Próbáltam pótolni a lemaradásom, elolvastam a tegnapi oldal előtieket is rendesen:
Monee, szerintem te leszel a zugzebra tulajdonosa!
Torokgyuszid hogy van?
Anyooo, gratu az automobilhoz!
Akkor tényleg nézegess munkát. A fene enné meg ezeket a munkáltatókat!
Kati, tetszik a történet! Felkerülhetne a pcos oldalra.
Kontroll: 3 havonta érdemes a hormonokat nézni, inzulint kb 6 havonta. Az sztkban nekem is azt mondta a doki, hogy inzulint felesleges nézni (nem csak kontrollálni!), mert az semmit se mutat ki. Majd ha meg lesz a 20 alatti 120' percesem, visszamegyek a 3 lelettel és az orra alá nyomom. Esetleg revideálja a nézeteit!
Baboca, ha 6 hónap met szedés után nem ír ki inzulint az orvosod, magánkodj, ha tudsz, szánd rá azt az 5200 ft-t. Mert pl. nekem így derült ki, hogy a met az éhomi értékekre és a hormonokra nagyon jó hatással volt, viszont a 120' perceset nem tudja önmagában lenyomni, kell a másik gyógyszer!
Lona, irigykedem Firenze miatt. Mi célból jártál ott? Beszámolót kérünk!
Ágykeretes-nélküli, nagyalvásigényes lányok! A természet majd megoldja, elég lesz az pár óra (perc) alvás is, meglássátok!
Vera, a mozgás nagy probléma. Teljesen személy függő szerintem, hogy ki miben érzi jól magát. Futás (nagyonhatékony, szinte bárhol kivitelezhető, pláne ha veszel futógépet
), video-torna Rékával, Béres Alexandrával, Cindy Crawford-dal, vagy valahol szervezett keretek között, úszás, vizi torna. Ha pedig "mozgalmasabb" sprotra vágysz, össze kell verbuválni a barátokat egy jó kis labda játékra.De határozottan állítom, bármilyen jellegű tánc képes izomlázat okozni! Ebből adódóan sport kategóriába tartozónak tartom!
Szobabicigli nagyon tuti ötlet. (kár, hogy hozzám nem férne be)
Zazzy, teszteltél tegnap??? A 14 kiló, azért 14kiló!!! Gratulálok!
Babszika, azért a ferty sem tévedhetetlen! És annyi minden efolyásoló tényező van. Ha csak egy nap aludtál másként, mint szoktál, rosszabbul pl., vagy front van, kitakaróztál éjszaka, stb, 1 perccel kevesebb ideig mérted a hőt, akkor elveheti a pét a rendszer! Szóval fel a fejjel!
A dokid meg.... Neked elég dúrva IR-d van! Nem igaz, hogy nem kell vele semmit se kezdeni! CT-re miért küld? Ha a prolaktin miatt, akkor azt MRIvel nézik!
Egyébként a met előtt nekem is "mindig megjött". Írtam már erről, rákérdeztem T. dr-nál. Azt mondta, nem visszafejlődés, hogy most hosszabbak a ciklusaim! És hozzáteszem, rövidülnek!
Pogi, akkor nem is jösz Magyarországra mostanában? Pedig szerveznénk a t tiszteletedre egy topik talit! Jöhetnétek Alice-szal együtt!
Czeizelről azt gondoltam vagy nagyon ellenzi, vagy nagyon pártolja a met szedését...
De jó, hogy az utóbbi!
Charlott, gratu! Az a hegyes méhszáj nem tudom mit jelent. De ha gáz lenne, biztos szólt volna a dokid.
Bettica, pocakod hogy van? Érzi a frontot?
Boldog születésnapot!
Lecsó, veled mi újság?
Rambóka, az én zebrámat biztosan! Egészen attól a naptól, amikor kikönyörögtem az első inzulin terheléses vizsgálatot. A teljes "fejlődés történet" az orrotok előtt zajlik!
De a zebrára még várnotok kell!
Ma nem fogom megváltani a háztartást... görcsölgetek egész nap. De örülök! Végre megjött! 44. napon!, tehát a 30. napon lehetett pé. Nem rossz a 46. napi után! A következő már a 24. napin lesz, majd a 14 .napin! Fő az optimizmus!