Sziasztok! Jól termeltetek ma! Sejthetitek hogy lesz 1-2 keresetlen szavam, ahogy Ami már jelezte is előre!
Előszöris!!!!!!!!!!!!
SZILVI - én soha nem tudtam megérteni azokat akik anyának nevezik magukat de nem képesek mindent megtenni azért hogy a gyermekük egészséges legyen! ÓRIÁSI tévhit hogy lassan kell leszokni a cigiről, mert a gyereknek elvonási tünetei lesznek. Ezt a bagósok találták ki hogy enyhítsék a lelkiismeretfurdalásukat! Tudom, ezek nagyon durva szavak, de tudom hogy ez kell, hogy a fejedhez kapj!!!! CSak egy jó példa a dohányzás remek hatásaira: egyik kollégám felesége 1 hete szült meg, 7 hónapra és a gyerek tüdeje tele volt vízzel. Még mindig nem biztos hogy életben tudják tartani. Végig dohányzott. Én nem tudnám magamnak megbocsátani hogy miattam beteg a gyerekem! Így is annyi minden baja lehet, miért tennénk még rá egy lapáttal mi is?!?!?! Én is dohányoztam, úgyhogy nem mondhatod hogy nem tudom miről beszélek. Simán le tudtam rakni. El kell döntened, hogy dohányozni
szeretnél vagy kisbabát
! .... Hát, remélem nem haragszol meg rám, én csak azt hajtom, hogy mindannyiunknak egészséges csöppségei legyenek. REmélem megértitek!
Ágica - az én magándokimnál 8000 a vizsgálat + 4000 az UH. Tudom... piszkos drága!
Sipiné - nekem is a 6-7 héten jött a hányinger, de sok olyan ismerősöm van akiknek semmi sem volt! Szerintem a vitamin mindegy, hogy melyiket szeded, van aki egyiket se bírja. Attól pedig ne félj, hogy baja lesz a babádnak mert nem szedtél a terhességed előtt vitaminokat. Amikor mi születtünk még senki sem szedett semmit, mégis kifejlődtünk...
Henka - az a doki egy barom! Én az életbe többet nem mennék még a közelébe se! Annyi nőnek van ilyen gondja és szinte mindenkinek tudják gyogyikkal szabályozni. Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Nekem alacson a vérnyomásom. CSak hogy nevessetek is, azzal cukkolnak hogy azért mert zsiráf vagyok és nem bír följutni a vér az agyamig... Egyébként 181 cm és 64 kg vagyok.
Dóri - a többiek már biztos nagyon unják uh csak dióhéjban írom
Nekem is volt a nyáron egy vetélésem de ezzel a terhességemmel úgy tűnt nem lesz gond, leszámítva, hogy ikreknek indultak, de az egyik felszívódott. Szóval a másik reméljük jól van és növöget, legutóbb már volt szívhangja. Azt mondta a doki hogy tudna írni megtapadást elősegítő gyogyit, de mivel most nem volt gond, vérezgetés, ilyesmi, nem látta szükségesnek. Reméljük tényleg nem lett vna az. Szóval többen is ebben a cipőben járunk...
Én a házimunkától totál el vagyok tiltva, a párom nagy ritkán kitakarít, kb amikor már ellep mindent a por... hát ez van. De most a baba a legfontosabb!
AMI - MEKI? KÓLA? Biztos csak a szemem káprázott...
Asszem az egész napi kihagyást bepótoltam.
Puszi mindenkinek! Jóéjszakát!!!!