Kriszta,ami azt illeti nem is ismerem, de volt hozzá szerencsém kétszer, és nekem nagyon unszimpi!Én egy drága tündér szülésznőnél szültem mindkét gyerekem, Ő Cs. Marika
Akit választottam de,Kunnével akkor találkoztam először amikor még 2004.-ben az első babám születése előtt felmentem a szülőszobára, hogy megnézzem./szegényt eleve takarítónőnek néztem, és nem is értettem hogy miért ilyen türelmetlen, és egyáltalán miért viselkedik ilyen kelletlenül egy olyan helyen ahol kismamák+babákkal foglalkoznak/De előtte voltam pont az ambulancián vizsgálaton Kelemen főorvosnál, aki felszólt telefonon, hogy mehetek-e, és persze mehettem!Namost mire fölértem becsengetésem előtt pont jött, és elég unszimpi hangon, jól végígmért és kérdezte mit akarok?Én meg elmondtam a szitut, szájhúzás, nem éppen szalonképes stílussal, hát nem tudom meg lehet-e csak így nézni???
Mire én elmondom, hogy a FŐORVOS úr lebeszélte, hogy jöhetek, erre mindjárt hangsúlyváltás, és akkor várjak!
Én az ilyet élből útálom, hogy engem sz....a se vesz, de,ha valami kompetensebb személy küld akkor mindjárt más lesz a hozzáállása!
Aztán persze nem ő jött ki, hanem akkor ismertem meg Marikát akit végülis 2x is választottam, és nagyon meg voltam vele elégedve, tündér egy nő, és szakmailag le a kalappal
/F. Zsuzsi is CTG-et egyszer, és ő is egy tündér
ezt csak úgy megjegyeztem!/
Második találkozásunknál pedig a mostani szülésem előtt pont CTG-n voltam hétvégén amit ugye a szülőszobán csináltak, ráadásul a dokim is ügyeletes volt, így mindenképp oda kellett mennem.Marcsival nagyban CTG-ünk, beszélgetünk babámba gyönyörködünk, épp jó nagyokat mozgott, egyszercsak bevágódik Irénke
és se köszönés, se bocsánat, nem zavarok, vagy egyáltalán valami emberi gesztus, leül
és elkezd, természetesen belebeszélve, nem zavartatva magát, hogy nem épp szórakozott Marcsi, hanem dolgozott velem, elkezdi szídni a rendszert, mármint, a ki marad mi lesz!Mert ugye akkoriban mikor 5 hónapja én szültem még ez foglalkoztaott mindenkit sajna
mostmár ugye tudjuk mi lett!/természetesen én is szomorú voltam, és mi is beszéltük, hogy milyen szörnyű, hogy ezt a jó brigádot robbantják, és mi is lesz itt, és én milyen szerencsés vagyok, hogy még a "régi" helyzetbe tudok szülni/Nade, könyörgöm nekem ehhez mi közöm, és egyáltalán legalább, ha már így ránktört röffenthetett volna valamit!
Bocsánat, ha hosszú lettem, de direkt írtam le részletesen, hogy kicsit változtasson a stílusán, ha azt akarja, hogy sokan válsszák őt!És ezzel csak felemelkedne, nempedig lesüllyedne a kismamák szintjére!Mert tudom, hogy olvassa a topikot!