Sziasztok!
Köszi a hiányolást, olyan aranyosak vagytok! Vagyok, vagyok, olvasó üzemmódban többnyire.
Banoed, üdv újra! Hú, nemsokára jön a lánykád! Roli történetét én is ismerem, de nem bírtam végigolvasni, már csak a képek láttán is bőgtem... Kegyetlen az élet.
Cseriani, Áfi, nagyon jóóók a hóemberes képek! (jó, tudom, azóta már elolvadt...) Cseriani, Kristóf olyan nagy fiú!
Dadomi, szeva!
Neked is: soha ne mondd, hogy soha!
Jaj, és
Moni: annyira édes a kisbabád az UH képen! Nekem is először az jutott eszembe, hogy olyan, mintha integetne! Remélem, sikerült védőnőt találnod.
Enahma, hogy haladsz a disszertációddal? Nagyon tetszik a gondolkodásmódod a sok szüléssel kapcsolatban! Sztem is mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát (most én is a 100-hoz közeledem); de kb 4 év múlva bevállalunk még egy gyerkőt. Igaz, addigra 37 (illetve 104) leszek, de egye fene... Csak egészséggel bírjuk.
Rékababa, veled mi a baj? (Tudom, rosszak a kölkek, de azon kívül ugye nincs más?)
Cseriani, ma voltál a sebészeten?
Nálunk: Ármin már régóta egyedül ül, ezerrel kúszik, 2 napja feltérdel és hintázik; viszont nagyon nem megy neki a hozzátáplálás... egyedül a borsót eszi meg, de abból se sokat.
Nagyon jól eljátszanak egymással Hannával (aki viszont még mindig nem szobatiszta és nem is lesz az soha az életben), öröm őket nézni, és imádják egymást (egyelőre)... Persze, nagyon oda kell rájuk figyelni.
Itt ép "játszanak"...
A másik kettő meg a ráadás. Bocs, ha sok voltam képileg (is)...