Sziasztok!
Voltunk a dokinál Olivérrel. Nagyon aranyos volt. Több mint fél órán keresztül ott voltunk és kikérdezett minket mindenről a betegséggel kapcsolatban. Kaptunk klacidot, egy köhögés csillapító kúpot fenisztil cseppet és egy homeopás szert is. A láza sajnos még nem ment le teljesen. Amikor hazajöttünk 38,5 volt levonás után, igy kapott kúpot. most legfekvés elött 38,2 így most nem adtam. Azt mondta a doki, hogy csak 38,5 felett kell csillapítani. Nagyon bizom benne, hogy most már javulni fog.
Krisztinka: Tényleg alapos ez a doki.
Az is tetszik, hogy nem rögtön a drasztikus módszerekkel kezdi a gyógyítást, hanem megpróbálkozik elősször a természetes módszerekkel. Most mondjuk szívem szerint hamarabb kezdtem volna. Ez az én türelmetlenségem. Azt viszont sajnálom, hogy nem lehet felhívni, amikor sűrgős lenne.
márti80: Mi Olivérnél csak a 30. hét környékén mentünk 4d-re.
Ilyen hamar is érdemes elmenni már?
Olivér is csak a 28. percben mutatta meg az arcát, mert mindig elötte volt valami. Vagy a lába, vagy a keze, vagy a méhlepénybe furta a fejet. Viszont a fütyijét hamar megmutatta, már az első 5 percben láttuk. Egész addig nem tudtuk a nemét. Annyira jó ez a 4d-s uh. Tényleg Úgy nézett ki Olivér mint a képen. Még a kezét is sokszor úgy tartotta mint a képen. Majd ha sikerül lefotózom és felteszem a képet. Ja és én Olivérrel havonta jártam uh-ra és most is havolta kell mennem.
Betsy: Nagyon édesek a kisfiaid. Nagyon jó a közös kép.
Azért próbálj meg pihizni is nehogy visszaüssön a sok pörgés.
Jó volt olvasni a szüléstörténetedet. Tényleg jó, hogy ott volt a dokid és felismerte a helyzetett.
Bocsi, hogy sokra sikerültem és köszi az érdeklődést és jótanácsokat.