Sziasztok!
Sikerült jönnöm az ígéretemhez híven
kifektettem a családot
hú de kikapcsólodtunk a hétvégén,úgy örültem,hogy lementünk egy kicsit.
újjúlt erővel indulunk holnap,mostmár talán nem leszek annyira türelmetlen,így a hisztik száma is csökkeni fog.
Jó sokat írtatok
remélem sikerül visszaolvasnom és írnom,anélkül,hogy lefordulnék a székről az álmosságtól,korán keltünk.
Szandra!
Fél 2???Te kis éjjeli bagoly!
Na ez így szokott lenni,ha alszik a gyerek végre,akkor mi nem tudunk.
Még nem volt időm vonalzót nézni,addig marad ez.
Meg már Mindenkinek ilyen van mint Neked
Látom már a csajok válaszoltak Szilvit illetően,de én is mondom,hogy egy nagyon aranyos Üllei csaj,és régen irogatott ide,de elmaradozott.VAn egy kislánya,Viki,aki ovis,de jövőre már kistesót is szeretnének.
Szilvi!ha már így bevezettelek,mostmár gyere és írj egy pár sort a többieknek,mert a végén azt hiszik blöffölök
Rátappintottál a lényegre
délutáni alvás hiány=hiszti
már egy ideje nem alszik délután,mert teljesen átállt a napirendünk,ha elaltattam. Ilyenkor aludt 3-4 órákat és annyira kipihenten ébredt(nem bírtam előbb felébreszteni),hogy este 11 kor még fent volt és nem volt álmos,persze reggel aludt volna 10-ig,így áttértünk a nem alvásos verzióra,és nem volt ellene,de ez azt eredményezte,hogy délután már nyűgős volt
,de így legkésőbb 8 kor már ágyban voltak. Egy idő után megszokta és nem fáradt el délután,de akkor jött az ovi. Ezekszerint ott nagyon elfárad,de aludni meg nem akar,így cirkuszol. Mondjuk angol délelőtt van és ott is cirkuszolt délelőtt 10 kor
áááá,nem tudom,de most olyan kipihent vagyok,hogy nem is érdekel,gyerek hadd hisztizzen,kinővi
Az a baj,hogy magától nem tud elaludni,mint Réka,így altatni kell (ölbe veszem és mesekönyveket nézegetünk,meg mesélek) persze ez eltart akár 1 órát is,és közben megy a hiszti ha eszébe jut,hogy ő nem alszik...és akkor itt a másik bibi
Réka.
Te hogy altatod Tamit?
Ibolya!
Szombaton mi is elég vacakul aludtunk (élő példa Szandra!
)biztos a telihold miatt
azért tűrte ilyen jól az utat Gergő,mert pilledt közben
Milyen hideg volt a Lidl-ben...grrrrr,de MArtfűn is,szóval ez fráncsájsz
Ovis-fotózás
Tényleg nincs idő megvárni,míg minden gyerek normális arcot vág ezt elhiszem,de azért ennyire nem kéne sietnie. És azt se hiszem el,hogy aki ért a gyerekek nyelvén,ne tudott volna annyira megbarátkozni a gyerekekkel,hogy legalább egyszer ne sikerülne megnevettetni...sőt tovább megyek,Anettet se ismerte annyira mikor elmentünk hozzá fótozni és tudott csinálni a gyerekről normális képet. Tudom,hogy nem az én fiam a fótosok példaképe,de Nekem viszont akkor nem kell ilyen kép.
Nem tudom hova küldted az t a Jézuskát,mert nem akar ideérni a szemtelen,biztos nagyon rossz voltam,idén nem kapok ajándékot.
nem tudom mit szeretnék tőle....porszívót megkaptam anyósoméktól szülinapomra.....
majd valamit kitalálok,hátha elolvassa
Kriszti!
Szia te kis sófőr!
Ezek a könyvek tök jók lehetnek
imádom ezeket a könyveket,mondjuk nem tudom mikor olvasnám ki őket,nem mondom meg a Da Vinci kódot mikor kezdtem el
Lidl
Mi is nagyon szeretjük,de csak a bevált,kipróbált termékeit. Jó ötlet Benettke ez a kipróbálom és megosztom a véleményem dolog.
Habár igaz,hogy ízlések és pofonok,de azért ha valami jó,az jó.
Mi is a sajtokat,felvágottakat,tejszínhabot,a jeges kávét és természetesen az édességet imádjuk. Akkor van az a sült paprikájuk,nyami az milyen fincsi
Azért csak maradj magabiztos,mert ha bizonytalan vagy az még rosszabb-arany középút!
Jó az avatarod Kevinnel!
Andi!
A Tücsit is mindig elfelejtem,hogy mikor van
tőled szoktam megkérdezni,mert mindenre emlékszel
68-as rucik kicsik???
mekkora ez a kislány? VAgy Réka túl kicsi? Gyöngyi,te láttad mindkettőt mostanában,mit gondolsz?
Félre ne értsd,nem akarok semmit rád tukmálni,de ezek olyan édes kis puha,rózsaszín kis rucik,hogy gondoltam megkérdezem. Ráadásul alig volt rajtunk,de akkor mindegyj,majd elteszem a hugocskámnak,úgyis már nagyon tervezgetnek
Ovi-fáradt gőz
Köszi ez tényleg logikus...főleg egy szakmabeli szájából még hitelesebben hangzik
Mikulást úgy gondoltam,hogy ha a Játszóház is belemenne,akkor oda mennénk délután a gyerekekkel,mintha játszanánk,és akkor egyszer csak betoppanna váratlanul a Mikulás bácsi. (Jó lenne,ha valamelyik rokon ezt elvállalná,de bérelni is lehet-megkérdezem a hugomat,hogy tavaly ő honnan rendelte)
Összeadnánk X öszeget,és vennék Mindenkinek egyforma zsákot (jó lenne tudni előre,hogy ki jön) felírnánk egy papírra a gyerek jellemzőit vagy amit szeretnénk,hogy mondjon a Mikulás és ő a nevükön tudná őket szólítani és odadná a csomagot. Aztán még ott maradhatnánk bulizni,karácsonyi dalokat hallgatni ,vinnénk üdítőt meg a Gyönygi sütne süteményt!(
) vagy a Szandra vagy az Ibolya
A pocakos mamák is jöhetnének
Na én így képzeltem...
elkezdek egy listát és másoljátok be+ írjátok oda a neveteket és az időpontot és a max. összeget amit erre szántok.
Így gondoltam:
Ildikó............2 fő (Réka+Dávid).........dec. 6. 16:00......500.-/fő
Ha nektek más időpont jó vagy más összeg,akkor egyeztetünk a végén.
Benettke!
Lényeg
Hogy te mikre nem gondolsz
igazad is van kell ennyi anonimitás a kis Zéténynek
fej,tor,potroh
-ez jó
Jó a vonalzód!!!!
Én nem vagyok a munka ellen,de a helyedben én is még maradnék itthon egy kicsit,majd jön a karácsonyi hajtás akkor úgyis bepótolod az elmaradást. Babóka mindennél fontosabb.
Legalább addig se hanyagolsz minket
Kata!
Egyáltalán nem vagy hűlyegyerek,egy gyerek tényleg ennyibe kerül vagy még többe és ha megszületik minden évben csak többe és többe
Szuper lehet az excel táblid
főleg,ha árak is vannak rajta.
Nóra!
Na így mindjárt jobban hangzik
Gyöngyi!
Te hol voltál idáig? Hogy akarsz így felül lenni:
Na úgye,hogy másnak is szar a képek,azt hittem,hogy csak én vagyok csodabogár,meg az én édes morcos kis fiacskám
mondjuk azért kaptunk egy albumot ajándékba,ez azért aranyos volt tőlük.
Én megértem őket is,mert biztos nem egyszerű azért ennyi különböző gyerekkel,de ez a kép akkor se tetszik.
és olyan fényképész se lesz abban biztos vagyok,aki Mindenkinek egyformán bejön,de ovónő sincs ilyen meg anyuka sem
Jaj de jó,hogy megnyugtattál,köszi...szóval nem reménytelen
Ötletem fent...
Miért
nem kávézol? Teázhatunk is
Katus!
Hol bujkálsz?
Na 20 perccel túlléptem a keretem
ja és azt akarom kérdezni,hogy a mennyiség nem számít? akkor is 50 üzinek kell lennie?
mert valaki csak 1 sort ír,valakinek meg szófósása van,mint most nekem.
Na léptem!
Szandra,holnap ovis torna! Nem elfelejteni!!(Mondom én,aki a múlt héten is elfelejtette,csodálkoztam,hogy Szandra már kifelé jön az oviból mi meg még csak befelé
)
Ildikó