Szilvi! Azt mondtam nincs para,mert többet nem is írok!
Sipiné! Voltam kedden,minden rendben. Ez a terhesség teljessen más mint az volt! A legfontosabb,hogy más az orvosom és tényleg nagyon figyel ránk!
Azért hogy ne parázzatok annyira leírok még pár dolgot az akkori életemről és megfogjátok látni,hogy 1000 más oka is lehetett annak,hogy az a baba nem születhetett meg!
2 helyen dolgoztam,itthon a lakásfelújítás közepén álltunk,a csempeveréstől a festékig mindent csináltam! Amikor még nemtudtam,hogy terhes vagyok dohányoztam,buliba alkoholt ittunk,beteg voltam,gyógyszereket szedtem,gombás fertőzésem volt! Magamba szúrtam a betegből kihúzott tűt......... és még lene mit írnom,de azthiszem ennyi elég ugye?
Elkezdtünk próbálkozni,de nem gondoltuk,hogy rögtön sikerül!
Nemtudhatjuk miért történt így! A kórházban a szobatársam azzal vigasztalt,hogy azért ment el mert beteg lett volna és a következő babának kell megszületnie!
Aki most itt van a hasamban és MEG FOG SZÜLETNI!
Ahogy a tiétek is,mindenkié!
Úgyhogy csajok NO PARA!
Ja most úgy indultunk neki,hogy már előtte letettem a cigit és elkezdtem a vitamint! Késza lakés csak egy baba hiányzik belőle!
Táppémnzen vagyok mióta megtudtam és gyógyszereket szedek! Ugye van különbség! Semmi más dolgunk nincs mint vigyázni a babánkra!
Egyébként a szénsavas üdítőt állítólag nem ajánlják,de én bizony szoktam inni! Ha már mindentől hányingerem van csak kell valami nem? Max szénsavas ásványvíz! Kicsit puffaszt,de legalább olyan vagyok mint egy igazi kismama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szilvi! Remélem megnyugtattalak!