Új privát üzeneted érkezett!

én megbizom a Fiába nekem sokat segitet amikor gázba voltam a Zoéval . már csak a hangja is megnyugtatot a szülésnél is jo volt vele együt dolgozni . :lol: nekem csak az idö vagyis a Zoé mert hát nem a legjob ha a zoé a nyakamba ül miközbe alul meg az uhával piszkálnak .

Na remek eböl a vonalzobol nem tudok hármat berakni
anha

Sziasztok!

Hát azért nem voltunk, mert tegnap is anyuéknál voltunk, mert bontottak nálunk, végre megcsinálták a csatornánkat...csöveket kellett cserélni...bosszantó ez az egész, de most már jó lesz reméljük.

Niki, majd jöttök jövő héten, nekünk is úgyis zűrös hetünk volt...Nonó, nagyon szép az utolsó képen különösen, jó kis husi.

Gabó, Flóra súlya szerintem pont jó, mert elég magas is, semmiképpen nem kövér. :) Szülinapi képeken tündéri, és milyen csini kis hölgy :D

Megyek etetni, aztán lehet megyünk egy rövid kört, olyan szép napsütés van :D

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

GAbó!

De hogy sok, egyáltalán nem kövér Flóra!!!!!
Az a másik baba volt sovány :wink:
Na és a Ricsi 11 kilósan 9 hónaposan :roll: :roll: :wink: :D :D

Anyóstól a leválást készítitek elő? :lol: :lol: :lol:

Tesóka!

Ma randi, még nem aludt a Ricsi de remélem bealszik nemsoká és akkor délután nem fog aludni. Mert ha nem alszik most akkor megint úgy fog aludni mint tegnap és akkor lőttek a mai napnak is :roll:

Niki!

Tündéri Nonó!! Nagyon szép, nagy baba! :D :D :D

Ugyanilyen surf-osunk van csak ujjatlan :D

Köszönjük a kiegészítést a tábliban :wink:

Timcike!

Jó hogy előkerültél :wink: :D

Zsuzsa!

Majd gyere a fejleményekkel! :wink: :D

És ha nem vagy elégedt az új dokival, nyugodtan keress másikat. Sok jó orvos van!

Az enyém nekem is bevált. 8) Nyugatinál van a magánja, max. 7000 ft ha teljes kivizsgálás van, uh-val és ctg-vel együtt. Amúgy mindennek van külön ára, a ctg volt 4000 ft (a pisi és a vérnyomi is ebbben volt). Szóval nem egy drága dolog, ha mindne rendben és csak pl. ctg-re meg pisi, vérnyomira mész akkor 4000 ft, de ha uh vagy vizsgálat is lenne akkor 7000 ft.
:roll: :roll: 8)

Na megyek, Ricsi úgy tűnik nem hogy aludna, egyre inkább dühös hogy beraktam a helyére :shock: :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Most akkor séta vagy nem séta? Nem vettem le... :)

Kép
Kép
encu

Áááááááááá, most én is szerencsétlenkedek ezekkel a trutyikkal!!!

Ja, és Tesóka! Figyeled a Zsuzsát? :D Pályázik a pontokra ;)

Kép
Kép
encu

HU
Encu mire pályázom én lemaradtam :lol:
anha

Háát, a lapkezdő pontokra ;)

Kép
Kép
encu

Igen szeretnénk eladni a házat és venni egy másikat, ahol már nincs ott anyóspajti!
most is beszólt,hogy minek ennyi játék Flórának?
Mire én!Neked meg minek annyi kaja,hogy két mélyhűtőládád is tele van? :twisted:
Soha nem főzne nekünk, de még Flórának sem! :x
VénK...! :x

Csajok!
Egyszerűen gyönyörűek ezek a pasik!Komolyan mind kellene Flórának! :lol: :D :oops: :roll:
Na jó úgyis ő dönt! :lol:

Móni!
Ti nem mentek külön?
Vagy most minden ok?

Zsuzsa!
Ez még egytürhető ár!
Viszont a mai világban csak így érezheti magát biztonságban egy kismama! :?
Na megintmenek!

Kép
gabriel79

Gabó-Gabó..:D:D:D:D Nem vagy te telhetetlen? :D:D:D:D ;);)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Túrnak az utcánkban, csinálják a csapadékelvezető árkokat :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Tesóka!

Naná hogy lesz séta!
Ti már nekiindultatok tán????
A Ricsi most aludt el, nem tudom meddig húzza. Szerintem max. egy órát alszik, utána kb. 3/4 órára tudnánk elindulni. Na majd írok ha felkelt. Ha nektek nem jó, azért kidugod az ablakba :roll: 8) :wink:

Tényleg, Zsuzsa is bezsebelt egy pontot.
Észre sem vettem hogy oldalt váltott :shock:

Gabó!

Nem, mi maradunk. Sőt, bővítünk hogy jobban elférjünk. :roll:
Viszont veszünk jövőre egy panelbunkert. Felveszünk mindent amit csak lehet, helyi támogatást, szocpolt, meg egy "kis" hitelt. Ezt hamarabb kifizetjük mint egy tizenmilliós családiházat. És már lesz akkor valamink. Kb. 10 éves hitelt akarunk max. Utána majd lesz ahogy lesz...
Hogy rendben vannak e itt a dolgok? Hát :roll: lehetne rosszabb is. Viszont így egyszerűbb az életünk. És apának sem kell dupla munkahely.

Anyós mit szólt ehhez? Tud róla??

Ááááááááááááá, előnézetben nem tudok visszaolvasni, nem tudom még mit akartam :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsa!

Az jó ha már van vele kapcsolatban jó tapasztalatod. És hogy megnyugtat, az is nagyon jó. Nekem volt olyan orvosom aki csak felidegesíteni tudott (sztk-s :evil: ) :shock: :evil:

A sote2-n vagy 1-en van ő?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Niki, a tábla kiegészítéséhez, Vince kb 4 kg, szépen emeli a fejét, tud még mohón enni, és enni kérni :lol:
Egyébként képzeljétek 2 napja délutánonként bukik is, pedig úgy örültem, hogy ő nem lesz bukós fajta, de mégis. :( És az annyi ruhával jár :shock: Ja, és az Anna azt mondta rá, hogy dagi :oops: Mi lesz még ezek után, ha már most dagi, pedig csak szépen gömbölyödik :roll: :D

Úgy elment ez a négy hét, nagyon gyorsan. Mindjárt karácsony, és még semmi ajándékot nem vettünk...

Képzeljétek valamelyik nap fürdésnél Szilárd megkérdezte, hogy miért nem mossuk a Vince fogát, mondtuk, mert hogy nincs neki :lol:

Hogy megújult mindenkinek a vonalzója :D Nekem sem ártana egy kis váltás

Kép

Kép
sbarbi

Látom, Anna megint formában van. Ezek szerint még mindig fáradt :D :D

Barbi!

Mi is csak a Ricsinek, de már afelét megkapta :oops: :oops: :lol:

Tényleg, jön valakihez a télapó? Beöltözik valaki, vagy hogy lesz?
Meg tudjátok mit nem vágok még :roll: :oops: a jézuska mikor jön? 24-én éjjel mikor alszunk, ugye? És a mikszi, 6-ára tehát 5-én éjszaka vagy 6-án éjjel?
És a karácsonyfa milyen szokott nálatok lenni, színes, egyszínű?
Én a jó giccses, csicsás, villogós csillogóst jó szinest szeretem :oops: :lol:

Tesóka!

Merre, merre?????????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, most jöttünk meg sétából!
De gyertek erre nyugodtan!!!!!! :D

Kép
Kép
encu

:shock: :D :D :D :D :D

Jó idő van???

Megyünk, még alszik a Ricsi. Indulás előtt dobok egy sms-t, ok?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Akinek kutyája van:

http://www.webkutya.hu/tapmintarendelo.php

Mi már meg is kaptuk a mintákat, tök jók :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

és ha valaki nyerni szeretne

http://tombola.hu/

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, ok :D

Te egy maximálisan univerzális anyuka vagy ;)

Kép
Kép
encu

Kimerre??????? :D

Kép
Kép
encu

OOOOOOooooooooooo.....??????????? :shock: :shock: :shock: :? :?

Kép
Kép
encu

Ejha...lassan csak velem lesznek tele az oldalak... :shock: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

Sziasztok
minden oké volt holnap 12-1 közöt megyek uh ra a 2 nöire mindent megbeszéltünk holnap részleteseben irok .
anha

Zsuzsa, ok :)

Kép
Kép
encu

Na, asszem elköszönök ( úgy tűnik magamtól ;) )....

Jó éccakát!!!!!! :D Sok-sok álommanót mindenkinek!! ;)

Kép
Kép
encu

Csak bekukk, Ricsi még itt kukorékol nekem :lol:

Az előbb ilyet beszol: kukk
Akkorát röhögtem, haláli volt :lol: :lol:
Most nézi a fábrit 8)

Tesóka!

Olyan zabálni való pici fiatok van!!!!!! Hihetetlen milyen apró (a Ricsihez képest persze) :wink:

Hazafelé cipelhettem a Ricsit a kezemben félúttól. Megilyedt a szomszédotok kutyájától és minden ugatásra elkezdett sírni :twisted:

Tudod min gondolkodtam, eléggé otthon éreztük mi magunkat nálatok :roll: a fél kanapét befoglaltuk, a Ricsi egyből elkezdett rongálni :oops: Viszont azóta olyan boldog, nagyon jót tettetek neki :D :D :D :D
Kiskarcsi meg igazi testvérkének született, hihetetlen hogy a rosszcsont kölköm nem tudta felkelteni :shock:

Miért vagyok univerzális? Legyek én a télanyó :roll: jó nagy feneke lenne a télanyónak bár a télapó sem egy vékonyka 8)

Na megyek, fábriból elég lett

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na leléptél :cry:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

encu-megcsináltad,amit mondtam? :roll: Nagyon jol telik itthon,köszi.Nincs sok idöm pihizni.Mindig zsufolt a nap.Ma is Nagybányán voltunk.Karcsika is gyrapszik ahogy látom.Már van neki párnája.Hmmmmmmm

niki-ogen,oriási az étvágya,csak győzzem etetni. :lol: Cicit nem igazán kedveli,miután nem ömlik belőle a tejcsi,de kinozom azért utána is.A pótlást imádja.Főzünk neki már ezt azt,és szereti. :lol: Mindent megeszik.Nonoka gyönyörű.Neki is milyen kis hurkái vannak. :lol:

Kép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Gabó!

Nem hinném hogy bármiben is le lenne maradva Flóra. Minden gyerek másképp fejlődik, ki előbb ki később kezd beszélni. Én pl még két évesen is állítólag csak mutogattam de megszólalni nem voltam hajlandó. Szóval no para. A kakaó meg igenis szép eredmény :!: Iszik kakaót? :roll: :D

Zsuzsa!

Szupi hogy minden ok!
Bizony, holnap tessék sokat-sokat írni mert mostanság elhanyagoltál minket :wink: :wink: :wink:
Mekkora a babó, szívhang, doki? Mindent :wink: :D :D

Megyek lassan én is aludni, a Ricsi is az előbb aludt el :D
Szép álmokat :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!
Ismét friss hírek Csilláról, bár sajnos nem jók. Délelőtt csináltak egy UH-t amiből kiderült, hogy a nagyobbik fiunk 200g-ot (1200g) hízott egy hét alatt, de a kicsi csak 70g-ot (800g). Ezzel a 2 hét lemaradása 3 hétre nőtt. A fődoki rögtön elkezdett keresni egy koraszülöttekkel foglalkozó kórházat, ahol van hely. Délben átszállították aszisztálásomal a Sote 2-be. Ott ismét mindenfajta vizsgálat és UH után kiderült, hogy a kisebbik nem kap elég oxigént és valósznű, hogy emiatt maradt ennyire el a nagyobbtól. Egy órás konzultáció után úgy döntöttek, hogy mindenképpen meg kell császározni, mert ez lesz a fiúknak a legjobb. De nekik nincs helyük az újszülött osztályon. Hívtak egy rohammentőt és 3 órakor már robogtunk át a Sote 1- be. Ott bevitték a szülőszobára és kezdődött a komplett vizsgálati procedúre előröl. Vér, vizelet, vérnyomás, UH... Közben beszéltem egy doktornővel (a nevét sajnos már nem tudom. Aki elmondta, hogy mivel a gyerekek még nem kapták meg a tüdő erősítő szert, ezért maximális ellenőrzés alatt próbálják meg még legalább 24 órára, de ha lehet 48 órára bent tartani a babákat. Sajnos közben még a Csilla vérnyomása is iszonyat magas és ingadozó lett. (159/80, 160/100 156/93...) De ha ez kevés lett volna mára estére még a fehérje is megjelent a vizeletében. Mindezek ellenére egyelőre egybe vannak, de nem lehet tudni, hogy meddig. Sajnos telefont nem hagyhattam ott, így nem tudok még kapcsolatba se kerülni Velük. Amikor eljöttünk (az egész családdal) Tőlük már kapott egy adag infúziót és egyéb injekciókat. Egy géppel mérik folyamatosan a vérnyomását és a CTG is megy. Mellette figyelik Csilla májfunkcióját és a vizeletét is.

Őszintén be kell vallanom, hogy iszonyúan félek. Nem tudom mi lesz. De ramélem, hogy jól jövünk ki ebből a dologból. Én reggel megyek vissza a kórházba és ha gondoljátok a mobilomon keresztül (20/5301609) szivesen átadok nekik üzenetet. Természetesen holnap, ha hazaértünk ismét jövök és megpróbálok valami kis összefogót írni a napról (Csilla kérése volt, hogy tegyem meg). Addig is mindenkit puszilnak én pedig majd jelentkezem: Viktor
rnecsi

Jó reggelt!

Tiszta szívemből szurkolok Csillának, hogy minden rendben legyen, és a fiúk is korukhoz képest egészségesen szülessenek meg. Viktor, tudom, hogy nem lehet könnyű, de bízni kell az orvosokban, hogy jó kezekben vagytok!!! Várjuk a mai nap eseményeit is, és sokat gondolok majd rátok!!!

Képzeljétek éjjel aludtunk egybe 6 órát, 9től 3-ig :D Szeretném, ha ez így maradna, cserébe napközben nem igazán aludt Vince, csak félórákat a karomban, szóval estére rendesen kivoltam :oops:

Kép

Kép
sbarbi

VIKTOR!!!!!! Te jó ég!!! A torkomban dobog a szívem!!! NAgyon sok drukk Csillának és a fiúknak!! Szerencsére nagyon fejlett már a koraszülöttellátás, szívből remélem hogy minden komplikációtól mentes lesz a császár és minden!!! NAgyon együttérzek Veletek!!!
Millió puszi Csillának, és hatalmas lelki és testi erő is!!!
Azért írok SMS-t is!

Hú, lányok...de rossz hír.. De biztos nem lesz semmi gond...szerencsére azért a magyar orvosok elég jóhírűek!

Tesóka, gyertek még rombolni nyugodtan!! Szívesen látunk! És a Ricsi is ennivaló egy ifjúúr!!!! És végre megajándékozott igazi kacagással!! :D:D:D:D:D

Barbi! Mennyire jó neked!!! 6 óra alvás... :shock: :shock: :lol: Nálunk az éjszakai rekord most 2,5-max 3 volt. De hát türelem rózsát terem.

A tegnapi séta nem hozott semmilyen manót...talán a mai!!!

Na, megyek, a Manótj megint csuklik...és most kezdte el megunni ;)

GYERTEK ÍRJATOK!!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Viktor nagyon Szoritunk .

Lányok du jövök . :D
anha

Nagyon szurkolunk Csillának!
Várjuk a további híreket éssok-sok energiát
küldünk nekeik+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!

Encu!
Miért is vagyok telhetetlen? :?
Anyósom 200e nyugdíjat kap és semmit nem fizet a rezsiből!!!! :evil:

Kép
gabriel79

Gabó! Mert a lányodnak akarod az összes leendő jó hapsit!!! :D De jó értelemben mondtam ám!! ;) :D:D:D:D

Anyósod hogyhogy ennyit szakít???? NEm semmmi..és mégsem ad bele... :shock: :shock: :? Ő hova fog költözni amúgy?

Kép
Kép
encu

Rakok egy pár képet!

kicsi és nagy:
Kép

Tegnap esti erőlködés:)
Kép

Egyébként Szilárd pont a Sote 1. koraszülött osztályán volt, de ugye csak 1 napig...Nagyon izgulok Csilláékért!!!!

Kép

Kép
sbarbi

Encu, egyébként nálunk is 3-4 óra szokott lenni az éjszakai alvás. De szívesen küldök éjjelre álommanót nektek...nappalra nem tudok, mert az nemigazán van nekünk, pláne ha a kiságyban kellene aludni. :roll: Szilárd sem tudott nappal a kiságyban aludni, éjszakát viszont már 3 hónapos korában átaludta. :)

Gabó, szerintem egy 1 évesnek csak esetleg pár szót kellene mondania. Úgyhogy Flóra abszolút nincs lemaradva, sőt :D Szilárd 16 hónaposan mondta ki az első igazi szót: kuka :lol: A Tücsökzene nekünk sokat lendített a beszédén, nem volt még 2 éves és folyékonyan beszélt, és rengeteg mondókát tudott.

Na, eddig bírta Vince a kiságyban, mennem kell.

Kép

Kép
sbarbi

Gabó!! Remélem nem bántottalak meg...!!!!!!!! :shock: :shock:

Barbi!! Nagyon édesek a babáid :) A Vince milyen élénk!! Én is kedvet kaptam, felteszek 2 képet (remélem nem untok még... :shock: :oops: )

HAlihó!!! Lányok!!!

Kép
Kép
encu

Kép Már ilyen kis husi vagyok... Kép Apa, csak ügyesen!! :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Őszintén megvallva, nekem könnyes lett a szemem, ahogy olvastam Viktor szavait! :cry:
Nagyon szurkolok én is Csilláékért, hogy minden rendben legyen, és hogy mindenki egészséges legyen, és ne legyen semmi gond!!!
Nem csodálom, hogy a vérnyomása sincs rendben a sok idegeskedéstől!
Nagyon sok puszit küldök én is nekik!!!!!!!!!!! És sok-sok pozitív engergiát!!!!!!!!!

Encu!
Jövőhéten megyünk valamikor Barbiékhoz, akkor megnéznénk Kiskarcsikát is ha lehet! :roll:

Barbi!
Nagyon édesek a pasik!!!! :wink: :D

Hihetetlen milyen gyorsan nőnek a babák!!!

Lányok van már valakinek karácsonyi hangulata???
Ki mikor megy vásárolni?

Móni!
Tényleg egy tali már kellenne nekünk is, mert megnézném azt a rosszcsont kölköt. :wink: :lol:

Nálunk most nem volt gond az alvással szerencsére, kettőkor kelt Nonó szopizni, utána pedig háromnegyed hétkor. :)

Kép
niki+baba

Barbi! Megnyugodtam!!! Karcsika reggel 7től fél 11ig fent volt, asszem ez alatt az idő alatt 4x szopizott... :D Most alszik, neki nem para a kiságy, de Apa meg anya ölében, vagy mellett azért természetesen sokkal jobb szunyálni ;)
És hál Istennek nem vagyok nagyon kimerült ezektől a gyakori kelésektől, bár még nem kiabálom el... ;) Karcsi szerint hamarosan átalussza az éjszakát...hogy honnan gondolja, nem tudom, de nagyon rá van hangolódva a fiára...hát legyen igaza!! Amúgy meg nagyon jó baba Manótj, egy szavam nem lehet...

Tesóka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tök jók lettek a tegnapi képek! Küldjem el valahogy? KEllenek? :D

Kép
Kép
encu

Encu!
Tök sokat változott Kiskarcsi!!!! :D
És milyen kis komoly a második képen! :lol:
Kis zabálnivaló! :D

Kép
niki+baba

Barbi!
Te hogy érted el, hogy átaludja Vince az éjszakát???
Nálunk Nonó egyszer mindig felkel! :shock:

Kép
niki+baba

Niki! Gyertek!!!! :D

Karácsonyi hangulat?? Hááát, lenne-lenne...csak az idén a vásárlási láz engem vélhetőleg elkerül majd...nem azért mert nincs kedve, hanem mert erőszakkal eltolom magamtól :D Amúgy meg a legszebb ajándék a kicsi nekünk is meg a szülőknek is (már a nagyszülőknek), szóval nem akadok ki, ha csak valami jelképesre telik tőlem ;) Magát a hangulatot nagyon várom!

Pont Mikuláskor lesz 1 hónapos Manótj ;)

Ja, és én is folyamatosan Csilláékra gondolok, hogy minden rendben legyen a Duplapocakkal... Borzasztó ez a tehetetlenségérzés... :(

Kép
Kép
encu

Lányok, most beszéltem a Viktorral is , meg sikerült elkapnom a Csillát is egy percre... Kicsit jobb a helyzet, mint tegnap volt, vizsgálják folyamatosan, meg állítgatják a gyógyszereket. Már nem akarják kivenni a babákat, azt remélik, hogy minál tovább bent maradhatnak, mert most úgy néz ki, hogy mind a két csöppségnek jó a keringése. És itt már napok is sokat számítanak a növésben. De persze nagyon aggódnak és reménykednek az orvosok hozzáértésében. Csillának mondtam, hogy pusziljuk és kitartás, próbáljon ne idegeskedni, de úgy, hogy egész éjjel bent van egy szülőszobában, ahol mellette szülnek, és hallja, hogy mondja az orvos, hogy "3520 gramm, 55cm", szerintem tök nehéz..
Jaaaaaj, nagyon drukkolok, hogy minél tovább nőjjenek a picik a legjobb helyen, és Csillának is a lehető legjobbak legyenek az eredményei!!!!!
Viktor is olyan elkeseredettnek tűnt.. :( De bíznak az orvosokban.
Hát, röviden ennyi.
KITARTÁS, Duplapociék!!!!!

Kép
Kép
encu

Niki, köszi a bókot a pasik nevében is. :D Éjszakával kapcsolatban , én már annak fogok örülni, ha állandósul ez a 6 óra alvás, aztán meg ha esetleg pár hónapon belül képes lesz Vince 8 órát aludni, nekem az már elég lenne :)

Encu, nagyon édes Kiskarcsi :D És nem unjuk a képeket :)
Én tegnap este mire hazaért apa már teljesen kivoltam...Reggel 4 óta fent voltam, és este Vince csak cicin érezte jól magát, közben Szilárd nyaggatott, hogy építsek vele...szóval már sírni lett volna kedvem :oops: Csak aludnom kellett, és minden megoldódik.

Karácsonyi hangulatom lenne, vásárlási láz is rám tudna jönni, de most ezt kihagyom én is. A lényeg, hogy a gyerkők kapjanak sok szép mindent :)
Nálunk mikuláskor eddig apa öltözött be, és Szilárd még tavaly sem ismerte fel, de nem tudom mi lesz idén.

Kép

Kép
sbarbi

Hát bízzunk az orvosokban, és Csillában, hogy minél tovább egyben tudják tartani őket. Nagyon szorítok nekik!!!

Kép

Kép
sbarbi

Merre vagytok??? Sétálni nem megy ma senki? :)

Kép
Kép
encu

MERRE VAGYTOK???

Kép
Kép
encu

Kép

Gyors kép Van szivhang Halottam 7 hetes egy hétel kisebb a koránál - . ha alszik a zoé jövök irni kb 8 fele pusz
anha

Sziasztok!

Csak nagyon gyors bekukk, nem bírok a Ricsivel :shock: :roll: :lol:

Már háromszor a kezembe vettem a telefont hogy felhívom Csilláékat de mindháromszor inkább mégsem. Nem tudnék neki mit modnani, annyira elszomorító ez a helyzet. Hihetetlen hogy ez megtörténik. Annyira picik még a babák. Szegény Csillát nagyon sajnálom, elképzelni sem merem mit élhet át. Nekem csak egy óra toxémia jutott de kegyetlen a tudat hogy akár ... Összeszorul a gyomrom ahányszor csak eszembe jutnak, nagyon szurkolok nekik. Legalább még pár hétig bírják ki, vagy legalább pár napig. Minden óra számít odabent a babáknak... :cry: :cry: :cry:
DE FŐ AZ OPTIMIZMUS, NEM?! iGENIS NEM LESZ SEMMI BAJUK, MINDHÁRMAN EGÉSZSÉGESEN FOGNAK HAZAJÖNNI A KÓRHÁZBÓL!

Megyek mert visít a Ricsi. Ha valakinek van friss infója, írja már meg légyszi és ha beszéltek vele puszilom! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?