Hellosztok, ti mindig anyit termeltek hogy soha nem győzöm követni. A munkahelyről irtok vagy otthonrol???
De jó lenne ha már mi is ott tartanánk hogy várjuk a piri nem megjövetelét.... huh, na ezt a mondatot is jól összebogoztam.
Ma startolunk neki a hancurnak. Szerintetek minden nap, vagy kétnaponta lenne jó huncutkodni???
Mikor kezdjem el az Ovu tesztet, ma a 8 napon vagyok. A ciklus .hu szerint 29 van peteérésem, mas naptar szerint meg 25. Most akkor mi az igaz???
Én csak 2 napja mérem a hőmet, kiváncsi vagyok mi lesz belőle.
Néha nekem is vibrál a szemem és a combom is.
Nati: Milyen érdekes álmaid vannak. De hogy az a leopárd honnan jött??!! Voltál állatkertbe?!
.
Szerintem is fogadd el az állást ha neked be jön. Úgyse lehet tudni mikor jöb össze a baba, legalább lesz munkaviszonyod is, és ha össze jött a baba akkor majd szólsz mikor kezd látszani hogy ez van, igy sikerult. Ugy sincs mit csinaljon.
Györesz: Sajna hogy meg jött ez a vacak piri,
Mlyen érdekes azért az élet. Évekig vigyázunk hogy meg jöjjön piri, szedjuk a gyogyszert hogy nehogy veletlenul baba legyen, aztan meg 180 fok fordulas es azért szedjük a gyógyszert hogy összejöjjön a baba, és kiborulunk ha meg jön pirir. Én ezen kacarásztam ma.
Kisvirág: nagyon sajnállak téged is. De a következő jó lesz. És mindegyikünk babás lesz karira. De szép ajándék lenne.
muffin: bocs ha megnántottalak azzal hogy nem emlékeztem rendesen. De már anyi fele olvasgattam hogy keverem a szezont a fazonnal. Most már tudom hogy ki vagy. És tegyél fel képet az albérlődről amint lesz.