Sziasztok!
Hú annyit írtok, s bár olvaslak mindig titeket de ilyenkor mikor írni akarok nem tudok miről íni:-(
Tehát Dóri tényleg most már rájöttem milyen kicsi a világ.
Igen tesómnak is van egy kisfia ő már 7,5 éves. Sajnos idén ment szét a párjával.
S képzeld ahogy olvastam az üzid az iwiwen felhívtam őt is hogy ismer e azt mondta persze s akkor elmondta azt hogy visszamentél oda tanítani meg hogy lehet hogy az egyik Újfalusi csajszinak az osztályfőnöke voltál csak közben elmentél szülni, szóval ő is képben volt. Meg hogy Ádám is oda járt?S hogy évfolyamtársak voltak (- de ebben nem vagyok biztos.
Hát ez tök jó
Amugy pont hétfőn volt államvizsgázni:-) sikerült neki ötös lett
Ildi gratulálok a hármashoz az is jó jegy szerintem
Én örülök hogy majd egyik másik tantrágyból meg lesz a hármasom....
nehezek most nagyon
Judit!
Olyan hatalmas már Anna Lucus is:-) hogy telik az idő. De fura még most volt az hogy vártuk mikor szülsz meg. S tessék már kész hölgy.
Szilbee!
Nagyon szép a kis családtag nálatok. S látzsik a képeken hogy mindannyian oda vagytok érte.
Örülök hogy azért legalább kedden bírtam ott lenni veletek.
Judit!
Igen az volt az ajándék. Jah és köszi a bókot a hajamra októberben lett csináltatva. Bettikééből is lett levágva. Szerintem igy nagyon aranyos.
Az ágy az egy kicsit borsos volt 25500 volt Tiszaföldvárról vettük. S végül a tortát is ott rendeltem meg mert hogy az ágyért is menni kellett. A torta az 3500 volt. Kicsit nem tetszik a külseje de az íze az nagyon finom volt.Jah és az ágy hát hoszra 180-190 cm re ki lehet nyitni( mi sajnos még hely szűkében vagyunk s igy nem bírjuk) széleségére meg kb mint egy sima kiságynak centiben sajnos nem mértem még le. Annyi a baj vele hogy ha kinyitjuk akkor csak 10 centi a szivacs része s nincs alatta semmi. De még most jó mert el fér ugy hogy nincs kinyitva s igy ugye 3X10 centi.
S nagyon jó a memoriád:-)
Azt hiszem egyenlőre lelövöm magam s ha valami még eszembe jut írok.
Fanna!
Köszi hogy felraktad a képeket
Olga, Ildikó, Kati nem felejtettem el a cd-ket dvd-ket. De annyira nincs időm mostanában hogy eljuttasam hozzátok. Nem is tudom talán Olga van a legközelebb akihez leghamarabb be tudok menni, ha ő megengedi s berakom hozzá akkor az úgy jó lenne?S majd ha találkoztok majd odaadja nektek. Persze csak ha ő is segít nekem ebben
Szerdán drukkoljatok mert vizsgám lesz.
puszi mindenkinek szép délutánt
Jaimee!
Sajna nem leszek benn, mert hát csak hétköznap vagyok gyakszin. De várom a hívásod:-)
Dóri!
Hát köszi a kedves szavakat jól esik, nagyon remélem én is jó szülésznőlesz majd egyszer belölem mind szakmailag s mind emberileg.
Szamóca! Igen a rózsaszín de hát ne vegyek már egy lánynak kék ágyat mikor volt szép rózsaszín!!!
Amugy szerencsénk volt mert kaptak új ágyakat hétfőn s el lett ez rakva, amugy kéket vettünk volna neki, szép volt az is de ez lányosabb
Nah most már tényleg lelövöm magam....megyek tanulni kb még 20 percem van amíg fel nem ébred Bettike
Puszi mindenkinek