt hízott 1.5 kg-t!!!
na további szép napot mindenkinek akinek nem írtam bocsika!!!