Új privát üzeneted érkezett!

Babszi dárga!

Figyelj csak!
Ez volt nekem júniusban:
Kép
Ugye hasonlít kicsit? Úgy tűnik mintha... de aztán mégsem. Kicsit magasabban van a luteális fázisban a hő, de ez még nem az igazi. A hő a hó végén leesett, jött a mensi. Gondolom elkenődés is jött utána, de azt nem jegyzi a ferty. :D

És a következő hónap:
Kép
Ez már azért szebb, ugye?! :D De meg kell hogy jegyezzem hogy a júliushoz képest a következő pár hónapban is még szebb lett a hőgörbe (ha lehet ilyet mondani). Ez kicsit olyan felmászós fajta még. A PÉ után nem megugrik a hő, hanem felmászik, azót egyébként határozottan ugrálós görbéket produkálok. Szóval fel a fejjel, oks?! Jó lesz eeeez! Nem feladni! :D

Cupp Neked!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Köszi Monee!
Akkor készülök az új hónapra és reménykedek! :lol:

szép napot!

babszika

Sziasztok,

Pogika, kérek szépen mától új ciklust!

Mamint, igen, úgy van ahogy Lafi írta! Most a 47 nap szabimat töltöm már, ami a gyed alatt összegyűlt, de utána... :roll: :?

Babszika, ne kenődj el! Tudod, ami sok-sok év alatt elromlott, annak idő kell ám, mire megjavul! És meg fog javulni, hidd el!!!

Lafim, tegnap is jött a menetrend szerinti migrén? :evil:

Most csak ennyi voltam, este igyekszem jönni még!

Szép napot mindenkinek! puszi!

Kép

Kép
anyoooka

Babszi, hülye görbe tény, pcos vagy, mást nem tudok mondani, de érdekes, mennyire hasonlóak voltak a görbéitek.

Anyókám, tegnap egy gyenge volt, menetrendszerű, de gyenge, jobban is voltam mindjárt!Tudtam sétálni, kicsit pakolásztam, szóval valahogy értelmesebb fejet vágtam mint eddig...
Ma viszont reggel óta keményedek, elég sűrűn, hát meglátjuk, gyógyik megszüntetik-e, ha nem, megint kórház. Szokásos, minden 2. hét kórház....
Vendég

Babszika!!!

Kép

Ez a "hülye ciklusom", én így hívom........ A végén totál elvesztettem a türelmemet, és elkezdtem a progit szedni, ami alatt suttyomban peteértem egyet...... Ha megnézed, vagy háromszor próbálkozott a szervezetem, hogy kilökje a petét, de csak nem ment neki.............. Az első spontán peteérős hónapom volt, még akkor is, ha a progipótlás abbahagyásától hamarabb emgjött utána, mint kellett volna...... A következő hónapban meg várandós maradtam. No, ezzel nem azt akartam mondani, hogy a következő hónap a tuti, de a szervezet dolgozik, és erőlködik.......

Ez itt lennebb az első metes hónapom, látható a különbség, mennyire dolgozott bennem a met.................

Kép

Látható, mennyire egysíkú az egész görbe, kivéve a progi alatti hőemelkedést.
Ne add fel még..... Javulsz szépen, csak enm gyorsan. Tudom, menjek a rákba........ :):):):):):):):):):):)
Vendég

Kép

Hát igen Czinkeb, jó nagy szívás volt ez a sztrájk. Azt hiszem ez minden idők legnagyobb francia vasutassztrájkja volt.
A repjegy árát nem adták vissza, de át lehetett íratni más időpontra és helyszínre, úgyhogy átkonvertáltam az apukámra, ő úgyis sokat utazik, fel tudja használni akármikor.
Nem Párizs környékén lakunk, hanem onnan több mint 300 km-re délre, ezért nem tudtam eljutni a reptérre. Aznap mikor indultam volna, konkréten egy vonat sem indult egész nap, ellenben 100 km-es dugók voltak Párizs körül. Esélyem sem volt.

Mindegy mostmár nem bosszankodom, mert úgysem tudok változtatni rajta, és végülis igaza van Zazzynak is, azért az nagyon jó, hogy itt nem hagyják az emberek, hogy megkurtítsák a jogaikat. Tetszik ez a demokrácia.

Ráadásul a hétvégén Angouleme-ben (történelmi város Bordeaux és Poitiers között) egy hatalmas gasztronómiai expót rendeznek, és vigasztalásul elvisz oda a férjecském. Úgyhogy holnap korán reggel indulunk egy káprázatos miniszabira, és ott is alszunk, és az út is gyönyörű oda, hegyeken keresztül, és Angouleme is nagyon szép város, kicsit mediterrán, kicsit hegyvidéki, szóval nagyon érdekesen néz ki :-)
Mostmár egész elviselhetőnek érzem, hogy kútba esett a magyarországi út. Csak a szüleim ne hiányoznának annyira :-(
krumplis pogácsa

Pogi: sajnálom! de legalább akkor ezek szerint kárpótoltak titeket, h át tudtátok rakni a jegyet. persze tudom, az nem ugyanaz, de legalább nem veszett kárba a pénzetek!
én a napi 300millió eur gazd veszteségen lepődtem meg, de nagyon! :shock: nem vitatom a sztárjkot, mert nem tudom, milyen ott a helyzet. csak hogy ekkora veszteség, el sem tudom képzelni!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Hú-ha! milyen gyorsan halad az idő! már a kismamik többsége félidős, vagy a finishben van!
Bettica ótan viszont senki nem jelentkezett poz teszttel és ő is már 10 hetes.

jó lenne már ha Télapó v a Jézuska ,,megszánna,, minket, és kiosztana több poz tesztet is táblázat első felében!!!

lehet, h írnunk kellene Nekik????? :roll:
van vkinek címe? én soha nem írtam gyerekkoromban, akkor talán most kérhetnék?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Igen, igen!!! Zebrát ide nekünk! Ki rejtegeti?

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

A Mikulás a következő címre várja a leveleket:

Santa Claus
Arctic Circle
96930 Rovaniemi
Finland

Kép

Én gyerek koromban írtam neki és kaptam egy gyönyörű válasz levelet tőle. Igaz ugyan, hogy sablon levél, de egyszerűen annyira szép hogy még mindig őrizgetem! :)
Szóval leendő kismamik, kismamik, anyucik, levélre fel! A gyerkőcöknek örök élmény marad levelet kapni az igazi Mikulástól, az biztos! :D:D:D

Monee

Monee

monee85

Monee!!!!

Istennő vagy!!!! :)
Fogok is írni!!!

Köszi! Cuppp a pofidra csajos!

(Egyébként a Mónika istennőt jelent! Tudtad????? :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Monácska!

Aham, tudtam! :wink:

:D:D:D:D:D

Monee

monee85

Monee, gyerekkoromban én is írtam neki....minden évben és minden évben más-más volt a sablonlevél!
Vendég

tényleg lehet írni? még megkapja vajon? és tényleg válaszolnak is?
kell válaszboríték v vmi?? én még ilyet soha nem csináltam, de most ... :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb.!

Hát én már jó régen írtam, de mi úgy csináltuk hogy írtunk angolul egy levelet és elküldtük. Várni kellett a válaszra egy jó pár hetet, de jött válasz (nem kellett válaszboríték). A Mikulási Főhivatal vagy mi volt a feladó és a levél végén Mikulás volt az aláírás. :D
Tök buli szerintem. Írok is a gyerekek nevében asszem a hétvégén... de most magyarul. Találtam magyar fordítását annak a honlapnak ahonnan a kép van és a cím, szóval elvileg tud a Mikulás magyarul is. :D Ha hétfőn fel tudjuk adni, talán karácsony előtt megjön.

Lafi!

Te hogy csináltad?

Monee

Monee

monee85

Jah és azt elfelejtettem mondani, hogy ugye egyértelmű mindenkinek, hogy a Mikulás a világ összes nyelvén beszél?! :D:D:D:

Monee

monee85

lehet,h most hülyének néztek és kinevettek, de én most tényleg írni fogok a Télapónak :oops:

köszi Monee!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Monee, írtam neki angolul, amikor már tudtam írni, előtte meg anyu írt magyarul.

Közlemény:
Bp TV-n Czeizel profot interjúvolják a nézők, és 2 kérdés is volt a metforminról. Támogatja a terhesség alatti szedését és elmondta, hogy pcos-ra sikeres kezelési stratégia, megoldás van rá, de nagyon nehéz a teherbeesés.
Vendég

Lafi: közvetíthetnél egy kicsit, mert én sajna nem tudom nézni :oops:
ez a lényege a beszélgetésnek? van még vmi érdekes

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Jövő hétfőn reggel ismétlik 9 körül. Vki felvehetné és bedigitalizálhatná a Youtube-ra, mert sajnos itt Baranyában nem fogható a Bp Tv! :(

rambóka

Sziasztok!

Tegnap átestem a méhtükrözésen!!!
Minden tökéletes belül - állapította meg a doki - csak nehéz volt hozzám bejutni! :lol: Hát ez van....
Úgy fogalmazta meg, hogy hegyes a méhszájam. Ez mit jelent? :?:

KépKép
charlott

Majd felveszem, jó és bedigitalizálom!Aztán elküldöm mailen vagy nem tudom, megoldom.
A másik topikban leírtam nagyjából, amire emlékszem....
Vendég

Charlott ,gratulálok hogy minden okés, de azt nem tudom, mit jelent!
Vendég

Lafi: ez a Czeizel interjú mikor lesz?

KépKép
charlott

Most lett vége. De Rambóka szt hétfőn de. ismétlik, majd megnézem a tv újságot.
Vendég

Charlott: Ez szuper! Csináltak átjárhatóságit is vagy csak a méhedet nézték meg? (A kettő, ugye jól tudom, hogy nem egy és ugyanaz?) Mesélj, milyen volt? Gondolom, hogy nem egy leányálom...

Lafi: Köszi a közvetítést és az esetleges felvételt is. Engem is nagyon felvillanyozot ez a hír...

Ma érdekesen éreztem a pocim... Hú, nehéz leírni :oops: , mert nem éreztem még ilyet. Olyan tompa fájdalom volt az alhasamnál. Mintha mensis görcs lenne, csak enyhébb és kicsit máshol éreztem. Megijedtem, mert még nem éreztem ezt... Aztán fél óra múlva elmúlt. Lehet csak túlságosan parázok. :oops:
Ötlet? Napi 2 Magne B6-ot szedek.

Kép

Kép
bettica

Sziasztok csajok!

Monácska!
dehogy gondolok ilyet!!!!!!!!!!!!!!
tudod, még mindgi úgy gondolom, h neked köszönhetem!!!!! :wink:
és akkor most Te leszel a példaképem :lol: hátha nekem is összejön.
és akkor ezek szerint számítsak arra, h msot már normális hőim is lesznek?! ez hihetetlen....
és most te vagy a második, akitől látom, h progit szedett....

a Czeizel interjú majd nekem is kellene és elviszem a házidokimhoz, és jól az arcába fogom döngölni!!!!!!!!
mert megint voltam nála és közölte, h éppen agykárosodást szenvedek a mettől!!!! :shock: szerinte azért fáj a fejem, mert éppen hipoglikémiás rohamom van és ez azért, mert a cukrom túl alacsony (a terhelt 7,2 volt alacsony neki).
közölte, h felelőtlen vagyok és majd 2 hónap múlva úgyis megyek majd hozzá éls akkor elküld egy CT-re és majd meglátom, h agykárosult vagyok!
hát, azt tudtam, h gyártáshibás vagyok :lol: de az állandó és nem romlik egyenlőre :lol:
úgyhogy most házidokkert kell keresnem. de vki olyat, aki ért is kicsit - vagy legalább utánaolvas és nem gátol - a pcoshoz és a methez!

babszika

Kép
lara26

Babszika!!!

Lehetnek, naná............. A Te inzulin értékeiddel viszont már az is eredmény lenne, ha spontán mensid is lenne, normális időn belül......... Én a progit türelmetlenségből szedtem, én sosem tudtam azt csinálni, hogy majd megjön, várjuk ki. Nekem eredmények kellettek, és ha nem volt pé-em normális időn belül, akkor beszedtem a progit. DE NEM EZ A JÓ MEGOLDÁS? LÁSD A SUTYIS PETEÉRÉSEMET MÁJUSBAN!!!!! Szóval türelem!

A házidokid egy f@sz, már elnézést......... Agykárosult mi??? Asszem egy ilyen dokinak nem kellene praktizálni........ Pffffffffffff
Nem lehet tenni ellene valamit? Kifejezetten ártalmas az emberekre, akik a bizalmukat belé vetik. :(
Vendég

Babszi!

Bocs, de ezen most nagyon jót röhögtem! :lol: :lol: :lol: Agykárosult! Wuhaha... :D

A háziorvos mondjon le! :D

Monee

Monee

monee85

Robcsi!
megérzés nyert..... de asszem, h csak holnaptól írok 1. cn-t :roll:

Monácska!
tudod, az a fura, h mielőtt elkezdtem a clostit, vagy a metet, egészen emberi időkben jött meg.... 28-34 nap között, de normálisan.
gondolom, most a met dolgozik, de azóta akár 40 napra is megjöhet... idegesít kicsit, de hátha megjavulok végre egyszercsak hirtelen. :wink:

Monee!
azért ne nevess túl hangosan, mert kisgyerekként 3x estem fejre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

babszika

hogy lehet, h a "Robcsi" itt maradt??????? :shock: :shock: :shock:
egy tök ás hozzászólásomba írtam..... :shock:

babszika

[quote="monácska"] DE NEM EZ A JÓ MEGOLDÁS? LÁSD A SUTYIS PETEÉRÉSEMET MÁJUSBAN!!!!!
quote]

Én egy segg vagyok, írni sem tudok..................
A mondat helyesen:
DE NEM EZ A JÓ MEGOLDÁS, LÁSD A SUTYIS PETEÉRÉSEMET MÁJUSBAN!!!!!
Vendég

Bettica: Régebben volt már HSG és laparoszkópia műtétem, ezért is ragaszkodott a doki a méhtükrözéshez.

Hogy milyen volt a műtét? :lol: Hát nehezen indult, mert méhszájtágítót szeretett volna a doki feltenni (többed magával, mert tanoncok is ott nézelődtek), de csak kaparászot, de nem találta meg a megfelelőt. Én majd rosszul lettem a nőiágyon, tanoncok próbáltak vigasztalni. :cry:

Aztán következett a türelmi játék, mert csak délután 2-kor kerültem sorra, olyan sokan voltak aznapra műtétre bejegyezve.
Amikor már lemondtam a beavatkozásról, akkor jött a doki értem. Gyors altatás után pár órára ébredtem infúzióval a karomban. Úgy néz ki kiszáradtam. Jót aludtam éjjel, semmit sem éreztem, nem fájt. :D

Reggel a doki közölte velem, hogy nincs semmi baj! Aranyos volt végig, kedvesen foglalkozott betegeivel. :-)

KépKép
charlott

Babszi, ez egy elmebeteg orvos!Neki van agybaja, az tutti!

Bettica, ez a kérdés a másik topikba tartozik....de amúgy a mensis érzés normális, nő a méhed, nyúlnak a szalagok!
Vendég

hát, már egyre többször csinálja ezt velem.
most már fel sem "mertem" iratni vele a gyogyit :?
ja és közölte, h a 3x850mg-os met az egy 16-os cukrosnak van kitalálva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Sziasztok lányok!

Nagyon szégyellem, régóta nem jártam erre. Ennek az volt az oka, hogy olyan sz...-rul voltam a Metformintól, kicsit depressziós lettem, fizikálisan és mentálisan is leamortizálódtam. Aztán az ovis kolleganőim unszolására vettem egy tesztet és csütörtökön megcsináltam. És NAGYON POZITÍV LETT. De csak október 6-tól szedem a metformint és olyan rosszul voltam, hogy egy kezemen is meg tudom számolni, hogy hányszor bújtunk össze a férjecskémmel. És lehet, hogy mégis? Még nem akarom/akarjuk magunkat beleélni. Olyan furi érzés. Egyfolytában a WC-re járok, még éjszaka is, ami egyáltalán nem volt rám jellemző. Megnőtt a mellem és égető érzésem van a mellbimbómon és sötétebb lett. A hasam is megnőtt és olyan felpuffadt érzetem van. Ja és kb 75 napja nem menstruálok, amin nem lepődtem meg eddig, de most? Kedden megyek nőgyógyászhoz, de nem ismerem ,mert már kb 2 éve nincs nőgyógyászom, mert akikkel eddig kapcsolatban voltam mind csak a markukat tartotta és hormonkezeléseket írtak elő. A metformint szedem továbbra is és szedni is szeretném. Olyan furcsa ez az egész. Ez a gyógyszer egy csodagyógyszer. az endokrinológusom is nagyon meglepődött. Hát sokat lobbiztam nála, hogy felírja.
Ne haragudjatok, hogy ennyit írtam és lehet, hogy zavarodott vagyok. Olyan furcsa minden!
Üdv mindenkinek
fandi

Huh, Fandi, ez izgi. Zugzebra. Gratulálok!

Babszi, már a múltkor is mondtam, keress más dokit!
Vendég

Fandi!

Látom hogy még zavarodottka vagy, de azért hatalmas gratula! :D:D:D:D:D
Gyere majd a nőgyogyi után a hírekkel!!!!!!

Lányok, ki írt ilyen gyorsan a Mikulásnak?! :lol:
(Nekem is kértetek, ugye?! :D)

Monee

Monee

monee85

Szép jó reggelt!

Lafi: Köszi a választ! Azért írtam ide, mert a másik topik címe gyermeknevelési nehézségeket sugall, hát ez a kérdés nem igazán az a kategória :oops: No, mindegy, majd ott kérdezgetek ;)
Egyébként hogy vagytok?

Fandi: Hatalmas gratula, egyenlőre halkan. Ha a dokid megerősítette, akkor már nem csak suttogva, jó? Vigyázz magatokra és gyere mesélj majd!

Monee: Biztosan nem hagytak ki a sorból ;)

Babszi: Nem nevezném orvosnak! Sűrgősen keress másikat. Ki a nőgyógyászod? Nem tudsz vele feliratni 3 havi adagokat? Tudom, hogy körülményes, mindig menni hozzá, de ha ennyire nem normális a házid, akkor jobb, ha nem vele iratod fel. Valóban az lenne a végleges megoldás, ha keresnél másik háziorvost....

Charlott: Legalább túl vagy rajta és minden rendben. Mi lesz a következő lépés? Mondjuk kiderül, hogy babás vagy és mész uh-re... Na, hogy hangzik? :lol:

Monácska: Hogy tetszik lenni? Kismonácska hogy van?

Kép

Kép
bettica

Mamint!

Hőd hogy áll?
Kéne már egy topikzebra is!

Zugzebrának gratula!!!! :D

rambóka

Szió!

Fandi!
Zugzebra :lol: Gratula...végre ujabb zebra!!!

Charlott!
Ügyes kislány vagy! És ha a doki azt mondja minden rendben, higyj neki. Szuperr!

Mamint?
( miattad kukkolok minden nap :o )

Lafi!
Olvasgatlak mindkét topikban, annyira együttérzek veled! Leg-anyuka vagy már most is, hogy mit meg nem teszel a babáért! Szurkolok!

Képzeljétek, voltam cukordokinál ( 3hetente megyek a met miatt ), előtte nem sokkal bekajáltam ( mézes tea + kalács ) és a cukrom 8,1 lett! Ez sok, nem? A doki szerint nem vészes, hosz nem éhgyomorra mentem meg beteg is vagyok. Vélemény??

Puszilok mindenkit!

Gina
Vendég

Sziasztok!!!

Fandi: Kép GRATULÁLOK!!!

Puszi nektek!
Kép

Kép

Kép
lecso

Ginuskám, ez sokkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!Vigyázz!!!!Picit diétázni kéne....Meg venni kéne cukormérőt!Nekem erre az értékre inzulint nyomnának...meg alacsonyabbra is. :twisted:

Bettica, igazad van, az a címe a topiknak, de minden babás kérdést ott tárgyalunk meg inkább....ez teherbeeséses topik. Aki babát vár, már ott kérdez.
Vendég

Sziasztok!

Fandi!
ezerszer is gratula! :wink:

Bettica!
Ugyanaz a nőgyogyim, aki Lafinak és ő sajna nem írja fel a metet.... legalábbis nekem (Lafi?)

Lafi!
Tudom, h újat kell keresnem, de az a gondom, h nem túlzottan ismerek házidokikat... nem túl régóta lakom a XVI. kerülteben és túl sok értelmes orvost még nem láttam (legalábbis abban a rendelőben, ahova én járok).

babszika

Sziasztok!

Fandi: ez nagyszerű! :lol: Gratulálok! Sok embertől hallottam, hogy nem is tudják hogyan lettek terhesek, mert a férjüket ritkán tudták elkapni különböző okok miatt. ÉS néztek nagyott a pozitív tesztnél! :-)

Bettica: következő lépés? Továbbra is probálkozunk férjecskémmel, most már "csak" az IR-rel, hormonszintemmel kell fogalkozni. Ezeket kell rendbehoznom.
És te már jobban vagy? Fájások jelentkeznek még? Szeritnem is a babóca keresi helyét a pocidban, tágítja a rendelkezésre álló teret. :lol:

Babszika:látom bp-i vagy, nem akarsz te is átjönni Bettica és most már az én nőidokihoz? Ő szívesen felírja a metet még nagyobb adagot is.

Egy kérdés: a szűkméhszáj nem jelent akadályt a teherbeesésnél? - ez egy költői kérdés, de ha esetleg valaki tud valamit erről, szívesen elolvasnám.

KépKép
charlott

Drágák vagytok!

Ha azt hinném a gólya hozza a babát a hő alapján, lehet, hogy én is várnám már a csomag érkezését. De nem.
Nem szolgálhatok zugzebrával. Majd valaki más! Fandin kívül, akinek nagy nagy gratula!!!

A 28. napi pé a mostani hő alapján nem valószínű, talán kicsit később lehetett. Akkor kezdtem újra mérni, amikor a cicifeszkót elkezdtem érezni. Laikusként arra gondolok, ez egy erős pé jele lehetett, hogy egyből utána így fel ment a hő, ill. megjelent az először csak érzékeny, utána majd szétdurranok hatás.
De mostmár azért szeretném, ha megjönne! :)

Egyébként ma azt álmodtam, hogy uhun voltam, és a nődoki azt mondta mind két pf-ben szép nagy sárgatestet lát! :D :lol:

Rambóka, te kérted a hőmet, igaz?, íme:
Kép

5:45kor szoktam mérni, ma 7:50kor sikerült. :oops:

Gina, Lafinak igaza lehet, inkább méricskéld azt a fránya cukrot!

Megint sikerült többnyire magamról írni. :oops: Megyek kicsit dolgozni/tanulni, és a következő szünetben visszaolvasok! :)

Kép
mamint

Sziasztok!
Fandi: Ezt nevezem zugzebrának!
Én sem könnyen hinném el, az tuti!Gratulálok, és drukkolok,hogy minden oké legyen! :wink:

Lányok, annyira rendbe szeretnék jönni, mielőtt teherbe esnék, már komolyan attól félek, nehogy addig terhes legyek, amíg nincs minden rendben!Már nem egyszer jutott ez eszembe a legrosszabbkor :oops: , hogy úristen, nehogy... Hülye vagyok?

Vettem ma egy digitális mérleget, ami méri a zsír, víz %-ot is, és ha igaz, amit mutat az okt.30-ai kontroll óta, amióta emelt metet szedek még 6kilót fogytam, tehát összesen már április óta 19et!(hihetetlen)viszont a testzsír%-ra 36%-ot mutatott és az nagyon sok!A táblázat szerint 28-ig jó.Annyira elkeseredtem!Ez vajon azért van, mert még mindig nagyon helytelenül eszek?Tudom, hogy nem vagyok még mindig elég erős, de azért sokat változtattam!Mozognom is többet kéne, szó mi szó, de ez most akkor is ledöbbentett!Úgy örültem, hogy ennyit fogytam, erre tessék!Mit gondoltok, miért lehet ez?Vagy mennyi volt vajon akkor, amikor 20 kilóval több voltam???? :shock:

Kép
Kép
zazzy

Nagyon aranyosak vagytok lányok, köszönöm! De még nagyon vigázva gondolok rá, hogy tényleg lehet egy pocaklakóm.
Most már arra lennék kíváncsi, hogy hol tarthatok az időben.
Ne haragudjatok a tudatlanságom miatt, de nem tudom mi az a zugzebra?! :oops: Bocsi! Segítenétek. Meg esetleg abban is, hogy szeretnék én is olyan jópofa mérőszalagot, ami Nektek is van.
Remélem kedden sikerül elmennem a nődokihoz és leírom majd a fejleményeket.
Addig is mindenkinek drukkolok és Mikulás, Jézuska közbenjárását kérem a sok-sok pozitív tesztekért! :D
fandi

Fandi!

Hááát... szerintem a zugzebra olyan zebra, ami akkor jön amikor az ember a legkevésbé számít rá.
Mint Neked. :lol: Győzködted magad hogy ez nem az, inkább gyomor probléma stb., aztán az a babó mégiscsak ott csücsül a pocidban. Vagy az is zugzebra, amikor azt gondolod hogy a pároddal lecsúsztál a pé-ről és ez a hónap "nem ér semmit", vagy ha szar a hőgörbe, várod a mensit és a baba mégis ott van. Nah, ez a zugzebra! :D:D
Ééééted? :lol: :lol:

Monee

Monee

monee85

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?