Új privát üzeneted érkezett!

IGAZAD VAN :roll: akkor helyezkedjünk várakozó álláspontba :lol:
erzsebet0312

Mást nem tehetünk!!!!!
Elkell fogadni ami van!
Vendég

TÖBBIEK HOL VAGYTOK?
erzsebet0312

Erzsi!
Be kell érned velem! :lol:
Én itt vagyok!
Vendég

óóóóóóó te is jó vagy ám nekem :lol: :lol: mi eldumcsizgatunk legalább :lol:
erzsebet0312

Erzsi!
A tünetekre csak vissza térek!Hogy fáj a cicid????
Vendég

hát néha néha úgy bekeményednek vagy mi de hát nem tudom tényleg nem érzek semmit :roll: és neked??? valami?
erzsebet0312

Én úgy érzem,hogy mensis mell fájás és pé óta görcsölök már és fáj a derekam!
Azért kérdeztem a mell fájást,mert mensikor a hónaljból indul a fájás!!!!
Vendég

Sziasztok csajok!

Erzsi, Kriszti - Megy a drukk :)
Nem látok vonalzókat .. hanyadik napban vagytok? :)
Én sem bírtam ki tesztelés nélkül ... Erzsi, ha veszel, az nem változtat a tényleges állapoton :lol:
Jelezd, ha bármi van :)
A mellfeszülés jó jel! :D

Zsu - El vagy tűnve? Mizújs? Hol vagy? Jól vagytok? :D :D

És képzeljétek .. Nekem tegnap kiderült, kislányom lesz! :) :)
Nagyon boldog vagyok!
Alíz csodásan érzi magát odabent :)

Kép
szösszenet

ja nem nekem úgy a hegye keményedi be néha és az nagyon rossz de nekem is voltak nagy görcseim akkor mondtam is hogy arra ébredtam hogy iszonyatos görcseim vannak és amikor kimentem a vc re olyan nyúlós véres jött ki hát nem tudom :roll:
erzsebet0312

Helló Lányok!

Ancsa! Nagyon édes a kiscsaj!

Erzsi! Kriszti! Mennek a drukkok!!!!

Zsu! Hol vagy? Hogy vagy?
Teszteltél esetleg egy újabbat???
Vendég

Szösszenet! Gratula, hogy kislány lesz!!!!
Én is kistesónak kislányt szeretnék!!!!
Vendég

szösszenet nagyon nagy gratula Alíz nagyon szép név mikorra vagy kiírva???? én a 26. napon tartok jelenleg :roll:
erzsebet0312

Krisztinka: neked hány napos szokott lenni?

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

nekem az utóbbi időben 13-15 DPO-m szokott lenni, de már jött meg a 17. DPO-n is és ma vagyok a 14. DPO-n.
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot kívánok :D :D :D

t.kriszti: Köszönömszépen a tippet :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsu: merre vagy? teszteltél?
erzsebet0312

[quote="erzsebet0312"]s írta:erzsebet0312zösszenet nagyon nagy gratula Alíz nagyon szép név mikorra vagy kiírva???? én a 26. napon tartok jelenleg :roll:

Április 9-re vagyunk kiírva :)
26.nap? Akkor lelkesen szorítok :)

Mindenkinek köszi, aki gratulált a királylányhoz :)

Kép
szösszenet

Szösszenet!
Gratulálok a kislányhoz!

Krisztinka!
Sok drukk!!!

Köszönöm a drukkot!De mensis tüneteim vannak!!!!!
Mint ahogy már irtam is!!!!
Vendég

sziasuóztok csajok
keményen folyik itt a dumaparti.

Szosszenet: nagyon gratulálok a kis csajhoz. Első baba??? Én is kislanyt szeretnék elsőnek. Nagyon szép nevet választottatok.

Drukkolok mindenkinek, már engem is nagyon izgat hogy ki lesz babás!!! De remélem mindenkinek meg lesz a karacsonyi ajandeka. + teszt.

Mi mátol ugrunk bele a mély vízbe, huncutkodás ezerrel, remélem össze jön. de ha nem az se baj, akkor majd következőnek.

anyucikám eladta a házét kolozsváron, és költözik ki debrecenbe. Most ezzel vagyok elfoglalva, házikot nézek neki.

Teszteljetek már. Megől a kiváncsiság.
Vendég

igen igen halllóóóóóóóó :lol: :lol:
erzsebet0312

Sziasztok, vagyok én is, csak valamelyest ritkásabban.

Szösszenet, gratula a kislányhoz, nekem is az lesz :wink: :lol:

Kriszti, Erzsi, nagyon drukkolok nektek!

Andi hogy eltűnt, totál kiszállt!

Zsu, mi újság veletek? Szereintem is csak korán mentél, a méhen kívüli pokolian fáj állítólag!

Krisztinka, szuper a görgéd, több mint bíztató!

Rólunk: Petim hétfőn kezdi az ovit. Én már nagyon izgulok, hogy mi lesz. Várom is meg nem is.
AMúgy jól vagyunk, ma voltam védőnőnél, sajna már 5- 6 kilót híztam :-(
Vendég

KACIKA:az nem baj :wink: az a fő hogy jól vagyotk
erzsebet0312

Én max. csak a jövő héten tesztelek Csajok!

Kriszti! A menesi érzés babára is utalhat, de sajna mensire is! Én azért még drukkolok neked nagyon!
Vendég

kacika: ne törd a fejed hogy hízol, egészséges legyen a baba meg te is . Aztán úgyis le adod a szopizással.

Krisztinka hogy lehetsz enyire türelmes?!! Én kiugranék a bőrömből.
Vendég

Krisztinka!
Tudom!Köszi!Drukkolok én is neked!

Kacika!
A szülő jobban izgul mint a gyerkőc!Hidd el Peti jól fogja magát érezni!Más környezet,idegen emberek!Sok gyerek!!!!Ez felkelti a gyerek érdeklődést!!!Egy új világba csöppen!

Zitza!
Akkor apára fel,aztán rabolni a spermákat! :lol:

Zsu!
Mi van veled?
Vendég

Zita!
Bocsi nem jól irtam a neved!
Vendég

Zita! Hidd el én is elég nehezen bírom, meg aztán volt 1-2 nega tesztem 1 éve és úgy döntöttem türelmes leszek. És egyébként is smucig vagyok, ne belőlem gazdagodjanak meg a tesztgyártók.
Hidd el már alig várom , hogy reggel legyen és mérhessem a hőm, na és persze mennyit mutat a hőmérő.

2-3 nap már csak és kiderül, hogy megjön-e.
Vendég

Ismét sziasztok..... csak beukantottam.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

hat krisztinka, tisztellek és becsüllek amért ilyen vagy, igazad van ne gazdagitsuk a gyogyikat ha nem muszály. :evil:

Hát nagyon kiváncsi vagyok mit mutat majd a teszt 2 nap mulva, ne hagyál ki belőle. :wink:

kriszti: kösz a bíztatást, rabolni is fogom azokat a spermácskákat, remélem sokan lesznek és valamelyik csak célba ér. :oops:
Vendég

hat krisztinka, tisztellek és becsüllek amért ilyen vagy, igazad van ne gazdagitsuk a gyogyikat ha nem muszály. :evil:

Hát nagyon kiváncsi vagyok mit mutat majd a teszt 2 nap mulva, ne hagyál ki belőle. :wink:

kriszti: kösz a bíztatást, rabolni is fogom azokat a spermácskákat, remélem sokan lesznek és valamelyik csak célba ér. :oops:
Vendég

Irtam üzit és elment valahova!!! Most kezdhetem elölről.
Szoval.krisztinka, tisztellek és becsüllek amiért ilyen türelmes vagy, és igazad van nem kell gazdagitani a gyogyikat ha nem muszály. :evil:

Nagyon kivánsi vagyok milyen lesz a hőd és a teszted 2 nap mulva. Bizti pozitiv!!:P

kriszti, kösz a bíztatást, rá is mászom apára, és elraolok minden spermácskáját, remélem egyik a sok közűl csak célba ér.
Vendég

képzeljétek el mit olvastam most az egyik topicban!!!

Egy évig próbálkoztak aztán alternatív megoldáshoz folyamodtak...mégpedig talpmasszázshoz...hetente 2-szer 2 hónapig....és amikor nem fájt a talpán a petefészeknek megfelelő pontja akkor mondta a masszőr hogy szerinte abben a hónapban összejön a baba...és így is lett

hát nem érdekes... én még ilyenről nem is hallottam :lol:
Vendég

hát ez tényleg érdekes :lol:
erzsebet0312

Úgye!!! Ki tudja ha neki össze jött akkor lehet van benne valami, szerintem aki már anyi ideje próbálkozik, annak nem árt ehhez a megoldáshoz is folyamodni, ártani nem árthat esetleg szerencsés lesz.

Na csajok, nekem sajnos mostmár mennem kell, Megnyílt a STOP SHOP és barátnőmmel megyünk pénzt költeni. :twisted:

ja és málnalevélteát is kell vennem!!!
Vendég

Málnalevél teát?
Én úgy olvastam több helyen is szülés előtt kell ilyet inni!!!!
Én úgy tudom,hogy pé-ig cickafarkű teát pé-után palástfűt!
Vendég

Vendég

http://www.google.hu/search?hl=hu&q=m%C ... %A9s&meta=

Itt olvashatsz bőven málnalevél teáról!!!!
Vendég

Miután rákattintasz a linkre kijön egy kis ablak itt az OK -ra kattints rá!!!!
Vendég

Sziasztok!

Pintyus:Réka baba elsőre összejött,de második próbálkozásra,nekünk tavaly elment egy babánk 22 hetesen.Erről most nem mesélnék itt bővebben,mert a lányok ismerik a sztorit,de ha kérdésed van priviben megirom...
Hogy nyugodt baba-e??????kezdi felcserélni az éjszakát a nappallal,de remélem nem sokáig..

A málnalevél teát a 36. héttől szabad inni.Én vettem egy tasakkal,és megszültem a 34.héten.

Zsu:Teszteltél???????,,,,,,

Andi merre van???????????

Szösszenet:Gratulálok Aliz babához....

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!
Végre itthon :)

Micsoda izgalmak...... drukk minden tesztesnek :!: :!: :!:

Bárcsak én is itt tartanék már :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sehun senki :shock:
erzsebet0312

már alszotok???????? :roll: :wink: akkor jó éjt én m ég mindig dolgozom reggel 6 óta :cry: már nagyon fáradt vagyok jó éjt mindenkinek babás álmokat :lol:
erzsebet0312

Erzsi!

Én tényleg aludtam egy jó nagyot!
Vagyis eddig még minden nap délutánonként!!!!
Pont most ébredtem!!!
De este simán eltudok aludni!!!!
Menjél már haza,eleget dógoztál! :lol:

JÓ ÉJT!!!!
Vendég

t.kriszti: ó én fél 10-re értem haza és már megint itt vagyok este 7-ig ez van muszály birni már csak az én kicsi prüntyikémbe bízok és akkor legalább 3 évig pápát intenék ennek a robotolásnak :lol:
erzsebet0312

JÓ REGGELT!

Szia Erzsi!
Legalább jól megfizet a volán????
Hogy te mennyit robotolsz!!!!
Nagyon DRUKKOLOK,hogy minnél hamarább babázhass!!!!!
Tesóddal mi van??????
Vendég

köszi hát keveset keresek nettó kb 75000-80000 havonta a bruttóm 100000ft hát de ez van :roll: tesóm szedi a gyogyit a hormonjaira aztán rendben lesz a doki szerint :lol: hogy érzed magad:::?????
erzsebet0312

Jó reggelt csajok. Kicsit szomoru vagyok, este se volt hancúr, párom nagyon fáradt volt.

Ma reggel meg össze kaptunk egy kicsit emiatt, :cry: és le mondtam a görcsölésről, bízok mindent a természetre, ha jön a baba akkor jön és ha nem akor nem. Páromat idegesiti hogy ov. teszt meg hőmérőzés meg stb. Minek ennek ekkora feneket keriteni, úgyis jön az . Ő így gondolja. :roll: :cry:

Szoval nekem nem kezdődött valami jól a napom. :cry:

A málnalevél teát meg azért mondtam, mert egy másik topicban azt olvastam hogy serkenti a peteérést is, és a szülést is elősegiti.
Szóval most már nem is tudom.

Jesszusom erzsi, hogy tudsz enyit melózni??? Nem fáradsz ki. Én már 10kor hulla vagyok pedig itthon dolgozom. Erzsi ha jön a baba akkor táppénzre mész vagy továbbra is robotolsz??

Látom kriszti te is jó alvó vagy.
Te mindjárt tesztelsz???
Vendég

ja tényleg van egy mazsorett csoportom ha kell lmenni fellépni szivesen megyünk akár hova puszika
erzsebet0312

pintyus: hát ez van nem szeretnék robotolni tovább de hát nem rajtam múlik mostmár :oops: ez van és annyi túlóránk van rengeteg :cry:
erzsebet0312

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?