Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi! Hát ahogy Dávid gömbölyödik! :lol:

De jó, akkor meg volt a nagy találkozás! Végre, majd csak a rendes kerékvágásba érnek. De gondolom, nem jön haza Szolnokra Ivett, ha már kaphat tejcsit Máté…? És a picinek meddig kell bent lenni? És varrata sincsen akkor, ha a köldökén keresztül csinálták? Kicsit kíváncsi…. :oops:

Diácska! Dunahouse?

Én meg bölcsis vonalzót akartam csinálni, de a kiválasztott figura nem volt annyival visszább, ahány nap volt írva, hanem a vonalzó végén volt :cry: . Így én sem tettem fel. De ha jól látom, a Karis vonalzó is ilyen.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Haha! Katénka! :lol: :lol: Van már kocsid? Jutottak valamire a fiúk:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Manó! 4000ft most egy uh nála.

Diácska! Nagyon aranyos lehet Dius ahogy énekel, gondolom a böcsiben már nagyon készülnek a Mikulásra.

Judit!Az már nagyon jó, amikor a dolgokat meg lehet beszélni a manókkal. Én is úgy örültem neki, amikor már mást is mondott a nem-en kivül. Most már lehet alkudozni velük.

Szilbee! Igen probálok gyakrabban irni, mert könnyen ki lehet esni a ritmusból. Levente,akkor jár mostanában bölcsibe?
Mennyit tudsz pihenni mellettük?

Megyek egy kicsit kinyújtóztatom magamat,amig Antónia alszik.

Kép
Kép
mongi

Mongi!
Érzed már hogy mocorog a picúr? Azért kérdem már most, mert én Dávidot sokkal hamarabb éreztem mozogni pl. Leventét!

Nóri!
Akkor dobok párat! :lol:
apával
halál nyugalom
fürdőzés közben
ki a kádból...
szilbee

Vali!
És mi a gond a vonalzóval?
Profilba nem engedi bemásolni?
vagy eleve nem csinálja meg a vonalzót?
szilbee

Évi,köszönjük az infót IVettéktől :) Örülök,hogy minden rendben van velük.És akkor most ha Ivettet hazaengedik akkor,hogy fogja etetni Mátét?

Szilvi,nagyon aranyos Dávid :) Szép hosszú fiúcska :)

Ma voltam a 6 hetes kontrollon,minden rendben van. Rendes volt Jaka.Írt fel nekem szoptás alatt szedhető bogyeszt.ti szedtetek?VOlt vmi mellékhatása?Mert én nem akartam,de jobb módszert nem tudott modnnai ami megfelelt volna.

Ma úgy néz ki véglegesen eldőlt a szerződéskötés időpontja,péntek 11óra és pestre kell menni.Még nem tudom Lucát visszük-e vagy sem,vagy hogy hogyan oldjuk meg az etetést.

A vonalzó elé hogyan kell képet berakni?MEg honnan szoktátok letölteni azokat a szép feliratokat? Előre is köszönöm a segítséget :)

mindenkinek!!!

Jó éjt

Kép
Kép
tundi24

ha már kész a vonalzó akkor oda kell menni hogy avatar feltöltés és ott raksz fel képet utána vissza a vonalzó szerkesztéshez és legalul már csak bekell jelölni és rákerül,azt hiszem valahogy így csínáltam!!!

Katénkának :D :D ,még nincs kocsilya Nóri! :(
Apósómék meg még most sem döntöttek,megvárják a decembei földtámogatást és akkor majd utána vesznek valamilyet ha vesznek náluk nem tudni :D

Kép

Kép
katlina

Szilbee!
Alap vonalzót nem tudok csinálni karisat,vagy a dátum vagy a szöveg marad le :( Sehogy nem jön össze......
Gyönyörű a picurkád a képeken...és csak halkan jegyzem meg szerintem rád hasonlít :D

Nóri!
Majd 1-2 hét múlva jön értesítő ha megfelelek az elvárásoknak de háááát tudod amilyen az én formám nem bízok benne nincs nekem olyan szerencsém :(

Tündi!
Ha bogyót szedsz attól még kevesebb lesz a tejcsid :( vigyázz vele.
Kép

KépKép
diÁcska

Szilvi! Köszi! :lol: És csatlakoznék Valihoz, szerintem is rád hasonlít…de legjobban Leventére :shock: .

Vali! Jutottál eszembe ma, mikor a DH előtt mentem el, ezért kérdeztem.

Ma voltunk a CBA-ban az ócsó tejért. Gondoljátok, hogy volt? Az a szerencsém, hogy dolgozik ott egy ismim, az hozott ki 3 litert, becsomagolva, kódozva….. :roll: megbeszéltük, hogy hétfőn megint megyek 3 literért :lol: . De mesélte, hogy taposták egymást az emberek érte. Elhiszem, régen volt már 139 Ft 1 l tej.

Nem is meséltem: Lilcsi meg megtanult bukfencezni…csak úgy, autodidakta módon :lol: . Bennem meg a frász van mindig, mert hát csak nem olyan erős még neki a nyaka. De az a jó, hogy egyenlőre csak az ágyon csinálja esténként, a tejcsi után. Lehet, köpüli odabent? :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilbee!

Azt a mindenit,milyen nyugodt kisfickó! Nagyon nagyon szép!!! :D :D :D

Tündi!

Én szedtem a szoptatás alatt bogyót(Cerezette)ha jól emlékszem az volt a neve,jó drága volt! Nekem nem volt vele semmi gondom,nem volt mellékhatás!

Elin!

A jövőhét szerdával kapcsolatban,szerintem hívd fel azért Klári nénit,biztos ami biztos ,bár csütörtökön is összesen csak három lurkó volt egész délelőtt.Amúgy nem tudom jönnek-e Katiék.
Kép
Kép
Vendég

Tündi! Nem hiszem, hogy lehet már jövő héten szopiznia Máténak. Gondolom valamivel adagolják neki, és figyelik, hogy jól műxik-e a dolog. Mondtam Ivettnek azért fejjen lelkesen, hátha....hátha elfogadja Máté majd a cicit, ha odáig eljutnak.
De nem tudok még konkrétat semmit.

Éljen, éljen a szerződéskötés! Bogyóról nem tudok nyilatkozni, én nem szedtem semmit szopi alatt, maradt a természetes módszer :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Dávid nagyon szép kisfiú!

Évi!
Az eggyik rokon volt így hogy ő előbb hazajöhetett mint a baba és cumisüvegből kapott addig a bébi enni és otthon bimbóvédővel etette mert csak így volt hajlandó szopni és 1éves koráig tudta így eteni,szóval háha Ivettnek is összejön így!

Tegnap este Tálib harcosunk volt!!!!! :D :D :D :D :D :D Kép

Kép

Kép
katlina

Sziasztok

Hajni,Pircsi.nagyon tuti az új avatarotok.
Örülök,hogy Mátéval és Ivettel jól alakulnak a dolgok.bizti minden rendben lesz.és tényleg fejjen és fejjen,eljutnak ők nemsokára oda,hogy szopi is legyen :)

Tündi.nekem is felírták anno a 6hetesen a bogyeszt,de ki sem váltottam,mert én olyan sok emberkétől hallottam,hogy mellette terhes lett...persze azt mondják,hogy szopival kiegészítve (hozzátáplálás nélkül) elég bizti...de ...én nem akartam..

Tegnap suliba nem tudtam menni,mert Zsoltit vittem az SZTK-ba a fülészetre.majd felrobbantam...bemegyek az oviba délben...a gyerekem sír és ordít a mosdóban egyedül (hát fájt a füle).Az ovónéni közli,hogy csöndben volt egy szót sem szólt,majd amikor kettesben maradtak akkor merte megmondani,hogy fáj a füle.de azért egy picike vígasztalást ő már nem érdemelt volna meg?!
Bezzeg látnátok,hogy a pénzes szülők gyerekeit hogy ajnározzák......
:evil: :evil: :evil:
na ennyit róluk...

Szép hétvégét mindenkinek!!

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Katénka! Nagyon édes Robi Bin Patonai! És hogy néz bele a kamerába! :lol:

Cleo! Szegény Zsolti ! És hogy ilyen kegyetlenek legyenek…ezek is minek mennek ovónőnek :evil: ? És mennyien voltak a fülészeten? Én is menni szándékozok :roll: .

Elég mozgalmas éjszakánk volt (ez már a 3. volt megint, azt hiszem :cry: ), nem sokat aludtam.
Sütöttem olyan Updates meggyes piskótát! A meggyen kívül mogyorókrémet is tettem bele. Nyammm, finom ám!!!

Ja, Hajni! Azt hiszem, nem megyünk szerdán játszócsoportba! :cry: Aznap délelőtt tudok elmenni fogászatra meg átjelentkezni a háziorvoshoz. Itt van előttem egy lista, hova kell mennem, mit kell intéznem a jövő héten, és hát eléggé zsúfolt lesz ez a hét így búcsúzóul :cry: :cry: .

[img][img]http://img108.mytextgraphics.com/autumntext/2007/11/24/14b317822c64a1748d97d50153285915.gif[/img][/img]

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin.

Miért mész a fülészetre?

Amúgy 12körül telóztam,hogy vinném a gyerkőcöt-a kórház nem fogadta-vigyem az SZTK-ba,ott meg kérdezték:mennyire fáj,mióta,lázas-e....aztán mondta,hogy 14:30után vigyem...és talán megnézik... :evil: vittem is össz-vissz 10perc alatt végeztünk.Ha időpont nélkül akarsz próbálkozni akkor tipp,hogy késő délután menj és talán megnéznek... :roll: -röhej ez a rendszer.ja és időpontot pár nappal (v.1hét)későbre kapsz (kivéve kontroll)
De...nagyon aranyos volt a dokibácsi+mindenki.:)
Zsolti amúgy jól van (kutya baja egyébként),csak már el sem tudja dönteni melyik füle fáj,melyik nem (engem meg ilyenkor elkap a harci ideg........de majd hétfőn meglátjuk)

Még egy kis off:elveszett a cicánk (haláli szelíd,gyerekbarát cicus),most megy a bánat.....

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Jaj, Cleo, de sok bajotok van azzal a fülecskével. És a doki mit mondott, középfülgyulladás? Adott gyógyszert vagy csak melegítitek.

Ovi. Na, én csak azt nem értem, hogy minek kérik el az óvonők a telefonszámot, ha nem hívnak, ha baj van!? Miért hagyják egész délelőtt, délután szenvedni a gyereket, meg ha fertőző, hogy az egész csoport utána lebetegedjen? Az meg, hogy szegény a mosdóban sírt... hát senki nem vette észre ?:evil:
Egyébként én pont azért nem adtam a Jósikába Csongit, mert ott hallottam ilyen kivételezéseket gazdag szülők gyerekével. Nem mondom, hogy ez az ovi tökéletes, itt is vannak nehezen "kezelhető" gyerekek, meg az óvonők is beszélgetnek az udvaron, de mindenki ismer mindenkit, alapvetően kedvesek, figyelmesek, és foglalkoznak a gyerekekkel. Egy percig nem bántam meg, hogy ide jár Csongi (Bajtárs úti -most Manóvár ovi)

Elin, mi volt éjjel, nem tán buliztatok Lilcsivel :wink: Jön a foga, vagy csak álmodik?

Katlina, mekkora szemei vannak Robikának! :lol: Naggggyon fajin kis kölyök!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Beszéltem Ivettel, 1 óra körül indultak haza, mert Máténál voltak vagy két órát. Azt mondja gyönyörű, nyugodt baba, nem mondanak semmi rosszat. Még ma visszamegy,mert azt mondta, hogy nem bír úgy lefeküdni, hogy ne lássa előtte. Aztán jövő héten is fel Pestre minden nap...

Évi és
Kép
csongianya

Évi.

Egyenlőre csak kezdődő gyull.van a fülcsin...kapott azért gyógyit,mert sok a váladék az orrban...és az ment rá (elvileg)+melegítjük.

Én is pont ezt tenném amit Ivett,nehéz lesz feljárkálni,de megéri a gyönyörűségért.:)
Máté előreláthatólag mikor kerülhet haza?nem nyilatkoznak még?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Dia!

Zolikának utólag is boldog szülinapot!!!!!!!

Ivettnek nagy nagy gratula a kicsi fiú érkezéséhez és kitartást is kívánok nekik!

Cleo!

Szegény Zsltika biztos rosz lehetett neki az oviba hát nagyon szomorú hogy ilyen ovónők is vannak:-(
remélem azért hamar meggyógyul.

Elin!
Nagyon jók a kpek aranyos Lilcsi nagyon.

Mano!
Franci is:-) Bizti jó hogy van olyan hely ahol ilyen jó kis játékok vannak ahogy néztem:-) Nállunk sajna ilyen nincs:-(

Katlina!
Milyen nagyon már Robika hogy telik az idő :shock:

puszilok mindenkit

szerdán gondoljatok rám mert elsősegély vizsgám lesz:-(

Kép
kbernadett

Hát nem értem ilyenkor mért maradhad ott az anyuka,elvégre annak a baának szüksége van az anyjára :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
katlina

Én is arra gondoltam, hogy nem lehetne másképp megoldani, hogy ne kelljen annyit utaznia Ivettnek? A napi vonatjegyért nem lehet valami zimmer ferit kivenni? És plussz az, hogy ez milyen fárasztó lesz Ivettnek…nem fogja bírni! :cry: Hát csak most szült….

Tényleg! Dávid is már 8 napos! Asssztamindenit! :lol:

Andi! Én csak 1 szimpla fülmosásra mennék :lol: ! De jó, hogy mondod az időpontkérést, nekem eszembe se lett volna…de milyen hülye dolog ez? Fáj a fülem és kérjek időpontot :shock: ?? Még jó, hogy a szülészetre nem kell kérni….
Tel.számot nem tudsz?
Valakinek nincsen tapasztalata az Audispray-vel? Nem merem megvenni, mert nem tudom, mennyire lenne hatásos, kipucolná-e a fülem?

Évi! Nem látom, hogy jönnének a fogai a lánynak! De attól persze jöhetnek. Már csak a hátsó 4 hiányzik.
Nem tudom, rosszat álmodik-e, vagy mi lehet, mert az első 3-4 órát úgy alussza át, mint akit letaglóztak, utána kezd el forgolódni, nyöszörögni, felsírni. De ma hajnalban meg le is esett :cry: . Akkorát nem zuhant, mert pont az ágy végében vannak letéve a plédek a parkettára, de hát csak megijedt, és visított. Én is megijedtem, de nem visítottam :lol: , viszont ez ½ 4-kor történt, után csak 6 körül szunnyadtam vissza. Akkor meg már ébredezett Lilcsi is, megint nem volt alvásom. Kivételesen most 8-ig engedélyeztem magamnak a hentergést, de hát az „halottnak a szépségmaszk”, annyi volt.

Csináltam a délutáni szunya alatt Télapós üvegmatricát, meg hópihéket. Olyan szépek, már alig várom, hogy kitehessem :lol: .

Oviba én sem akarom a Jósikába adni Lilcsit, én se sok jót hallottam róla…jó lesz nekünk a Liget úti is. Állítólag onnan még lovagolni is járhatnak a gyerkőcök.

Betti! Jó, hogy írsz néha! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali.

Szülészetre időpont
:lol: :lol: :lol:

Elin. a központot hívd az SZTK-ban és ott kell kérni a fülészetet-és már kapsz is ip-ot (56/512-999)

De jó,hogy említetted a díszeket....Ki mikor kezdi az otthoni díszítést?????????hisz egy hónap múlva szent este és a Télapó is itt van mindjárt....az üzletekben már tiszta karácsonyi hangulat van...

KépKép
KépKép
cleo27

Katlina,nagyon szép fiú Robika:) És a szemei :) :) elképeztőek :)

Cleo,ez az ovis téma nagyon szomorú,nem értem én ezt.Szomorú ez az egész minden ami itt van az országban,eü+oktatásügy pfujj...borzalom.. :twisted: Remélem hamar meggyógyul Zsoltika fülecskéje.Gyógypuszi neki :)
A cicátok meg még hazamehet.Nekünk si volt már iylen,hogy ellófrált,de utána hazajöttt :)

Hát nem írigylem Ivettet,nagyon nehéz lesz neki,ha mindennap fejár.Nem tudják valahogy megoldani?Ilyenkor a kórháznak is kellene biztosítani szállást,nem??Én legalábbis úgy tudom.Egyik ismerősünk kisfiát is most műtötték,és az anyukának volt szállása.

Elin,remélem jobb éjszakátok lesz.Luca is nyűgösebb tegnap óta,azt mondták jön a front.Nem szokta megérezni?

Betti,szurkolok szerdán :)

A bogyós hsz-kat jöszönöm,kiváltom,kipróbálom,de ha apadni kezd a tejcsi egyből abbahagyom!!!Hisz Luca táplálása sokkal fontosabb!! Én már nagyon várom az ünnepeket,csak hát nem tudom,hol lezs nekünk az ünnep..ráadásul a keresztelő is
karácsonykor lesz :)

Jó éjt és szép álmokat!!!!

Kép
Kép
tundi24

Betty!
Szorítunk! Bár bizti meglesz! :wink: :D

Cleo!
:x Emberségből megbuktak a drága ovónénik!
És most hogy van a nagy fiad??

Vali!
Ha gondolod, akkor megcsinálom, hátha innen megy... csak válaszd ki, hogy hanyadik vonalzó és hanyadik kép legyen... ja és hogy dec. 24 vagy25. legyen a dátum...
A kódot meg elküldöm neked!

Évi!
Hát ez nagyon durva... mi az hogy nem lehet vele?? :shock:
Magamról tudom, hogy még van olyan, hogy nem tudok menni, annyira fáj a seb... nem hiszem, hogy Ivettnek is jót tenne az utazgatás!

Nóri!
Levente is fogzákor csinált ilyeneket... és csak éjszaka.

Katlina!
Nagggyon jó ez a kép!! :lol: :lol:

Dekoráció:
Én is el akarom kezdeni a matricázást... de kissé még hulla vagyok... pedig már mindjárt itt van a Télapó... Levente meg még nincs képben, hogy ki a fene az... :roll:
szilbee

No befejezés képpen dobok már képet... hogy legyen mit nézegetnetek... :wink:

Dávid ébredezés közben
Levente
Levente és imádott uncsitesója, Norbi
a közös alkotás öröme
szilbee

Sziasztok!

Óh Elin,de sajnálom,hogy nem jöttök! Kép Következő héten meg már beszoktatás van ugye?
Na majd figyelgetünk benneteket,hátha összefutunk!
Egyébként nem vagy semmi,ahogy elmesélted Lilcsi éjjeli landolását!Nagyon teszett,már nem az,hogy leesett hanem amikor azt írtad,hogy: "Én is megijedtem,de nem visítottam!" Kép Hát nem vagy semmi

Cleo!

Zsoltika remélem már jobban van?Sajnos vannak ilyen ovónénik,akik kivételt tesznek a gyerekek között!Kép

Én is vettem ma díszeket karácsonyra,és szívem szerint már el is kezdeném a dekorálást,de még korai nem? Én azt hiszem a decembert még kivárom!

Szilbee!

Nagyon jók lettek a képek.Nagyon szép gyerekeid vannak!Tegyél majd fel máskor is. Amúgy ,hogy vagytok? Az éjszakák már jobbak?Van tejcsi elég?Jó kisbaba Dávid? Bár ahogy a képeket elnéztem mindegyiken olyan kis nyugodt!

Évi!

Ott ahol a kis Máté van,nincs kismama szálló?Mert általában a kórházakban szokott lenni.Mert az ingázás azért nagyon gáz!

Na de mostmár megyek! Bocsánat ha van amire nem reagáltam és nekem szólt,de olyan fejfájás jött rám! Mostanában,én is érzékeny vagyok a frontra!Megyek elteszem magam!

Kép
Vendég

Katalinoknak sok
boldog névnapot!!

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilbee,nagyon aranyosak a fiaid :) És Dávid milyen kis nyugodt baba :) Nagyon hasonlít Leventére :)

Boldog névnapot Katlina :) /ha vkit még így hívnak természetesen neki is!!!/

Kép

Kép
Kép
tundi24

Mano!
Igen! Jobbak! Csak első éjszaka volt gond... de jféltől kezdve ott is szunyált már... egy kis nyekergés után.
Tündér gyerek... Sokat alszik és eszik. Fura is, mert Levente nem volt ilyen nyugis... vagyis most már úgy gondolom, hogy lett volna, ha nem lógok rajta állandóan. :roll:
Kicsit sokár ismertem ki tapasztalatlan anyuka lévén, hogy mit is igényel... Mai napig olyan Levente is, hogy mindent önállóan, egyedül akar csinálni...
Dávidon is megfigyeltem tegnap, hogy mikor sokat volt kézben (mert tegnap tesómék jöttek látogatóba), sokkal nehezebben aludt el szopi után... vagy inkább egyáltalán nem... Túl sok inger volt neki az a 30 perc is, aztán csak nehezen tudott lenyugodni. De hát ez normális 3 hónapos koráig.... mert ugye csak akkorra tanulja meg saját magát mentesíteni a feszkó alól.
szilbee

KATALINOK BOLDOG NÉVNAPOT !!! Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!!

Szilbee!
Nekem jó lesz olyan mint a tiéd is köszönöm előre is!!!
Ja és azért nem lesz jó mert sárgán látszik a dátum ahol beírom teljesen mindegy mit írok be.....és nem az jön ki,hogy még x idő van karácsonyig valamit a dátumnál nem fogad el :(

KépKép
diÁcska

http://www.slide.com/r/_Nbg31947z9Vpv6n ... view=large

Ha van kedvetek nézzétek meg 1-2 szülinapos kép :lol: :lol:

KépKép
diÁcska

Én is sok boldog névnapot kívánok a Katalinoknak!

Kép
Kép
mongi

Szasztok lányok!

Mongi/Manó: Faragóról nem tudok rosszat mondani, mondjuk nagyon nem ismerem, de az egyik régi iskolatársam dokija volt, amikor benn feküdtem a 4.-en (doki nélkül...) Szóval nekem tetszett, hogy szaladgált miatta ide-oda, sokat láttam kijönni a szobájából, UH-ra lejött vele és vitatkozott érte a fődokikkal.
Akkor meg is fogadtam, hogy kell egy saját nődoki, különben senki nem foglalkozik az ember lányával. Most az más kérdés, hogy Mosonyinál kötöttem ki....

Dokikról: Hát nekem nem magyaráz senki. :shock: Pedig én igényelném, de velem legalábbis Mosonyi nem magyarázós. A szülés még szóba sem került, nemhogy a tarifája....

Katlina: Tálib harcos? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilbee: Amott is írtam, de annyira szééépek vagytok! :D :D

Lányok, az jelent valamit, hogy napi szinten vannak enyhe mensis pocakfájdalmaim? :? :? Utoljára ilyen kb. a 4. héten fordult elő.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Szilbee, szépen kisimult az arca Dávidnak! Látom Norbi jól el van a "kicsikkel", Csongi nem igazán tud velük mit kezdeni, ő a nagyobbakkal jobban érzi magát!

Vali, szépek a gyerkőcök együtt! És a fiad naggggyon vagány :lol:

Ja, Elin, igen a Liget úti oviban van lehetőség lovaglásra, csak nyisd ki a pénztárcád. Egyébként dicsérik azt az ovit, többen is járnak oda innen a környékről.

Évi és
Kép
csongianya

Köszönjük a bókokat! :oops: :lol: A sok tejcsitől tényleg sokkal kisimultabb az arca! Meg is mértük kíváncsiságból és 3380 g lett. Visszanyerte a születési súlyát és még 80 grammot hozzá is tett. :D

Vali!
Mecsináltam a vonalzót, de nem találom a mail címed! Küld már el nekem légyszi!
szilbee@freemail.hu

Jaimee!
Nekünk meg folyton csak magyarázott Mosonyi mindent.. volt hogy ugyanazt többször is. Mi meg csak vigyorogtunk Ádámmal egymásra! :lol:
Azok a menszi szerű fájások nagggyon jók!!! :wink: :lol: Bár még 36. héten vagy... de Réka már szép nagy!! Szóval időszerűek már a jósló fájások!!! :D 8)
szilbee

Szilbee: Ez a múlt idő... :D :D Egész fura hallani. "Magyarázott..."

:shock: Fura. Nekem miért nem magyaráz? Mondanám, hogy biztos utál, de ahhoz meg túl kedves....Na majd számonkérem legközelebb, hogy éninénis akarok magyarázatot. Különben nekem a legelejétől nem magyaráz, amikor a HSG-ről volt szó a legelső konzin, arról sem mondott semmit, csak két infót, két napi betegszabival számoljak és hogy háááát esetleg fájhat....Aztán amikor már fenn feküdtem a röntgen asztalon kiterítve, akkor kezdett bele a magyarázkodásba, majdnem rászóltam, hogy most már fogja be, ha már rendelője magányában erre nem volt ideje, akkor most már ne kezdje el, úgyis tudok mindent, amit lehet (hála neked internet) inkább csapjunk bele a lecsóba, lehet gyerekem természetes módon vagy nem!!!!

jaimee

Szilbee: Micsoda?? Ezek jóslófájások???? :shock: :shock: Jó ég! De jó!! :D :D :D

jaimee

Szilbee!

Ment egy email :) kösszi :)

KépKép
diÁcska

Jaimee!
Nálunk is csak akkor magyarázott, mikor Ádám is bent volt! Hiába, no! Szereti a férfias társalgást! Ádám meg mindig így kérdezett tőle rutisnosan, hogy "... és Doktor Úrnak mi arról a véleménye, hogy..?"Évike szerint ezzel vette le a lábáról Mosonyit! :lol:

Vali!
Küldtem a kódot!
szilbee

Szilbee: :D :D

jaimee

Szilbee!!!

Sajnos nem jön be ezt írja ki:

Kedves Fórumozónk !

Az általad keresett oldal nem található!

Ez nem biztos, hogy a te hibád! :-)

Kérünk kattints IDE vagy az alábbi linkre a kezdõlap megjelenítéséhez:

http://www.noivonal.hu

KépKép
diÁcska

Valószinű az a baj, hogy nem vagy a te gépedről bejelntkezve az én nevemre. :? Mert, hogy a saját belépésemmel lett a vonalzó megcsinálva.
Küld el légszi a te login neved és password-öd... és megcsinálom úgy! Aztán ha gondolod, változtasd meg a jelszavad!
szilbee

Szilbee!

Elküldtem de ráér ám holnap is vagy amikor lesz időd nem annyira fontos de azért köszi :)
Kép

KépKép
diÁcska

Vali!
Elküldtem! Most úgyis szabad vagyok! Levente és Ádám nagyszülőknél! Dávid meg alszik! :)

Dorkáék itt voltak délután nálunk, úgyhogy teszek fel néhány képet!! :D

délelőtti szunya
Ádám és Szabi (az unokaöccs)
Szabi megsimogatja Dávidot
a testvérek, Nagyapó és a három unoka
Levente és Szabi együtt játszanak
pont 5 hónap korkülönbség
szilbee

Szilbee!
Köszi meg találtam a vonalzót nagyon klassz lett csak ahová én beakartam tenni ott nem igazán volt szép :( de nagyon szépen köszönöm a közreműködést!!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok Lányok!

Még csak most jutottam gép közelbe,azaz jutottam korábban is de akkor nem tudtam írni! Franci ma csak egy fél órácskát aludt egész nap,tőle meg írni képtelenség,mert rögtön jön és mondja,hogy én is, én is!

Szilbee!

Látszik a képeken egyébként,hogy milyen kiegyensúlyozott nyugodt baba Dávid! Ez annyira jó! Nekem Franci is olyan volt mintha az első lett volna,biztos a nagy korkülömbség miatt! Úgyhogy ahogy te írtad folyton a nyakán lógtam,nem gondoltam bele,hogy ez nem is olyan jó dolog!Jól fel is kapattuk. Kép
A képek ismét klasszak,büszke lehet a nagypapa a három szép kis unokájára!Ja,és amelyiken Dorka fogja Dávidot,figyeltétek mintha Szabika azt gondolná(na anya vegyél csak vissza az öledbe,ki ez a másik kisbaba nálad)Olyan édesen néz fel az anyára! :D :D

Vali!

Ti is nagyon szépek vagytok a képeken.Dia már kész kishölgy kérem szépen! :D Zolika hanyadikos is elfelejtettem!Azt ugye látom ,ogy nem "dedó"ahogy ő mondaná! :D

Mongi!

Veletek mi újság?Hogy vagytok?Hogy telnek a napjaitok? Antónia jár bölcsibe?

Betti!

Szerdán majd gondolunk rád!KépEz egy szerencsepuszi! :D

Mostmár megyek,elteszem magam holnapra!Kép
Kép Kép
Vendég

Katlina!
Boldog névnapot kívánunk!

Kép
Vendég

Hali

Kati,Ducimaci,Katlina

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Rólunk gyorsan:

Ma voltunk anyóséknál házassági évf. bulin.nagyon jó volt,gyerekek haza sem akartak jönni úgy játszottak (ugye 10-en vannak uncsitesók :lol: )
De...reggel Sziszit is elvittük a fülészetre,mert fájni kezdett neki is:kezdődő gyull.,úgyhogy melegítem neki is már...majd a héten (valszeg kedden )viszem kontrollra.a lényeg amúgy:jól vannak,jó a kedvük...

Jó éccakát!!!!!!!

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?