Új privát üzeneted érkezett!

Ez most készült: Kép Kép

Kép

Kép
sharon

Sharon,
Nagyon csini vagy! És szép a kiságy is! :D:D Hát, banyek, nem látszik hogy 33. hetet betöltötted, de látod, lett pocak annak ellenére, hogy azt hitted sosem fog látszani :wink:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Gina!

Azt hiszem Te kérdezted, hogy kinek mekkora a hasa? Hát nekem a 20. hétig semmi sem látszott és ha nagyon akarnám még most is el tudnám dugni. Persze nem akarom, nagyon szeretem a pocimat, de ne aggódj, majd megnő! Én is mindig azt vártam, hogy mikor lesz már nagyobb, de nem egyformán nő. Benszinek szerintem már a 20. héten nagyobb hasa volt, mint nekem most!

Zsókuci!

Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!!!!
Gyógyulj meg hamar és nagyon vigyázz magadra, most jól összejöttek neked ezek a betegségek! Remélem hamar kilábalsz belőlük!!! Engem is altattak a mandulaműtétnél és nem bántam meg, utána elég szarul voltam, de ki lehet bírni!

Luki!

Kép

Kép
sharon

Zsókuci!

Köszi, tényleg azt hittem, hogy nem lesz már soha nagy pocim, de azért ez is valami, nem???? :lol:

Luki!

Az előbb lemaradt: Jobban vagy már??? Milyen érzés anyucinak lenni?

Zuzmó!

Gratulálok, HAJRÁ SPONTÁN KISTESÓK!!!!!

Annyi minden írtam az elszállt üzenetekben, de egyszerűen mostanában mindent elfelejtek! Ha eszembe jutnak, akkor többet is írok majd!

Kép

Kép
sharon

Zsókuci, engem nem altattak 3 éve, a doktornő nem javasolta. És később nagyon örültem neki, mert a műtét után pár perccel már dumáltam, és 4 órával később már Scrabble-partit csaptunk a párommal a kórház folyosóján... És már másnap hazamehettem. Az altatásos csajok a kórteremben 3 napja voltak bent, és olyan izomlázuk volt, hogy nem bírtak fel kelni az ágyból, és csak suttogva beszéltek még mindig... szóval érdemes azt a pár perc kellemetlenséget elviselni a gyorsabb szabadulásért szerintem :) De ha úgy érzed, hogy lelkileg nem bírnád elviselni, akkor dönts az altatás mellett; semmi értelme, hogy szenvedj.

Kép
elan

Sharon
Gyönyörű vagy és a pocid is. Csak kigömbölyödtél, látod. Nekem ekkora pocak éppen elég lenne. Bárcsak lenne.............. A babacuccok is nagyon szépek. A párod egyedül választotta őket??? Nagyon ügyes.

Chesti
Leírom majd priviben.

Mindenkinek köszönöm, aki próbált segíteni. Zsebi megmentett.
Vendég

Sharon
Nagyon csini vagy és szép kis pocakod van!Ahhoz képest,hogy sokáig nem is volt semmi :D

Estrella
Szupi,hogy jó lett a cukrod!
gabicsibe

Gina
De az enyém volt és remélem jövőhéten is kapok és megoszthatom veletek :D

REbe
Remélem elmúlik már ez a fránya barnázás,tényleg inkább feküdj és pihenj sokat!!!

Ahhoz - ahoz :oops: :oops:

Zsókuci
megy pü!
gabicsibe

Sziasztok!

Gomba és Benedek pénteken jöhetnek haza a kórházból (végre!).

Íme pár kép újszülött életkénkről! :)

Én szerelmes vagyok a szemébe, az orrába, a fülébe, a kezébe, a szájába - MINDENBE, ami Ő! :roll: :)

Üdv mindenkinek,
Gomba férje!

Kép

Kép

Kép

Kép
gombahölgy

Kedves Gomba-család:
Gratulálok mégegyszer a cuki kisfiúhoz.
Mivel volt szerencsém találkozni veletek, ezért megállapítom, hogy a baba tiszta apja. :D
Vendég

Gombaférj
csatlakozom Estrellához,ugyan csak 2 szer láttalak de hihetetlenül hasonlit rád ez a kisfiú :wink: :wink:

Estrella
de jó hogy jó lett a cukrod,nagyon ügyi vagy :wink: :wink: én ma megyek védönöhöz,majd leesik megint az álla hogy nem hiztam egy kilót sem immár 9 hete :P :P :P

Sharon
nagyon csini vagy,olyan kis formás a pocakod :wink: :wink:

Zsókuci drága
az igen :wink: :wink: ennyit számit a vacsi :wink: :wink: egyébként az utolsó lombik elött én is csináltam egy jó diétát hogy az 5 lombik alatt feljött 4 kilótól megszabaduljak,heti egyszer gyümi napot tartottam,nekem ez nagyon bevált :wink: :wink: ügyik vagytok csak igy tovább :wink: Oli köszöni a köszöntést 8) 8)

bibar

Zsókuci
még az elöbb lemaradt hogy sajnálom a tüdőgyuszit,nem is érzteél semmit?? :shock: :shock: én is csak altatásban merném a mütétet,rohadtul beszari vagyok :oops: :oops: jobbulást neked :oops:

Lippa
nagyon drukkolok mára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops:

bibar

Sziasztok!

Zsókuci drága hát ez a tüdőgyuszi...mondtam, hogy öltözz fel rendesen, nem kell has toppokban futkározni. :lol: :lol:
Na jól van viccet félretéve remélem hamar meggyógyulsz. Azért a cigit most próbáld mellőzni. Szombaton talizunk!!! :lol: :lol:

Sharon naaaaaaa hááát ez szép kis poci mit akarsz. :) Szééépesss. :)

Lippa hűű le vagyok maradva bocsi. :oops: Ma van a nagy napod. :) Sok sikert hozzá, majd a köv talin pocakosan és a csajokkal. :)

Bibar hallod e, én megdicsérlek 2* is a védőnő helyett. :) Eddig mennyit hiztál össz a terhesség alatt amúgy?

Gomba család. :lol: Benedek husi kis szája csókolnivaló. :lol: Egyetértek tiszta apja. :)

Rebe jajj nagyon sajnálom. :( Pihizzél drága, aztán szombaton meglátod még tudsz e jönni vagy sem. Ha nem akkor majd köv.tali. :lol:
(Még bent hagylak a tábliban :) )

Mamm :lol: boldog névnapot!

Estrella tök jó, hogy rendben a cukrod. :)

Kép
Kép Kép
Kép
Kép

chesti

Sziasztok!

Zsókuci, ez a tegnapi a 2. rész, csak elírták a rtlklub-on, még 3 része lesz 3 héten keresztül. Sajnálom a tüdőgyuszit, hogy sikerült beszerezned? :shock:

Sharon, nagyon szép vagy!! :D

Bibar, gratula Olivér névnapjára!
:wink: Ügyes vagy, hogy nem híztál.

Elan, a fiúnevünk tuti Lőrinc, a kislány pedig Veronika vagy Julianna. A Julianna a valószínűbb. :D A fiúnév már nagyon régóta megvan, eredetileg viszont Anna lett volna a lánynevünk, de mivel nagyon közeli a szüli- és a névnap, így jött a módosítás.

Lippa, nagyon drukkolok!!!! :wink:

Most ennyit írok, mert tegnap óta minden bajom van hányinger, kajaundor, álmosság és szédülés. Az uram szerint lehet, hogy terhes vagyok.. :lol: :lol:
torolve_20130114141731

Sziasztok!

Zsókuci, tüdőgyuszi?? Hűha, az nem játék!! Gyógyulj meg hamar és én is altatást kérnék az tuti!!

Gomba, nagyon cuki a fiatok, ez a sapi....nem semmi!! :lol:

Sharon, szuper csinos kismama vagy!!!

Ime egy új kép Rami babáról és szívdöglesztő mosolyáról:
Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Chesti
13 kg ot hiztam,mert az elején nagyon elszállt velem a ló :oops: :oops: most jöttem a védönötöl,nem dicsért meg,tökre lazán tudomásul vette hogy ugyanannyi vagyok mint 23 hetesen :evil: :evil: bezzeg mikor hiztam akkor leszidott :oops: :oops:

Vikkata
köszi :wink: ezek a tünetek alapján lehet hogy tényleg terhes vagy :D :D :D igaza lesz az uradnak :D

Vicuska
nagyon bájos ez a kép :wink: :wink:

bibar

Bibar!

Ezek a védőnők már csak ilyenek, engem az elején azért cseszegetett, hogy miért nem hízok már, aztán mikor híztam, az volt a baj, aztán visszavettem és után közölte, hogy egyek húst hússal, mert az kell a gyerekeknek :lol:

Vicuska!

Édes a csajszi nagyon!

Gombáék!

Szép kissrác, kár, hogy fiatalabb a lánykáimnál :cry:

Puszi!

Judit

jucicuki

Rami gyönyörű ;)

Vikkata, nkem is a 8 héten indultak be rendesen a tüneteim ;) Addig volt, hogy napokig nem volt semmi, a 8. héttől meg esténként alig tudtam elszakadni a WC-től.

Most épp megint nem vagyok hányós, ellenben hányingeres-gyomorégős, farkaséhes nagyon. És nagyon remélem, hogy még mindig terhes vagyok, most már csak nem hagy faképemnél a maszat :)

Amúgy nagyon klasszak a nevek, bár nem írtad a vezetéknevet, de biztos ahhoz is illenek, úgy választottatok, gondolom :)

Gombacsaládnak: napról napra édesebb a kisfiatok. Nem csoda, hogy nagy a szerelem ;)

Estrella, klassz, hogy jó lett a vérvizsgálat! A dokim szerint veszélyeztetett vagyok, mert anyukámnak is az apai nagyimnak is 2. típusú diabétesze van. Ezért már a 20. héten megcsinálják a terhelésest. Nagyon klassz, 1 éve már csináltak nekem ilyet, hát nem élveztem.

Sharon, ügyes vagy, hogy megtudtad beszélni a szüléssel kapcsolatos dolgokat! Remélem, a Jánosban is nyitottak lesznek rá...És nagyon helyes kismama vagy :)

Rebe, kár, hogy nem jössz a talira, annyira jó lett volna megismerkedni! A párom szerint nagyon hasonlítotok egymásra az egyik legjobb barátnőmmel, le akartam csekkolni ;) De megértem, hogy első pihenés, ugyhogy adj bele apait-anyait!

Zsókuci, tegnap nagyon fáradt és álmos volt, azért reagáltam csak a műtétes dolgokra... sajnálom a tüdőgyulát, és kívánom, hogy minél előbb múljon el! Szegénykém, most rád jár a rúd :(

Kép
elan

Sziasztok!

Nagyon rég jártam itt, de sajnos vizsgaidőszak van. Azt hittem, hogy kismamaként nagy boldogságomban simán megcsinálom ezt a maradék néhány vizsgámat, ehhez képest még soha nem esett ennyire nehezemre a tanulás. Az agyam teljesen máshol, ilyenkor jönnek a legjobb ötletek: milyen dekoráció legyen a babaszobában, hogyan rendezzük át a lakást, hova menjünk babarucikat nézegetni....

Olvasásban viszont nagyjából naprakész vagyok. Örömmel tapasztaltam, hogy egyre többen vagyunk. Gratulálok minden új kismaminak és anyukának. A babafotók gyönyörűségesek.

Zsókuci!
Nagyon sajnálom a mandulaműtétet. Nekem is volt hasonló élményem. Gyerekkoromban vették ki először, majd visszanőtt és elég sok galibát csinált ezért pár éve újra ki kellett venni. Szerencsére a második műtét már lézeres volt helyi érzéstelenítéssel, nem volt vészes. Remélem neked sem lesz nagyon kellemetlen.

Bibar!
Köszi, hogy leírtad a diétádat. Azóta én is csinálom, szerintem teljesen tartható. Mondjuk így is hízom, de legalább szép lassan. A terhesség előtt 3 hónappal derült ki, hogy nem működik jól a pajzsmirigyem. Ennek a legfőbb tünete a drasztikus hízás. Mire rájöttek mi a bajom már +25-nél tarottam, amiből még csak 10-től sikerült megszabadulnom, amikor kismami lettem. Szóval komoly plusszal indultam, most mindenképpen figyelnem kell a kilókra.

Velünk szerencsére minden rendben. AFP tökéletes lett, tegnap volt UH, ott is mindent rendben találtak. Képzeljétek mm-re pontosan egyformák a kis drágák és a koruknak megfelelő méretűek. Azt is megtudtuk, hogy egy kislányunk és egy kisfiunk lesz. Nagyon boldogok voltunk, mert bár más párosítástól sem keseredtünk volna el, de szerintem ez a legtökéletesebb. Most mindketten fejjel lefelé vannak. Tudom, hogy ilyenkor még százszor megfordulhatnak, de jó lenne, ha a végén is így helyezkednének el, akkor lehetne természetesen szülni. Egyre aktívabbak, már komoly rugdosást tudnak rendezni. Férjem legnagyobb bánatára még csak én érzem. Bár nem ment könnyen, de végre vannak nevek is: Mirtill és Tamás.

Szerintetek az normális, hogy már most elkezdtem vizesedni? A védőnő azt tanácsolta, hogy tartsak heti egy gyümölcsnapot, az javít a helyzeten. Nem nagyon merem megfogadni a tanácsát, mert ilyet tudtommal méregtelenítés céljából szoktak csinálni, ami nem hiszem, hogy terhesség alatt szerencsés lenne. A saját dokimat még nem volt alkalmam megkérdezni. Van valakinek tapasztalata a témában?

Kép

Kép
szofi74

Sziasztok!

Köszönöm a pocakom nevében is a dícséreteket mindenkinek, el is pirultam!

Lexi!

Mindent a párom válogatott össze, szerintem is ügyes volt. Pedig az elején azt sem tudta, hogy eszik vagy isszák a babadolgokat, annyira nem volt képben! De aztán belejött és most már szeret bababoltba menni! Hihetetlen fejlődés!
Én biztos vagyok benne, hogy lesz még neked is szép pocakod, ami egy gyönyörű kislányt fog rejteni!!!
Remélem, ha jöttök a nyaralóba eljössz látogatni!

Zsókuci!

Nagyon vigyázz magadra és gyógyulj meg hamar!

Gomba család!

Nagyon szép Benedek, nem csodálom a szerelmet.

Szofi!

Gratula a vegyespároshoz! Vizesedéssel kapcsolatban szerintem polcold fel a lábaidat napközben és minél többet pihenjél!

Vicuska!

Rami nagyon szép kisbaba és zabálnivaló, ahogy mosolyog!

Kép

Kép
sharon

Szofi, én még csak a 11 hétben járok, és már dagad a bokám :( Nem nagyon, csak akkor látszik, ha szorosabb zokni van rajtam, de azért aggaszt (egyelőre csak a bokám, ar arcomon, és a kezemen még nem tapasztalom)... mindenesetre a dokinak megemlítem kedden, mert jobb megelőzni a bajt...

Azt olvastam, hogy rengeteget kell inni. Ezt próbálom tartani, a gyümölcsnapot egyelőre el sem tudom képzelni, amig így ég a gyomrom...

Kép
elan

Zsókuci drága

gyógyulj meg mielőbb!!!!Sajnálom a tüdőgyuszit!Kúráld magad,azért ez nem játék! :cry:

Sharon

De szép kis alakod maradt!!!Látod,csak odanőtt egy jó kis pocak,nem úsztad meg :wink: :lol:
Vigyázz magadra!!!

Mamm

inkább megírom priviben a mobilom,úgy egyszerűbb,oké? :D

Kata

talán ideje tesztet venned tényleg.... :lol: :wink: :wink:

Vicuska

olyan édes ez a kislány!!! :D

Bibarkám

ne panaszkodj a védőnőd miatt,nekem új van(körzetváltás vagy mi),egy 22 éves,most jött a fősuliról,gőze nincs hogy mi merre.... :lol: Sikerült egy héttel a hazajövetelünk után megérkeznie,addigra az összes kérdésem amit papírra vetettem(volt ezer) már rég nem volt aktuális...Á,úgysem tudta a választ...na mindegy,mindenki kezdi valamikor,csak ezt mi most jóóóól megszívtuk :shock: :shock: Még jó hogy van egy védőnő ismerősünk...
Majd hívlak,puszi drágám,ügyzi vagy a kilókkal nagyon! :D

Jó babatalit mindenkinek!!!!

Kép
lukrécia

Szofi
nekem is dagadt a bokám,és nekem is gyümi nap volt elrendelve doki általnem minden héten de ha 2 hetente megcsinálod az már jó.dokim szerint ugy kell a gyümi napot terhesen hogy egész nap gyümi de este lefekvés elött egy fél szelet kenyér sonkával,ezt mindenképp meg kell enni!!!!szóval lehet ezt,sőt kell ha dagadsz,mert az veszélyes!!!ja és kevés folkyadékot igyál,amiota én is ezt teszem semmi dagadásom nincs,elötte meg már korházzal voltam fenyegetve :oops: :oops:

Luki
az jó lehetett,jó egy tapasztalatlan védőnő a háznál :wink: :wink:
puszi

bibar

Rakok két Falatka fotót :D

Kép
Kép

Kép
lukrécia

Luki drága,
Milyen szépséges ez a kiscsajszi! Kész vagyok tőle :wink: Gondolom Apa és a nagyszülők is odavannak Falatka-hercegnőért :D Hihetetlen, hogy már több mint 3 hetes, nem rég még ott parapiriztél az ágyban… :shock: :lol:

Milliószor puszillak!!! :D

Kép

Kép
zsókuci

Sharon,
A mandulaműtétnél az ébredés után meddig voltál rosszul? Mit éreztél, hogy nyilvánult meg a rosszullét? Jöhet priviben is, ne rémisztgessük a többieket :wink: Köszi!

Elan,
Ha nem baj, Téged is faggatlak majd holnap személyesen :wink: :oops:
Hidd el Maszat a lehető legjobb helyen van és még 29-30 hétig ott is marad :wink:

Gomba család,
Már biztos otthon vagytok mind a hárman! :D Kérünk majd otthoni képeket is! :wink:

Bibarci,
UGYE te mindenképpen jössz holnap? :D Ha valahol felvehetlek, szívesen viszlek!
A tüdőgyuszi szerencsére még csak kezdődő, így nem vettem észre belőle semmit. Mostanában kicsit köhécseltem, meg fájdogált a torkom, de semmi extra. Az antibiotikum majd helyreránt hétvégén.
Sajnálom, hogy ilyen közönyös volt a védőnő :? Nem baj, mi helyette is büszkék vagyunk rád! :D:D

Chesti drága,
:lol: :lol: Bizony, HOLNAP! :D:D:D
Látom, a Te vonalzód is hátrébb van egy nappal :P

Kata,
Akkor „jóóó”, mert elfelejtettem felvenni :cry: Remélem, te felveszed mindet, mert akkor lehet, hogy megkérlek, hogy másold majd le nekem, vagy ilyesmi :wink:

Vicuska,
Nagyon szép Rami, ez a mosoly… tündéri! :D

Szofi,
Jól eltűntél… jó, hogy újra jelentkeztél! Gondolom, hogy milyen nehéz lehet most a tanulásra koncentrálni… :wink:
Örülök, hogy jók lettek az eredmények! :D:D És hatalmas gratula a vegyespároshoz! :D Nagyon szép neveket választottatok!
Köszönöm a bíztatást, én is remélem, hogy hamar, és bonyodalmak nélkül túl leszek a műtéten :roll:

Remélem, minél többen leszünk holnap a talin :D Pusszi, vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Gyors bekukk, de a Falatka képet nem hagyom szó nélkül!!!
Luki mama gyönyörűűű a kislányod, és látom kapott kis zoknit a kezére. :)
Köv talin már ott lesztek remélem. :)

Hát Én meg elkészültem a Lencsilűány 1 éves klippel. Nem volt egyszerű, sok kedvenc videómat, és képemet nem tudtam felhasználni...
Akit érdekel: :)

http://www.youtube.com/watch?v=3oDLgGZFgkI

chesti

Chesti,
Fantasztikus a klipp! Könnyet csaltál a szemeimbe :oops:

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Nincs miért ijesztegetnem téged! Nem volt semmi gond az altatás után, hamar felébredtem, nem voltam rosszul, csak fájt a nyelés. Egy darabig nem is tudtam nyelni csak kifolyatni a nyálam. A szobatársamnak sem az altatással volt a baja, hanem a fájdalommal. A kis pisis óvodások már délután rohangáltak a folyosón, mi "öregek" meg kínlódtunk. Ja, és jött egy kedves nővér, aki megparancsolta, hogy egy száraz zsemlét meg kell ennünk, hogy az alvadékot ledörzsölje, hát potyogtak a könnyeim. De nem akarlak elriasztani, mert utána nem volt több gondom és nem voltam többet beteg! Ha még részletesebben érdekel, akkor a többit pü-ben elküldöm!

Luki!

Gyönyörű a kislányod! Már kb.: 10 perce csak nézem!

Kép

Kép
sharon

Sharon,
Nagyon köszönöm a leírást. Úgy érzem segítettél vele, de tényleg. Az a rossz, hogy a gégész mondta, hogy hát az altatásnak vannak kockázatai. De gondolom ez is csak olyan altatás mint mondjuk leszívásor, nem? :roll: Én jobban szeretném, ha altatnának, nem hiszem, hogy 2007-ben már akkora rizikó lenne, nem?
Hát azt hiszem a mérleg az altatás felé billen jelenleg.

Lányok,
Bocsi az off-ért :oops:

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
drága vagy de sajnos nem tudok menni,mert a párom nem tud bevinni :oops: :oops: én meg már túl lusti vagyok hogy sárgabuszozzak :oops: :oops: nektek jó szorakozást és irigyellek titeket ám :wink: :wink:

Luki
cukorfalat,tiszta apja :wink: :wink:

bibar

Bibarci,
:cry: :cry: :cry: Sajnálom nagyon, hogy nem jössz! Ha meggondolod magad, akkor csörögj :wink:

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok lányok!
Ráéreztem, hogy ma fel kell jönnöm... hát a mai babanetes találkozóra csak később tudok menni, 11.30-ig tanítok.... 12-re megyek, remélem tudok maradni is... A párom 12 és 3 óra között landol Ferihegyen... el kell mennem érte nagy valószínüséggel...

de ha csak 1 rövid időre is, megyek! puzsi nektek!

Brummadzag
Vendég

Luki!
Nagyon szép a kishölgy.

Chesti!
Szuper lett a klipp. Hű mennyi kissrác fog még epedkedni .... Ezektől a szemektől tutira kikészülnek.

Bibar!
Ha máshol is ajánlották és neked is bevált, akkor megpróbálom a gyüminapot. Úgy tűnik, hogy a folyadék bevitelről megoszlanak a vélemények. Nekem eddig mindig a sokat javasolták, ami nem is esett nehezemre (napi 2, de inkább 3X1,5 l ásványvíz az adagom, a munkatársaim teljesen ki is voltak készülve tőlem, mert ők még egyet sem nagyon ittak meg munkaidőben), viszont úgy tűnik ez nem vált be. Most megnézem mi történik, ha csökkentem a mennyiséget. Egyébként a kevés alatt mit kell érteni? Bocs a faggatásért, de kénytelen vagyok kísérletezni, hogy nekem mi válik be, mert ez most nagyon nem jó.

Kép

Kép
szofi74

Sziasztok!

Chesti,nem ér így megríkatni az emberlányát!!!!!!!! :oops: Gyönyörű lett a klipp! :lol: Igaz,most nem olvasod,mert javában buliztok!Remélem a következőre el tudunk menni!Puszi!

Gomba,nagy gratula a helyes kis fickóhoz !Tényleg tiszta Apukája! :lol:

Luki,ez a leányzó csuda szép! :D

Sharon,milyen szép kismami vagy!És ügyes férjed van,hogy így bevásárolt!

Szofi,drukk ,hogy minden rendben legyen.

Bibar,nagyon ügyi vagy a kilókkal,védőnő meg le van ....Olivérnek pocipuszi névnapjára!

Zsókuci,remélem hamar rendbe jössz!Sok gyógypuszi neked!

Estrella,grat a jó eredményedhez!Most te is javában bulizol?!Ugye?

Brummadzag,gratulálok neked ,irogass gyakrabban!Mondom én :oops: aki szintén zenész! :oops:

Mamm,remélem vizsgád jól sikerült!Utólagosan boldog névnapot neked! :lol: Nagyon csini kismami vagy te is!
Jaj,és elküldenéd a csokiszalámi receptjét!Kedvencem! :wink:

Lippa,drága!Már gondolom pihizel ezerrel!Nagyon sok-sok babatapit küldök neked! :lol: :lol: :lol: Puszi :lol: :lol: :lol:

Elan,hányinger még mindig van?

Gabi,veled mi zujs?Azt a...már a 12. hét?Nem hiszem el ,hogy így megy az idő?! :wink: Mindjárt belépsz a 2. harmadba!Szuper!Egy kicsit ritkábban jövök és már meg is születnek ezek a gyerkőcök!Most már gyakrabban kell írnom! :oops: :oops: :oops:

Lanett,jók a havas képek,Réka is milyen nagy már! Nálunk épp annyi esett,hogy egyet szánkóztunk és kész.De a minap felugrottunk Dobogókőre és jól bepótoltuk a havas élményt.Persze Máté kb. 10 percet ült a szánkón! :? A fennmaradó időt pedig Apa nyakában töltötte! :oops:

Gyorsan elküldöm!

Kép
taptau

Vikkata,gratulálok a kis 2 centishez,szépen növekszik!

Gina,örülök,hogy nálatok is minden rendben.

Rebe,barnázás elmúlt már?

Toldikriszti,gyere te is sűrűbben!Örülök,hogy minden oké!! :lol:

Agnese,Milán nagyon helyes kis pasi!Miket csinál már?

Juci,hát le a kalappal előtted is,nagyon ügyes ikres Anyuci vagy!Éééés hihetetlen milyen szépen kikerekedtek a csajszik!Tündériek! :lol: :lol:

Zuzmó,de jó,hogy minden jól alakul!Növeszd csak a pocakodat!Még most is alig tudom felfogni,hogy újra kismami vagy! :lol:

Share,hol vagy? :wink:

Süni,de jó,hogy jelentkeztél!Hogy vagy?Irogass nekünk te is gyakrabban!
:wink:

Lexi,örülök,hogy megoldódott a cd kérdés,én is megkérdeztem a Sógorom,de neki sem volt!Mikor utaztok pihizni????És hová??Ha szabad megkérdezni? :oops:

Bensziről tudunk friss infót?Valaki?Sok puszi nekik addig is,hogy ilyen kis ügyesek! :lol:

Nyunyi,már nem akar írni nekünk?! :oops: :cry:

És ,ahogy olvasom már Kriszti sem fog! :cry: :cry: :cry:

Lucia,?????

Sok puszi mindenkinek!Majd taliról kérünk jó sok képet!!!

Pusz:Andi

Kép
taptau

Mindenkinek köszi a drukkokat,aranyosak Vagytok :D !
Sajnos csak az egyik Pindurkát kaptuk vissza,a másik nem maradt meg :cry: .Viszont azt mondták Ő gyönyörű :D !!!
Úgyhogy most próbálok pihizni(nem egyszerű :roll: ),eredmény pedig december 03-án.

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Lippa
annyit gondoltam rád :P :P szerintem az is jó hogy 1 felébredt,főleg hogy gyönyörü,nagyon szurkolok neki hogy ottmaradjon a pocakban még jó sokáig :P :P pihenj sokat akármilyen nehéz is :oops: :oops:

Szofi
nekem szigoruan a lábdagadás után mondta a doki hogy csak akkor igyak ha szomjas vagyok,ez meg elég ritka :oops: :oops: elötte én is azt hittem hogy sokat kell inni ezért nyomtam rendesen az ásványvizet,háááát szép vizes lettem tőle.ugy látszik ilyenkor máshogy dolgozza fel az ember szervezete a vizet.amióta alig iszom/max egy liter/azóta minden oké velem.remélem neked is megoldódik :wink: :wink:

Taptau
drága vagy :wink: :wink: ma éppen olyan zabálós napom van,mindent megennék amit látok,olyan rossz :cry: :cry: :cry:

bibar

Lippa, sebaj, az az egy pont elég lesz! :) Szorítok harmadikára!

Taptau, a hányinger megvan, továbbra is esténként. De már közelít a 12. hét, amikor majd végetér, ha-ha :)

Lányok, nagyon jól éreztem magam a talin, köszönöm mindenkinek :) Jó volt személyesen is megismerni Benneteket, és dumálni kicsit. Mennyire más lesz így fórumozni! :) Agnese, Nektek külön köszönöm a fuvart!

Kép
elan

Lányok,
Nagyon szuper volt a tali! Tavasszal remélem ismétlünk, és akkor még többen eljönnek! :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Megnéztem a talis képeket, nagyon jól sikerültek. :D Majd egyeztetek Chestivel, és megírjuk, hogy hol tudjátok megnézni :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Brumi,
Örülök, hogy Te is tudtál jönni végül, és megismerhettelek személyesen :D

Szofi,
Én is úgy tudom, hogy kismamiként figyelni a folyadékbevitelre, mármint, hogy ne legyen sok, mert vizesedést okoz. 3 x 1,5 liter :?: :shock:

Taptau,
Sajnálom, hogy nem jöttetek a talira :( Na de a tavaszin már ott a helyetek :wink:
Köszönöm a gyógypuszikat! :D

Lippa,
Sajnálom, hogy csak egy pindurka maradt meg, de végülis 3 gyerek sem rossz összesen :wink: Megababatapik mennek: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D:D:D

Kép

Kép
zsókuci

Réka,
Ma van a nagy napotok a pároddal, aki valószínűleg már a férjed! :D:D:D

Nagyon gratulálok, és sok-sok boldogságot kívánok Nektek!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Én a másik topikban szoktam tevékenykedni, itt csak olvasó üzemmódban vagyok.:)

Nagyon jó volt a tali és örülök, hogy megismerkedhettem Veletek!!

Köszi Chesti és Zsókuci!:D

Kép
nika28

Chesti

hát nem tudom ki hogy van vele,én szétbőgtem magam ezen a videón.

Lippa

Szorítok nektek :D

De jó lehetett a tali,kérünk fotókat!!!!!!

Kép
lukrécia

Chesti!

Nagyon tetszett a videó!
Gyönyörű lányotok van! :D :D :D

Kép
nika28

Chesti, végre én is meg tudtam nézni a videót... hát, komolyan... szóval nagyon tetszett :) Egy dolog, hogy a "hozott anyag" gyönyörű ;), de Te is nagyon jó érzékkel válogattál, nagyon ügyes vagy!
Komolyan, mi nagy fotósok vagyunk a párommal, de most először gondolkodtam el azon, hogy szerezzünk egy videokamerát...

Kép
elan

Kép

Hű, lányok, de sajnálom hogy nem lehettem ott a talin. :cry: Biztos, nagyon jól sikerült! Remélem a következőn már részt vehetek! :D Nagyon kíváncsi vagyok a képekre! :wink:

Estrella,
Gratula a jó eredményhez!

Zsókuci,
Hát ez a tüdőgyulladás nem valami jó dolog! Jobbulást neked!

Sharon,
Csini vagy, szép a pocid!

Gabi,
Ti mikor mentek uh-ra a jövő héten?

Kata,
Szép nevek! És az uradnak valószínűleg igaza van! :wink: :wink: :wink:

Vicuska,
Rami baba gyönyörű! :)

Szofi,
Gratula a vegyes pároshoz! És a jó eredményhez is! Szerintem a vizesedésre én is hajlamos leszek, mondjuk én most sem iszok olyan rengeteget, kb. 1,5 litert naponta.

Luki,
Falatka olyan szép kis baba, és azok a kézmelegítők! :wink:

Bibar,
Hát hogy ennyire közönyös legyen a védőnőd! Pedig ez nagyon jó eredmény! Voltam én is tegnap, de egyenlőre csak jót tudok mondani. Nagyon aranyos volt, és segítőkész. A súlyom miatt sem tolt le, sőt azt mondta egyenlőre egyek mindent, ami jól esik, aztán meglátjuk hogyan változik majd később. Mondjuk egyenlőre nem híztam, ennek nagyon örülök!

Chesti,
Ez a klipp egyszerűen fantasztikus! :D Könnyeket csaltál a szemembe!

Taptau,
Köszi kérdésed, múlik a barnázás, ma már nem is igazán volt, de fájogatott a hasam, így inkább pihenek még!

Lippa,
Nem baj, csak az az egy maradjon a pocidban! Drukkolok!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok Lányok! Nagyon köszönjük a sok-sok jó kívánságot és dicsérő szót, el se hiszitek mennyire jólesik. Tegnap végre hazajöttünk a kórházból, amiről csak a legjobbakat tudnám mondani. A szülés nagyon nagy élmény volt, és még mindig nem hiszem el, hogy egy ilyen gyönyörű kisfiunk született és most már örökre velünk lesz. Majd próbálom összeszedni magam és leírom a történetünket is habár a párom láttam napi tudósításokkal jelentkezett :) :) Jelen pillanatban az az igazság, hogy eléggé kikészítettem magam szoptatás ügyben. Benedeknek nem elég e tejem és kell neki tápszert is adnunk. Annyira maximalista vagyok magammal szemben, hogy még képtelen voltam eddig ezt a tényt megemészteni. Szülés előtt olyan természetesnek gondoltam, hogy persze szoptatni fogok, hogy sokkol, hogy nem tudom ellátni ezen a téren a babát. Próbálok felülkerekedni a dolgon, de nagyon nehéz egyfolytában a sírás határán vagyok, a másik pillanatban meg azon bőgök, hogy mennyire szeretem ezt a csöppséget. Lehet, hogy dolgoznak a hormonok is, és emiatt is van ez a borzasztó lelkiállapot, nem tudom. Bocsi, hogy panaszkodok, de ha más is volt így vagy hasonlóan írhatna nekem akár privátban is valami biztatót. Most éppen alszanak a férfiak a másik szobában, azért van ennyi időm. Elvileg én feküdtem le pihenni, de persze csak járt az agyam és a férjem aludt el helyettem, én meg jöttem gondolatot elterelni... Majd még jövök. Most nem írok egyesével, de mindenkinek a legjobbakat!
Üdv, Gomba :)
gombahölgy

Először is nagyon jóóó volt veletek találkozni, annak meg külön örülök, hogy az alap topicunkból is voltatok!
Tavasszal találkozunk!!!
:lol: :lol:
Remélhetőleg holnap már fent lesznek a képek a szerverünkön ahonnan le lehet majd tölteni. Akinek kell majd a cím, nekem vagy Zsókucinak irjon pü-t.
Aki szintén csinált képeket, és feltöltené, írjon nekem
. :)
Készítenék klippet, ha valaki nem szeretne benne lenni, jelezze!

Gomba örülök, hogy otthon vagytok. :) Egy babával nem lehet eldönteni dolgokat, mert valahogy semmi sem úgy müködik ahogy szeretnénk, vagy legalább is nem 100%-ig.
Benedek gyönyörű, és ha most tápszerrel is kell pótolnod ne feledd, neki egy nyugodt boldog anyu a legfontosabb.
LLL-seket tudom ajánlani, sok hasznos tanáccsal tudnak szolgálni.

Most ennyi, naon fáradt vagyok.

chesti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?