Juj, de sokat írtatok, nem is fogok tudni mindenkinek válaszolni, előre is bocsi.
[size=9]A betegeknek mielőbbi jobbulást kívánok!!!![/size]
Liliknek és Zsófinak boldog hófordulót!!!
Pilla, Verna,
sokat gondolok Rátok a Lányok miatt! Sajnálom, hogy így jártatok, és kívánom, hogy minden jól menjen! Nyugi, nem lesz semmi baj! Minél kisebb korban esnek át ezeken a beavatkozásokon, annál kevésbé viseli őket meg!!!
Tiop,
bocs, hogy ezt írom, de jó volt olvasni, hogy Te is kiakadtál végre!!!
Emiatt sose legyen lellkiismeret-furdalásod!!!
Henus,
nem semmi ez a kutyás dolog!
Tusi,
hű, ez nem semmi! Átérzem, mit éreztél, mikor mi költöztünk, akkor a családom megígérte, hogy a berendezést is kifizeti (bútorok, redőnyök, függönyök, karnisok, lámpák, alapvető kerti szerszámok stb), erre a végén beintettek. Ez "csekély" 1,5millió Ft-ba került nekünk, az össz megtakarított pénzünk ráment, többek között az, amit a kocsihitel kifizetésére félretettem, emiatt is kellett eladnom a kocsimat, amit annyira imádtam!!!
De ha "csak" anyagárból kijön, akkor ez még szerencse a szerencsétlenségben.
Pilla,
ha jól tudom, ezt már eleve így csinálják. Nekem volt egy digitális kamerám, aminek volt olyan funkciója, hogy eleve fekete-fehérben vegyen fel, és vagy csak a sárga, vagy csak piros, vagy csak kék tárgyak legyenek színesek.
A cipőtémához nem szólnék hozzá, már többször kiveséztük.
Oltás,
ez a bárányhimlő nem az a bárányhimlő, amin mi is átestünk!!! Nem tudom, már ki írta, de teljesen helyesen, hogy magát a lefolyást enyhíti, mert ennek az újfajta betegségnek a lefolyása sokkal súlyosabb, mint a mi korunkkban, és sajnos még halálos is lehet. Én ezen nem gondolkozom. Bárányhimlővel nagy az esélye, hogy találkozni fog, így én beadattam.
Murphyke,
jaj, nem sértettél meg, sőt!!!! Igenis mondd el a véleményed, mert azért írom le, amit írok, mert kíváncsi vagyok, mások hogy látják a dolgokat. Ha nem lennék kíváncsi a véleményetekre, akkor nem írnék az adott témáról! Úgyhogy hajrá!!!!
A játékasztalnak Marci még nem örült, mert elvileg csak a szülinapjára kapja meg, de pont most beszéltük a férjemmel, hogy nem lesz jó, ha az összes ajándékot egyszerre megkapja, a szüleim meg hallani sem akarnának arról, hogy ők ne adhassák át az ajándékukat, így lehet, hogy elkezdjük lassan adagolni a mieinket. Hetente 1-et, aztán a szülinapon és Karácsonykor majd csak a szüleim ajándékát kapja meg.
(Anyós pénzt adott, Vele ilyen szempontból nagyon könnyű a helyzet). Miért van az, hogy sokszor az ember szülei a legnagyobb gyerekek???
Képzeljétek, ma Marci szabály szerűen babázot!!!! Van 2 hóemberes hűtőmágnese, azokat leszedte, és úgy játszott velük, néha összetette őket, néha szétszedte, és szabályosan beszélt hozzájuk!!!! Felvettem videóra, holnap igyekszem feltenni, haláli, komolyan!!!!
Ja, és 2 éjszaka annyit pisilt a lelkem, hogy még a hiperszuper Up+Go sem tudta elnyelni, így az egyik reggel 6-kor, a másik nap 4-kor át kellett öltöztetnem.
Szerencsére tegnap már nem volt ilyen, de nem értem, hogy lehet ez, ugyanazt a pelust kapta, és ugyanannyit ivott/evett, mint korábban!
Viszont történt egy rossz dolog is: vettünk a Lidl-ben Cien pelenkát (mert az olyan olcsó!!! - a férjem.
). Na, csak 1x adtuk rá, és képzeljétek, vérvörös lett Marci popsija tőle!!!! De annyira, hogy mikor szegénykémnek kentem be, elhúzta a popsiját, mert fájt Neki!!!! A szívem vérzett, még sosem volt piros a popsija!!! Illetve 2x, de akkor is csak kis területen és rózsaszín, és azok aznap estére mindig elmúltak krém hatására! Ez meg nagyon ronda, az egész popsijára kiterjedt, és nem akar múlni!!!! Olyan rohadt mérges lettem, elsősorban magamra, hogy hogyan engedhettem, hogy egy ócska sz@r pelust vegyünk!?! Még az Auchan-os Happí-t sem engedem venni, nemhogy egy ilyet!!! De tényleg jó áron volt (37Ft/db), és a férjem olyan lelkes volt, hogy vettünk 4 csomaggal (kis csomagok, 14db-osak, de akkor is! Persze egyenesen mennek a kukába!
A pelus egyáltalán nem szívja magába a nedvességet, így szegénykém végig pisiben volt!
Megfogadtam, hogy CSAK Libero, Pampers vagy Babylove jöhet!!! Még a Huggies-nak is nedves a felülete, így azt is kihagyom.