Szia Ildikó!
Örülök, hogy Mirtillnek semm baja, lehet, hogy Dienes kicsit túlreagálja a dolgokat, mégis jobb, hogy kiderült, semmi probléma.
Hogy telik Nálatok a húsvét?
Minket picit más köt most le, ám kapcsolódik a húsvéthez. Ugyanis a nyuszi elvitte Gergi cumiját. Cumisüveget már nagyon régen nem használunk, azt magától hagyta el Gergő, de a cumi kicsit keményebb téma volt.
Napokig mondtuk neki, hogy fog jönni a nyuszi és hoz neki egy naaaaagy kukásautót, de csak akkor, ha a cumiját neki adja. A kukásautó nagy kedvenc mérettől függetlenül. Hát amit kinéztünk elég nagy méretű, nem is gondoltuk, hogy akkora. Amikor megláttuk...
Annyi játék van itthon, attól is alig férünk.
Még jó, hogy nem kell lányoknak való játékokat is beszerezni.
Szóval az első este volt egy 5 perces vergődés, kicsit zaklatott éjszaka, aztán másnap hajnalban szintén 5 perces nyüszögés. Azóta 3-szor kereste a cumit, de mindig elmondtuk, hogy elvitte a nyuszi és hozott helyette kukásautót.
Nagyon szépen elalszik nélküle, semmi pótcselekvés, a rongyi értéke sem fokozódott fel, sőt!
Nagyon boldog vagyok, mert ez az időszak közelebb hozott minket egymáshoz. Mármint Gergit és minket, szülőket.
Simán megvígasztalta magát cumival és rongyival,most pedig nagyon igényli a szeretgetést. Korábban csak akkor hagyta, hogy szeretgessük, ha Ő akarta. Erre általában volt 2 másodperce. Most ez sokkal tovább tart, nagyon bújós lett.
És sokkal nyugodtabb, ami érdekes, azt hittük frusztrálni fogja a cumihiány.
Szóval büszke vagyok rá, hogy képes volt lemondani róla. Pedig szinte egész nap a szájában lógott ezek előtt.
Képzeld, Apa 5 teljes napot itthon van, ami szintén szuper, ezért is időzítettünk csomó mindent ezekre a napokra.
A sok ügyintézés mellett sokat jövünk- megyünk együtt, amire nem gyakran van lehetőség, ha a zuram dolgozik.
Áron az utóbbi két napban olyan nyügi volt,egyfolytában sírt és az ökle folyton a szájában van. Néztem az ínyét, de nem tűnt túl duzzadtnak. Mégis azt gondolom, a foga indult meg, ugye hosszú idő, amíg áttöri az ínyét.
Ma mértük, 7.70 dkg.
Hozzátápi ide vagy oda, nem nagyon csökken a gyarapodás.
Puszi
Móni