Háj lányok!
Szilbee: Dávid egyre szebb, ha ez még lehetéges. Apja fia, nem? Legalábbis egyelőre.
Juj, pedig én nem szeretnék császárt és nagyon gyanús, hogy 10 centi körül lesz az a buksi....
Ja, Apa volt NST-n.
Csni: Ja, Mosonyi a dokim. Aztán szülés után meglátjuk, váltok e.
Igazság szerint már sehová nincs kedvem menni gyalog, kész kínszenvedés.....Bár tegnap a nagybevásárlásnál nem volt gondom....
Pakoltam, pakoltam, pakoltam...
A védőnő külön mondta, hogy a szobatársakra nem szabad hallgatni, mert némelyek külön arra specializálják magukat, hogy egymást macerálják, idegesítsék....
Szamóca: AKkor küldök fotót privin, mire Apa segít nekem fotó ügyben, óvodás lesz a gyerekünk.
Jujj, remélem, már jobban vannak az égési sérüléseid.
Kajáról: Most hallottam döbbenten, hogy új módi, hogy 1 éves koráig ne egyen kenyeret illetve lisztből készült cuccokat a baba.
Mint "gyakorló sokgyermekes anya" elgondolkodtam, hogy akkor mit is ehet??? Gyümit, zöldséget, husit? Hát nem tudom....Angliában ahogy jön a foga a picinek, már pirítóssal kínálják, reggelire pedig gyümivel és joghurttal dúsított műzlit, gabonapelyhet esznek....
Egyébként le a kalappal előttetek, lányok, nekem fogalmam sem lenne, hogy is kell etetni egy babát mondjuk 6-8 hónapos kora után....Remélem, belejövök majd...
Rólunk, nehogy rövid legyek: Találkoztam a szülésznővel a kórházban, ellentétben az Apás szülőszoba vizittől, most kivert a víz az egésztől.
Akkor ugyanis nem kukkantottunk be a vizsgálóba és az előkészítőbe, ami jó ötlet volt. Huh, de jó volt eljönni nagy pocakkal.
Jójó, nekem alacsony az ingerküszöböm, hiszen egy sima vizsgálóasztaltól és egy "idegen" dokitól is frászt kapok (na majd edződöm...) nem kellene ilyen nebáncsvirágnak lenni, de most ez van. Ráadásul Apa csak a szülőszobára jöhet be, oké, hogy nem vállal aktív szerepet a borotválásban és a beöntésnél, de a vajúdóba sem jöhet velem.
És akkor még nem említem, hogy a frász kitör a csaszitól is...De ha éppen semmitől nem tört ki a frász, akkor arra gondolok, jó ég, csak egészséges legyen az én Picurkám, semmi sem számít....