Sziasztok Kismamik!
Szia Bondi! Üdv. a csapatban és gratula a babádhoz!
És nagyon örülök,hogy mi voltunk a nyerők!
Csajok! Azért erre büszkék lehetünk ám!
Bondi! Szerintem ha van rá lehetőséged mostmár ne állj munkába.
Én is meglepődtem mikor felhúztam a redőnyt és láttam,hogy süt a nap,bár nagyon hamar be is borult.
Kike! Azthiszem ennél szebb karácsonyi ajándék nem létezik,csakhát a kórházban kell tölteni az ünnepeket! De megérte! Az a lényeg!
Szilvi! Szorítunk a teszthez. Sajnálom ami a kislányoddal történik,de érthető a reakciója,hisz ha jól értelmeztem eddig ő volt neked egyedül,most meg hirtelen a párod,akit szeretgetsz és mindent együtt csináltok,meg még egy kicsi baba is!
Adjatok neki időt,kell neki,hogy feldolgozza!
Nekem a nővérem kisfia olyan mintha az enyém lenne,de tényleg,le sem tudom írni,hogy milyen kapcsolatban vagyunk,egyszerűen imádjuk egymást! Mikor megmondtam neki teljessen letört és azt mondta: JAJ NE! Szörnyű volt! Aztán teltek a hetek,beszélgettünk,néztünk babás könyveket,megnéztük az ő babás képeit,az ő régi ruháit,hogy majd milyen jó lesz az én kisbabámnak.Meg,hogy nagyon jó lesz,mert ő már nagy (8 éves) és mindenben fog tudni segíteni.Mondtam,hogy majd etetheti,viheti babakocsival sétálni,ha nagyobb lesz tudnak együtt játszani és majd ő megtudja védeni a nagyobbaktól.
Ezeket nagyon díjjazta,mosolygott és azt mondta: Jó,de pelenkázni nem fogom!
Szóval nálunk bejött,persze nem biztos,hogy ezek másnál is célba találnak. Kérdezni nem szokott róla,de az uh képet mindig megnézi meg elmondom,hogy most mekkora,mostmár örül neki csak azon aggódott,hogy akkor nekem meddig kell kórházban lennem! Mondtam,hogy csak 2-3 nap de bejöhet meglátogatni!
Wera! Mi is néztünk már neveket,bár én mondtam,hogy még változhat,de párom szerint nem fog! Ha lány:Nina, ha fiú: Roni.
Nekem tetszett még a Míra,Hanna,Zília,fiúból az Ármin.
2 éve Liliána lett volna a miénk és akkor mindig azt mondtuk,hogy ha egyszer lesz egy lányunk az lesz a neve,mert a párom régen úgy hívott,hogy Lilike és ezt olyan jól tudta mondani!
De a 2 év alatt annyi Lilike lett körülöttünk,hogy így lemondtunk róla. Egyébként még mindig tetszik,szerintem a Lili nagyon szép!
Na most aztán húzzatok bele,gyerünk írni!
Ki mikor megy dokihoz?
Én dec. 4. genetikai uh.