Új privát üzeneted érkezett!

NA tegnap bementeünk a livivel a váci utcába a maszek dr hez

ott megbeszéltünk mindent ugy gondolom volt rákszürés is . na szoval alkalmanként 6000 ft be kerül a szülás 70 -80 között van

még folyt
anha

Sziasztok :lol:

ma az uhn mrt a magánba még nincs minden renbe volt . 7 hetes van szivhangja . Azt is megbeszéltük hogy mivel a Zoé 17 perc alat születete meg igy ezt a babát pár napal elöb megszületik nem viszük végig . ugyhogy ha minden jol megy akkor pontos dátumom lesz a nagy naprol

Ja lesz geneteikai uhá jan 8 án a Az istenhegyi géndiagnosztikán ahol megcsinálják a dankor szürést is potom 28 ezer forintért de ezt kiszámlázák és az egéségpénztár kifizeti .

ugyhogy adig csak az a dolgom hogy növezgesem a babámat

és szedjem a magne b6 ot . meg a vitamint ja meg az elsö vérvételen tul legyek .
anha

Encu

Januártol a magánklinikán is lesz uh .
anha

nagyon rendesek vagytok hogy hagyátok had birokoljam az oldalt de igy uncsi szivesen megosztom veletek mit szoltok Ha hOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :shock:
anha

Zsuzsa!! NAgyon gratula! Ugye, hogy nem kellett aggódni? :D NAgyon örülök az örömödnek! És tényleg annyi a dolgod, hogy nyugisan növelgesd a kis babódat :) Jövőre újabb baba? :D De jó!!!
És egész jó áron szülsz..és főleg olyannál, akiben MEGBÍZOL!!! :D SZUPI!!!!!

Tesóka! Én beszéltem Viktorral, igaz 11kor, de akkor kicsit jobb volt a helyzet. NAGYON DRUKK NEKIK, ÉS TÉNYLEG RENDBEN JÖNNEK MAJD HAZA!!!! ÉS KÉSZ!!! :)

Jaaaj, ma egyedül fürdettem Manótjot... :D Jó volt ;)

Kép
Kép
encu

Encu

Ügyi vagy
:lol:
anha

Zsuzsa! És amúgy hogy vagy? Jól viseled? Mit szeretnétek, fiút vagy lányt? Persze, tudom! Egészségeset! De hát, vitamint szedsz, egészségesen élsz...bizti minden tökre rendben lesz! :D

Halihó!! Lányok! ;)

Kép
Kép
encu

Encu

jol köszi

igen még jol
Hát nem is tudom inkáb Kisfiut

De apa lányt

A Lívi az Fiut beszélt a dr el de azt monta hogy ha lány akorr Viktoria lesz a neve ugy gondolom nem lesz gáz ha mégis Lány

Ja ezt a dumát utálom egyébként jo persze egéséges legyen de ha lehet akkor kiváncsi vagyok micsoda
anha

16.héten mi már tudtuk ;) a 4D csodája...mentek ti is? :D

Kép
Kép
encu

igen én is aban reménykedem hogy amikor megyünk ott alapa álitolag azt csinálnak enyi pénzbe már belefér Szerintem
anha

Persze! Ha van annyi, mindenképp megéri :)
Na, kicsit tv-zek ;) Apa dajkálja a kicsit :)
Örülök ám nagyon nektek!! :D

Kép
Kép
encu

Bár még akkor csak a 13 hétbe vagyunk leszünk
:lol:
anha

Sziasztok!

Encu!
Dehogy haragszom, inkább én kérekbocsánatot, mert mostanában elég feszült vagyok! :oops:
Kiskarcsi tündéri pasi már most tetszik!
Mutattam Flórának és azt mondta: addöödönei (szerintem ezaz add ide akar lenni) :lol:
Persze mondtam neki, hogy majd kb.16 év múlva tőle kérd kislányom! :lol: 8)

Barbi!
Köszi a megnyugtatástm már kezdtem azt hinni, hogykét éves korára perfekt angolul is kell tudnia, mert kb., így kérdezte a dokinő! :?
Vince naggyon ügyi, gratulálok az izmos kiskarokhoz! :lol:
Ja és kuka?Hmmm, ez érdekes! :lol:

Zsuzsa!
Örülök, hogy minden rendben és teljesült a kívánságod.
Most viszont már én is kiváncsi vagyok, hogy fiú lesz vagy lány! :D

Móni!
Mint profi teszveszes kérdezlek!
Mi van olyankor, ha már egy hete megnyertem valamit 4x írtam emil-t, egyikre sem jött válasz, azt sem tudom hova kéne utalnom pénzt és nagy csend van a cuccról?
Tekintsem tárgytalannak??? :roll:

Niki!
Szerintem ne siettesd!Flóra most alussza át egyhuzamban az éccakát és folyamatosan 12órát, de 1-1nap még van, hogy felsír 1x-2x!
Tuti átalussza egyszer. :wink:

Lányok!
Én is hívtam a Csilla férjét és egyenlőre minden rendben, csak húzzák az időt,hogy minél tovább maradjanak a babók!

Mindenkinek szép álmokat!

Kép
gabriel79

Sziasztok!
Csilla és a gyerekek jól vannak. Folyamatosan figyelik őket. Kapják a tüdőerősítő injekciót és az infúziót, hogy minden rendben lehessen. Eddig úgy tünik, hogy sikerrel járnak az orvosok. A toxémia esete úgy tünik "megszűnt", mert a vizeletében nincs fehérje és a gyógyszerek hatására a vérnyomása is normalizálódni látszik. Azért tettem s megszűnt szót idézőjelbe, mert egyelőre nincs, de nem lehet tudni, hogy meddig. Úgy gondolom, hogy a lehető legjobb kezekben vannak. A veszély viszont nem múlt el, mert az orvosok sem tudják megmondani, hogy mennyi időre sikerült a császárt eltolni. A doki azt mondta ez lehet egy nap egy hét de akár egy hónap is vagy akár végig is mehet a terhesség. Nem tudja. De nekem most ez is jó hír és a legfontosabb a világon, hogy egyelőre maradhattak a fiúk a helyükön. Szóval a mai napot jó hírekkel zárhatom.

Van még egy dolog amit viszont nem tudok szó nélkül hagyni! Ez pedig a köszönet nyilvánítás. Szeretnék nektek köszönetet mondani akik sms-t küldtetek vagy hívtatok. Így személyes ismeretség nélkül nekem is és persze Csillának is nagyon jól esett a törődésetek. Kicsit furcsa egy férfi vagyok. Amint olvastam a hozzászólásaitokat teljesen elérzékenyültem és most sírok, mint egy gyerek. Ne haragudjatok, hogy ilyeneket írok, de tényleg nagyon jól esett.
Még egyszer köszönök mindent!

Üdv: Viktor
rnecsi

Sziasztok!

Hihetetlen hogy egy percem sem volt ma hogy jöjjek :shock:

Most is csak gyorsan vagyok, apa mindjárt itthon van meg a Ricsi is ébredezik :shock: mostanában megint nem alszunk, újjabb fog :twisted:

Viktor!

Gondolkodtam is hogy nem kéne írnom semmit most, zárjuk eme csodálatos hírrel a napot :wink: de nem bírtam ki :oops:

Fantasztikus feleséged van!!!!! Nagyon ügyes!!!!! Büszke lehetsz rá, hogy ilyen nehéz helyzetben viszonylag meg tudott nyugodni és ezzel csökkentette a toxémia esélyét!

Egész nap gondoltam rátok, küldtem a sok +++++++++ energiát (ezért is nem bírtam a kölkömmel :roll: :lol: ). Remélem minden nap ilyen jó hírrel zárul...

A szülőszobán van még Csilla vagy már visszatették az osztályra? Látogatható??????????????

Most megyek, holnap reggel leszek aztán megyünk pestre...
Jó éjt!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Bocsi, az tényleg kimaradt, hogy felvitték az osztályra.
... és még valami, a telcsije ismét nála van és természetesen látogatható.
rnecsi

Viktor!!! Igazán jó hírekkel indul a napom!! Csilla tényleg nagyon ügyes, egy ilyen helyzet feldolgozásához nagy önfegyelem és akarat kell! Neki mihamarabbi hazajövetelt, a fiúknak meg a lehető legtovábbi bentmaradást!!!! ( hú, de tudok fogalmazni...)
És teljesen érthető az elérzékenyülésed!!! Végre egy férfi, aki mer sírni! Úgy meg tud könnyebbülni az ember tőle néha...
Duplapocakék!!! KITARTÁS!!! Innen is megy az energia és nagyon büszkék vagyunk rátok!!!!!!!! :)

Kép
Kép
encu

Lányok!!!

Kiskarcsi ma éjjel mintababa volt ;) Éjfélkor feküdtünk, aztán 4kor keltünk, fél 5kor már aludtunk és 7kor keltünk legközelebb.. Tisztára fitt vagyok! JA, és Apával aludtam ;) Könnyebben ment így :D Hiába...a megszokás ;)

Ki merre van ezen a szép szombat(!!!) délelőtt? Lesz séta? Hahó!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, Gabó! Nem csodálom, hogy kivagy...elég sok mindent kellett mostanában intézned..és még nincs vége. Neked is kitartás! Ha erre jártok, ugorj be! :)
És sztem Kiskarcsi biztos rá lesz kattanva Flórára...amilyen csini és szép kiscsaj.. ;) Vélem, hogy még mindemellé okos is lesz, és akkor bizony majd légpuskával örködhetsz a szobája előtt ;)

Kép
Kép
encu

Szép jó reggelt!

Viktor!
Kitartást nektek, és sok-sok erőt!!!!!
Puszilom én is Csilláékat!!!!!!!!

Encu!
Nálunk most fordított helyzet volt. Te a pároddal aluddal, én viszont most egyedül. :D
Ugyanis tegnap este összevesztem apával, és kijelentette, hogy nem alszik velem, persze az alvós cuccát nem vitte át a másik szobába, és hogy véletlenül se jöjjön át, én átvittem neki. És , hogy őszinte legyek tök jó volt egyedül aludni, mert nem keltem fel a forgolódására, és Nonó is tök jól aludt. Háromnegyed hatkor kelt először, hatkor már aludt is, és nyolckor keltünk. :) Most pedig megint durmol. :)

Zsuzsa!
Szerintem a dokid nem is olyan drága, tök jó, hogy ennyibe kerül. És ha megvagy vele elégedve, akkor meg pláne jó. :wink:

Móni!
Ricsike hányszor szopizik még?
Mert nálunk már sokkal kevesebbet szopik Nonó, és reggel meg tök sok tejet tudok lefejni most is 200ml-t sikerült. :D

Kép
niki+baba

Niki!

Én még nem merek fejni.. :oops: :oops: Nem tudom, hogy kellene, hogy a gyerek se maradjon éhen...
Miért vesztetek össze apával???? Ha nem titok...

Kép
Kép
encu

Szerintem minél előbb el kellenne kezdened fejni, mert utána arra fog beállni, hogy Kiskarcsi mennyit eszik és akkor eleve kevesebb lesz.
Én is csak egy nap egyszer szoktam fejni reggelente. Vagy szopizás után fejjél, vagy két szopizás között. Hidd el nem lesz neki kevés, mert utána termelődik. :wink:
Ma pl. én is úgy fejtem, hogy szopi után, de mire lefejtem már megint cicizni akart, és még mindig volt benne tej, pedig a mellszívóval az már nem jött ki, de ő kitudta szívni. :shock: :D

Apával semmi komoly dolgon, tegnap este 10 után eltört egy poharat, amire felkelt Nonó, és ott járkált mellettünk, és képtelen voltam visszaaltatni, végülis fél 11-kor bealudt. Én meg persze beszóltam neki, hogy ő mindig eltör valamit... (ez tényleg így van). Utána pedig a gyerek ágyánál kezd el vitatkozni (halkan), de persze arra is felébredt :evil: , de gyorsan visszaringattam.
Szóval hülyeségen vesztünk össze, de most jól jött nagyon az egyedl alvás. :lol:

Kép
niki+baba

Nnnnna. Voltunk sétálni, 2 órán keresztül róttuk a várost, a végére nagyon megéhezett Manótj és az utolsó 100métert végigvisította, itthon meg vadállat módjára vetette magát a cicimre :D:D:D Aztán kipróbáltuk az új hintáját, amit ma vett neki Apa...nagyon élvezte, elaludt benne ;)
Gabó!!! Nagyon édes a Flóra! Még a pici seb is szépségpöttynek tűnik az arcán...
Barbi! Hogyhogy nem mentek még nagyobb sétákra? Félted a Vincét, nehogy megfázzon? Csak én lennék ilyen "felelőtlen"? Egész úton néztem a kicsi orrát meg kezét, de mindvégig fini meleg volt, tehát biztosan nem fázott :)
TEsóka!! Én is vettem a Tescoban Mikulásruhát... :oops: :oops: :lol: :lol: Annnyira aranyos lesz benne a kicsi ;) Meglepjük vele Apát 6-án ;) :D:D:D:D:D És vettem még egy Karácsonyos rugit is ;) Merre voltatok egész nap????
Niki! El fogom kezdeni előbb-utóbb a fejést, csak gyűjtöm a bátorságot ;) És úgy tűnik, mostanság veszekedős front van..én is összekaptam Apával...néha olyan lükék a hapsik!!!!!!!! Nem??? :D:D:D:D:D
Csilla írt SMS-t, jobban vannak, csak kicsit fárasztó az állandó CTG meg megfigyelés...de hát muszáj...
Merre vagytok?????????

Kép
Kép
encu

LÁNYOOOOOOOOOOK!!!!!

Kép
Kép
encu

Azért ennél nagyobb forgalom szokott lenni... :shock: :? :roll: :wink:

Kép
Kép
encu

Szasztok!

Encu!
Köszönjük a bókót! :lol:
Kiskarcsi meg tündéri, még akkor is amikor veled veszekszik a kajcija miatt! :lol:
Mi meg felmentünk és 5perc múlva aludt az egész család és fél5-ig ajcsiztunk!Eccerűen szupi vót!
Én isvettem Flórának télanyósruhát, jobban mondva a dédi talált rá!

Niki!
Mi is összekaptunk múlthéten apával és én is bevonultam Flórához és valóban jobban aludtam.Mondtam is neki,hogy be kéne vezetni a külön alvást! :wink: :lol: 8)

Móni!
Csak nem nyűgös Ricsi, hogynem tudszjönni?
Ugye minden rendben?

Zsuzsa!
Nálatok mi a helyzet?

Kép
gabriel79

Gabi

minden ok semi extra ma kitakaritotam meg mostam 3 adagot meg átmentünk anyost felköszönteni takaritás után nagyon fályta a pocim :cry: de vettem be magne b 6 ez egy kicsit segitet . de holanp megprobálok semit se csinálni :wink: :wink:
anha

Gabó!! Szívesen ;) Majd teszek fel képet a Télapuciról ;)

Zsuzsa!!! Kíméld magad!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
encu

Encu

probálom . csak tudod mikor a Zoéval terhes voltam már ilyenkor alig tudtam menni mert már akkor olyan gázosan volt bennem hogy nyomta a csipömet vagy valami hasonlot és álandoan becsipödöt alig birtam jönni menni -. most meg élvezem amig lehet :roll:
anha

Jó, élvezd, persze...de cdsak óvatosan. Ne emeld meg magad, meg ilyenek! Csak hogy ne kelljen megint aggódnod ;) Bár szerintem szép terhességed lesz...már tudod, mire számíthatsz ;) :D

Kép
Kép
encu

igen

A zoé nál roszab terheségem nem lehet :oops:

vagyis lehet de ebe nem menék bele . szoval csak jobb lesz és kész
anha

Sziasztok!

Kaptam pár percet apától, így most írhatok egy kicsit. :D

Voltunk tegnap a Csilláéknál, puszil mindenkit!
Jól vannak, ő is és a babák is!
Nekem is "panaszkodott" a ctg miatt :lol: Képzeljétek saját magát kell ctg-znie :shock:
Tényleg jó kezekben vannak ebben a kórházban, szerencsére itt nem arra hajtanak hogy minnél hamarabb kivenni a babákat hanem hogy minnél tovább bentartani és a lehető legjobb körülményeket létrehozni nekik.
A pocija is növekszik szépen :D
Szeretné ha legalább idén 3in1 verzió lenne, de azt sem bánná ha kihúznák végig :D Szuper a hozzáállása! Úgy gondolja hogy ott vannak a legjobb helyen, bízik az orvosokban! Hihetetlen hogy felnőtt a helyzethez, nem?!!!!!! :D :D :D Nagyon ügyes csajszi!
Apánkkal azért megbeszélték, nem lenne rossz ha a picúrok lennének az év első babáit :roll: :D
A Ricsi is oda volt a Csilláért :D mosolygott hatalmasakat neki :D :D
A babák közti eltérés meg azért van mert a két lepény egymáson tapad és így az egyik jobban eltudja szívni a tápanyagokat. Próbálják gyógyszerrel "megnöveszteni" a kicsit. Bár ezt egyikünk sem értette igazán hogy hogy lehet csak az egyik babát megnöveszteni :roll: viszont mondta hogy szépen mocorognak a pocijában, helyezkednek folyamatosan :D
Sokat pihen, alszik :D :D
Kiváncsi nagyon Vincére meg Kiskarcsira!! :wink: :D mennyit változhattak :D
Úgy néz ki hogy mindenképp császár lesz akármeddig is lesznek a pocijában a fiúk.

Hát ennyi azt hiszem, nem hagytam ki semmit.
És remélem nem haragszik meg hogy ennyire részletesen beszámoltam :roll: :D :D

Most megyek, visszaolvasok hogy miket írogattatok aztán még jövök!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó reggelt!! :D

Megint hihetetlen éccakánk volt!! 3/4 12kor aludt a kicsi, 1/4 5kor kelt, fél órát volt ébren és még egy kis zsörtölődés volt 6 körül, de 8ig aludt!!! :D:D:D Most meg csendesen játszik a kiságyában ;) Kisangyal lett belőle!!! :D:D:D

Csilla tényleg felnőtt az ikerdologhoz, meg ahhoz, hogy bizony vigyáznia kell magára!! Nagyon helyes! Ügyi lány! És biztos vagyok benne, hogy ilyen hozzáállással bent maradnak a manói még sokáig, és teljesen rendben születnek majd meg! És a császár meg nem para...talán még jobb is a babóknak! Nem? ;)

Tesóka! Csakhogy megjelensz te is! ;)

Miért van ilyen SZ@R idő???????? Úgy mentem volna sétálni...

Kép
Kép
encu

Na újra itt, csak a Ricsi már nem bírja nélkülem :roll: :lol:

Gabó!

Szerintem várj még egy kicsit a tesz-veszessel hátha valami történt vele. Aztán ha még egy hét múlva sem jelentkezik, írd meg neki hogy adsz negatív értékelést ha nem jelentkezik. Aztán lesz ahogy lesz :wink: ne idegeskedj ezen, vannak hülyék ott :!:

Flórának van bibis az arcán :shock: jajj szegényke, mit csinált?

Átaludjátok az éjszakákat, de jóóóóóóóóóóóóóó. Mi nem. Megint fogzunk :twisted: :twisted: :twisted: A felső kettesek jönnek :twisted: :twisted: :twisted: Tényleg, Ti hogy áltok a fogakkal?

Tesóka!

A séta nem árt :wink: Főleg neked :wink: :D :D Tessék csak kimozdulni ahányszor csak tudsz, főleg ha még jó társaságod is van :D :D :D szóval már megint csajozni vitted Kiskarcsit? :wink: :D

Az új HVCS szerkó lesz ez a mikszi cucc :D :D majd mindenki tesz fel képet 6-án :D :D :D :D

Barbi????

Zsuzsa!

Tényleg próbálj meg egy kicsit pihizni! :wink: :D
És nem is olyan drága az a doki!
Hogyhogy olyan drága lesz a genetikai? :shock:

Na mennem kell, nagyon akar a Ricsi :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Kép Hinta-palinta :D

Nnna, így élvezi a kis játékát ;) Nézegeti néha már a halakat és jókat szunyál.. :D

Kép
Kép
encu

Niki!

Sajnos még nagyon sokat szopik a Ricsi :? Alig akar enni kanalast, van 3-4 kedvence, abból egy üveggel, amúgy meg bezárja a száját, rázza a fejét hogy nem kell. Vagy hisztizik hogy nem akar enni, viszont szopni meg szinte óránként akar :twisted: :twisted:

Tesóka!

Ha fejni akarsz, akkor azt szopi után tedd, így bizti nem marad éhen Karcsika :wink:
Akkor fejtem ha sok volt, vagy ha kevés volt a tejcsi. Mikor feltöltöttem a mélyhűtőt, beállítottam annyira a termelődést hogy elég legyen és azóta nem fejek, a Ricsi szabályozza.

Nagyon aranyos Kiskarcsi ebben a hintában :wink: :D Ilyen van Atticynek is, nem? :D :D Jó dolog is ez :wink:

Egyre szebb Karcsika!!!! :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Lányooooooook!!! Merre vagytok?

Kép
Kép
encu

Rossz a vonalzóm :shock: a babának nem a 9-hez kéne közelítenie hanem a 10-hez :twisted: :twisted:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Itt vagyok, hát nem látod :wink: :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Az éjszakáink nekünk is jók! :D De ma éjjel Szilárd hozta ránk a szívbajt, olyan fulladósan köhögött, és nem szakadt fel neki...adtunk neki köptetőt, de igazán egy tic-tac segített, jó kis mentolos, szerencsére mára már kutya baja a szokásos náthán kívül.
Encu, nem féltem Vincét a levegőtől, hanem akkor már 1 órája kint voltunk a levegőn, és azért gondoltam hogy egy rövid séta fér bele maximum az éhsége miatt...igazam is lett, mert elmentetek és rá 5 percre már be kellett vinnem kajálni :D Szóval szívesen mentem volna én is veletek :) Tök jó ez a hinta, és milyen nyugodtan alszik benne. :)

Zsuzsa, örülök,hogy minden rendben van a babával :D

Móni, de jó, hogy voltatok bent a Csillánál, én is szívesen bemennék, ha nem lenne Vince ilyen pici :)

Gabó, mikor jöttök felénk? :D

Kép

Kép
sbarbi

Tesóka, köszi ;) Nem láttalak...valami fáziskésése lehetett a babanetnek... :)
Eccer csak elkezdek fejni..gyűjtöm az erőt ;)

Barbi! Mi majd 2 órát voltunk, de a Gabóékat úgy hagytuk ott az utcán, hogy Manótj már ordított, hogy mik ezek a megszorítások.. :D:D Aztán ahogy letettem, rögtön cicin volt ;)
A hinta nagyon jó, élvezi.. Most aludt el benne megint szopi után.

Én is ránéznék Csillára, csak ugyanaz a helyzet, mint Barbiéknál...
De azért mindig sok-sok puszit küldök a Duplapocinak!!!!

JAaaaaj, Barbi!!!! Egy hónapos a Vince!!!! Isten éltesse!!! ;)

Kép
Kép
encu

Barbi!

Sok boldogságot Vincének! :wink: Hogy rohan az idő :shock:
Szilárdnak jobbulást! :wink:

Tesóka!

Én sem láttalak csak mikor újra frissítettem :shock: :D

Ha nem fejsz, hát nem fejsz. Majd fejsz ha kevés lesz és növelni akarod. Vannak akik sosem fejnek. No para :wink:

Csajok! Ez természetes hogy nem mentek, hisz picik a babák, ott meg annyian voltak :shock: mikor ott voltunk, valami konferencia lehetett, voltak vagy 20-30-an a folyosón, öltönyös muksik :shock:

Még két és fél hónap és elkezdek fogyózni, már nagyon várom :D :D :D :D olyan mozoghatnékom van :roll: , de megvárom az egy éves kort a tejcsi miatt :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Küld már át légyszike a képeket amiket csináltál :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!! Hova kűggyem? :D

Kép
Kép
encu

A fene egye meg ezt a vonalzot nem zudok hármat berakni

A tököm tele van utálamo .

Na moni azért enyi mert ez aglénkilinikán történik és ez annak a finomitot változata amikor megszurják a pocidat itt vért vesznek de megadom a cimet olvasd el

www.genklinika.hu
anha

Zsuzsa! Nekem sem enged többet... Pedig Timcinek van vagy 5 ;) Nem tudom, ő hogy csinálta...

Ja, Tesóka, igen, olyan a hinta, mint Atticyé. Vagy nagyon hasonló. :)

Kép
Kép
encu

anha

Bocsi ez a jo
:oops:
anha

És ezt álitolag külföldre köldi ki ott elemzik ugy jön vissza

ez egy orát vesz igénybe emailen jön megy az adat .
anha

Tesóka!

Timci nem az aláírásába teszi bele, nézd meg egy hsz-át, a kék vonal felett vannak a vonalzók, aláírásban csak betűk vannak :wink: vagy nem?????? :roll: :D

tothmonika82@citromail.hu

Zsuzsa!

Mindjárt elolvasom, köszi :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsu!

Ez tényleg jó, kár hogy ilyen drága :? Így sajnos keveseknek adatik meg a lehetőség. :evil:

Tesóka!

Lemaradt: köszi :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?