Sziasztok
Erika, én is ezzel sokkoltam anno a fórumot, de Fanna megnyugtatott engem is
A fogdoki is mondta aztán, hogy ezernyi előadást végighallgatott már erről a témáról, és egyiken sem szerepelt károsító hatás.
A fehér tömés áldásosságáról annyit, hogy nekem az egyik fogorvos (szájsebész is, és a körzetisem volt) szinte leugatta a fejemet, amikor fájós fehértöméses foggal mentem el hozzá (nem a terhességem alatt); szerinte a fehér tömés szar, nem "épül" hozzá a foghoz. Vagymi. Amúgy nem gyulladásos fájdalmam volt, hanem a Zideget éreztem. Ennek persze már nem járt utána, úgyhogy rábaszott egy gyógytömést
Másnap persze mentem hozzá megint - kihúzta. Ha jól sejtem, gyökérkezelnie kellett volna...
Olga, akkor be vagy fogva
8-10 lépés...Ezigen!
Jaimee, gratu a nagypocakos felirathoz!
Nemsoká érted izgulhatunk
Ceruzabab...én is csak lestem, de képről már ismerős
Eccer köretként is tanákoztam vele Győrben...
Judit, recepthegyek nekem is jöhetnek
Szilbee, ne is legyen más dolgod, csak a pihi, meg a gyerekek
Tök jó, hogy Levente ilyen aranyosan fogadta a kisöcsit!
Ehh...15 perce egy kis barilevet itattam Annalucussal...mán érzem is a hatást
Teszem is tisztába.
Leattuk a kocsit a szervízben. Volt kis fejtörés, mert a "betétlapon", amit a belémjövő adott, nem szerepelt, hogy elismeri a felelősségét (amúgy elismeri, egyértelmű a rajzból is, csakhát szövegesen nincs ott). Debazzeg! Miért nincs erre felhívva az ember figyelme?! Aki még nem szívott ilyen dolog miatt, az honnan tudja, hogy a Megjegyzés rovatba ezt be kéne írni?? Mindent tudnak ikszeltetni, pont ezt nem