Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi,gratulálok mégegyszer!!!Nagyon édes Dávid a képeken,és Levente is ahogy játszana vele :)

Kép
Kép
tundi24

Szilvi! Szépek vagytok! Dávid mintha még mosolyogna is :) ! És milyen szép rózsás a kis pofija! Te viszont nagyon sápadt vagy, de hát még most lehetsz is… de pihizz ezerrel!

Majd mesélj, hogy hogy tetszik Dávidnak a kinti élet! Milyen baba?

Judit! Vettem ott, ahol mondtad, üvegmatrica-készletet! Már egy pár mintát meg is rajzoltam, most szárad, aztán színezem… :lol: És tényleg vannak ott festhető nikecell formák is. Csak hát most minden a Télapó és a Karácsony körül forog, alig volt virágos, állatos formájuk… :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Tündi!
Csak nyugalom,ne idegeskedj nehogy elmenjen a tejcsi!Sajnos ez a lakásvásárlás nem egy sima ügy,de minden rendben lesz a végén majd meglátod.

Szilbee!
Nagyon aranyosak vagytok a képeken! :lol: Olyan jó,hogy jól fogadta Levente a kistesót,nagyon édes ahogy kirakózni akar vele!Pihenjetek sokat,és remélem a mai éjszakátok már sokkal jobbra sikeredik!Ja egyébként a kicsi tiszta Levente! :D

Többiek merre vagytok???? Kép
Vendég

Sziasztok!

Tündi, én is csak ismételni tudom a többieket! Nyugalom!!! Nagyon jó antennáik vannak a kicsiknek, minden rezdülésed megérzik. Csatlakozom Katlinához, a cumisüveggel vigyázz, nagyon bezavarhat. Akkor inkább próbáld itatni, vagy kiskanállal adni, de inkább a szopi, főleg ha sok a tejcsid :lol:
Majd csak túl lesztek már a ház mizérián. A hitelfolyósítással van baj?

No, Vali, mesélj, milyen volt az állásinterjú? És jól láttam, hogy a nagyfiadnak szülinapja van? (iwiw) Isten éltesse sokáig!

Elin, elkérhetem akkor a telcsiszámod? Átküldöm az mms-t Mátéról. De számítsatok kötésre, meg madzagokra... ugyanis friss a kép!
Ma nagyon néztem egy anyukát, meg egy kislányt kb. 11 felé a városban, de nem tudtam megállapítani, hogy vajon ti voltatok-e :oops:

Évi és
Kép
csongianya

Privi ment! 11 felé már jöttünk vissza a városból. Fehér pufikabátom van, Lilcsinek meg rózsaszín... :lol: ...lehettünk.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilbee!! Nagyon édesek a képek!! Dávid milyen formás! A te kezedben olyan nagy babának tűnik, apukája kezében meg picinek! :D

Tündi!! Kitartás tejcsi ügyben! Luca még olyan kicsi, kell neki az a tej! Az a baj, hogyha csak cumisüvegből itatod, előbb-utóbb el fog menni a tejed, mert a szopizás segíti elő, hogy termelődjön.

Na megyek Vészhelyzetet nézni videóról, míg Marci manó alszik.
judit_79

Sziasztok!!!!

Szilbee!!!
Annyira szépek vagytok a képeken :) a két fiú tényleg nagyon hasonlít egymásra.Pihizz sokat már amennyire tudsz a 2 kicsitől :) Gratulálok mégegyszer :)/Levente nagyon okos kisfiú,hogy cseppet sem féltékeny képzeld el nekem Dius annyira féltékeny,hogy más kisgyerkőcöt még fel sem vehetek :(/

Évi!
Igen szülinapos ma Zolika köszi a köszöntést :) Hát állásügyben sajnos megint nem lettem okosabb mert megint bedőltem egy jól hangzó hirdetésnek :( Sajna megint ügynöki munka lett volna :( Azt én nem akarom vállalni az nem nekem való :( Majd később még bekukk most olyan nyomi a fejem :(
Kép

KépKép
diÁcska

Vali,sajnálom,hogy nem jött össze a munka:(

Köszönöm a sok kedves hozzászólást,igyekszem nem idegeskedni,de azt ígérték 2 hónap alatt lezajlik ez a mizéria és már a 4-ben is benne vagyunk.Ráadásul a mamiméknál lakunk,kicsit zsúfosan,mert arróül votl szó okt elején költözés,és nem akartuk Lucát annyiszor költöztetni.Mondjuk örülnek,hogy itt vagyunk,de azért mindenkinek külön jó.A lízinges cég a lassu,mindig tologatták az időpotot vmiért,jövőhétre keddre biztosan ígérték!Majd meglátjuk!

Kép
Kép
tundi24

Húú, boldog szülinapot Zolikának!!!
Nem is tudom, ilyen nagyfiúknak
mit is kéne küldeni? :lol:

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Zolikának Boldog Születésnapot Kívánunk!
Kép
Vendég

Vali!
Sajnálom,hogy nem jött össze az állás! :( Ügynöki munkára szerintem születni kell,én sem tudnám csinálni!

Kép
Vendég

Zolika! :D

Kép Kép
szilbee

Boldog szülinapot Zolikának!!!

Kép

Kép
Kép
tundi24

Mindenkinek köszönöm a köszöntést Zolika nevében is!!!! Kép Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok.

Szilvi.nagyon szépek vagytok a képeken.és az a kispasi :shock: :shock: -nagyon tündér.Levire is büszke lehetsz,nagyon aranyos nagyfiú :)

Vali.én is menekülök az ügynöki+biztosítos munkák elől....az egy más világ :wink:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Kép ZOLIKÁNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!

KépKép
KépKép
cleo27

Diácska, Zolnikának, nagyon sok boldog szülinapot kívánok!
Kép

Szilbee, nagyon szépek vagytok és én is osztom a véleményt, hogy a te kezedben olyan nagynak látszik, Ádám kezében meg olyan pirinyónak a picúr. Persze teljesen jók a paraméterei, csak hát az erős férfikézben olyan törékeny a drága. :lol: Levente meg olyan aranyos. Imike is így szemlélte a kicsi öcsikéjét, amikor hazajöttünk a kórházból, és ő is rögtön játszani akart vele.

Csajok, melyik bölcsibe jártok a csajszikkal?

Judit, Marci milyen nagyfiú lett! Hová jársz tornázni, ide a faluba?

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Diácska, bocsi, most látom, Zolikának!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

No, szóval most értünk haza! Évi elküldte a képet, én azonnal felrakom. Elsőre elég ijesztő, de biztos látjátok a csúnyaságok mögött a formás kis Mátét.
Kép
De mint ahogy írta is Évi, ez akkori friss kép, azóta már lehet, nincs is rajta ennyi micsoda :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ildi! A Czakó útiba! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Egyem meg,kis Drága!Olyan rossz így látni picúrkát!De ennek ellenére NAGYON SZÉP kisbaba,és ahogy Évi mondta Hála istennek jól van,és ez a lényeg!Azóta már biztos levették róla ezt a sok "bigyót"!
Vendég

Máté nagyon szép baba, remélem gyorsan meggyógyul. Kivánom Ivettnek, hogy gyorsan túl legyenek ezen a nehéz időszakon.

Szilbee! Nagyon jók a képek.Milyen okos Levente, hogy igy fogadta a picit.Látszik rajtatok, hogy milyen boldog család vagytok, nagyon jó volt nézegetni a képeiteket.

Diácska! Zolikának nagyon sok boldog születésnapot kivánok!

Mano! Dr. Faragó Bélához járok, Antóniát is nála szültem nagyon rendes volt.
A férjed mikor jön haza végleg?

Kép
Kép
mongi

Mongi!

Én is Faragónál szültem! :D De vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatban! :?
A párom majd csak március közepén jön haza! :cry:
Vendég

Hú, telefonon nem látszott ennyi zsinór.... Ne rémüljön meg azért senki, jól vannak, jól működik minden, és állítólag egyre szebb a kis fickó! Ivett szenvedi a császár utáni állapotot, még nem látta Mátét csak fényképen, de holnap átmegy hozzá azt mondta, most már nem bírja tovább, szeretné már látni!

Elin, köszi!

Évi és
Kép
csongianya

Szegény Ivett,nem lehet most könnyű neki! :( Vajon mikor engedik haza őket!

Amúgy Lányok ha bárkinek szemet szúrt volna,Dávid vonalzóját saját kérésére távolítottam el!(Óh,anyaa ne már,töröld már ki innen!)Ígyhát kitöröltem!Ki érti ezt?Kis kamaszok! :D

Na de mostmár megyek!

Kép
Vendég

Máté baba, nagyon szép, a csövek ellenére is. :P
A legjobb viszon az lesz, ha anyukája a karjában tarthatja.

Nóri, mikor jöttök hozzánk? A ma délután még jó, holnap már suliban leszek.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Mano! Mi volt a gond Faragóval?
Mondjuk amikor 2* bent voltam a kórházban akkor nekem is fura volt egy kicsit, de szülésnél le a kalappal előtte.

Kép
Kép
mongi

Jó reggelt!!!!

Zolika utólag is boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Máté szép baba,és erős is!!!
Tündi!
Én is így gondoltam hogy kicsi a lyuk,aztán Robikám még sem így gondolta,a végén már azt a kicsit sem akarta kiszopizni ami volt!
De ilyenenkről a másik topikban lévő Dorkával tudnánk neked mesélni,mi anno egymást vígasztaltuk,legyél erős csak cici és semmi más,hidd el volt hogy Robi is ordított evés előtt egy pár percet mert szopizni kellett és akkor neki dolgozni kelll!
És itt be is felyezem az ész osztást,hidd el majd kialakul!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!!

Bevallom én picit megijedtem, mikor megláttam Mátét a képen! Mik azok a sárga foltok rajta? De nagyon örülök, hogy jól vannak, és tényleg látszik, hogy nagy és erős baba. Remélem, hogy nemsokára a kezében tarthatja az anyukája!!

Vali: Zolikának boldog szülinapot!!

Hajni! Ez aranyos, hogy Dávid eltávolíttatta a vonalzót :)
Nekem van egy 14 éves öcsém, ő se semmi.... Ez a kor nem egyszerű, az biztos! De nálunk még odébb van szerencsére!

Ildi! Ide járok tornázni a faluba, keddenként van az iskolában. Nagyon jó! Csütörtökön is tart órát a csajszi, de akkor bent a HEMO-ban, oda nem mindig jutok el. Az egy katasztrófa, hogy milyen dugó van a városba menet délutántól estig!!
judit_79

Nagyon szép kis formás baba Máté , a sok cső ellenére is.Reméljük,hogy hamar felépülnek mind a ketten.

Katlina nem osztod azt észt egyáltalán,de nem tudom meddig fog szopizni Luca.Tegnap meg ma minden rendben volt,eszik szépen a ciciből,de idegileg már kissé kivagyok.Elegem van ebből a ház mizériából,most azt modnták jövő hét péntek,és pestre kell menni.Csak tudnám minek mikor szolnokon is van irodájuk.Ráadásul a taulajokat is nekünk kéne vinni+vmi jogi képviselüjüket,de Lucát nem hagyhatom itthon egész napra,hogy más vigyázzon rá,hisz még kicsi,és szopikázik.Remélem fog is,és hogy nem apad el a tejcsim.Sajnos nem igen tudok megnyugodni,és kedvesek vagytok,hogy nyugtattok.Próbálok én erre figyelni,de egyszerűen már kikészítenek,hogy minden egyes nap mást mondanak!Ne haragudjtaok,hogy ide panaszolom ki magam,de tegnap már apával is összevesztünk ezen.Sajnálom,és bocsika mindenkitől!!!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!!

Andi,Ildi,Letti,Katlina,Judit nektek is nagyon szépen köszönjük a köszöntést!
Kép

Nagyon szép kisbaba Máté igaz a sok cső tényleg olyan rémísztő volt első látásra de tényleg olyan formás baba.Szegénykének már az első napokban mennyit kell szenvedni olyan kis védtelen pedig.Még nem látta Yvett a picurt?? Ez nem semmi :(
Hajni!
Nekem Zolika nem is engedett csinálni mert ő már nem "dedós" :oops:Nálatok mi ujság tanulás ügyben?Nálunk megint eljött az az időszak,hogy noszogatni kell,hogy vegye elő a tanulnivalót és végre fogjon hozzá és tanuljon.De beigértem neki,hogy a Ps2 igen csak a dobozba kerül,ha nem javít ki 1-2 jegyet ami nekem nagyon nem tetszik. :?

Letti!
Hát én eddig csak jót hallottam Faragó dokiról.....vagy csak az jutott el hozzám???Antónia ,hogy van?Régen találkoztunk már :(

KépKép
diÁcska

Sziasztok Lányok!

Vali!

Dávidot is noszogatni kell,hogy tanuljon,mert egyébként haza jön a suliból ledobja a táskát a szobája sarkára,vagy éppen a közepére mikor hova és el van mint a befött!Nem egyszerű vele!Mindent százszor el kell neki mondani,de százegyre sem csinálja úgy,de ha azt mondom neki üljön le nyugodtan a gép elé,akkor azt az elsőből megérti!Ha büntetést kap akkor meg nem érti mért mindíg Ő,hiszen nem csinált semmit!Áh! És azt mondják,hogy ez még rosszabb lesz! :cry:

Mongi!

Szakmailag semmi gondom nincs vele,a szülésnél is ott volt segített! A negatív nekem az volt benne,hogy mikor magánrendelésre mentünk(havonta egyszer) mindíg nagyon szivéjes volt,de volt olyan hogy berendelt a kórházba,és nem volt sehol,még a telefonját sem vette fel.Ott ültem vagy 2-3 órát amikor meguntam és otthagytam!Vagy mikor már aminoscopra jártam,már kora reggel ott kellett lenni,és mikor felhívtad,hogy ott vagy,érződött a hangjából,hogy nem tetszett neki,hogy hívogatom,pedig előtte ő mondta,hogy hívjam fel ha ott vagyok!Aztán szülés előtt kb egy hónappal szintén magánrendelésen közölte,hogy 45-50ezer amiért vállalja,hogy bejön ha szülök.Ha esetleg sokallom azt is megérti,és nem haragszik ha más orvoshoz megyek!Nos szülés előtt egy hónappal,mikor ő kisérte végig az egész terhességemet,már nem mentem másik orvoshoz,és csak miután ezt tisztáztuk pecsételte bele a kiskönyvembe,hogy értesítsék ki ha szülök!Szerintem igazából már csak a pénz érdekli!Ja és a 6 hetes vizsgálatkor,mint egy vadidegent úgy kezelt! Jó nem azt vártam,hogy ugorjon a nyakamba,de azért ha megkérdezte volna ,hogy vagyunk jól esett volna!Szóval ennyi amiért vegyesek az érzelmeim!

Tündi!

Csak nyugodtan panaszkodj,nem jó ha az ember elfojtja az érzéseit! De azért még mindíg azt mondom próbálj megnyugodni!

Ma megint voltunk a játszócsoportba,ma csak három gyerkőc volt!Nem volt tömegnyomor! :D

Elin!

Feliratkoztunk,jövőhét szerdára,jöttök Lilcsivel??
Vendég

Mano! Ajaj! Sajnos ezzel a dologgal én is találkoztam nála. A magánban minden ok volt, a kórházi befekvéseknél meg megkértem, hogy ö vizsgáljon ne egy idegen/ voltak kismamák akik egy ilyen vizsgálat után egész nap véreztek/, habár vércukor profilhoz a mai napig nem értem miért kell hüvelyi vizsgálat, szóval behivott 7-re és 9- ig ott vártam rá a felvételen.

A tarifát nekem is megmondta anno 40-et kért, egy kicsit csodálkoztam, hogy igy kerek perec előállt vele, mondjuk nem lettem volna vele szükmarkú, mert egyrészt tudtam hogy megbizható doki/az apróbb feledékenységet leszámitva, meg nagyon számitottam rá, hogy be is jön majd a szüléshez. Mert olyankoat is hallottam, hogy vannak akik szüleszteni már elfelejtenek bemenni.

Hát ezek a dolgok tényleg elgondolkodtatják az embert, de az az igazság, hogy nála biztonságban éreztem magamat.

Szülésnél meg nagyon rendes volt emberileg is, jött 3 órát ott volt velem éjszaka, nem is szült akkor rajtam kivül senki, jól sikerült.

Remélem másodjára is minden rendben lesz.

Diácska! Köszi jól van Antónia, szerintem duracell elemes. Van, amikor 5 percenként más kell neki, egészen kifáradok mellette.
Be nem áll a szája, szörnyű zsivány egy csaj, persze társaságban angyali jó gyerek.

A múlkor ledobta az etetöszékéből a könyvét, erre mondtam az apjának ,hogy ezt már nem birom és felveszek mellé egy dajkát, Antónia megszólalt: " Nem veszel te fel semmit, a könyvemet veszed fel" Szóval nem terrorista a gyerek csak egy kicsit.

És Dius most már egész napos a bölcsiben, Szereti?
Gondolom már ő is nagyon várja a MIkulást. Attila munkahelyén jövő hét szombaton jön majd, már nagyon készülünk.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Egy kicsit el vagyok tűnve...
Ezer dolgom volt / van amit csak alvásidőben tudok csinálni. Ezért függesztettem fel a babanetezést egy kis időre.
Egyik legnagyobb problémám hogy milyen telcsit vegyek :oops: Elolvastam egy csomó tesztet és jól összekavarodtam.
A jelenlegit leamortizálta Timi, pedig még csak 9 hónapos a telcsi.
Nem tudom merjek e venni egy normálisabb készüléket amivel már elég jó fotókat is lehet készíteni vagy elég egy gagyibb amibe csak VGA kamera van. Tapasztalat??? Bocsi az OFF-ért..

Vali
Zolikának utólag is sok boldog születésnapot!

Ivett
NAgyon szép fiad van! A sok cső viszont nagyon sokkoló :cry: remélem már kevesebb van belőle. Szorítok hogy minden rendben legyen.

Szilbee
NAgyon cuki család vagytok!!! Árad belőletek a boldogság. :D

Tündi
Inkább panaszkodj itt nekünk csak ne legyél ideges!!! A tejcsi nagy kincs Lucának! Az idegesség pedig a legnagyobb ellensége. Hajrá nyugalom :D :D

Mano
Jó az új avart és vonalzókép :D

Mi jól vagyunk, várjuk a Mikúsát :wink: :lol: :lol: Kép

Lépek... majd jövök...

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Tündi, hidd el nem ér meg annyit se a ház, se semmi, hogy idegeskedj, aztán elapadjon a tejcsi! Tudom, hogy nehéz neked, és könnyű is innen messziről beszélni, meg okosakat írni, de tényleg azt nézd, hogy neked és Lucának a legjobb legyen. A ház egyszer meglesz, de ezeket az időket senki nem fogja visszahozni neked.
És hallgass Katlinára, nála még friss az "élmény".

Jó, hogy szóba hoztátok a tanulást, én is tartok egy kicsit a sulitól, most már egyre jobban közeleg. Kíváncsian várom, hogy a kisfiam hogyan fogja venni az akadályokat. Jó esze van, gyors felfogása, csak hát ő kifejezetten az a típus, hogy csak azt csinálja, ami érdekli. Mondjuk azt precízen és teljes erőbedobással. Attól félek, ha nem fog neki tetszeni a suli, még sok bajom lesz vele.

No, amit Faragóról leírtatok, Erdődi dettó :?

Évi és
Kép
csongianya

Köszönöm szépen a biztatásokat.egyenlőre lenyugodtam,és nagyon próbálok az is maradni!HÁl istennek Luca eddig nem érzett semmit legalábbis a mai napból.Nagyon jó kisláyn volt ,sokat mosolygott és pihent!:)

Nekem Jakab nem akarta megmondani,hogy mennyit kér,én kérdeztem rá,még anno.Aztán végülis a császár miatt 60adtam,ő a simára 50et mondott.Holnap megyek a 6hetes kontrollra kicsit megkésve,majd beszámolók róla,hogy hogy viselkedett velem.Kíváncsi leszek rá.De amikor a kórházba jártam,és hívtam,hogy ott vagyok jött is nemsokára,és NST-re még a kiskönyvemet is bevitte,és többször is jött megnézni még fent volt,hogy milyen az eredmény.Szóval nekem eddig pozitív a véleméynem órla.Holnap meg aztán kiderül,de remélem nem csalódok benne,mert eddigi dokijaim közül őt tartom vkinek.Szolnokon csak nála voltam,suli alatt meg pesten,de pesthez képest,az ottani dokik...hát nemigen tudok rájuk jót mondani.

Mégagyszer köszönöm a kedves hozzászólásokat,biztatásokat!

Jó éjt nektek!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Mongi!

Természetes,hogy nála maradsz,ha meg voltál vele elégedve! Egyébként én is hozzá járok még mindíg,bár most nagyon megemelte az árakat, a rákszűrésért most 5000 ft. Az UH-ért most mennyit kér?

Petri!

Na végre,te is jelentkezel!Remélem mostmár sűrűbben jössz megint!
Nektek is jó az új kép!Hirtelen mikor megláttam azt hittem új taggal bővültünk! :D
Telefont normálisat vegyél,a régit meg add neki Timikének! :)

Vendég

Hát nekem ilyen gondjaim nem voltak Georgevics dokival,igaz a tarifái elég borsosak,de emellett én akármikor hívtam vagy mentem a kórházba mindíg ott volt,pedig ha nem volt a szobályában és rögtön hívtam hogy itt vagyok és nem is izélt jött is!

Kép

Kép
katlina

Sziaszok!

Nem sokat írok most, se... de azért napjában egyszer elolvasom az írásokat, hogy képben legyek, mindenkiről!! :wink:

Ivett!
Gyönyörű fiad van!!! :D
Te jó ég! :cry: Szegény pici fiú... és hát téged se irigyellek... tudom milyen császárosan mozogni... vagy inkább vánszorogni... és hát bizony 10 méter se egyszerű, nem még 150... :shock: :roll: Arról nem is beszélve, hogy gondolom megőrjít téged is az aggodalom.

Mongi!
Antónia ezek szerint igen határozott egyéniség! Nem semmi szövege van.
Úgy örülök, hogy most már te is többet írogatsz. Remélem így is marad! :wink:

Tündi!
Szerintem ha ilyen macerás ez az egész, lehet éedemes hagyni, mert félő, hogy csak átverés... nem...
Vigyázz magadra!!! Nagyon!!
szilbee

Sziasztok!

Hát nem semmi, amit ezek a dokik művelnek! Némelyek kissé el vannak szállva maguktól... :? Gondolom, ez máshol is így van.
De azért az durva, hogy előre közlik a tarifát... szerintem.

Hajni/ Petri! Aranyosak az úgy képek!

Letti! Micsoda szövege van Antóniának, ezen jót mosolyogtam :lol: nagy huncut lehet...
Marci is egyre nagyobb szövegláda. Szerencsére nem csak a "nem"et ismeri, hanem lehet vele kompromisszumot kötni, és akkor azt mondja: "jól van"

Délután indulunk Veszprémbe! Mindenkinek szép hétvégét!!
judit_79

Kép

Hajni!
Ez nálunk is pont így zajlik ahogy leírtad,éppen hogy hazaér táska ledobva és vagy a ps vagy a számítógép elé huppan le.Érdekes módon soha nincs házi :evil: De most azért van jó pont ami felírható a számlájára mert magyar irodalomból 1.lettek a suliban regény feldolgozásban így szerdán Pestre mennek pár osztálytársával országos döntőre :D Remélem helyt fognak állni a versenyen :)

Petri!!
Nagyon régen nem írtál már mizus nálatok????Apa szereti az új munkahelyét?Mikor jártok Szolnokon?Igazán feljöhetnétek Timikével egy kicsit :wink:

Tündi!
Nálam is volt még anno Jakab az első babánál aztán megváltozott nem tudom miért,és nem jó irányba változott sajnos.....jó az biztos hogy nagyon jó szakember tényleg mindenre figyel csak emberileg nekem már nem azt a támogatást nyújtotta Dius születésekor mint amire nekem szükségem lett volna éppen abban a helyzetben sajnos..:( De lehet ennek más oka volt akkor éppen nem tudom .

Képzeljétek Dius megtanulta a Télapó itt van című dalt olyan édi ahogy énekli meg lehet zabálni :D

Letti!
Antának tényleg van szövege akkor :D de ez nálunk is így van és nálunk még ott van az is ,hogy "tanul"Zolikától 1-2 dolgot :D
Kép

KépKép
diÁcska

Elfelejtettem beírni...

BABA BÖRZE LESZ 2007.12.02.-án a Borostyán Művelődési házban ha érdekel valakit.

KépKép
diÁcska

Sziasztok!
Tegnapelőtt beszrt az Explorerem…mindig kidob, ha új ablakot akarok megnyitni. A Firefox-szal meg nem tudok írni, csak olvasni a fórumot, mert az meg nem enged belépni. Ezt a hsz-t is valami körmönfont módon passintom be…

Hajni! Előreláthatólag jó a szerda…szerinted felhívjam őket? :-D Katiék nem jönnek?

Pircsi! Szerintem is jó telefont vegyél! Én, bevallom, telefonbuzi vagyok (csak így, lazán), de megéri 1 jó kamerásat venni. Mert biztos volt már veled is úgy, hogy akkor lett volna fényképezni-, kameráznivaló, mikor nincs nálad a fényképezőgép. És 1 pixeles kamera képe csak élvezhetőbb, mint 1 VGA képe.
Én a kezébe szoktam adni Lilcsinek a telefonokat, de mindig ott vagyok mellette, úgy nézegetjük a babákat benne. Ha meg rosszalkodni akar vele, ordítok, mint sakál. Bár a múltkor azért sikerült gyorsan elküldeni neki egy üres mms-t.
A régit meg szerintem úgyis hiába adod Timinek….úgyis az kell majd neki, amit a te kezedben lát.
Amúgy mi az elképzelésed, milyet veszel?

Szegény Tündi! Rendesen szívóznak veletek….Melyik lízingcég ez a „kedves”? Nálam is volt olyan, hogy reszketett a gyomrom az idegtől, de megpróbáltam mindig „levetni” magamról, mikor felemeltem Lilcsit, hogy ő lehetőleg ne érezzen semmit. Muszály volt kizárni a külvilágot.

Szilvi! Gömbölyödős képet mikor kapunk?

Évi! Ivett amúgy hogy van ciciügyileg? Gondolom, beindult neki a tejcsi. Feji rendesen? Azóta már találkoztak is Mátéval…..beszéltél vele?

Ja, még a doki….Ugye nekem Balogh nem volt megfogadva. De mégis minden egyes nst után fel kellett hívnom, hogy megnézze és kielemezze. Ha meg nem volt a kórházban, azt előre mondta, hogy majd aki ott lesz doki, annak mutassák meg a nővérek. De az utolsó hónapban is mindig akkorra hívott UH-ra, mikor ő volt. Még azt a flowmetriás papírt is elmagyarázta, mi, micsoda, és mikor jó/rossz, amire sűrűn bólogattam meg aháztam, és persze semmit nem értettem belőle.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
Milyen gömböjödős képre gondolsz?
szilbee

"LY"... no hozom a régi formám... :oops: :oops: :lol:
szilbee

Nóri!
Ezzel én is így voltam miníg elmondta mi mi én meg bólógattam mint a pincsi kutya,de valahol ez a normális,hogy egy orvos ilyen legyen,és az volt a fura hogy amikor meglátott a folyosón nem kellett mondani hogy hanyadik hétben vagyok tudta képben volt!
És mindíg Katénkának hívott,na ezt nem tudom honnan szedte :D :D :D :D

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Most beszéltem Ivettel. Tegnap végre látta kicsi fiát, levették a lélegeztetőről és már nem is altatják. Tátog, szopizza az ujját, nagyon édes kis kölyök!
Ma reggelre belövelt a tejcsi, rengeteget tudott lefejni, állítólag hétfőn már kaphat anyatejcsit Máté.
Ivettet holnap reggel hazaengedik.

Petri, én ellenkezőleg vagyok a telefonokkal, mint Elin. Én csak tényleg telefonálásra használom, meg sms-re, így úgy sem használom ki, ha valamelyik telcsi tud mindent. Abban mondjuk lehet valami, hogyha jó a kamerája, akkor csak előkapod, hisz mindig kéznél van!

Évi és
Kép
csongianya

Kép
Évi ez nagyon jóóó hír!!!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Jajj de jó!!!
Örülök, hogy akkor minden jól alakul Ivettéknél!!! :mrgreen:
szilbee

Szilbee!
Nekem a karácsonyos vonalzó nem sikerül sehogy sem :( HEEELPPPP!!!!!

KépKép
diÁcska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?