Sziasztok!
Jó ötlet a játszótér, bár mi a Mézeshegyen lakunk, úgyhogy közvetlenül nem érint a dolog, de lelkes támogatója vagyok minden gyerekekkel kapcsolatos fejlesztésnek!
Timi: a mi esküvőnket meghatározta a szűkös anyagi keresztmetszet, bár ez minket nem zavart, nem volt nagy durranás, csak ebéd volt a rokonsággal, így is 60-an voltunk... De klassz volt! A Pénzügyőr étteremben volt a Pasaréti tér mellett. Maga az étterem kívülről elég szocreál, de a díszterem az emeleten elég jó,ha több embernek lesz, akkor is van egy még nagyobb termük lent a földszinten, ezer ilyen rendezvényt csináltak már korrekt (olcsó!!!) árakkal, flott felszolgálással, sőt 4 éve még mindenben elég rugalmasak voltak: mi vihettük az italokat, ami ugye szekszárdi rokonsággal olcsóbb, mintha tőlük vettük volna, meg a pálinka is olcsóbb a Metróból, mint egy étteremből.
Ruhát béreltünk a körútról, elég drágának indult 70000 Ft lett volna, bár 80-ról alkudtuk le, pedig nem vagyok egy alkudozós típus, csak elkezdtem nyafogni, hogy ez nagyon sok, aztán ők mondták, hogy akkor legyen 70. Ebből látszik, mekkora hasznuk van mindenen...
Végül pedig 35-ért béreltem a ruhát, mert volt egy játék, hogy kisorsoltak valakit, amikor 10 foglalás összejött, és akit kisorsoltak, annak csak a foglalót (fele ár) kellett otthagyni, a többit nem. Engem húztak ki, pont az eljegyzésünk délelőttjén!!! Sosem volt még ilyen mázlim
Azóta sincs...
Orsi: van egy ötletem a fogorvos-gondodra, hogy nem tudod kire hagyni Kyrust. Van egy önkéntes alapon szerveződő szolgálat, az Otthon segítünk-alapítvány, csupa családos önkéntesből áll, pont az ilyen gondokra találták ki+ ha van rá igénye valakinek, lelki síkon is segítenek (sokat egyedül levő anyukáknak, akik kezdenek becsavarodni...) Én ismerem az elindítót+néhány önkéntest, nagyon jó csapatnak látszik! Teljesen ingyenes. Én sem bíznám idegenre a gyerekemet, de rájuk talán igen, főleg egy előzetes megismerkedés után pár órára, mondjuk egy fogorvosi kezelés erejéig. Nézd meg a honlapjukat, ha érdekel!
Na, pussz mindenkinek