Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,
bocsi, megint nem reagálok, csak hírt hozok, aztán futok suliba, mert ma van a vizsga :oops: :shock:

Szóval BB korábban jött, be is hívott, de Apa pont elment pisilni.. így kint maradt. Mütyürke egyedül van, 10,3 mm a petezsák, minden rendben vele, BB nagyokat vigyorgott és gratulált. Van egy 60 mm-es cisztám is, ami állítólag nem gond, ez tartja fenn a terhességet :shock: (gondolom a sok progi miatt - de ha ti tudtok pontosabbat, megköszönném, ha megírnátok). Aztán felhívtam Apát, hogy hozzon pénzt (mert még fizetnem kell a kiskönyvig), erre BB - Apa is itt van? Akkor jöjjön be, csinálunk egy hasi uh-t is, hogy ő is lássa :lol: :P úgyhogy újra kicsi vetkőzés és újból láttuk :P :lol: BB gratulált Sannak mi meg vigyorogtunk mint a tejbetök :lol: :P
December 5-én kell menni este a magánrendelésére szívhang nézőbe :wink: Kata, ott jó minőségű az uh???
Este teszek fel képet, de most futok, mert elvileg 10-kor kezdünk de én egy órát tuti így is kések - DE KIT ÉRDEKEL EZ MOST???????? :P :lol:

Eset tuti jövök és mindenkinek reagálok, teleírom a topicot!!!!!!!!!
Gyönyörűséges szép napot nektek!!!!!!!!
Vendég

És nem hiszem el.... mióta babás vagyok, ez a 3. laptetőm :P :P
Vendég

Nati
Gratulálok a kis Mütyürkének! Várom a képet! :)
Vendég

Vendég

Nati!!!!Gratulálok a Mütyürkétekhez!!Jujjjjj,de jó!!!!

Andi,hogy van Gabi és Noel baba?

Martinka a reggelt tüsszögéssel kezdte,sajnos kicsit megfázott. :( :( Remélem nem lesz rosszabb a helyzet,csak lázas ne legyen!!Ja,és remélem meggyógyul a taliig,mert ha nem ,akkor mi itthon maradunk.Nem fertőzünk meg senkit!
Vendég

Alexa, jobbulást Martinkának!
Kata, köszi, de a hosszát itt se találom...
Nati, de jóóóó!!!! :D :D Úgy örülök Nektek!
Vendég

Nati, és Mütyürke hány hetes lehet BB szerint? Amúgy szeressem BB-t is, nekem is ő látta először a babót!! Mármint rögtön a +++++++++teszt után. :)
Vendég

de hülye vagyok...Szilvi, bocs, Te küldted a linket.... :oops: :oops: :oops: ez kész...csak azért írtam Katát, mert ő szokta belinkelni ezt az oldalt...ne haragudj! :)
Vendég

Márti
Gond egy szál se. :)

Alexa
Martinkának jobbulást!
Valami nyavalya engem is kerülget. Mézes negro, csipkebogyesz tea mézzel... Kúrálgatom magam....
Vendég

Csak gyorsan Mártinak, aztán este jövök.
Könyvem szerint a 20 hetes magzat hossza megközelítőleg 16 cm (ülőmagasság) és a súlya kb 340 gramm.

madiani

Sziasztok,

Meg is jöttem az okmányirodából, gyorsan végeztem. Még a népességnyilvántartóban is voltam egy igazolásért ami kell az apasági nyilatkozathoz.

Nati,

Nagyon örülök és gratulálok a kis gyöngyszemetekhez. Apa bizti nagyon büszke most. :lol: :lol:
Drukk a vizsgához.

Alexa,

Jobbulást Martinkának, kurálgasd szegénykét. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy babája pedik tényleg kb 1 kg a hossza is stimmelhet mert ülőmagasságra 23 cm-t ír (pussz rájönnek még a lábacskák is)

madiani

Judy
Neked miért kell apasági nyilatkozás?
Vendég

Szilvi,

Azért mert jogilag elváltunk, és ha nincs apasági akkor az én leánykori nevemre anyakönyveznek.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Ja, így már értem....
Hét elején én is voltam bent a bordányi PH-ban emiatt. Nekem annyit mondott, hogy a dokitól kérjek egy igazolást, hogy már a 3. hónapon túl vagyok, meg mikorra várható a szülés. Meg magunkat vigyük be. :)
Vendég

Sziasztok!

Itt a KÉT KRISZTA jelentkezik!
Voltunk Gabinál, nagyon szép a kis Noel baba.

Voltunk csípőszűrésen, minden rendben van, nem kell visszamennünk.

A köv. taliról csak annyit, hogy majd januárban szervezzük, az még jó mindenkinek. Nehogy megint lemaradjon valaki.

Andi, Bessy! Üdv ebben a jó kis csapatban, gyertek sokat és írjatok magatokról. És persze ha van kedvetek, gyertek el a topic talira is, ami 2007.11.29-én 16.00-kor lesz az Isolabellában!

Nati! Hatalmas gratula a kis Mütyürkéhez, mondtam én neked, mikor bent voltál nálam, hogy hamarosan sikerülni fog nektek is! Lehet én is boszi leszek, mint Kriszta? Nálam is és Gabinál is megmondta, hogy előbb jönnek a srácok.

Itt pedig a másik Kriszta:)
Itt ragadtam Krisztiéknél a párjaink ma együtt mentek melózni,én meg jöttem barátnőzni..szóval..Noel gyönyörűséges és Gabi is jól van..sugárzik a boldogságtól...tök jó hogy ennyi szépséges baba vesz körül.:)
Nati
Nagyon grat nektek veletek örülünk mi is..

Andi(Gabitesó)
sajnálom hogy már nem voltál ott mire Gabihoz értünk de sebaj majd a dokinál..csatlakozz mindenképpen mert nekem nagyon nagy örömöt okoz az a fórum...(a párom is mondta hogy lassan több embert ismerek Fehérvárról mint ő :P)

Bessy

Neked is üdv a csapatban..a főnöknőmmel volt az ami veled is hogy hiába próbálkoztak aztán megcsinálták neki az átjárhatóságit és rögtön teherbe esett ás idén nyáron megszületett a kisfia:)Neked is csak azt tudom írni hogy ez nagyon klassz csapat sok erőt adnak a lányok!!

Tali
Nekem február közepe már nem lesz annyira jó de remélem majd összehozunk valami jó kis talit..persze ha még akartok majd talizni velem..ki tudja mi lesz a jövő héten:P

Aki kimaradt bocsi,délután még jövök majd...sok puszi nektek!!!!
Vendég

Hát, nekem lehet, hogy bajos lesz a jövő csütörtök....
Jön haza apa és el kell vinnem neki a kocsit és segíteni kell hazacuccolni... Nem merek ígérni semmit. :?
Vendég

Sziasztok!

Nati hatalmas gratula a kis Mütyürkéhez :D , vigyázz rá nagyon és este várjuk a képet!

Alexa gondolok rátok, nehogy belázasodjon Martinka. Olyan rossz volt mikor Levi is beteg volt, semmit nem akart csinálni szegénykém, egész nap szinte kézben volt, azt éjszakáról meg ne is beszéljünk :shock: . Reméljük a legjobbakat. Küldök egy gyógyító puszit.

Judy nem csodálom, hogy most már felkészülsz a szülésre fájdalomcsillapító ügyben. Én is oxitocin infúzióra voltam kötve, szerintem annál rosszabb nincs, nagyon fájt, nemcsodálom, hogy mégegyszer nem szeretnél ilyen kínlódást. Ma azért már pihizel ugye?

Krisztik, de jó, hogy így eljártok egymáshoz. Chrissyy akkor legalább lelket öntesz Krixtába, hogy ne izguljon, minden rendben lesz. Biztos sok erőt merít belőletek. Jó babázást :D és örülök, hogy rendben van Martinka csípője. A szemével miújság, mennetek kell majd még kontrollra?

Szilvi sajnálom, hogy nem jössz, remélem azért mégis ott tudsz majd lenni a talin. Remélem elkerül a nyavalya, kúrálgasd csak magad.

Kép

Kép
vikike_

hmm Szilvi, azért próbálj meg jönni!!!!Már nem tudom, ki mikor ért rá a többi időpontokban: nekem szerdától szombatig minden nap délután jó, szerda és szombat akár délelőtt is, én rugalmas vagyok! Amúgy 2en is talizhatnánk vmikor, ha épp nem dolgozol ...:D

Krisztik, jó hogy jöttetek! Örülök, hogy Gabiék jól vannak, meg persze a jó csípőszűrésnek is! Krixta, MIÉRT nem akarnánk talizni Veled???
Vendég

Vikike
Nemsok kedvem van náthásnak lenni. Remélem, megúszom.
Múltkor a gyógyitárban kaptam egy levélnyi C-vitamint... Lehet, hogy megvámolom. :)

Márti
Általában 4ig dolgozok, kivéve ha helyettesítek. Dec. 6-7-én 2től 10ig leszek. De ez még messze van. :D
Tudom, beszéltünk együtturkászásról is.... Ami késik, nem múlik. :)
Vendég

Sziasztok!
Sikerült regisztrálnom!
:D
Majd jövök,mesélek,csak most itt a fodrász nálunk!
Noel baba gyönyörű,ha sikerül rakok fel képet! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Nati!
millió gratula a kis 10,3-as petezsákhoz! :lol: tudod,attól hogy most még csak 1 láccik,még lehet belőle 2,sőt 3 is! :P mint uncsitesómnál :D minél többx ment uh-ra,annál többet láttak :shock: a 4.-re nem ment el :roll: :P

Chrissy!
de jó,hogy a kicsi csípője rendben van :D
Krixta!
tök szupi,hogy ti ilyen jóban lettetek

Alexa!
Martinkának jobbulást 8)

Szilvi!
a József u-iban én is mindíg kapok c-vit-t ajándékba,de már volt úgy is,hogy választhattam csokit is
:P

Bessy!
üdv itt!
ki a dokid?és hogyhogy műtenek átjárh-miatt?hsg lesz?rtg-es?vagy laparoszkóp?
mielőbbi babásodást kívánok :P akkor már ketten vagyunk a topicban,akiknek döcödős ez a gyerekgyártás :roll: :D

GabiAndi!
neked is üdv köztünk 8)
Vendég

Andi
Ügyes vagy! Nagyon várjuk a képeket!

Vicuska
Nekem most C-vitamin jutott. Majd legközelebb megnézem van-e csokijuk. :D
Vendég

Csináltam vonalzót,csak nem tudom berakni :(
Segítetek? :)

KépKép
KépKép
andesz78

Kép
Kép
Kép

Ez csak egy próba :roll:
vikike_

Andi melyik a www.noivonal.hu-n csináltad a vonalzód?

Kép
Kép
Kép
vikike_

Andesz!
belépsz a segédleteknél a profilba és az aláirásnál bemásolod a vonalzód url kódját :lol:
Vendég

Nektek se számol a vonalzótok ma????????????????????????
Vendég

laptetőt akarok!!!!!!! :P :P :P
Vendég

hát,nem lesz még laptetőm se :evil: hogy leszek így babás??? :shock:
Vendég

Hát lehet, hogy hülyén magyarázom el neked, de remélem azért sikerül. Szóval ha már elkészült a vonalzód akkor van egy olyan kód vagy mi, hogy az van odaírva(PHPBB:), na most ez alatt közvetlen van egy jó hosszú link, ezt jelöld ki, másolás és beillesztés, ahova szeretnéd. Remélem nem voltam túl kacifántos :roll: .

Kép
Kép
Kép
vikike_

Vicuska
Már észleltem én is, hogy nem számol a vonalzó...

Elléptem haza, megyek a lidibe.
Jó hétvégét mindenkinek!!!!!!!
Vendég

No Vicuska értelmesebben írta le :D .

Vicuska én nem is figyeltem még, hogy számol e a vonalzóm :roll: . Írogass, írogass és majd csak a laptetőre érsz :) . Figyelünk, hogy te kerülj oda :D .

Kép
Kép
Kép
vikike_

Szilvi jó hétvégét neked is és jó vásárlást! Vegyél valami finomat Titababának :D .

Kép
Kép
Kép
vikike_

Hello,

Nati, csak most kerültem gép elé! Hatalmas gratula!!!!!
A maszek rendelőben már 6 hetes + 3 napos korban láttuk Geri szívműködésének kezdeményét, rá egy hétre mondta rá BB, hogy ott a pici szíve!! Szóval nagyjából már látni fogjátok!! :wink:
Tutira nem tudsz jönni a talira??? Próbálj meg!! Beszéld meg, hogy otthonról dolgozol, na?????

Andesz, de jó, sikerült regisztrálni!! A vonalzódnál olyat keress, hogy kapcsos zárójel img kapcsoszáórjel..... és ugyanez mégegyszer, ezt kell bemásolnod az aláírásodhoz, a profilodba! Az meg a lap tetején a segédletekben van!! Remélem sikerül!!

Bessy, eltűntél... gyere, mesélj te is!!

Judy, jó lesz a jövő szerda-csütörtök turizni!!

Vikike, megjött a Spar katalógus!! Nem hiába mondtam, hogy Levi baba már most egy szívtipró!! :lol: :lol:

Már várom a talit nagyon!! :wink: :wink: Remélem jó sokan leszünk!! Foglaljak megint helyet az Isolabellába?? VAgy próbáljunk ki másik helyet?? Nem kötelező, csak kérdezem!!

Pussz, majd jövök még!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata könnyen megtaláltad Levit az újságban mert elég pici a kép?
Szerintem foglalj helyet megint, köszi, hogy intézkedsz. Már én is várom, de most készítem majd rá a pocimat, valamit fincsit szeretnék enni :wink: .

Kép
Kép
Kép
vikike_

Na sikerült avatar képet is feltöltenem :D , nem tudom mennyi vehető ki belőle, de Levit ölelgetem szülés után, de jó volt. Itt még pár perces volt. Szerintem már mutattam nagyban is ezt a képet.

Bessy, tényleg, eltűntél, gyereeeeeeeeeee!

Andesz és te hol vagy? Próbálgatod a vonalzót :?:

Kép
Kép
Kép
vikike_

Viki!

tök jó az avataros képed :wink:

Andesz!

sikerülni fog? :P

Bessy?????????????????
Vendég

Köszi Vicuska :D !
Van egy kérdésem mert nem vagyok nagyon tisztában a dolgokkal :roll: . Neked érnek a peték csak nem repednek meg? És ez minden esetben így van, vagy azért van amikor megrepednek? Bocsi ha hülyeséget kérdeztem, csak jobban át akarom látni a helyzeted.

Kép
Kép
Kép
vikike_

Itt vagyok,csak Noelről akarom a képeket feltenni,csak még mindíg nagynak bizonyulnak! :roll:

KépKép
KépKép
andesz78

Látom sikerült a vonalzókat beilleszteni, szupi lett. A képeket meg nagyon várom, remélem sikerül feltenned, azt hiszem 600×600-asra kell kicsinyíteni.

Kép
Kép
Kép
vikike_

Most lesz az első Nst-d Bencével, vagy voltál már? Ha nálunk a kistesó is fiú lesz akkor lehet, hogy Bence lesz a neve :D . Ismered biztos azt a verset, hogy:"Volt egyszer egy kemence, belebújt a kis Bence...." :D . Szoktam a kisfiamnak is mondani csak átköltöm Leventére, még úgy is rímel :D .

Vicuska merre vagy, elmentél?

Többiek merre vagytok?

Én mindjárt megyek el, mert megyünk a barátainkhoz.

Kép
Kép
Kép
vikike_

Íme a kis szívtipró: Kép Kép

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Judy, egyetértek veled és ne hagyd ezt a fájdalomcsillapítós dolgot anyiban. Nagyon jó a gatyó, anyumnak is teccik, ma elvittem felvarratni, mert kicsit hosszu. Mondtam-mondtam, ne erőltesd nagyon meg magad! Vigyázz Barbira! Örülök hogy szerencsés voltál az okmányirodába (bár mindig minden ilyen simán menne)

Szilvi, remélem nem leszel beteg, mielöbbi gyógyulást. Dolgozni meg sztem addig dolgozz míg Titababa engedi :) Én is így tervezem.

Márti, nagyon jó lehetett a mocorgás :) A babakocsi meg csak eljut valahogy hozzátok, bár én se tudom elképzleni hogyan (küldeményként?, na az bizti sokba fog kerülni)

Nati, GRATULA Mütyürkéhez, még egypetéjűikrek lehetnek :) Minden szupi lesz meglásd!

Alexa, remélem Martinka nem lesz beteg nagyon, mielöbbi gyógyulást kívánok.

Chrissyy, örülök hogy minden oksi a pici csipőjével. :)

Kriszta, ti eddig is barátnők voltatok, vagy csak babanet hozott ösze benneteket? Tök jó.

Vicuska drága ne izgulj leszel te még laptetőn! Csak sürűn körmölgess ide :)

Kata, igen sztem is jó ötlet lenne a foglalás.

Andesz, kérlek írd le a többi adtod is a táblihoz.

Bessyy?????

madiani

Na,azért csak sikerült! :D
Nagyon ÉDi!!!
Vikike!Igen,most lesz az első nst-m,meg ugye vizsgál is!Kiváncsi vagyok,hogy áll most a mészáj! :roll:

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek az üdvözlő szavakat! :D
Szóval: sok évi egy helyben toporgás után :evil: (ami abból állt, hogy se a nőgyógyász, se az urulógus nem csinált semmit) végre megtaláltuk az "igazit" :oops: (remélem) Ő:RL Amióta hozzá járunk, végre felpörögtek az események.
Kriszti:
A próféta szóljon belőled! :lol:
Vicuska:
Laparoscop
Én nem igazán értem, hogy kell vonalzót feltenni :evil: HELP
bessy76

Andesz!

gyönyörű a baba :lol:

Viki!

köszi érdeklődésed,a többiek már biztos unják,de leírom megint:
.jobbo.petevezető el van záródva,tehát ha ott van peteérés nem jutunk vele sehova,mert nem lehetek babás :?
a balo.petevezető átjárható,de ott meg szerintem csak stimuval van peteérés,mert az hiányos,ugyanis egy hatalmas ciszta miatt a 3/4-ét kivették :shock:
ez a nagy helyzet :wink:
Vendég

Bessy!

rámész pl.a www.noivonal.hu-ra és csinálsz egyet,aztán bemásolod a felső kódját a segédletek,profil,aláirásba :roll:

tök jó,amit irsz,én is RL-hez fogok újra járni,eddig mindenki csak dícsérte,igaz én egy kicsit megcsaltam most az ősszel mással,-nehogy szó szerint értsd :oops: -de januártól újra megyek hozzá,csak én rábeszéltem,hogy ezt a laparoszkóp dolgot hagyjuk ki,hát nagy protekcióval belement :wink:
Vendég

Ani!
Köszi, hogy már be is kerültem a táblába! :) Privátba megírhatom az adatokat?
bessy76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?