Új privát üzeneted érkezett!

Kkriszi!

Kérésed számomra parancs! :)
Kép ez mai kép, kiskirálylányok

kizsó

Csak békukkintottam s mit látok! :lol: :P

Kelimoni: Nagyon édes ahogy Gergő falja a tortát! :lol: :P Lassan kinövögetjük a rucikat, vagyis gyrosan, amiket tőled kaptunk. :lol: :P Amilyen ütemben nő a nőci egy rucikát se szaggatunk széjjel. :lol:
A névnapját is akkor tartjátok Gerinek egyébként? Vagy más napon amikor van Gergő?
:roll:

Kizsó: Micsoda királylányaid vannak! :lol:

Naninga: Mindig is gondoltam, hogy az igazság odaát van. :lol: Mármint, hogy tényleg így lesz, hogy amikor itt a csöppség, akkor az idő elkezd rohanni, bezzeg mikor várakozik az ember, egy helyben toporog. :? 8) A kis Mikulás ajándéknak meg már itt van az első szülinapja mindjárt, nem is oly rég, még neked drukkoltunk, hogy mikor jön már a gólya! :) Most meg nézem a csajomat, hogy már megint új dolgot talált ki. :P :lol:

Csöpke: :P Ettől tartok én is, hogy hamarosan eljön az idő, amikor elkezd mászni. Igaz még nem fordul egyik oldalról a másikra, de oldalára már párszor fordult, és a tengelye körül pörög hason. :lol:

KépKép
ancsúr

Keli!
Nagyon szuper a tortás kép! Süsü nálunk is kezd alapmesévé válni!
Megkésve boldog névnapot a fiatalúrnak!
Kép

Ez pedig Regi és a Jiny féle akvárium! :lol:

Kép

Kép
kajla

Kizsó!
Nagyon sokat nőtt Kingus! Vagy csalóka a kép? Szépek a királylányaid! :D

Kép
kajla

Szép jó estét mindenkinek!!!

Kizsó!!
Nagyon köszönjük a képet!!Nagyon aranyosak a királylánykáid,és valóban nagyot nőttek már!!!
Nagyon tetszik a csúzdás ágy!!Készen vettétek,vagy csináltattátok??szuper!!Alul pedig kuckó van,vagy egy másik ágy??Gondolom,hogy Kingus alszik felül!! :P :P :P

Kajla!!!
Nagyon aranyos Regina,és Ő is nagyon nagy lány lett!!Nagyon szép az akváriumotok is!Sok halatok van??
Anyuéknak is volt régebben,de elajándékozták!!Biztos sok gond van vele,hogy ilyen szép maradjon,nem??

Dotti!!Diadella!!!
Drágáim merre vagytok??Dottikám már régen jöttél,vagy nagyon elfáradtál a héten??

Puszillak benneteket!!Kriszti
kkriszi

Kriszti! Itt vagyok!! :P Csak ma még nem jutottam géphez :wink: :wink:
Olyan jó kedvem van!!! :)

Nagyon szépek a lányok a képeken, mind a 3 csajszi egy kis tündér!!!

Holnap egy újabb hét kezdődik és mindenkinek újabb lépések a babák felé!!
Épp azt beszélgettük a párommal, hogy a 2010-es Karácsonyt már hármasban töltjük reméljük!! Még messze van, de nekem minden gondolatom 2010-ben jár már! :) :)
Remélem, hogy addigra a hugicámnak is megszületik a második babája és akkor majd megyek babázni hozzá!! /gyakorlok :) /

Szép estét!
Vendég

sziasztok

Hát ennek a napnak is vége van.
Lányok öröm volt veletek.
Nagyon köszi mindenkinek aki ebben a ramaty időben is útnak indult hogy találkozzon velünk , ezen a mini Pest megyei talin.
Különösen Diadelláéknak akik egyedüli várakozóként fájdították a szívüket , de remélem annal jobban feltöltődtek és kifáradtak ezektől a lurkóktól. :):):)
A sütik nagyon finik voltak még jó hogy januárra toltam a fogyimat :):):)
Szóval csajok asszem megismételhetnénk tavasszal ?! Nooos?? :):):)

Naninga
naninga

[quote="naninga"]s írta:naningaziasztok

Hát ennek a napnak is vége van.
Lányok öröm volt veletek.
Nagyon köszi mindenkinek aki ebben a ramaty időben is útnak indult hogy találkozzon velünk , ezen a mini Pest megyei talin.
Különösen Diadelláéknak akik egyedüli várakozóként fájdították a szívüket , de remélem annal jobban feltöltődtek és kifáradtak ezektől a lurkóktól. :):):)
A sütik nagyon finik voltak még jó hogy januárra toltam a fogyimat :):):)
Szóval csajok asszem megismételhetnénk tavasszal ?! Nooos?? :):):)

Naninga

Hát pont erre gondoltunk Krisztivel!! Hogy tavasszal jó lenne egy újabb tali!!!
Itthon megnéztük a Gólyameséket, hát végigbőgtem!! Super kis film! Köszönöm Napsi!!
A tali nagyon jó volt! A fiúk totál elvarázsolták a férjemet ám!!! Azóta róluk beszél!! :) :)
Vendég

Hát tuti , hogy elvarázsolták miután haza akarta őket vinni gondoltam nem bánta meg hogy eljött,
Bár lehet hogy estére sírva hozta volna őket vissza, ugye Napsi :):):)
A tavaszit meg megdumcsizzuk, nem garantálom hogy ugyan ilyen feltételekkel , de megkérdezzük.
bárki ha tud helyet ahol ennyien legalább talizhatnánk, az is jó lenne.
Tavaszig lehet gondolkozni.

Naninga
naninga

Sziasztok! :D

Kicsi Gergő! :)
Kívánunk neked nagyon boldog születés- és névnapot is! ;)
Kép

Kicsi Laura bébi és CSÖPKE ANYUCI ;)!!! :D
Igaz, hogy utólag de annál nagyobb szeretettel kívánunk nektek is Nagyon boldog születésnapot!!! :)
Kép

A Mai nap fantasztikus volt, köszönöm csajok!! Sajnálom, hogy nem tudott mindenki eljönni, de lélekben velünk voltatok!!! Igazából csak Pest megyéből jött el az , aki eltudott... Tavasszal megbeszéljük, hogy hol is legyen, nehogy kicsi legyen a hely... (Mert az elég behatárolt volt sajnos...) DE a gyerekek nagyon élvezték és ez a lényeg!!! :D
Diadella, férjed mit szólt? örülök, hogy végre személyesen is megismerkedhettünk!!! :)

Battai csapat: Köszönjük mégegyszer!!! ;)

Sünikém! :) Ha olvasol , jelentkezz, gondoltam rátok nagyon!!!

Puszi!!!

KépKép
napsugaracska

Igen Nani, tavasszal valószínű többen eltudnak jönni, akkor ez a hely kicsi szerintem... :( Bár a legnagyobb igazság, hogy sok jó ember, kis helyen is elfér :P :lol:
És mondjuk ilyen helyet nem biztos, hogy találunk, mert ez csúcs volt!!! :D

Csajok, akik nem tudtatok jönni, hiáááányoztatok!!! Tavasszal remek alkalom lesz a pótlásra :)
Mindjárt bepötyögöm a "Morgos csúcs"omat!!! :D

KépKép
napsugaracska

Az a baj hogy lenne nagyobb de az szabadtéri inkább és az meg időjárásilag rizikós :(
Az a baj tényleg nehéz helyet keresni, mert vagy drága vagy kicsi vagy egyéb baja van ,
de szeritem tavaszig csak találunk még valamit.

GERGŐ
NAgyon boldog születésnapot kívánunk neked :):)

Naninga
naninga

Sziasztok!!!!!

Öröm hallgatni,és olvasni titeket!!!Annyira sajnálom,hogy nem tudtunk menni!!! Kép Kép

De a tavaszi talin mi is mindenképpen ott szeretnénk lenni!!!!! :P :P :P
Már Diadella küldött át nekünk képeket!!Olyan jó érzés volt látni a gyerkőcöket!!Annyira aranyos Zalán,Norisz,Tamáska,Gáborka,Zsófi és a többi Drága gyerkőc!!!
Olyan jó lett volna veletek lenni,de gondolataimban mindig veletek voltam!!!
De sajnos Zolinak ma is dolgoznia kellett!Nálunk nem volt eső,így tudtak dolgozni!!!

De tavaszi talit nagyon-nagyon várom!!!!!!! :P :P :P

Addigra majd eldől,hogy hol lesz,hol lehet valami helyet találni!!!

Aki tud még küldhetne nekem képeket,mert imádom Őket nézegetni!!!

Köszi Kata,hogy küldtél nekem!!!! :P :P :P

Puszillak benneteket!!!!Kriszti Kép Kép
kkriszi

Csáka!

Na és hol taliztaok gyönyörűségek? :lol: :lol: Képeket kérek szépen. :lol: :P

Kajla: Regi egy tünemény! :lol:

KépKép
ancsúr

Úúúúristen Kajla!!!

Regi mennyire gyönyörűséges és mekkorát nőtt....:D Csak lesek...
Nem lehetne megállítani az időt??? :twisted:

KépKép
napsugaracska

Ancsúr!!

Lesznek képek fent a Gólyahír honlapján, de szívesen elküldöm neked is mailbe amiket mi csináltuk, ha adsz egy mail címet!

Kriszti!! Nagyon szívesen!! :)

Napsi!! Nagyon jól éreztük magunkat!!! A férjem is!!

OKé, akkor tavaszig gondolkodunk!!! Tavasszal lesz a Gólyahíres tali is! szupppper!!! :)
Vendég

A "MORGÓS CSÚCS"-om receptje a következő:Kép
Hozzávalók:
Barna massza: 10 dkg darált háztartási keksz,
20 dkg darált dió,
30 dkg porcukor,
4 dkg keserű kakaópor,
2 nagyon friss tojás,
esetleg!!! egy kevés tej.

Forgatáshoz: kristálycukor

Gesztenyés töltelék:
25 dkg fagyasztott gesztenyemassza,
5 dkg porcukor,
15 dkg darált háztartási keksz,
10 dkg vaj,
egy kevés rum.

Egyéb hozzávalók az elkészítéshez:
Kézi citromfacsaró,
fagyasztott- vagy befőtt magozott meggy.

1, A kekszet a dióval, porcukorral, kakaóval, tojásokkal, ha kell(!) nagyon kevés tejet hozzáadva összegyúrjuk. Nedves kézzel kb, 25 kis gombócot formálunk belőle, amiket kristálycukorban meghempergetünk.
2, A felengedett gesztenyemasszát a porcukorral, keksszel, puha vajjal és egy kevés rummal öszedolgozzuk.
3, A kekszes diógombócokat egyenként egy felfordított, nagyobb citromfacsaró üregébe, pontosabban inkább csak körben a falához nyomkodjuk. /Lazán, inkább az üreg a lényeg, nem a falhoz nyomkodás.../ A közepébe tezsünk egy magozott meggyet. A gesztenyés töltelékkel pedig teljesen betöltjük az üreget.
4, Ezután (mivel cukorba mártottuk) könnyedén kiütjük a formából. Így kapjuk a morgós csúcsot, a kívül diós, belül gesztenyés, egyszerűen elkészíthető, fenséges édességet.

KépKép
napsugaracska

Szép jó reggelt anyukák és leendő anyukák!! :) :)

Húúú Napsi, bekapcsolom a gépet korán reggel és micsoda gyönyörűség fogad! :) :) Isteni fincsi volt ám tegnap ez a sütikéd!
És tényleg pofon egyszerű elkészíteni! Köszi a receptet!!!
Na megyek dolgozni, Szép napot nektek!!
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!!!!

Napsugi!!!
Milyen fenséges sütivel rukkoltál elő!!!Nagyon gusztusosan néz ki,és gondolom az íze is finom volt!!! Az elkészítése pedig a leírtak alapján nagyon egyszerű!!!! :P :P :P
Ha van képed a taliról,Te is küldenél nekem??

Diadella!!!
Karácsony után már nagyon várom a tavaszt!!!Újra talik sorozata!!Ott már nagyon-nagyon szeretnénk ott lenni!!!! :P :P :P
Akkorára már a gyerkőcök is sokat fognak nőni!!!!

Dottikám!!!
Merre vagy??Annyira hiányzol!!Gondolom,hogy elfáradtál nagyon a múlt héten,mint mondtad nagyon sok a meló,így télapó,karácsony előtt!!
Ha van időd,azért írj,egy pár sort!!! :P :P :P

Újra elkezdődött egy hét!!Megint hétfő,és megint egy héttel közelebb kerülünk a picikénkhez!!!
Gondolom,az anyukák már nem nagyon várják,hogy ilyen gyorsan teljenek a napok,hetek,hónapok,nekünk pedig ez a jó!!!

Az biztos,hogy olyan gyorsan megnőnek a gyerekek!Még nem is olyan régen itt izgultunk Ancsúrékért is,és már a kis Viki már több mint 4 hónapos!!! :P :P :P

Bár akkor mikor már megvan a gyerkőc,már minden egyes pillanat csodálatos,még ha gyorsan telik is.Hisz minden korszaknak megvan a maga szépsége!!
Mint ahogy Napsugi is írta,hogy milyen öröm volt hallgatni Norisznak az első szavait ,mondatait,Csöpke írta,hogy milyen ügyes már a kislánya,és miket tud már,vagy Ancsúr mikor eldicsekszik vele,hogy Viki már milyen ügyesen tartja a kis fejét!!De lehetne sorolni,hogy ki milyen ügyes,és ,hogy fejlődik!!!

Az a lényeg,hogy ezeket a pillanatokat,amiket már a gyerekünkkel fogunk megélni,és már sokan vannak közöttünk akiknél már ott van a gyerkőc,ezeket a boldog pillanatokat boldogsággal kell megélni,hisz minden perc,óra,nap,és minden egyes pillanat,amit a gyermekünkkel tölthetünk egy ajándék az élettől!!Mindenkinek,annak is akinek vérszerintije született,és annak is aki örökbefogadta!!! :P :P :P

Már nagyon várom,hogy ez az ajándék miránk is ránktaláljon!!
De a türelem, gyereket teremt!!Egyszer úgyis elfogy a sor előttünk,csak ki kell várni!!!! :P :P :P

Bízom benne,hogy egyszer nekem is elfogja majd énekelni a gyerekem ezt a gyönyörű dalt: Kép

Puszillak benneteket!!!Kriszti Kép
kkriszi

Lányok,köszönjük a jókívánságaitokat Lora nevében! nagyon elszaladt az az egy év. Amilyen nehezen indult a mozgás Loránál, ma már annyira ügyes. Teljsen önállóan jár, persze sokat csücsül a fenekére. Rengeteget gajdol, én már hallani vélek egy-két ismerős szótagot is.
Dorkával imádják egmást, oda-vissza. Természetes hát, hogy Dorka válaszott tortát is a picinek.
Még egyszer köszönjük a jókívánságokat. Kép várjuk a vendégeket

Kép szülinapi ajándékom

Kép Pónis tortám [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 6.3901.jpg[/img] ez nagy falat lesz!

Kép
Kép
koko

Az utolsó kép lemaradt:

Kép Ez nagy falat lesz!

Kép
Kép
koko

Köszönjük a utóbbi köszöntéseket is. :)

KépKép
KépKép
kelimoni

Koko!!!

A gyönyörűszép Lorának is nagyon-nagyon sok boldog szülunapot kívánok!!!Nagyon aranyosak a lányaid,és csodaszépek voltak a csini ruhácskákban!!!
Gyönyörű szép volt a szülinapi tortája is!!!Biztos az íze is olyan finom volt,mint amilyen szép volt a külseje!!! Kép

Puszi:Kriszti
kkriszi

Koko!

Isten éltesse sokáig Lorát! Látom a pacik vannak most nálatok napirenden. Elfogyott ez a nagy torta?

Kelimoni!
Gergőnek is boldog születésnapot kívánok. Nagyon tetszik a tortába harapós kép.

Kézeljétek, ma a játszóházban Zolika kézenfogta a játszótérről már jól ismert, vele egyidős kislányt, és elvitte csúzdázni, utána pedig puszit adott neki. Nem lehet elég korán kezdeni?

Jön a játszóházba a Mikulás, a csomagot vinnünk kell. Arra gondoltam, hogy teszek bele diót, mogyorót, narancsot, apróbb játékokat, tejszeletet. Szerintetek virgács is kell?
KKriszti, Kizsó,! nálatok ez hogy szokott lenni?
Vendég

Sziasztok!

Napsi:Köszönöm!!! :lol: :lol: :lol:

Örülök,hogy jól sikerült a tali! :D :D :D A következőn már remélem mi is ott leszünk(tavasszal csak nem fog esni a hó :lol: :( )

Koko:Gyönyörű ez a két kislány!Boldog szülinapcsit Lora babának!

Kajla:Regi hihetelenül sokat változott és még mindig gyönyörű! :lol:

Kizsó:Tündériek a lánykáid! :lol:

Kép
csöpke

Szasztok!!!
Csodaszépek a kislányok!!! :lol: Lorának utólag is nagyon boldog szülinapot. A hinta szarvasa valami csodálatos! Édes ahogy a nagy testvér vigyáz a húgocskájára :lol:
Zolikának igaza van időben el kell kezdeni keresni az igazit :oops: :wink:
Bence mai jótéteménye: kimászott a konyhába, az abroszt megrántva magára rántott 1 zacskó rizst ami ki volt bontva. Ült a rizseső alatt és csak kamillázott, pislogott és vigyorgott.Na utána gyors söprésbe kezdett a praclijával. Most még ott is rizs van ahol elképzelni sem lehet.. Ha áll az asztalnál és nem éri fel egyszerűen karizommal felhúzza magát és csak lóg a levegőben amig nem veszük le,mert elengedni magát nem tudja.Igaz edz rendesen , mert a nagy tesója súlyzója a cél egyből, ha beszabadul Peti szobájába.Peti mondta Bencének este" gyúrunk vaze?" Bence meg olyan hangot adott ki mintha azt mondta volna hogy Jaa...Most meg éhes mert mászik a konyhába és mondja ezerrel , hogy mammam.....mammam
Szép napot továbbra is mindenkinek

Kép
ibi01

Diadella!
Ha megkérlek, nekem is el tudnád küldeni a képeket (vanoreni@gmail.com)?! Mi is próbáltunk készíteni, de nem tudtunk sokat :)

Rvan

Kép
rvan

LORA BOLDOG SZULINAPOT!!!!!!!!!!!!!
Testverednek es Szuleidnek sok sok Boldogsagot !
Imadni valok!
De ez ertendo az osszes gyermekre!!!!!!!!!!!!!
Puszi mindenkinek.Móni

Kép
móncsi+3

Aranyosak vagytok, köszönjük a további gratulációkat is!
Hát igen, kicsit túlméreteztem a tortát. 17-en voltunk a családból, s én egy 24 szeleteset rendeltem, nehogy kevés legyen... :oops:
Mindenkinek csomagoltam, hogy vigyenek magukkal haza, s a paci feje még így is megmaradt. :cry:
Dorkának decemberben lesz a szülinapja, ő egy pillangót fog kapni, mert ez a jele az oviban. :lol:
ibi01, vizuális típus vagyok, látom Bencét rizsesőben :lol: :lol:

Kép
Kép
koko

Reni! Megkaptad a mailt?
Vendég

Sziasztok, rég jöttem, most viszont óriási hírrel érkeztem Hozzátok! Tegnap éjszaka hazaérkeztünk egy nagyon nehéz, hosszú utazásból, méghozzá 4 gyermekkel!!! Sebestyén a két kicsi vér szerinti testvére, 14-én született, és nagyon édes! :) Nehéz volt meghoznunk a döntést, nehéz volt a baba születése (életet adója 2 napig vajúdott), nehéz volt a hivatali ügyintézés, de megérte és nagyon boldogok vagyunk! :)

Fényképeket készítünk és majd e-mailben küldök, mert ide még nem szeretném feltenni a fotóit.

Szép napot kívánok és jövök, amikor csak tudok!
ildi_ko

Ildikó :)
Gratulálok a kis Sebestyénhez! Gyönyörű karácsonyi ajándékot kaptatok! Sok-sok boldogságot, és energiát kívánok nektek! :D

Kép
petyaanya

Ildikó!

Rengeteg örömöt kívánunk a babácskához és erőt a mindennapokhoz! :D :D :D

Csodálatos hírt hoztál, örülünk nektek!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
csöpke

Szép napot mindenkinek!! :) :)

Hát éreztem én, hogy valami van a levegőben!! :wink: :wink:
Éreztem, mert akkora volt itt a csend 2 napja, és az ilyen csendes napokat valami berobbanásszerű szokta követni!!
:P :P
Ildikó!! Szívből gratulálok nektek!! :P Legyetek nagyon boldogok, szeressétek nagyon egymást!!
Várom a képeket e-mailben majd ha lesz időd!
Nagyon örülök a jó hírnek! :P :P

Kép

Kép
Vendég

Ildi!

Ez aztán a nagy hír! Szívből gratulálok, és jó egészséget kívánok Nektek. Lehet, hogy bővíteni kell az épülő házatokat még egy szobával? :lol:
Várom a képet én is.
Vendég

Szép napot mindenkinek!!!

Ildikó!!!

Nagyon-nagyon gratulálok az új kis családtaghoz,Sebestyénhez!!!Micsoda örömhírrel érkeztél,ez fantasztikus!!!
Újabb vérszerinti tesó,az pedig még csodálatosabb hír a gyerkőceidnek!!! :P :P :P

Én is kérek szépen képeket!!!Ha van időd,pedig mesélj egy kicsit a pici fiúcska érkezéséről!!! :P :P
Mostmár van két kislányotok,és két kisfiatok!!!Mégegyszer kívánok hozzájuk nagyon-nagyon sok boldogságot!!!

A tavaszi Gólyahíres talira már Őt is hozzátok bemutatni,nem???Már nagyon várom!!!

Puszillak benneteket!!!Kriszti Kép
kkriszi

Drága Ildikó!
DE HISZ EZ CSODÁLATOS! Gratulálok és nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok. Legyen nagyon sok örömötök a pici fiatokban. Én is várnék fotót, ha le egy kis időd. :lol:

Koko!
Gyönyörűségesek a lányok. Az utolsó képen Dorka nézése... hát... nagyon huncut, sőt inkább már-már csibészes. Kicsi Lorát pedig Istenke éltesse, nőjj nagyra te szépség! :lol:

Velünk még mindig nem történik semmi, csak várunk és várunk.
kanga_mama

A november 18-ai események képekben:

Életem első szánkózása életem első szánkójában
Kép

"Kenesztanyu, húzzzzz!!!"
Kép

Hóembert is csináltunk ám
Kép

És persze hógolyóztunk is
Kép

A 2. kép minősége nem túl jó, hiszen tényleg mozgásban voltunk... bocsi miatta... :oops:
kanga_mama

Sziasztok!

Bocsánat,hogy csak most jelentkezem,de elég fárasztó és mozgalmas napok állnak mögöttem!!Tudjátok elkezdődött a karácsonyi dömping!!Meg néztem a gólyahíren a talis képeket,írigykedtem is rátok...!!Ugye jövő tavasszal is szerveztek talit,mert arra nagyon szeretnénk elmenni, már előre elkezdjük a főnököket puhítani,a szabadnapra vonatkozólag!!

Ildikó!

Szívből gratulálok Sebestyénhez!!Sikerült öröm könnyeket kicsalni a szememből!!!Nagyon jó egészséget kívánok!!
Kép

Diadella!Örülök,hogy jó volt a tanfolyan!!A talit meg láttam a férjed is élvezte!Sajnálom,hogy mi nem lehettünk ott!!De majd jövőre!!

Koko!
Tündériek a lányok!!!Lorának pedig utólag is boldog szülinapot kívánok!!Gyönyörű volt a torta!!Én is szívesen elcsipegettem volna a morzsákat!!Az én keresztlányom is póni mániás!Ha ezt a tortát látta volna,tuti neki is kellett volna szülinapjára!!

Ibi!
Vagány kis csákó Bence!!Még most is mosolygok a rízsesőn!!

Kanga mama!
Nálatok ilyen hó volt????

Kriszti!
Megvagyok!Aranyos vagy,hogy hiányoltál! Hétfőn 1/2 2-től,3/4 5-ig hárman csak az árut pakoltuk,mindenütt a raktárakba pupozva áruval!És még a héten kapunk karácsonyi dolgokat,játékokat stb...Csak kicsit fáradt vagyok,este mikor hazaérek 3/4 6-kor akkor kajázás, kicsi házimunka,fürdés,beszélgetés apával,tévézés és szundi!Már nem sok kedvem van a gép elé ülni!!

Puszi mindenkinek!!Sajna rohanok mert még vasalnom is kell,és mosogatnom is!!

Kép

Kép
dotti

Ildikó!

Én is kérek szépen képet,ha lesz egy csöppnyi időd!!!

Kép

Kép
dotti

Ildikó!
Szeretettel köszöntjük Sebestyént földi útja kezdetén. (A képeitek alapján mindig azt hittem, Vivien is vérszerinti tesója a kicsiknek.) Türelmet és egészséget kívánok nektek a lassacskán ipari méretű családhoz.

boldog napot, nevetést,
t.
bimbócska

Kangamama!! Mekkora hó van felétek!! Itt esett egy ici-pici de el is olavadt!! Jól érezte magát Amanda élete első szánkózásán?? Gondolom, igen a képekből ez jön le!

Dotti!
Hát akkor kitartást neked a munkahelyeden. A Karácsonyi dömping a patikára is jellemző szokott lenni. Bár én ezt még nem tudom, hiszen február óta dolgozom itt.

Viszont a mai nap nagyon sok volt nekünk. Új rendszer van a gyógyszertárunkban. Ez egy beteghívó rendszer, mint amilyen bankokban, okmányirodában és még számos helyen megtalálható.
Nagyon jó dolog több szempontból is. Először is azért, mert a betegek rendszerint összevesznek azon, hogy ki melyik sorba állt. Mert ugye a sorok nem egyformán haladnak, van aki 30 recepttel érkezik és van aki csak egy popsikrémet szeretne venni. Ezért is jó ez a rendszer.
A másik dolog pedig, hogy még el se raktam a pénzt amit a beteg adott, és a következő beteg már ott tobzódik/ bocs a kifejezésért :oops: de néha elegem van/ és nyújtogatja a receptjét és már kérdez is , holott nekem még van egy csomó adminisztrációm az elöző beteg után. És ezt nem mi találtuk ki, hanem ott fent a nagyok!!
Szóval igazi kis csetepaték szoktak kialakulni a betegek közt hogy ki mikor lépett be az ajtón..stb. Na ez mától megszűnik! Vagyis megszűnne, mert most meg az a bajuk, hogy minek ez a hülyeség, ők nem nyomnak gombot, nem kell a sorszám, stb..hát komolyan mondom elegem van!
Semmi nem jó? Még jó hogy holnapra kivettem egy szabadnapot, zsong a fejem tőlük. :lol: :P Itthon leszek és nagytakarítok! :) :)
Vendég

Sziasztok!

ILDIKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem is tudok mit írni!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D
Igazán nagyra becsüllek Titeket! Isten biztosan hatalmasan megáldja a döntéseteket!!!
Nagyon örülök nektek és kérlek hívj, (ha egyáltalán marad szusszanásnyi időd az immár 4 gyermektől :lol: ).
Nagyon sok áldást és boldogságot kívánok gyönyörű nevű gyermeketekhez!
Akkor így nem is lesz TEGYESZ-es Mikulás?
Pedig mi nagyon vártuk...
Ha nem tudtok jönni vagy megszervezni én szívesen megszervezném, vagy ha segíteni kell, kérlek szólj!

És képeket, képeket, képeket kérek szépen!!!!!!!!!!!

Mindenkinek sok puszit küldök!

Sajna Gréta már 2 hete beteg (hörghurut) és nagyon nehezen akar kikeveredni belőle.
Ehhez kapcsolódóan Diadella, tudnál esetleg nekem segíteni?
Nem vagyok valami antibiotikumhívő, ha nem muszáj, nem adok Grétának. Most sincs láza, rendesen eszik, csak köhög, sok a váladék és ettől éjszaka hány is. Köptetőt már nem merek neki adni, mert rengeteg a váladék. Teofilines kúp estére, hogy egy kicsit levegőt kapjon, mert nagyon fulladt, Baby Luuf a hátacskájára, meg Sterimar az orrocskájába. Esetleg tudsz valamit ajánlani még?

Jó éjt mindenkinek!

obea
obea

Obea!

Szegény kis Gréta! A theophyllin egy picit fokozza a hányáskézséget. Viszont fontos a hörgőgörcs miatt!!
Sok a váladék? De fel is tudja köhögni Gréta? Fontos lenne, hogy ne pangjon és ne terjedjenek benne a bacik!! Ha nem tudja felköhögni, akkor kell a köptető!!
A Sterimar nedvesíti az orrnyálkahártyáját, megtisztítja a portól, pollentől, tehát ha náthás is és folyik a nózija, azt nem fogja meggátolni, orrfolyásra nasivin orrcsepp vagy orrspray kell, életkornak megfelelően.
A Baby luuf nagyon jó!!!
Sok folyadékot kellene innia! Más nem nagyon van, itt a lényeg a köpet "felszínre kerülése"!!
Ezen kívül mást nem nagyon tudok, immunerősítés még ami kell, de ezt gondolom tudod. Valami multivitamin szirup.
És lehet még párologtatóba illóolajat tenni, pl. narancsot vagy kakukkfű, levendula.
Az antibiotikumnak én se vagyok a híve, de van, hogy sajna nem lehet elkerülni, ha olyan nagy mértékben felszaporodnak a bacik, akkor valszeg muszáj. Inkább akkor szokták ajánlani ha felülfertőződés alakult már ki.

Gyors gyógyulást Grétának!!!
Vendég

Jó reggelt!

Aki szeretne velünk "találkozni", a mostani Nők Lapja 6. oldalán megtalál bennünket. :)
rkata

Kata!! De jóóó!! Holnap meg is veszem!! :)
Vendég

Lányok! A szívem sajog, a torkomat fojtogatja a sírás... :cry: :cry: :cry: :cry:

http://www.fn.hu/belfold/0711/kandallob ... 176730.php
kanga_mama

Rkata, veszek én is Nők Lapját, naná, hogy látni szeretnélek titeket!

Igen, lányok ekkora hó volt, de sajnos csak volt, már csak egy-két folt látszik. Tudjátok nálunk mindig 2-3 fokkal hűvösebb van, mint bent a városban. Erdő szélén és völgyben lakunk. Így talán érthető. Nyáron a kánikulában ez jó... Télen viszont... brrr. Na, de egy a lényeg. Tiszta a levegő, csodálatos a környezet és ez a legfontosabb.

Na, megyek, dokihoz kell mennem.

Puszi nektek!
kanga_mama

Most csak hamar végig futottam a lapot,
IIldiko!! Nagyon sok boldogságot!!!! :lol: :lol: :lol: Hatalmas öröm !!Újra átéreztem azt az örömöt amikor mi hoztuk haza Bencikénket :lol: :lol: :lol: A jó Isten a tenyerén hordoz benneteket, tudja hogy nagyon jó helyre irányította ezt a pici lelket!!
Kérhetnék én is fényképet? :oops:

Kép
ibi01

[quote="kanga_mama"]L írta:kanga_mamaányok! A szívem sajog, a torkomat fojtogatja a sírás... :cry: :cry: :cry: :cry:

http://www.fn.hu/belfold/0711/kandallob ... 176730.php

Úristen! Ez már nem lehet igaz!! Teljesen ki vagyok! Hogyan képes valaki ilyenre? Egy állattal különbül bánik bárki! Nem térek magamhoz!

Csak bekukkantottam a nagytakarítás közben, de megyek is inkább ablakot pucolni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?