Sziasztok
Laurácska: Kivánom, hogy minnél hamarabb átvészelje a fiad a himlőt. Tudom nemvigasztal de legalább túl lesztek rajta. Amúgy nem minden baba kapja el. A Szabina keresztszülei gyerekei bárányhimlősek voltak. Én direkt elvittem a lányom, hogy kapja el mert minnél korábban vagyunk túl annál jobb. De sajna nem kapta el. Szóval nem biztos, hogy elkapja. Kitartás nkeed tudom nem könnyű.
Kunkli: Nem vettünk szánkót mert elmentünk, hogy veszünk de olyan silány minőségű volt,hogy meg se vettük. Utána járkálni meg nem volt kedvem. Azért olyan nagy hó nem volt itt se csak 1napig volt szép. Majd utána el is olvadt.
Én addig szeretem a havat míg szép és nem jön a locspocs.
Amúgy én a héten pucoltam meg az ablakokat mert úgy voltam vele ha eladjuk akkor minek . De aztán rájöttem megpucolom hátha kabalának jót tesz . Mert ha az autót lemosatjuk akkor pl: mindig esik utána az eső.
Igaz nem volt csúnya az ablak de most így másik függönyöket tettem fel ami egy kicsit átváltoztattja a szobákat. Olyan jó érzés biztos ti is szoktatok így lenni. vagy csak én vagyok ilyen lökött?
Hétvégén jó lenne a szőnyegeket kihabozni mert a lányom jó pár pöttyöt rakott rá.
Na a férjem mondta is , hogy a pöttyöket csak én látom.
Lehet igaza van de a karácsony úgy szép ha tökéletes minden.
Na meg hiába itt karácsonyozunk azért ne ússzon már a lakás.
Ami a gond most azon filózok hogy lesz nagy fánk. Mert úgye a mi kocsinkkal nem tudunk elhozni egy nagy fát. Nincs csomagtartónk. Eddig az após dobozos autójával hoztuk el minden évben. De most úgye fasirt van ezért nem tudom, hogy lesz nagy fánk.Elkérni meg azért sem kérem el az autót. na meg oda se adná:) Én már ilyeneken filózok. Agyban készülök a karácsonyra
Ti is várjátok már a karácsonyt?
Csilla: Találtál állást? Gyerköcöd jobban van már?