Sziasztok!
Ildi,
nagyon boldog névnapot Olivérnek!!!
Hú, szegény Levente! De az jó, hogy most jól van
Oksa, akkor az uradnak mennek a drukkok!
A gyerkőknek ajándékok? Hát, Zsoltika mostanában nagyon odavan a puzzle-ékért, kap egy nagyobbat (most 3 kisebb van), az pókemberes lesz, mert most az a mániája. Persze a filmet nem látta, azt sem tudja, mi az, de imádja
Meg 2kerekű rollert szeretnénk neki, a 3 kerekű már pici
És egy nintendo-s játékot is kap, nagyon-nagyon várja, ez már wii-s, vagyis az új, tudod, amiről annyit írtam már itt nektek
És egy távirányítós autó, ezt az uram favorizálná a legjobban
Lacusnak igazából még nem is tudom, mert tényleg eszméletlen sok játéka van még Zsoltikától, egyenlőre semmi új nem jutott eszembe...
Rita,
drukkok mentek így utólag... Hogy sikerült a vizsga?
És írtad, hogy tegnap délután okosabb leszel Peti hízás-ügyében: mit tudtál meg?
Mira,
hajrá kocogás
Persze hogy megéhezik közben az ember
Én a közeli edzőterembe járok, női tornára. Egy nagyon jófej csaj tartja, szuper gyakorlatok vannak, csöpög rólam a víz mozgás közben. Ez nem ugrálós torna, ami azért is jó, mert így szopi mellett a ciciknek nem tenne jót a sok döccenés
Inkább alakformáló, elég keményen. Szerencsére a tejcsi nem csökken tőle. És a combom tuti vékonyabb, meg úgy általában mindenhonnan lement egy kis háj, érzem a ruháimon. A súlyom is jó most, 54 kg, ezzel elégedett vagyok
Szirom,
dehogy voltam szándékosan titokzatos, inkább időhiány miatt, bocsi
Ajik lásd fentebb
Igaz is, nálunk is lesz az oviban kézségfejlesztő játékok vására, tuti ott is veszek valamit
Ede nagyon ügyi az alvással, maradjon most már mindig így!
:):)
Lányok, most így Levente barihimlőjéről jut eszembe: a védőoltásról mi a véleményetek? Mert én arra hajlok, hogy beadatom a fiúknak... De érdekelne, hogy ki mit gondol: érdemes-e, jól teszem-e, ha oltatom őket?
Jaaa, Szirom, látom most írtál az oltásról. Én is a szövődmények miatt tartok magától a betegségtől. A védőoltás meddig ad védettséget? És felnőttkorban újra kell oltatni?
Korábban már kérdeztem a dokinéninket egyébként, és ő közölte, hogy még soha senki nem kért ilyen védőoltást...
Ildi, milyen homeós bogyót kapnak a gyerekek szövődmények ellen?
Nekünk nagyon jó most itthon Lacussal, olyan jó kis nyugi van
:):) Zsoltika meg nagyon jól érzi magát Szentesen, már többször beszéltünk telefonon
Megyek, csajok, ma portalanítom a polcokat (Lacus még alszik).
Puszi!