Bocs mindenkitől, h. nem olvastam vissza, de el voltam foglalva a sebeim nyalogatásával! (Ha már megjön, legalább ne fájna enyire!
)
Szépek a pocik!
Szóval eddig azt hittem, h. nekem volt a legnagyobb pocim, de úgy tűnik Lecsó fog nyerni!
Lara!
Ahhoz képest, h. nyáron még alig látszott vmi, így a végén szépen belehúztál!
Gergő is szeretett így keresztbefordulni és közben kepeszteni, h. majd kirepedtem!
Lafi!
Szerintem te más helyekről tuti rengeteget fogytál!
Az egyél-ne egyél vitához én annyit tennék hozzá, h. az lehet, h. cél lehetne, h. az éhomi cukrodat megpróbáld feltornázni egy kicsit lassú felszívódású szénhidrátok napi többszöri fogyasztásával (pl. párolt zöldségsaláta "nassolásával", remélem nem mondok hülyeséget, mert ezekhez, ti nálam jobban értetek), szóval, h. többször keveset enni olyasmiből, ami alig emeli meg a cukrod, ugyanakkor folyamatosan el tudod vele érni a 4-4,3-at, mert a 3-as cukor azért hipoglikémia a javából, ami az agysejtjeidnek sem igazán használ! )
Nálunk is volt ilyen, h. a ded egész nap nem mozdult, este már sírva ugráltam, h. biztosan meghalt, mire rúgott kettőt, h, "Jóvanna!". Sose felejtem el, h. mennyire meg voltam ijedve!
Katiknak boldog névnapot!
Csakegy!
Ez nem biztos, h. ekcéma! Keress egy hozzáértő bőrgyógyászt (nem lesz egyszerűbb, mint nőgyógyászt!
)
Én csak bepötyögtem a gugliba, h. "psoriasis" és képkeresésre állítottam. Elég hasonló képeket találtam, mint amit Lilláról felraktál!
Ezt nézd meg, hátha tudnak közeletekben dokit ajánlani:
http://www.psoriasis.hu/
(Mi a S. B. doktorhoz járunk, ha előjön vmi. Szerintem küldd el neki a képeket emilben, h. ő mit mond rá!)
Nekem a térdemen és a könyökömön szokott előjönni vmi psoriasis szerű, de ilyenkor gyorsan lekenem Elocommal és akkor jódarabig nyugton van (jellemző, h. a bőrgyógyászat gyakorlatunkon a gyakorlatvezető nem volt képes diagnosztizálni, h. mi a fene lehet, hanem adott rá vmi ecetszagú gyógyszertári kencét, amitől kb. 4X jobban viszketett, mint előtte!
Na őhozzá sem mentem vissza többet!
)
Ugyanakkor az tény, h. az ekcéma valószínűbb kisbabáknál, mint a psoriasis.
http://www.allergiainfo.hu/inda5e.html
Ezt nézd meg, hátha találsz vmit, ami kiválthatja!
A propolisz nem biztos, h. nyerő, ha esetleg pollenallergia váltja ki.
A gyapjú bigyót próbáld meg elhagyni pár hétre, hátha mégis az a bűnös.
Mosószer? Öblítő?
Mókusok? Bocs, de hátha!
Mivel fürdetitek? Nem túl meleg a víz?
Nem lesz egyszerű!
Ha majd kiderítették, h. mi is ez pontosan, szerintem ne zárkózz el a szteroidos kezeléstől, amennyiben rövid távú! Igen látványosan tud tőle javulni, és a viszketés is hamar elmúlik.
Örülök, h. végre ti is alszotok! Ugye, h. a külön háló csodákra képes!