Új privát üzeneted érkezett!

Hajrá Szilvianya! :D

Kép
babyteve2

Köszi Zsófi :oops:

Szilvianya, én tökre cserélnék veled, tök jó, hogy már csak max. egy hét, és a kezedben lesz a kismanód. Addig kitartás, szorít mindenki! :)

Én az előbb arra lettem figyelmes, hogy háton fekve a hasam egyik oldalán egy nagyon kemény dudort tapintottam ki - lehetséges, hogy ez vmelyik gyerek vmelyik testrésze? Nem túl picik még ehhez??? Na mindegy, simogattam egy ideig, de pár perc után már nem lehetett érezni (csak azt, hogy most is aktívkodnak). :)

Még 1 dolog: sikerült végre találnunk egy babakocsit, ami szerelem első látásra, csak éppen arról nincs fogalmunk, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni az ideális babakocsi kiválasztásánál. Tudtok nekem ebben segíteni? Szóval mi erről a kocsiról a véleményetek?
Kép

Termék leírása:
Könnyen lapra csukható, biztonsági zárral ellátott iker, sport babakocsi.
Jellemzői:
- Könnyen lapra csukható.
- Biztonsági zárral ellátva.
- Bolygósítható első dupla kerekek.
- Hátul szimpla kerék, tömör habgumiból.
- Nagy bevásárlóhálók mindkét rész alatt.
- Levehető, állítható magasságú karfa.
- 5 pontos biztonsági öv, vállpárnával ellátva.
- Külön állítható kupola, melyek levehetőek.
- A Mickey egér tartozék.
- Vízszintesig, 4 fokozatban dönthető háttámla.
- Mosható, bababarát huzat.
Ülőrészek hossza: 85 cm.
Szélessége: 35 cm.
Súlya: 15 kg
Mérete: 79x29x82 cm

KÖSZÖNÖM!!!

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Samu tündéri... a sebhely a szexepilje :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi

kata: a peg pérego aria ugyanezt tudja, de fele ennyi a súlya! az is fontos, és alapvetően kisebb!
kerekpocak

ill h sport babakocsi- tehát az elején csak úgy használhatod, h mózest teszel rá és abban utaznak a malacok. ezt lehet? mert amúgy még az első két hónapban (én samuval a 2. hónaptól már ariáztam- ami szintén sport kocsi) lehet h nem lesz még jó. nézz utána h rögzíthető e rá mózes?

mondjuk én nagyon laza vagyok, nem használtam soha mélykocsit, mózest ilyesmit. én mindig minél könnyebb kisebb babakocsit kerestem.
kerekpocak

szal valszin nekünk is lesz tesókocsink, én ilyet akarok már újszülött kortól:

és ilyen van nekünk most (csak lábzsák nélkül)
Kép Kép

samu 2.5 hónaposan az ariában:

Kép
kerekpocak

ja és a leírása:

Travel System rendszerre felkészítve: az egyik ülőrész

Tartozék: tálcák, tetők, kosár, karfák

Vásárolható tartozék: hordozó, esővédő, játék, pelenkázótáska, szúnyogháló

Ülőrészek jellemzői: nem dönthetők 150° alá , fokozatmentesen dönthetőek

Tetők jellemzői: kupolás, ablakos

Tálca(k) jellemzői: 2 db, levehető, gyermek előtt

Kosár jellemzői: textil, nagy

Huzat anyaga: pamut és poliészter

Huzat kezelése: levehető, 30 fokon mosható, kézzel mosható

Váz anyaga: alumínium

Váz jellemzői: teleszkópos rugózás

Kerekek tulajdonságai: kis méretű, 8 db, bolygosítható első kerék, fékezhető, habosított műanyag futófelület

Összecsukhatóság: lapalakúra

Méret nyitva H-SZ-M (cm): 80-76,5-100

Méret összecsukva ülőrésszel H-SZ-M (cm): 84-28

Ülőrész vázzal súlya (kg): 9,4

Figyelem! Ez a termék futáshoz vagy korcsolyázáshoz nem használható!
kerekpocak

és még1 mert cuki :) itt 6 hós:
Kép
kerekpocak

A mózest azért mondod, hogy vízszintes legyen? Mert ez elméletileg vízszintesig, 4 fokozatban dönthető. Vagy nem ez a lényeg? Nekem fogalmam sincs erről... :oops: Ami számomra kérdéses lehet, az az, hogy horror nehéznek számít-e ikerkocsinál ez a 15 kg (mondjuk a peg perego tényleg jóval könnyebb), illetve, hogy szerintem ezt nem lehet megfordítani úgy, hogy veled szemben legyenek a gyerekek. Vagy ez annyira nem is kardinális dolog?

KépKép
KépKép
kevinszpészi

ha vízszintesig dönthető az tök jó! hát nekem nem kardinális, h velem szembe nézzen, mert babája válogatja, van aki kmár 4-5 hósan nem az anyukájával szembe akar nézelődni, és 3 évre veszel babakocsit. lényegesen többet fog a másik irányba nézni.
15 kiló, nemtom. nézd meg a brendon oldalán mit ír a többi iker-tesó babakocsiról, h milyen a súlyuk? összhas alapnak jó lehet.
kerekpocak

Én is nagy babakocsi-lesésben vagyok, szimpatikus volt a pp aria, pont addig, amíg ki nem derült, hogy nem dönthető vízszintesig...így rögtön ki is esett :( Bár nekem az sem tetszett, hogy kiskerekű, és a teteje külön van, a babók is teljesen el vannak különítve...
Most a Bergon, ill. a Symbaba van versenyben, emelgetni nem fogom, mert egy ikerkocsit amúgy sem bír el az ember (már, ha átéri), még az a kérdés, hogy a kocsi csomagratójába befér-e..ill., fér-e majd még mellé vmi...

Kép
babyteve2

A Mickey-s is jó, de nekem az egybetetős tetszik... :D

Kép
babyteve2

Évi!

Minden rendben lesz. Gondolom, sokat küzdöttetek a babákért, a párodnak pedig biztosan legalább annyira fontosak ők is és Ti is, mint Neked. És neki is sikerélményt ad, hogy a pocidban ott vannak a kis mozgó munka-gyümölcsök :) Ezek a féltékenységi dolgok terhesen csak a női agy kreációs szüleményei. A pocak büszke viseletet érdemel. (Az egyetemisták meg faragatlanok, mindig is azok voltak.)

Kata!

Nagyon irigyellek a hó miatt, bár lezuhogna egy jó adag itt is! Tuti nem fogok dolgozni az első hóesés napján. Tökéletes programnak szokott olyankor bizonyulni az ablakon való kibambulás :)
A pocid pedig tényleg jó nagy!

Zsófi!

Samu nagyon hasonlít a papájára! (Téged még csak kétcentisen láttalak, hátulról :) )
Az 1,2 -nél dől az elmélet. A 'magas' afp kb. 1,5 felett, az alacsony ez alatt értendő, jobban mondva értem én. :wink:

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok!

Látom a babakocsi a téma...
Ha én most vennék ezek lennének a szempontjaim:
-vizszintesig döntehető (mi mózessal oldottuk meg, ami később lábzsákként is funkcionált)
-kétirányból tolható (nekem/nekünk nagyon hiányzott)
-összecsukható
-ééééés KÖNNYŰ

Remélem tudtam egy kicsit segíteni, habár ikerkocsikban nem vagyok otthon :lol:

Puszi mindenkinek, jó pocakosodást!

Panni

Kép Kép
panni_30

Szerintem a babakocsi vásárlásnál az első amit el kell dönteni, hogy mire kívánod használni. Pl. ha városban laktok és bkv-ztok akkor persze praktikusabb ha kisebb könnyebben fel le tudod emelgetni. Mi kertvárosban lakunk és nekünk azt kellett figyelembe vennünk hogy nem mindenhol van tükörsima aszfalt, így nagy kerekű robusztus lengéscsillapítós kocsit vettünk, na meg jó nagyot. Meg nekünk csak annyira kell a babakocsi hogy apával eltologatjuk esténként, meg hogy én lemegyek vele a piacra, vagy az orvoshoz. De tök jó mert téliesített, plusz kaptunk lábzsákot, meg esővédőt, meg mózeskosaras karfát. És azt mondták hogy a szimpla babakocsik között ez a legszélesebb és leghosszabb fekvőfelületű.

KépKépKép
szilvianya23

eszter, ha a wwwre kattintasz, na ott rengeteg kép van rólunk.

babyteve: az aria nem dönthető vízszintesig de szinte és sztem ez nem számít. az h kicsi a kereke: szilvinek van igaza: nekünk városban kell így mindegy. az meg h nem lehet őket látni, sztem olymindegy mert amúgy is csak rövid ideig használod azt a funkciót. persze mindenki más, mások az igények.
kerekpocak

sziasztok !

Kata, én is úgy tudom, h. újszülötteknél fontos a teljes vízszintes, a 175 fok pl. már nem jó. aszondják a nálam okosabbak.
Pannihoz csatlakozva, nekem is fontos volt az átforgatható tolókar, mert hol így sütött a szemébe a nap, hol meg amúgy, ahogy sétáltunk-fordultunk, én meg ennek megfelelően forgattam át. meg amíg törpe volt, nekem jó volt, h. szembe is volt, ha nyüügös volt pl, mert mindig szórakoztattam, és abbahagyta, plusz jó volt őt látni. persze kb.9 hósan már amikor fixen ült, szeretett nézelődni, nem akart velem szembe lenni, és kb. 1 éves korában váltottunk sportkocsira.

bocsi, nekem az jutott eszembe erről a kocsiról, meg minden ikerkocsiról, h. fogsz ezzel egy boltba beférni?
v. az egymás háta mögött ülős, az meg más miatt előnytelen?

amúgy elvileg 3 évre veszel babakocsit, de Laura már 1,5 évesen sem hajlandó beleülni, csak erőszakkal.hehe.

Marcsi

KépKép
alon

marcsi, tessék anyukásba jönni és helyzetjelenteni.

vízszintes: samu hordozóban volt aztán meg az ariában és semmi baja a gerincének.
amennyit a babakocsiban van a baba az sztem nem árt. de erről mindenki mást gondol. és másnak hisz. én nagyon laza vagyok. :oops: :oops: :lol: :lol:
kerekpocak

jövök Zsófi, olyan aranyos vagy, h. egy csomószor hiányolsz, csak litániát kéne írnom, és nincs erőm.
most Laura is beteg, és már viszonylag régóta nem akar 100% egészségesnek lenni, és éjszaka óránként-2 óránként kel, és nem is akar nagyon visszaaludni, aztán kész vagyok ettől, meg aggódom is, h. mi ez a szar vele.

de jövök, ígérem.

Marcsi

KépKép
alon

gyere lécci mert samuval majdnem ugyanez van. tök jó lenne megbeszélni!! én sokszor úgy érzem már nem bírom..
kerekpocak

Evu!

Olyan jó volt olvasni a szülésed történetét.
Mar bennem is van para, ha a szülésre gondolok, de szerintem ez természetes.

Ma voltunk először CTG- n, de nem nagyon aktivalta magat a kismanó, de a végére csak belejött.

Kicsit féltem, hogy milyen lesz a személyzet hozzaallasa, de kellemesen csalódtam.
A CTG-s hölgy nagyon segítőkész volt. :)

Kép;

Kép
angyalka1

Sziasztok Csajok!

Évi: Szerintem sem kell aggódnod, biztosan minden ok, csak ilyenkor az ember többet képzel bele dolgokba, meg egy csomó dolgot másképpen vesz fel, mint nem várandós állapotában. Nincsen semmigond biztos!!! :D
Biztosan csak vicceskedett a párod, Te meg nem úgy vetted, ahogy ő szánta..
És tök jó ötlet (már nem tudom kitől is származott) az a gyertya fényes vacsi

Ez a babakocsi választás borzasztó macerás, mi már most állandóan variálunk. Nekem ugyan nincs tapasztalatom, de az biztos, hogy a városi közlekedés szempontjából nagyon fontos, hogy könnyű legyen (sajnos nem az a tapasztalat, hogy olyan segítőkészek az emberek :cry: )

Tegnap voltam a terheléses cukros vizsgálaton (hát nem lesz a kedvenc koktélom az a lötty, amit meg kellett inni :roll: ). Tudja valaki, hogy mi számít normális eredménynek??? Nekem 8 lett a 2 óra utáni eredmény..

Jó éjt mindenkinek!

Livi
Kép
livcsi

szia Livcsi!
Nekem 7,9 lett, a dokim azt mondta, hogy a 8 a határeset, valószínüleg diétát fognak javasolni, és majd egy újabb vizsgálatot később. (Én az 1 tized miatt lebeszéltem az újabb vizsgálatról, mert minden vérvételnél szétment a karom, nem találták a vénám.)

Kép
soszoro

Sziasztok

Köszi a megnyugtatásokat,a hasbeütéssel kapcsolatban.Aztán én is megnyugodtam mikor láttam hogy nincs semmi fájdalom meg semmi,csak olyan hülyeségektől bepánikol az ember nem?Főleg mi akik még tapasztalatlanok vagyunk ezen téren. Ezért jó, hogy vannak itt tapasztalt kismamik is :wink:

Az elhízáshoz visszatérve én meg pont az ellenkezője miatt aggódom mivel már túl vagyok a félidőn és még csak 1kg híztam most vagyok 54kg, tudom nem törvényszerű a hízás, de szerintem már a bébi ebből majdnem félkiló akkor tényleg semmit nem szedtem fel hm...

Ági

Kép
hági

Helló mindenki!

Megint csak megköszönni tudom a pozitív gondolatokat, olyan jólesik, hogy / a fene vigye el/ könnybe lábadt a szemem :oops: . Ma már jobb a hangulatom, szerintem is túlkombináltam a dolgokat. Mindenesetre ha hazajön apuci, majd elkényeztetem /biztosan ő is engem/, + elolvastatom vele azt a papás-pocakos cikket. Nekem nagyon tetszett, köszi!

ZSÓFI! Samu olyan édes, nagyon hasonlít az apukájára.
KATA! irigyellek , amiért ennyi időt tudtok együtt tölteni kirándulásokkal, kikapcsolódással. Szép lehetett a fehér Mátra.

A babakocsi témához kapcsolódva: mi még el sem kezdtünk nézelődni, lövésem sincs, hogy fogok 3 babát tologatni /tutira 2 emberes feladat/ és miben, meg egyáltalán hogy viszem le őket az ötödikről. :? :?: Anyukám jön majd és segít az elején, most próbálok utánajárni valami dadafélének a későbbiekre.

Most elköszönök, valszeg vasárnapig nem leszek internet-közelben, MÉGEGYSZER MINDENKINEK KÖSZI A JÓ SZÓT!!!

Éva

Kép
évi_76

Évi,
MI pár hete voltunk látogatóban egy hármasikres családnál, ahol a gyerekek most lesznek 1 évesek - hát, nem egyszerű a dolog, de ott az anyuka tök egyedül van napközben a 3 gyerekkel, és csak este kap segítséget, mert egyedül a fürdetés az, amit csak mások közreműködésével tud csak levezényelni.
Irtó aranyos volt egyébként a 3 kölyök, egyszerre másztak 3 irányba, állandóan vmi rosszaságon törték a fejüket :). Azt mondta az anyjuk, hogy alapvetően könnyen kezelhetőek, és így, hogy az első perctől megpróbálták felállítani a szabályokat és a rendszert a gyerekek életében, egészen jól boldogulnak velük.
A babakocsijuk pedig 3 egymás mögötti, jó hosszú, és ennek már kormánya van, hogy az elejével is lehessen kanyarodni.
Szóval kitartás :)
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok! Látom, megint lemaradtam. :)

Kata! Babakocsi téma:

Atisnál nagyon megjártam, PierreCardin babakocsit vettünk, drágán és nagyon sz..r volt. A kerekei fixek, és kb. másfél hónap után mind a 4-ben akkora nyolcas volt, mint egy ház. Hamar túladtam rajta, lecseréltem egy Graco mirage-ra, amivel nagyon meg voltunk elégedve, a súlya is türhető volt, három fokozatban dönthető, lábzsák, bolygósitható első kerekek. Barnusnál már Atis sportkocsiját használtam kezdettől, ez is Graco volt, de a Citysport, ami nem volt vizszintesig dönthető, de szuperkönnyű. Én sokat mászkáltam a városban és bkv-ztam, ezért jó volt, hogy tudtam emelgetni a még másfél éves gyerekkel is könnyen.
Szerintem jó a Mickey-s kocsi, a 15kg ikerkocsinál nem tünik soknak, meg egyébként is megkockáztatom, hogy nem fogsz egyedül bkv-zni velük. :) Egy ikerkocsit akármilyen könnyű is, elég problémás egyedül felpakolni (ha egyáltalán lehetséges) a buszra pl.

Ági
Vendég

Szilvianya: Nem elkeseríteni akarlak egyáltalán, csak nekem is C2000 volt pár nappal a szülés előtt, aztán mire beértem totál zárt volt a méhszáj! Szóval nem baj, hogy nem maradtál bent!!!!! :P
Nagyon sokat gondolok Rád, nézem a telefonomat, hogy jön-e már a várva várt sms! Minden reggel így kelek! Szóval HAJRÁ HAJRÁ!!!!!!!!

Akit érdekel anyukás topicban tettem fel képeket Bazsikámról, nem akarom feleslegesen itt is a helyet foglalni velük...

Kép
bogen

Helló Mindenki!

Még mindig semmi. :? Pedig ma már nekiálltam megint nagytakarítást csinálni, vécét kádat csempét sikálni,hátha..., de nem. Olyan jól befészkelte oda magát :roll:
Friss anyukák, a szülés, mármint a fájások azok hirtelen jönnek? Úgy értem hogy nekem például egyfolytában fáj a hasam alja olyan mint amikor megakar jönni.
Na most ha ezek hosszát akarnám mérni akkor 15 percre jönne ki :lol: :shock:
Ja és ott kezdődik hogy azt sem tudom hogy mettől meddig vagy honnan hova kell mérni :oops: :? :roll:
ajaj ennyi gondot... :!:

KépKépKép
szilvianya23

szilvianya: ne aggódj, amikor valódi fájás lesz, azonnal tudni fogod, hogy ez az! Nem összetéveszthető semmivel! Mindig a fájás elejétől a következő fájás elejéig kell mérni!
De nyugi, még ma éjszaka is történhet bármi, nekem is hajnal 1-kor kezdődött minden............HAJRÁ! :wink:

Kép
bogen

DRUKKKKKKKKKKK
kerekpocak

Sziasztok!

Kata! Én ilyen iker babakocsit találtam, nézd meg, hátha jó:

http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=192

Én is új babakocsit keresek, m mi kaptunk és csak szenvedek vele: dög nehéz, főleg ha benne van Petra és alig lehet tolni.

Teri

KépKépKép
pruci

Szilvianya!

Ahogy Bogi irta, a fájás kezdetétől a következő kezdetéig... viszont a 15perces fájásoknál az elején még nem lehet hosszú, nekem 1-2percig tartottak és nem fájhat elviselhetetlenül. Tényleg olyanok, mint a menzeszgörcsök, érzésre teljesen, csak ezek sürüsödnek és erősödnek (jó esetben) :)

De mivel elsó baba, és nagyon gyorsan talán nem fog jönni, érdemes várni egy-másfél órát, közben mérni a fájások közt eltelt időt és ha rendszeresek és nem múlnak, akkor érdemes indulni. Én rögtön telefonáltam fél óra fájásmérés után a szülésznőmnek, ő mondta, hogy mérjem még egy órát legalább és ha marad és rendszeres, induljunk, még igy sem késtünk el sehonnan, igy is öt órát vendégeskedtünk még a szülészeten mire kijött, amit ha tudok, bizti még otthon töltöm az 5 percesekig az időt.

De az elsőnél énis rohantam már a 20perces fájásokkal, mert gőzöm nem volt, mi következik, azt hittem, utána már marha gyorsan jön. Mégsem....

Ági
Vendég

Hát, ami a fájásokat illeti, valóban rengeteg idő telhet el, hisz úgyis a tágulás mértékétől függ, s nem a fájás erősségétől minden! Ez az én szülésemnél aztán végképp beigazolódott, hiába jöttek a fájások, ha nem tágultam semennyire, de az oxitocin elméletileg csodákra képes. Nekem is azt mondták, h 1-2 órán belül szülünk, mikor beadták...aztán nem így lett, de én a ritka esetek egyike vagyok, mint ahogy az az anyukás topikban leírt szüléstörténetemből is látszik!

Képzeljétek, egy kolléganőm nov 8-ra volt kiírva és még mindig egyben vannak, annyira tökéletes a szívhang, a placenta meg minden...ha hétfőig semmi,akkor azért nem várakoznak már tovább. Én biztos nem bírtam volna ennyit várni a kiírt idő után...

Kép
bogen

Sziasztok,

Évi76, unokanővéremék is három ikergyerkőcöt nevelnek, most lesznek karácsonykor 1 évesek. Teszek ide képet a babakocsijukról.
Hát az ötödikről nemtom hogy oldod meg, nehéz dolog bármilyen kocsival onnan lejönni.

Kép

Kép

Kép

Bogen, több, mint 15 nap túlhordás már szép! Lacust három nappal, Virágot 10 nappal hordtam túl :D
Ezért reménykedem egy kicsit, hogy ez a baba mégis inkább januári lesz...

Eszter, nekem is néha-néha görcsölgetett a lábam, gyorsan vissza kell a lábfejedet húzni pipába, illetve kiugrani az ágyból (ami nehéz az éjszaka közepén) és ráállni. Illetve a kálcium, hisz elszívja tőled a babó.

Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

Sziasztok Csajok! :D

Ma megint voltunk dokibácsinál, volt véráramlásos ultrahang vizsgálat, minden ok volt, és a CTG szintúgy.
Ennek nagyon örülök csak annak mégjobban örültem volna ha már haza sem jöttünk volna :wink:
De sok volna.... :?
Szóval a 15 perces fájás azt jelenti hogy fájás kezdettől, köv.fájás végéig 15 perc telt el? És az 1-2 perc pedig a konkrét fájás hossza?

Soha nem gondoltam volna hogy ez ilyen bonyolult elsőre :shock:
Egyébként vasárnap kell megint visszamennünk, ha addig nem történik valami.

Na csajok azt hiszem most megyek és egy kicsit lepihizek mert ez a mai nap egy kicsit lefárazstott :?
sziasztok

KépKépKép
szilvianya23

bocsi lefárasztott

KépKépKép
szilvianya23

Szilvianya: Nem a 15 perces fájás a fájás kezdetétől nem a következő fájás végéig, hanem a következő fájás elejéig eltelt idő!!!!!

Kép
bogen

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni: Dr. Serfőző László elérhetőségére volna szükségem, régebben a Péterfy kórházban dolgozott - úgy tudom, most a János kórházban praktizál.
Nagyon rég ő volt az orvosom, az elmúlt években másik dokihoz jártam. Most viszont szeretnénk a párommal jövőre ismét belevágni a babaprojektbe, és mivel kislányunk születése kapcsán nagyon jó tapasztalatunk volt vele, szeretném ismét felkeresni.

Előre is köszönöm.

Ditti
ditti73

szia Ditti, a munkatársam most januárban fog a Serfőzőnél szülni, de éppen most indult el a cégtől, úgyhogy csak hétfőn tudom megkérdezni tőle, ha addig ráér! Egyébként biztosan vannak itt a fórumon, akik szintén hozzá járnak...
üdv,
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Bogen:
bocsi én is így értettem csak rosszul írtam, :oops: nagyon fáradt voltam. 8)
De mostmár kialudtam magam, friss vagyok, és mostmár agyilag is felkeltem :lol: de köszike :D

KépKépKép
szilvianya23

Hajrá Szilvianya! Mikor jön már az üzenet, hogy világra jött a pocaklakó? :)

Na végre sikerült egy képet csinálni a 18 hetes pocakomról:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi

[quote="ditti73"]S írta:ditti73ziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni: Dr. Serfőző László elérhetőségére volna szükségem, régebben a Péterfy kórházban dolgozott - úgy tudom, most a János kórházban praktizál.
Nagyon rég ő volt az orvosom, az elmúlt években másik dokihoz jártam. Most viszont szeretnénk a párommal jövőre ismét belevágni a babaprojektbe, és mivel kislányunk születése kapcsán nagyon jó tapasztalatunk volt vele, szeretném ismét felkeresni.

Előre is köszönöm.

Ditti

Ditti, Serfőző doktorhoz a 20/3566170 számon kell időpontot kérni. Rendelése hétfő-péntek délelőtt, szerda délután van a Bajcsy-Zsilinszky 21 alatt (azt hiszem, ennyi a házszám, a Box utca melletti kapu, 27es kapukód, 2 emelet)

KépKép
KépKép
nyuszi04

Kevinszpészi:
Szerintem tök csini kismama vagy :wink:
Hát hidd el én már nagyon nem bánnám.
Tudod én nagyon élveztem végig a terhességet, mint írtam, engem minden rossz elkerült, és nagyon-nagyon várt baba ő, de mostmár elfáradtam így a végére. :? Testileg és lelkileg is.
Türelmetlen vagyok :roll: mert már nagyon szeretném a karjaimban tartani, magamhoz ölelni, puszilni, nézni ahogy alszik. :)
Tudod mindenki azt mondja hogy ha 9 hónapot kibírtam akkor ez a kis idő már ne fogjon ki rajtam. De ez a pár nap a legnehezebb, amikor tudod hogy már tényleg csak pár nap választ el tőle, és mégis minden perced, maga a megtestesült bizonytalanság. :roll:
Minden apró jelre képes vagy ugrani holott messze köze nincs a szüléshez.

KépKépKép
szilvianya23

De olyan furcsa érzések kavarognak bennem.
Mi sajnos 4 hosszú évet vártunk a babára, :( hála istennek sikerült is természetes úton, spontán teherbe esnem. :)
Mióta férjhez mentem, 18 évesen, :shock: (tudom hogy ez nem olyan megszokott) mindig is az volt az álmom, hogy kismama lehessek, hatalmas pocakkal. Egész nyáron büszkén mutogattam a pocakom. 8) Aztán most hogy ránéztem a vonalzómra "rájöttem" hogy vége. :cry: Persze tudom hogy igazából pedig még csak most kezdődik el. :)
De nem baj majd a következő babával újra átélem ezt a CSODÁT: :lol:
Bocsi hogy ha untattam valakit, de bízom benne hogy megértettetek.

KépKépKép
szilvianya23

Szilvianya, elhiszem, én is tűkön ülnék a helyedben... Az a furi, hogy én egyik percben azt szeretném, ha én is ott tartanék, hogy már a kezemben foghatom őket, aztán 2 perccel később elkezdek azon parázni, hogy hogyan a fenében fogunk mi ellátni 2 kisgyereket??? Ilyenkor a férjem mindig megnyugtat azzal, hogy ő rendszeresen olvasni szokta a terhesség lelki hátterét kutató oldalakat, és a szakirodalom szerint ez viselkedés részemről most teljesen normális... Hááát, én nem tudom :oops:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata!
:D Nagypoci :D de olyan szép formás és csini...... :)
A viselkedésed szerintem is teljesen normális! :)
Előfordul a terhesség alatt, hogy különböző hangulatváltozásai vannak az embernek.....

Szilvi! :)
Janika nem siet..... de ha minden rendben van, ne izgulj, jönni fog ő, ha úgy érzi....
Igen, jelen, én irtam, hogy a 9 hónaphoz képest semmi ez a pár nap, nem sértésnek szántam :) tudom, milyen akár egy napot is várni pluszba, hogy megszülessen. Barnus csak egy nappal jött a kiirt időpont után, én meg már futóversenyt rendeztem Atissal a lépcsőházban, hátha attól elindul... de csak lefárasztottam magam :)
A végén én a szülőszobán gondolkodtam ilyeneken Barnussal, Atissal még nem, hogy ennek is vége (én akkor nem terveztem még egyet, sőt, meggyőződésem volt, soha többet nem szülök), és sajnáltam, mert tökéletes és gondtalan terhességem volt vele... de aztán pár óra múlva már bánta fene, hogy vége lett a pocis időszaknak, amikor ott volt a kezemben és csak lesett a gyönyörü szemeivel rám.... :)

Tényleg szurkolok énis, hogy minél hamarabb jöjjön a hsz Bogitól, hogy szültök.......

Ági
Vendég

szilvi: kitartást! én 1 héttwel túlhordtam... pokol volt az az egy hét. már nagyon elegem volt a végére!!

kata: sztem nem is nagy a pocid! az enyém kb ekkora (és igaz h a 2. babával nagyobb lehet) pedig csak egy baba van benne...
kerekpocak

Kevinszpészi:
Szerintem mi nők, néha alábecsüljük magunkat. :evil:
Képzeld van egy lány ismerősünk, és amikor megtudtam hogy terhes, totál ámultam, mert én még egy tengerimalacot sem mertem volna rábízni, mert tuti éhen és szomjan halt volna szegény állat. :? És amikor megszült, szerintem a világ egyik legjobb leggondosabb anyukája lett belőle. :) :shock:
Na ezt most arra írtam, hogy mi a vérünkben hordozzuk ezt az anyai ösztönt.
Úgyhogy én biztos vagyok benne hogy nagyon jó szülők lesztek. :lol:
És egyébként szerintem is teljesen normális ez a gondolkodás, nálunk nemhogy nekem még a férjemnek is voltak ilyen gondolatai. :lol:

ÁGI:
tudom hogy nem sértésnek szántad, én nem is vettem annak.
:lol:

KépKépKép
szilvianya23

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?