Új privát üzeneted érkezett!

nanoca hat igy nem tudom,csak a barnazas bizonyos esetekben(az esetek tobsegeben)progihianyra utal.kerdezz ra a dkidnal.

koszonom mindenkinek a drukot,holnap reggel jovok a hirrel.

Kép
monyo83

sziasztok.

az en tesztem negativ.druszam te teszteltel?

Kép
monyo83

Szia monyo,

Hőd?
gmelcsi1

hom jo 36,9 es 40 percel hamarabb mertem mint szoktam.

egyaltalan nem vagyok letorve mert tudom hogy pozitiv lesz a tesztem csak ki kell varnom.

Kép
monyo83

Sziasztok

Én nem csináltam tesztet, szerintem majd holnap, vagy hétfőn, még korai lenne.

Hőm ma 37,1 volt.

Monyo szerintem még neked is korai volt, majd meglátod + lesz nem sokára.

gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Igy van csajok, pár nap is pozitiv lesz. :D
gmelcsi1

Na azt nem is mondtam hogy tegnap estére ismét hüvelygombám lett, még szerencse hogy a dokim ügyeelt, és a barátnőmnek is ő a dokija ő meg most szült, így írtam neki sms-t hogy írasson fel nekem kenőcsöt, majd délután elmegyek a receptért.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Monyó!
nekem még mindid csuriban van mindenem :wink:

Gabi1!
Hát, az nem túl jó érzés. De mielőbbi gyógyulást!!

én nem vagyok túl elkeseredett.... nem tudom, h miért, de örülök, h nem tört rám a szokásos fájdalom :roll:
viszont az éjjel nagyon rosszul voltam!! soha nem görcsöltem még ennyire... azt sem tudom, h hogy aludtam el :shock: talán a fájdalom elnyomott.

babszika

Sziasztok,

Gabi, monyó, még mindig drukkolok. Biztosan korai volt még.

Babszika, mitől görcsöltél?

Melcsi, én nem vagyok orvos, nem tudom eldönteni, hogy kell-e nekem closty vagy sem. A hormonvizsgálat alapján azt mondta az orvos, hogy egyelőre nem. Most nem akarok váltani, még a januárt kivárom, hogy mit mond. Így is más orvosnál vagyok, mint akinél szültem, mert a Szt. Margit kórház bezárt, és az orvosom lement vidékre. Olyan messze pedig én nem tudom követni akármennyire is hűséges típus vagyok.
Januárban pedig ha nem lép az orvos, nem akarok kísérletezni, egyből egy meddőségi orvoshoz megyek majd.

krévi
krévi

Sziasztok Csajok!

Nekem is megjött, de így esélyes vagyok, hogy december 24- re rendelkezzem egy pozítv teszttel.
De azért nagyon el vagyok keseredve . :cry:
nanoca

nanoca,ne légy elkeseredve. Tegnap én is ki voltam dukva, de ma már tényleg ugy gondolom, hogy új hónap, új esélyek.
Valamiért nekünk ennyit kell várni. :(

Krévi, szerintem is várd meg a januárt, hogy mit mond a dokid. Lehet addigra meg is oldódnek a dolgok. :D

Babszika, én is görcsöltem az éjszaka. MA meg egész nap fáj a fejem.

Monyó, mi újság?
gmelcsi1

Sziasztok lányok

Azért nem jöttem mostanában, mert kicsit kibuktam. Pénteken mentem a vérerdményemért, ami nagyon rossz. Úgyhogy úgy nézt ki pcos vagyok. De biztosat hétfőn mond a dokinő.
Ezért nem sikerült eddig!!!

Úgyhogy én mostmár ajánlom mindenkinek, hogy ezzel kezdje a kivizsgálást. Állítólag a pesti kaáliban kezdéskor nézik ezt is.

Minden pirizőnek fel a fejjel, jó mondás új hónap új esély!!!

A tesztelőknek pedig +++++++++

A tüszőnövesztőknek meg jó tüszőnövesztést.

szép estét

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Krévi!
nem fogod elhinni! attól, h megjött :roll:

Gmelcsi!
Nekem ma még mindig nagyon durva fájdalmaim voltak. Komolyan mondom, SOHA nem volt még ilyen velem. Mikor megjött, volt, h be kellett vennem vmi kis görcsoldót, de tegnap és ma egész egyszerűen haldoklottam. Talán most kezd enyhülni :?
Remélem, neked már elmúlt a fejfájás (is)!

babszika

Jó reggelt csajok,

Babszika nekem végig így fáj a fejem 5 napig, míg szedem a clostit.
Múlt hónapban is ezt csinálta.
A görcsölés melett, sok van? Nekem ez a harmadik nap, de még mindig erős és darabos a mensim. Ilyenor már nem szokott az lenni.

Árnika, nagyon sajnálom. De próbáld meg megrázni magad, és úgy felfogni, hogy most már célirányban haladsz. Hány naposak voltak a ciklusaid?

Monyó, Gabi mai teszt??? Hő???
gmelcsi1

sziasztok.

arnika sajnalom.szerintem minden not akinel legalabb egy van a pcos tunetek kozul,vagy nem jon a baba ki kellene vizsgalni pco-ra.sajnos nagyon sokaknak ez az ok amiert nem jon a babo,es kezeles nelkul szerintem nem is fog jonni.

nanoca :cry: ij honap uj remeny.

melcsi,babszika jobbulast.

velem semmi zujs,hom 36,9.

Kép
monyo83

Mikor tesztelsz újra?
gmelcsi1

Sziasztok

Nekem a hőm 37,2 volt, tesztem negatív sajna.
Holnap nem csinálok szerintem, majd meglátom.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 48800_.png

Kép

gabi1

melcsi holnap tesztelek.

gabi sajnalom a nega tesztet de a hod az kiraly.

Kép
monyo83

gabi szerintem 19 ik napon volt ped,akkor meg nagyon korai volt a teszt hisz meg csak 9 dpo. :wink:

Kép
monyo83

Sziasztok!

Tegnap írtam , hogy megjött, de éppen, hogy volt egy kicsi, és azóta semmi. Nem tudom, hogy a clostitól van e?
Mindenesetre érdekes.

Látom mindenki szorgalmasan méri a hőjét, én eddig nem mértem még, de gondolkodom rajta.

Szép hétvégét mindnkinek. :wink:
nanoca

Sziasztok,

Babszika, bocsi, biztos nem olvastam, hogy megjött a mensit. Abból már rájöhettem volna, hogy attól görcsölsz. :( Remélem, jobban vagy már.

Árnika, mivel Te is a 2. babócáért küzdesz, én arra lennék kiváncsi, hogy az első babánál még nem voltak pco-s tüneteid? A szülés környékén történhetett valami, ami előhozta ezeket a tüneteket? Végül hol állapították meg a pco-t? Nincs olyan intézmény, amely esetleg erre a betegségtípusra specializálódott volna? Akkor érdemes lenne egyenesen oda fordulni nem?

Monyó, Gabi, nagyon drukkolok. Holnap sűrűn benézek, hogy értesülhessek a jó hírről. Mert biztos, hogy jó hír lesz. Én érzem.
Drukk, drukk ++++++++++++++++++++

Nanoca, én sem régen mérem a hőmet, csak másfél hónapja, de biztos van valami benne, hogy kell, mert a doki, mikor voltam nála, rögtön kérte a hőgörbémet. Még jó, hogy előtte kinyomtattam. Szerintem abból sokat meg tudnak állapítani. A babatervezok.otthona.hu-n pedig kifejezetten ezeket értékelik.

A mensiseknek fel a fejjel. Én most a tüszőérlelők táborába tartozom. Nemsokára peteérés. :)

Jó hétvégét!
Krévi
krévi

Sziasztok csajszik :D

Múltkor elfelejtettem meg kérdezni,hogy ti szedtek valamit a closti mellé.? Olvastam a BTO-n,hogy nagyon el vékonyitja a closti a nyálkahártyát :roll:
Nekem a dokim nem adott semmit :shock:

Ti mit gondoltok erről.
Holnap megyek hozzá uh-ra majd rákérdezek,de először kiváncsi lennék a ti véleményetekre is.

Gabi,Monyo

Nagyon szoritok ,nektek.
szép a hőtök 8)

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Én még új vagyok itt, sokat olvastam ezen a lapon mindenféléről.
Jó, hogy van egy hely, ahol jó tanácsokat és tapasztalatokat kaphat az ember.

Úgy látom, köztetek is van, aki Clostyt szed, írnátok néhány szót ezzel a gyógyszerrel kapcsolatos tapasztalataitokról?

Mi egy éve szeretnénk babát, most volt vérvételem, mely szerint a progeszteron alacsonyabb. Erre írt fel az orvosom Clostyt. Következő ciklusomban kellene elkezdenem, kicsit félek "tőle".

Köszi mindenkinek
fruzsinna2

Szia fruzsinna2!

Nekem eddig egy clostis hónapom volt, holnapután kezdem a másodikat.

Első nap fájt tőle a fejem egész nap. 4-5 napon pedig esténkét villanyfénynél látászavarom volt, vibráltak a fények.
Mást én nem tapasztaltam , szerencsére.
DE mindenkinek máshogy reagál rá a szervezete.

De remélem hamarosan jön a baba, és a mellékhatások :wink: feledésbe merülnek.
nanoca

hali itt vagyok.

nagyon gorcsolt ma egesz nap a hasam ami nem tul jo jel:(

edinka szerintem probald meg a az E vitamint es amit termeszetesen szoktak ajanlani,rengeteg folyadek(ez a tuszoket is nagyon noveszti,2-3liter)tejtermek a legjobb a jogurt.
na nekem tuti nem vekonyitotta (13,5mm er volt a tuszorepi napjan)de hallotam hogy vekonyit.

fruzsina udv itt.nekem eleg rosz volt a closty szedese inkabb le sem irom a mellekhatasokat.akkor progit fogsz te is szedni a ciklus masodik feleben?

Kép
monyo83

fruzsinna2: Nekem semmi mellékhatása nem volt, bár lehet, hogy hatása sem. :( Majd kiderül.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky meg nem voltal UH-an?18cn?

Kép
monyo83

Köszönöm a segítséget mindenkinek!

Megmondommőszintén, én igazából attól félek, hogy ez a tabletta nem hozza meg egyhamar a várt gyermekáldást. Hogy sok minden előtt állunk még, na de fő, a pozitív hozzáállás.

Monyo83: A ciklus első felében kell majd a Clostyt szednem, a ciklus 5-9 napjain 2X1 tbl-t, aztán a ciklus 20. napján vérvétel, hogy jól reagáltam e a gyógyszerre. Progiról nem esett szó a dokinál.
fruzsinna2

monyo83: Jövő héten pénteken megyek, mert eddig tuti nem volt pé. 14! napig volt meg, de már kezdek hozzászokni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok

Fruzsina: Én az előző két terhességemnél szedtem closty , én is 2x1 et a ciklus 5. napjától 5 napig, a második terhességemnél rögtön az első clostys hónapban sikerült, előtte 6 hónapig próbálkoztunk, a harmadik terhességemnél pedig a 3 clostys hónapban sikerült, előtte 3 hónapig próbálkoztunk.

Most is szedem, ez a harmadik clostys hónapom, és majd kiderül nem sokára hogy sikeres volt e. Június óta próbálkozunk egyébként. Nekem annyi tünetem volt hogy egy nap fájt a fejem, néha hőhullámok voltak, és néha szédültem. De ezek elviselhetők voltak.

Szerintem bízz a gyógyszerben, az mindennél fontosabb hogy pozitivan állj a dolgokhoz.

Kép

gabi1

fruzsi,sajna elore nem tudhassuk hogy hanyadik stimus honap sikerul,de minden egyes honapban bizni kell.

viki 14 nap?te jo eg.homerozol?van gorbed?

gabi reggel teszt?

Kép
monyo83

monyo nem tudom, szerinted csináljak?

Kép

gabi1

Jó reggelt csajok,

Üdv Fruzsi, nekem is ez volt a harmadik clostis hónapom. Bár az én orvosom az első kettőben nem engedte, hogy próbálkozzunk. Nekem is a fejem fájt tőle, és hányingerem volt. De elviselhető. Mi is egy éve próbálozunk. UH nem lesz a 12. napon?

Monyo, Gabi várjuk a pozitiv teszteket.

Vicky bizots, hogy nem volt. LH tesztezel, vagy hőmérőzől?

Edinka megjött már rendesen, vagy te is tesztelsz hamarosan?
gmelcsi1

sziasztok.

a tesztem ismet nega tehat kijelenthetjuk hogy ez most nem sikerult.
a gorbem szep de mostmar az a gyanum hogy a progitol.
Kép

Kép
monyo83

Szia monyó, nem biztos lehet még kell idő, hogy kimutassa.
Ilyen hővel, ne jelentsd ki, hogy nem sikerült.
gmelcsi1

melcsi a hom lehet a progitol magas.sajnos mar ki kellet volna hogy mutassa.a legerzekenyebb tesztet hasznalom.

Kép
monyo83

Sziasztok

monyo sajnálom. :( Nekem is negatív a teszt, a hőm pedig 37,0. a tegnapihoz képest esett:( szerintem nem sokára piroska lesz:(

Pedig tegnap olyan rosszul voltam, egész nap szédültem.

Kép

gabi1

Kép

gabi1

gabi jo ez a gorbe,nem esett akkorat a hod ahogy ez miatt szomorkodnod kellene.10dpon vagy,es gondolom 20vagy 25 os tesztet csinaltal.meg lehet siman pozitiv.

Kép
monyo83

Sziasztok lányok!

sajnálom nagyon ezeket a piszok negatív teszteket.....
hát igen sajnos ezek a "hő" adatok igencsak megtévesztőek tudnak lenni..
szeretnénk hinni ,hogy a teszt hibás, de ezek elég pontosak.
persze kivétel erősíti a szabályt, láttam már 30.napon negatív tesztet, ami a 34. -en full pozitív lett.
én ma a 24.napon vagyok, használom becsülettel az utrogestan kúpot és ezzel támogatom a feltételezett terhességemet.
mennem kell majd receptért mert péntek körül elfogy az utro, aztán ha nem jön meg a 32.napig akkor testelek és amennyiben negatív abbahagyom az utrot, hiszen amig használom nem jön meg tőle...
remélem hónapokig használnom kell az utrót...
k.vanda

vanda neked is drukolok.nekem megjon utro mellet is.

Kép
monyo83

köszi:)
igen nem kizárt, hogy utro mellett is megjön.
k.vanda

vanda neked is drukkolok.

hát annak idején a Rékát a 10.dpon már mutatta a teszt, és most is ugyan azt használom, igen 25-ös erősségű.
Én nem szedek semmilyen gyógyszert, úgy hogy nekem az nem emelhet hőt.

Kép

gabi1

azert mondom gabi hogy nem kell elkeseredni.minden terheseg mas,lehet meg az is hogy most meg nincs anyi hcg a szervezetedben.en azert tesztelek holnap is,meg holnaputan.akkor kellene megjonie.

Kép
monyo83

edinka ide irok neked.
9cn en szerintem meg nekem sem volt tuszom.12cn en voltak kisebbek 12mm-13mm.szerintem meg siman erhet tueszod.
nyalkahartyad mennyi?

Kép
monyo83

monyo az a baj hogy sehol nem kapok érzékenyebb tesztet. Hát majd meglátjuk a holnapi hőmet

Kép

gabi1

Monyo

Köszönöm szépen a biztatást.
Nyálkahártyám 3mm volt.
De már akkor is kellett volna láttni tüszőt 9 cn-on.
Hisz 2 mm nő naponta?!
SZerdán megint kell mennem akkor lesz 11cn.
Hát nem tudom,meg tapasztaltam ezt a múlt havi ciklusban is.
Nem volt tüszőm,biztam,bizok a clostiban csak most megint ki akadtam
:cry:

Kép

Kép
edinka

edinka figyi ha nem gondolnam komolyan hogy meg siman lehet tuszod akkor nem irnam,eleg oszinte es neha durva vagyok,de nem szoktam altatni masokat elmondom a velemenyem meg ha neha ez rosszul is esik masoknak.

mivel neked sem szovanyosak a ciklusaid(nem 28nap)igy siman lehet kesobb ped.nekem most 17ik nap volt.ami azt jelenti hogy neked odaig meg van 8 napod ami alatt egy tuszo rengeteget nohet meg a nyalkahartyad is.leci fogadd meg a tanacsomat igyal amenyit csak birsz,mindegy hogy mi,leves,tej udito akarmi.

raersz akkor aggodni ha 14cn en se lesz egy pici tuszod sem.kitartas!

Kép
monyo83

Monyo.

Mást végül is nem nagyon tudok tenni,csak bizakodni :cry:
Te is pco-vagy,neked már meg volt a inzulin terhelésed?
Gondolom Ir-es vagy? Igaz?
Vagy lehet vki PCO-s Ir nélkül?!

Ha jól tudom,akkor te nem szeded még a metet :roll:

SZerinted csak akkor van esélye teherbe esnie egy pcos-nak ha szedi a metet :roll: ez olyan hihetetlennek tünik

Kép

Kép
edinka

A sima vércukrom illetve a terhelésem.

5.09 és 6.00 mmol/lett

Kép

Kép
edinka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?