Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Szuper a hőd:)

Hát én egy kicsit elszontyolodtam mert ma 36,8 volt a hőm. Most akkor mi van? Vagy ez csak az amit a babtervezők is ír hogy 1 héttel a pe után leeshet a hő, majd másnap újra magasabb. Bíztassatok egy kicsit.

Ma megszületett barátnőm kislánya, két fiú után. Ma megyek hozzá a kh-ba.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 89600_.png

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

gabi siman lehet beagyazodasi holeeses :wink: a holnapi hodre kivancsi vagyok.

gratula a baratnodnek.)

Kép
monyo83

monyo köszi, remélem tényleg erről van szó.

Kép

gabi1

Sziasztok Csajok,

monyo gyönyörű a hőd, szorítok nagyon.

gabi, neked is megy a drukk.

Kérem én is. :D
gmelcsi1

melcsi termeszetesen neked is mennek a drukok++++

Kép
monyo83

Sziasztok, mindenkinek drukkolok én is. Lehetne már az én életem is izgalmasabb egy pé-sel. :)
krévi

Krévi!
én a 23. hónapnál tartok és egy kezemen meg tudom számolni, h hány pé-s volt. de megtaláltuk az okát és végre kezdek működni!
hidd el, nem szabad feladni (én is többször feladtam, de mégis javulok) bízz a testedben!!!!!! én szurkolok! :wink:

Gabi1!
te messze vagy még attól, h "elszontyolodhass"! :wink:
pé utáni leesés lehet beágyi.
de hogy megnyugtassalak, llehet még egy kósza pé-is! és akár 2 leesés 2 beágyi is lehet!!!!!! :roll: de tényleg ám, csak ezek ritkák, hiszen nem olyan sűrű az iker szülés.

Köszi az infót Monyó!
bár, titkon azt remélem, h nem kell stimuzni :lol:

babszika

sziasztok.

mai hom 36,9.

gabi remelem a te hod feljebb ment.

melcsi?ugye nem jott meg?

babszika ho?

hobunko lettem :lol:

Kép
monyo83

hát, az enyém feladja a harcot.... :roll:

babszika

baszika :cry: sajnalom ez tenyleg eleg nagy eses,de legalabb kezdesz jol mukodni.ez is eredmeny :wink:

Kép
monyo83

így van! :wink:
talán karácsonyi ajándék lesz bébike, vagy januárban születésnapi :D

babszika

a tied viszont Monyo állati!!!!!!!!!!!
csuriban kezem-lábam!!!!!!!!!

babszika

ez az csak pozitivan.egyszer mindenki terhes lesz csak ki kell varni...es azt hiszem mi mar nagyon beletanultunk a varakozasba..sajnos..

Kép
monyo83

Sziasztok csajok,

Én most fejeztem be a bőgést. Hajnalban arra keltem, hogy görcsöl a hasam. Reggel volt egy kis vérdarab. A hőmet nem tudtam normálisan mérni, mert nagyon korán keltem előtte meg már fent voltam.
Tehát ugy néz ki megjön. Kicsit kiborultam.

Monyo nagy drukkolok. Nagyon király a hőd. Egy görbét nem láthatnék?

Babszika, küldj nekem légyszi, egy kis pozitív hozzáállást. Irigyellek nagyon érte.
gmelcsi1

melcsi sajnalom:(bogd ki magad es holnapra mar jobb lesz.aztan kezdodik az uj ciklus es ujabb remenysugar arra hogy sikerul.

a gorbem ugyanaz mint tegnap csak az utolso meres 36,9,majd holnap felrakom,nem szeretnem ha az en gorbemmel lenne tele az oldal.

szoval kitartas!

Kép
monyo83

Szia Melcsi!
Sajnálom....

pozitív hozzáállás?
hát, sztem a Monyo emléxik még arra, h én is mennyire el voltam keseredve.... de a 23. hónap próbálkozás/várakozás/reménykedés/fájdalom nagyon sokat tanított. Szóval, ne irigyelj! Nagyon sokáig tartott, míg rájöttem, h nem szabad keseregnem.
2 évbe telt, mire kiderült, h mi a bajom, és eltelik még pár hónap, h javuljak annyira, h a bébi eljöjjön hozzánk.
Annyit tudok mondani, h most tényleg minden szomorú ciklus végén teszek magam elé egy olyan hónapot, amikor még boldogabb leszek a zebrás teszt miatt. Jelen esetben azt, h talán karira lesz pozitív tesztem. Vagy ha akkor sem, akkor majd januárban a születésnapomra vagy, ha februárban, akkor majd a névnapomra kapok babót..... muszáj mindig előre tekinteni és találni vmi pozitívumot, mert tényleg begolyózik az ember.
((((((((ölelés))))))))

babszika

babszi nagyon jol megfogalmaztad a dolgokat.
melcsi_
szemelyszerint engem ugy fel evig egyaltalan nem izgatott ha nem sikerult,de tenyleg.aztan ugye elnyultak a ciklusaim ami mar kezdett idegesiteni.elmentem dokihoz kb ekkor mar egy eve probalkoztunk,de nem csinalt semmit.felkaptama benzint es hagytam a francba az egeszet.
tavaly oktoberben terhes lettem,de ugye elment a baba.
na es most jon a lenyeg.az elso komolyabb probalkozasos(orvosi segitseggel)2 ev utan volt iden aprilisban.szoval eleg turelmesen vartam a sorsom aztan egesz nyaron szunet es most ujra probalkozas,immar 2,5 ev telt el a kezdet ota.
szoval nem azt mondom hogy konnyu mert nem az,de ha mindig bizakodsz egy kicsit es nem adod fel akkor elobb utobb sikerul csak a varakozas kicsit nehez,de ezt is meg lehet szokni.

Kép
monyo83

Köszi csajok,

megnyugszom majd ugyis. Csak olyan igazságtalan ez az egész.
Tudom min mentetek keresztül és nem irigyellek valóban.
Nagyon szorítok mindenkinek.

Köszi az ölelést.

Puszi
gmelcsi1

melcsi de ugye nem fogsz eltunni?

Kép
monyo83

Melcsi!
nekem valójában őrült sokat segített ez a fórum!!!!!!!!!!!
szinte minden lakója nagyon közel áll a szívemhez.... és habár most éppen nem vagyok clotis kezelés alatt, viszanézek ide is, mert jó egymást támogatni! :roll:

babszika

na ja igen a forumozas,nelkule mar bizti megzakkantam volna.

Kép
monyo83

Sziasztok

melcsi, babszika nagyon sajnálom, én mondjuk csak 5 hónapja próbálkozom, de is nagyon nehéz, főleg hogy mindig elhúzódó ciklusaim voltak egyet kivéve.

Monyo hőd szupi. Enyém 37,0 volt reggel.
http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 76000_.png

Kép

gabi1

Gabi1!
A te hőd is nagyon tuti!

babszika

gabi szuper a hod :lol: :lol:
holnap nem nyomunk egy tesztet.?

lanyok tudok hogy most bolondnak neztek,de .....ugy erzem sikerult.aztan lehet hogy pofara esek de most igy erzem.

Kép
monyo83

Ugy legyen csajok. Megy a ++++++++

Gabi, szupi hő.
gmelcsi1

Monyo!
az már jó jel!!!!! :wink: :wink:

babszika

köszi lányok

monyo én is arra gondoltam, de én sajna nem nagyon érzek semmit, max annyit hogy néha fájdigál a hasam.

Kép

gabi1

gabi ha 17ik nap volt ped akkor ugyanazaon a napon vagyunk.ugy kulonosebben semmit nem erzek,csak osszeraktam magamban a kepet ami szamomra nagyon biztato.
en tuti ellovok egyet holnap lesz ami lesz,ha nega lesz akkor asem dol ossze a vilag max nem jott be a megerzesem.

Kép
monyo83

én is veszek ma, vasárnapra is, hátha.

De a hőesés miatt még is arra gondolok hogy a 19. napon voltvagy a 18, kitudja.

Kép

gabi1

Gabi1!
nem is kell semmit érezned!!!!!
a legtöbb nő nem érez semmit!!!! tudod, azok a nők sem veszik észre, akiknek véletlenül becsúszik.
"mi" csak azért vesszük észre, mert mi figylejük magunkat és várjuk már nagyon a babát.

babszika

hat igen,gabi,ha a gorbed neznem csak akkor en is 19 napra tennem a ped,de te mondtad hogy 17ik nap erezted,akkor viszont nagyon korai a holnapi teszt.

Kép
monyo83

monyo igazság szerint előtte volt + az lh, és akkor ment le a hőm meg a hasam is fájt, de utána még 2 napig fájt a hasam, tehát akár a 19.-en is lehetett, azóta nem fáj. illetve néha menszi szerű de nem vészes és az ugye terhesség alatt is lehet.

babszi hát igen igzaad van, Rékát annó nagyon hamar megéreztem, még nem is volt + a teszt de már álmos voltam, meg fájt a mellem, de most ilyenek nincsenek. De ht nem minden terhesség egyforma

Kép

gabi1

lassan le kell lépnem... :( :x

szép napot nektek!!!!

babszika

babszi gyere holnap is :lol:

nem tudom gabi,minden lehetseges.nekem nem faj menziszeruen a hasam,cicim is csak neha faj.

Kép
monyo83

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok. Hát mi is nagyon szeretnénk már babát a párommal 7 hónappja próbálkozunk de eddig sikertelenül.Voltam nőgyógyásznál aki felírta a clostit, 1 hónapig már szedtem napi 2 db. Majd volt UH. jól reagált a szervezetem rá 3 db tűszőm lett 18- 20 mm a 13 napon. Így most majd csak 5 x 1 db clostit kell szednem.Mivel sajnos ez a hetedik hónap sem lesz sikeres mert érzem, hogy megfog jönni. Nem görcsölni ezen a dolgon nem nagyon tudok , pedig lehet, hogy ez lenne a megoldás. Bocs, hogy ilyen hosszú voltam. :cry:
nanoca

udv nanoca :lol:

nem ertem ha most bevalt a 2*1 akkor ha ez most nem sikerul akkor a kovetkezo ciklusban mert kell 5*1et szedned?

Kép
monyo83

Sziasztok!

Én is szorítok Mindenkinek lányok, és megértem az esetleges elkeseredéseket.
Néha én is szomorú vagyok ,de aztán próbálok bizakodóan a jövőbe nézni.
Igazából érdekes a helyzetünk ,hiszen mivel minden vizsgálatot megcsináltunk és minden rendben van (párommal is) ,sőt egyszer már voltam terhes is, igazából a doki is csak bíztat és várni kell.
Ebben a hónapban is tökéletes tüsző (20-22 mm) tüszőrepesztés, irányított együttlét.....
Persze a remény megvan ,ma a 21 napon vagyok szóval....
de volt már több ilyen hónapunk is!
szia nanoca!

ezt én sem értem, akkor miért emelte az adagot, ha működött kettővel?milyen vizsgálatokon vagytok túl?
szép napot mindenkinek:)
k.vanda

Szia nanoca,

Szerintem elírtad, napi egyet akartál írni.

Monyo tesztelj. :D Gabi, te is pár napra rá. :D

Babszika gyere tényleg.

Vandus tényleg nagyon drukkolok.

Nem tűnök el monyó, nem szabadultok meg tőlem. :D
gmelcsi1

Rosszul írtam, először 5 napon át szedtem napi 2 x 1 . De mivel jól reagált a szervezetm rá, most majd 5 napon át napi 1 db kell csak szednem. Így csökkentette az adagomat. Vizsgálatok még nem voltak mert a doki szerint 1 év próbálkozást azért ki kell várni. Így még van hátra 5 hónap. Bízom benne , hogy összejön. Bár néha nagyon elkeseredek,dehát nem szabad feladni.

Gmelcsi1 , k.vanda, monyo 83 Ti mióta próbálkoztok ?
nanoca

nanoca igy mar ez a resze ertheto.most masik dolgot nem ertem.hormonprofil nelkul adja a clostyt?

mi 2,5eve.

Kép
monyo83

Monyo83

Igen , az első három havi adagot hormonvizsgálat nélkül felírja, csak UH követés van. Rendelőbe beszéltem másokkal is és mondták, hogy ők is anélkül szedték , és csak 1 év után küldték őket hormonvizsgálatra.

Drukkolok , hogy kétcsíkos legyen a teszted.

Az én mensim biztos megjön fáj nagyon a derekam.
De hát új ciklus, új remény, és sikerülni fog!
nanoca

Sziasztok,

Jó sokat írtatok. Alig győztem visszaolvasni. :D

Monyó, Gabi, nagyon drukkolok. Kiváncsian várom a teszt eredményét. Remélem + lesz.

Babszika, köszönöm a bíztatás. És mit találtak nálad, aminek a gyógyítását megkezdted? Nekem egyébként a ciklushosszal nem volt gondom, kivéve egyet, mikor 45 napos volt. Akkor el is szaladtam nőgyógyászhoz. Azóta már voltam nála másodjára is, de nem írta fel nekem a Clostyt. Pedig jó lett volna, ha ez már Clostys hónap lett volna.

Melcsi, sajnálom a pirit. De az újabb ciklus = újabb remény a
pocaklakóra.

Nanóca, neked is minden további nélkül felírta az orvos a Clostyt? Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, akinek nem írják fel?

Szombaton teszteltek? (csak azért kérdezem, mert akkor többször is benézek. Bár szombat délelőtt dolgozom, de majd akkor délután)

Most már nekem is lassan jönnek a "munkásabb" napjaim, mert lassan itt a pé. Majd tájékoztatlak Titeket az ügyem állásáról.

krévi
krévi

nanoca en szemelyszerint egyaltalan nem tartom jo otletnek hormonvizsgalat nelkul szedetni a clostyt de te tudod.
mondjuk logikus ha a rendelobe a dokid pacienseivel beszeltel akkor nekik is ugyanaz a kezeles :wink:
altalaban az orvosok kerni szoktak a hormont mielott elkezdik a kurat.

Kép
monyo83

Krévi!
Nekem felírta elsőre ( nem én akartam) . Nekem előtte hónapban a ciklusom közepétől barna folyásom volt, és erre fel javasolta a clostit. Első clostis hónapom volt , és ez barnázos dolog meg is szűnt. Remélem , hamarosan beköszön a babánk is. A ciklusom hosszával sosem volt gond 28-30 napra mindig megjött. A closti mellett meg járok UH-ra.
Ti mióta próbálkoztok a babával?
nanoca

Nanoca, mi 21 hónapja próbálkozunk. De mi a kistesóval próbálkozunk. És Ti? Ezek szerint closty előtt semmi mással nem próbálkoztatok?
krévi
krévi

nanoca kapsz valami progipotlast?

Kép
monyo83

Krévi! Mi 7 hónapja próbálkozunk, semmi mást nem próbáltunk még ,csak a closti.
Mert tudsz ajánlani valami mást?

Monyo83

Nem kapok semmi mást progipótlást sem.Szerinted kellene?
nanoca

Krévi!
pcos vagyok.

holnaptól 1.cn..... megjött....

babszika

SZiasztok CSajok,

Babszika sajnálom, most nagyon tudom milyen "jó" is az 1 cn.

nanóca mi is átléptük már az 1 évet. Nekem sem csinált a doki hormonvizsgálatot, már csak a kezelés alatt.
De ezt én sem tartom jónak. Rám nézett és azt mondta, hogy nekem closti kell és kész. A Férjemet meg sem vizsgálták.
A jövőhéten elmegy önszorgalomból, hogy legalább ezt kizárjuk.

Krévi, miért nem mész másik dokihoz, hátha felírná neked. De csak ha tényleg kell.

Gabi, monyo holnap teszt? Mert akkor én is jövök sűrűbben. :D
gmelcsi1

Sziasztok!

Monyo! Remélem holnap tesztelsz egy olyan ++++++++, hogy csak na!!!!
Nagyon szorítok neked!
Na meg mindenki másnak is!

Jó éjt.

Szilvi

Kép
szilvia80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?