Új privát üzeneted érkezett!

A mi ágyunk szuper! Egészségpénztárra vettük a matracot és kp-ből a keretet, így végül csak 35.000 ft-ba került. A miénk is elkezdett nyikoroni, de én kitömködtem az illesztéseknél papírral, mert a fémek mozogtak egymáson és az nyekergett. Most már bírja a nagyobb tehelést is. :) Szerintem a matrac túl alacsony lenne keret nélkül, nem bírnék felkelni róla reggel. Sajna öregszem. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Jaj lányok, lányok..... :lol: :lol: :lol: :lol: Annyira jót röhögtem hogy ihaj. Tudtam ám, hogy erre fogtok gondolni. Ha valaki nekem ilyet mesél én is így reagáltam volna rá. Szóval nyugesz van senkire nem haraguszom!!!!! :wink: 8) :D

Amúgy a rácsot se szó se beszéd kicserélték, sőt még a csaj mutatott egy másik repedést is rajta amit mi nem vettünk észre. :lol: Azóta minden király. Egyébként sajna még nem avattuk fel mert én hulla vagyok sajna mert téli dekorációt gyártmányoltam a zoviba. De sztem ma azért bepótoljuk. Meg éppenhogy meggyógyultam megint taknyos vagyok. Pedig folyamatosan oviban dolgoztam eddig is dehát kissé bosszantó hogy tüszösmandula gyulladással és torokgyulladással a szülő behozza a gyerekét hogy áááááááá nem beteg csak kicsit köhög, de nem lázas. :evil: Közben érdekesen néz ki a gyerek is. Úgy sajnálom őket ilyenkor.

MÁS:SEGÍTÉGET KÉREK:
Ugye az még jó ha ma lesz keksz, mert vasárnap volt utoljára, tehát 3.napja van ma hogy nem volt?
Hülyének is nézhettek de soha nem tom hogy mit takar az hogy minden másnap jó (pl. hétfő-szerda-péntek) vagy akkor sem maradunk le semmiről ha a 3.napon huncutkodunk. Plííízzzzzzzzz valaki!!!! :oops: :oops: :oops: Nem tom érthető voltam é?

hajni...
Budaörs

Zazzy: Jól érted a földön alszunk :lol: Fizikailag nem fér be egy keret, csináltatni meg nem volt még időnk, pénzünk. Csak annyi a baj vele, hogy nagyon alacsonyan van....

Kép

Kép
bettica

Vicky:Ez fura, a fémek mozognának?Nekem annyira a deszka recsegésének tűnik. Én nagyon megbántam. Azt hittem ez lesz álmaim ágya, de nagyot csalódtam benne. Egyrészt a nyekergés miatt, másrészt meg azért, mert ha férjem megmozdul(jó, nem kis darab, de akkor is!)én is mozdulok vele, erre állandóan felébredek, pedig én amilyen pózban elalszom, úgy kelek reggel(normális esetben)de így az ágy rugózása miatt állandóan felébredek, ha forgolódik. :(
Jól elvagyunk ezzel az ágy-témával :lol: No de mentségünkre legyen mondva, nem mellékes! :lol:

Kép
Kép
zazzy

hajni: Ne aggódj ilyesmin. Jó lesz a mai is, bármi is lehet belőle. Volt mostanában péd? Általában utána tudod meg, hogy jó volt-e az időzítés, ha pl hőmérőt használsz. Szóval a lényeg, hogy előtte legyen egy jó időzítés ;)

Kép

Kép
bettica

jó témát hoztam fel mi? :lol: :lol: :lol:

Zazzy: egybematracotok van?
NEkünk kettő van és "tök szar" vagyis inkább szokatlan hogy eddig a 140es ágyon elértem Apát ha kicsit kinyújottam a kezem, mostmeg felébredek éjjel mert oly messze van tőlem hogy nem érem el, peid csak 180as a mostani. Na de azért megoldom. :lol: :lol: 8)

hajni...
Budaörs

zazzy: Hát a miénknél is olyan volt, de egyszer jobban meghallgattuk és nálunk az ágykeret úgy van összerakva, hogy a két oldala rá van akasztva a végeire és ezek a fémek mozogtak egymáson. Nálunk a rácsok egyesével be vannak csavarozva a keretbe, azok nem mozognak, az nem recseghet. Az ágy különben életem legfontosabb színhelye. Imádok aludni! Nem is tudom, hogy mi lesz velem, ha a gyerekem is olyan rossz alvó lesz, mint az anyukája és az apukája volt.
vicky79
Budapest III. kerület

köszi bettica, de tudod márciustól az előző ciklusig mértem de a hőmérőt szépen eltettem a fiókba, mert úgy döntöttem nincs hőmérőzés, nincs görcsölés, csak történik majd már valami. Kezdtem kissé begyogyósodni az állandó figyegetésbe....
Széepn elindult a fogyásom, rendeződni látszanak a hormonjaim, mozgok, nagyjából figyelek a kajálásra(szándékosan írtam hogy nem diéta) ,még ezen kellene jobban változtatnom. Egy szó mint 100, várok és élem az életet. :oops: :D Egyébként ezért is nem jövök mindig!

DE NEM AZÉRT MERT BÁRKI IS MEGBÁNTOTT VOLNA!!!!!!!!EZT SZERETNÉM HA TUDNÁTOK!!!!!!!!!

hajni...
Budaörs

ja egyébként éreztem valamit úgy a 15.nap környékén meg tojcsi is volt de nem tenném rá a fejem hogy az az volt. őszintén szólva nem is nagyon érdekel. :oops:

hajni...
Budaörs

Vicky: Én is az alvás miatt aggódom :) Annyira sokat tudok aludni, hogy ha nem alszom napi 10 órát, akkor egész nap nyűgös, nyúzott vagyok. hogy fogok én éjjel felkelni a gyerkőchöz? De a terhesség végén is állítólag nehezebben alszik az ember. Asszem én kileszek a szülésre teljesen a kevés alvástól :lol:

Kép

Kép
bettica

hajni: Csak azért kérdeztem, mert ha már volt péd, akkor ugye mindegy hogy most mikor megy a szex... De ha nem volt, akkor sincs veszve semmi, hiszem ma lehet "tárazni" ;)

Kép

Kép
bettica

bettica: Én mondjuk dolgoztam 24 órában is, úgyhogy az éjszakázást bírom, csak korán kelni nem szeretek. Volt olyan, hogy még műszak után tanultam és délután mentem vizsgázni. Utána meg már nem is voltam álmos, úgyhogy este 11 volt, mire elaludtam. Azért ezt már nem biztos, hogy bírnám.
vicky79
Budapest III. kerület

Hajni:Egybematracunk van, 180X200-as, nekünk kell is ennyi, mert én imádok nagy helyen aludni. És imádok aludni.Pedig már rájöttem, hogy minél többet alszok, annál fáradtabb vagyok reggel, de este meg olyan jólesik lefeküdni pihizni!

Kép
Kép
zazzy

Szia lánykák! nagyon köszönöm mindenkinek a tanácsot hsz-t. Akkor nem aggódom annyira. Bár a teljes vérképen és vesefunkciós vizsgálaton kívül semmi mást nem néztek, azt is csak azért, mert a vesémmel is aznap mentem konrtollra. Kellemetlent a hasznossal elven. Szóval baromi nehéz tartanom a diétát. Eleve 5étkezésre elosztva a 140 Ch nekem egy horror. Ha három étkezésbe sűrítem bele, akkor nem vagyok farkaséhes csak éhes. mozgás, hajajaj. de talán nem véletlen, hogy ma olvastalak viszza benneteket. Még egyszer köszi. Babavároknak nyugodt kismamaságot, Áldott állapotba kerülni vágyoknek szép peteérést kívánok!
Vendég

Sziasztok!

Vettünk tegnap vércukormérőt, Accu Checket (remélem jól írtam). Tegnap megmértem vacsi után (2 szelet bio rozskenyér, másfél virsli, 2 deci diétás kakaóstej) 7 volt. Ma reggel reggeli előtt 3.8. Ezekhez az értékekhez még annyira nem értek, de a 7 nem magas?

Kép
apple

anyóka nagyon sajnálom. tuti sajna szerencse is kell a babásodáshoz. épp nem kaptátpk el azt a pillanatot.

de annyira együtt van nálatok minden, olyan szép Pé-id vannak, hogy nálatok tuti sikerülnie kell egy inszemnek. elsőre nagyon ritkán jön össze. tudod, orosz rulett! :wink: :lol:

lona nagyon sajnálom hogy ti is már ennyi mindenen túl vagytok. nem is tudtam, hogy volt már 3 inszemed.

nem tudom. én a helyedben próbálkoznék most újra. elvégre most már jó régóta szeded a metet, az tuti sokat javított a helyzeten. most biztos sokkal jobbak lennének az esélyeitek. Hm?

Kép

Kép
rejo

Apple, terheseknél (ott az értékek szigorúbbak) ez már sok lenne, nem terheseknél nem okoz gondot nyugi!
Amúgy miért vettél gépet???Nem vagy diabos....
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a vígasztaló szavakat, nagyon jól estek! Most már nem vagyok nagyon elkeskenyedve, ha akar jönni a babóka, akkor jönni fog! Megteszünk érte mindent, hogy legyen de nem görcsölünk rá nagyon.

Munkahelyemre azért nem biztos, hogy visszamehetek, mert a helyemen ülnek és kérdéses hogy lesz-e hely. Azért nézelődöm másfelé is....

Monee, hogy érzed magad? Jobbulást!

Ginuska, annyira szépségesek a képek!!!!! :) És én is látni vélek ott valamit! :wink:

Vicky, Dorka diavetítőt fog kapni karácsonyra, párom ajándékáról viszont még fogalmam sincs :? Adjatok ötletet nekem is, mit vesztek a pasiknak?!

Lona, jó utat Neked, pihizz nagyot! (bár ezt Te már úgysem olvasod)

Zazzy, ne izgulj, ha esetleg ott a baba, a duphastonnal nem ártasz neki! Én most azt kaptam progipótlásnak!

Bettica, nagy pocival is fog menni a "földön" alvás? :wink: Azért onnan felkelni nem semmi mutatvány lesz! :)

Ezen az ágy témán olyan jókat mosolyogtam! :) Nekünk egy 180x200-as ággyá kinyitható kanapénk van, de mivel mindketten szeretünk elterülve aludni, néha még ez is keskeny :oops:

Most kicsit fel vagyok dobódva: tegnap kaptam egy autót! Na jó, egy 16 éves kis Marutit, de akkor is autó! :lol: :lol: hogy tudjam Dorkát oviba hordani. Még nincs itthon, remélem, hamar lezavarják az eredetiség vizsgálatot és hétvégére már hazakerül!

Kép

Kép
anyoooka

Lafim, hogy van a fejed?! Tarts ki, már csak két hét! Bár tudom, ilyen állapotban az egy örökkévalóság is lehet... :(

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok lányok, mindenkinek szép napot!

Most olvastalak vissza benneteket és 100%-osan meg győztetek arról,hogy csak az ágybetétet cseréljük ki. Mi is az ágy cserén törjük a fejünket,de ami tetszene az nagyon húzós árban,amit meg felérne apénztárcánk az meg nem a mi súlyunkhoz készűlt.Így marad a régi keret és lesz új ágybetét.

Szeretnék tőletek kérdezni!Kéthete szedem a Meforált 2x850 eddig semmi bajjom nem volt. Tegnap este kezdődött,hogy nagyon fájt a hasam nem görcsölt hanem olyan nyomos fájjás volt aztán éjjel aludni se tudtam hajnalba meg jött a róka.A hőmérő görbém nem mutat semmit és mivel augusztus óta mióta volt a vetélésem nem volt menszeszem tehát még kiinduló pontom sincs.Azt szeretném kérdezni ez a fájás vajon már a Meforáltól van vagy szerintetek valami más lehet? Különben csak gyógyszerrel jött eddig meg a vérzésem.Ja és még annyit nagyon fájj a derekam. Kéthete néztem terhestesztet nem mutatott semmit.
Bocsánat,hogy ilyen hosszú voltam.

Sziasztok:vera.
vvera75

Anyókám, grat a kocsihoz!!!Kell is az, pláne hogy másik helyen van az ovi!Fejem most okés, este elmúlt, e du. megint kezdi, a gyógyik akkor "hatnak" ...
megtapasztaltam, de még 2 hét...tudom, csak nehéz kibírni, úgy sajog minden nap!
Vendég

Szegénykém! :( Francos gyogyik! :evil:

Kép

Kép
anyoooka

Anyóka én is gratulálok a kocsihoz használjátok egészségel!
vvera75

Sziasztok!

Anyooo!

Kaptál egy igazi verdát?! :D Wáááóóóó... :lol:

Köszi, de nem vagyok túl jól. Tegnap voltam a házidokinál csúnya torokgyulladásom van, tegnap napközben lázas is voltam. Írt semicilint, C vitamint, Algopirint, teát, fekvést, orrcseppet és Halls cukrokát. :shock: :D Hétfőn kell visszamennem hogy javult-e a helyzet.

Délután voltam a nőgyogyimnál is, ki akartam kérni a véleményét a hogyantovábbról. Ő is azt mondta amit Ti is ajánlottatok, hogy apának irány a ficánka vizsgálat először is. Nekem hétfőn még jön egy ciklus végi hormon labor, aztán ha nem sikerült most sem, akkor egy ciklus eleji majd. Ha nem tudjuk addig önállóan megoldani a problémát, akkor január-februárban visszatérünk a HSGre. :) Illetve ő lapart mondott, ezek kicsit meg is akadtam, de inkább szurkoljunk annak hogy sikerül saját anyagból a baba és nem kell ilyenen gondolkozni. :)

Kellemes napot!
Elmegyek felrakni egy vödörnyi húslevest, kitaláltam hogy mértéktelen mennyiségben azt fogok enni. :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Szerbusztok!

Anyooo: hű, nagyon hasznos ám, ha az embernek a gyerek mellé jut egy autó is. Én is direkt ezért nem vagyok hajlandó lemondani az én kis tütükémről, mert ha megszületik a gyerek, akkor tuti nem akarok majd egésznap összezárva lenni az apósommal. Egy autóval az ember lánya kicsit mobilabb. Beülök a gyerkőccel, aztán irány anyámék. Ott legalább friss levegő van, csend, béke és nyugalom. Már csak a benzinre valót kell előkeríteni valahonnan :D De az biztos, hogy menekülni fogok a lakásból, amint lehet. Már felkészítettem rá a párom ;)
Hmm, azon még nem gondolkodtam, hogy nagy pocakkal, hogyan fogok felkelni a matracról :roll: Majd megvitatom a kérdést az urammal.

Monee: Jobbulást neked is! A fincsi mézes teát ki ne hagyd :) Tessék otthon maradni és kikúrálni magad, mert rosszabb, ha lábon akarsz megszabadulni a nyavajádtól... Pihenj sokat!

Vera: Nem lehet, hogy összeszedtél valami vírust te is? A metnek sztem nincs olyan mellékhatása, hogy görcsöket okozna. Azóta jobban vagy? Mit ettél tegnap?
Derékfájás lehetne éppenséggel pé miatt, de azt mondod, hogy a hőmérő nem mutat semmit... Ha nem javulsz és megismétlődik, akkor mindenképpen menj el dokihoz szerintem, mert ezek a tünetek sok más betegségre is utalhatnak.

Zazzy, Hajni: Nekünk is egybe matracunk van, 180*200. Pont befért a két szekrény közé, de mivel a fal (panel) ugye nélkülözi a derékszöget, így lent a szekrények aljánál 199cm a hely. Ide préseltük be a 200-as matracot :lol:

Kép

Kép
bettica

Lafi, köszi!
tehát nem terhesen 7 még nem gáz. Hát remélem terhesen nem megy 7 fölé. Gondoltam megveszem,úgyis jól jön majd, na meg ha terhes leszek, akkor kötelező lesz mérni.

Anyooka, tök jó, egy kocsi. Hétvégén még nem lesz hó, tessék furikázni.

Monee, jobbulást, kamilla tea gőzölgetés sokat segít.

Vera, én is csak Betticát tudom megerősíteni. Lehet, h vmilyen hasmenéses, hányós vírust szedtél össze. Most össze lehet szedni belőle bőven.

Rejó. gratula a - kílókhoz!! Lesz az még több is.

Kép
apple

No, mi történt lányok? Remélem, szép idő volt kint és mindenki a friss levegőn volt, azért nem jöttetek délután ;)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Köszönöm a választ csajok.A hasam most is fájj,de nem görcsöl hanem olyan nyomás van benne,de most már nincs hányingerem.

Ma képzeljétek volt nálunk egy hölgy a Balatonfüredi korház csontritkulás és diabetologiai osztályáról vért vett meg vérnyomást mért és azt mondta mivel az anyukám és az ő anyai ága magas cukorbetegségbe és csontritkulásba szenvednek és az intézethez tartozó betegek ezért a gyerekeinél és az unokáinál néznek egy vérvizsgálatot amiből kiderűl van-e ezekre betegségekre hajlamunk és mennyi az esély,hogy örököljük.
Én a vérvizsgálat nélkül is tudom,hogy, örököltem.Pedig egy két millának jobban örültem volna vagy egy szuper villának a tenger parton,de hát ez van.Szegény család azt ad amilye van.

vera[/img]
vvera75

Vera:
[quote] írta:n a vérvizsgálat nélkül is tudom,hogy, örököltem.Pedig egy két millának jobban örültem volna vagy egy szuper villának a tenger parton,de hát ez van.Szegény család azt ad amilye van.

ezen olyan jót nevettem, pedig morbid kicsit, de akkor is vicces!!!!!! :wink:

Bettica:
[quote]R írta:emélem, szép idő volt kint és mindenki a friss levegőn volt, azért nem jöttetek délután

délután???? már napok óta alig irogatunk! nagyon gyengélkedik mindenki!
Talán Hajniék ágystoryja indította most be egy kicsit a topikot beindítva mindenki fantáziáját, megnevettetve mindenkit!
köszönet érte Hajninak!!!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Czinki: Ezért írtam, hogy remélem :D Mert ha úgy volt, ahogy én szerettem volna, akkor ugye nem gyengélkedik senki ;)

Vera: Azon a mondatodon én is jót nevettem, kár hogy ilyen szomorí dologról van egyébként szó... :(

Kép

Kép
bettica

Szíjjjasztok!:-)

Czinkeb, hogy állsz, volt már tüszőrepi?

Lányok, aki szedett Premens tablettát leírná milyen adagban szedte (úgy emlékszem Rambóka szedett :roll: ), jaj, és holnap a 11cn-on is elkezdhetem, vagy inkább ne kavarjak, várjam meg a következő ciklust???
Köszi, ha válaszoltok!

Nyah, végre, mehetek haza! Puszi mindenkinek!!
Vendég

a gyengélkedést én átvitt értelemben gondoltam. bár ez sem jó sajna. :roll:
kár, h mindenki visszavonult és nem nagyon irogatunk.

na pusza, megyek fogorvoshoz. :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

ja, egyébként még Poginak akartam írni!!

Pogi: vmelyik este bemondták a hírekbe, h Fr-onak a sztrájk napi 300 millió eur !! gazd veszteséget okoz!! :shock: teljesen ledöbbentem, az rengeteg!
Ti Párizs környékén laktok? írtad, h nem tudsz hazajönni a sztrájk miatt. és tényleg nem térítik meg a repjegy árát sem és nem adnak későbbi időpontra sem jegyet?? ez nagyon durva!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Csajok ti sportoltok valamit? Mert azt mondták a diéta mellé kell a mozgás. A diéta bevált csak a mozgásal van gond. Én futni csak akkor futok ha a kutya kerget.
A drága férjem vett nekem egy sífutógépet és azt mondta a havat is ő rendelte hogy meglegyen a filling.Hát nekem ez nem igazán jött be. :roll: Megpróbáltam táncolni is, de a szüleim az alsószinten azt hitték földrengés van :) .Szóval most a sportnál megakadtam. Van valakinek valami jó ötlete?Szeretnék még jó pár kilótól megszabadulni. :oops: !

Köszönöm:vera
vvera75

sziasztok!
ezer éve nem jártam felétek.... de olvastam!!!! ez most kevés mentség, ugye? :oops: :oops: :oops:

aki megnézi a hőmet, annak szólok, h feri először 18. napra tette be a pé-t, de a hőm megőrült.... olyat produkál, amit még sosem. :) nem tudom, h mitől lehet. sztem a dokimat majd alkalomadtán felhívom, mert izgat, h mitől ugorhat egy hő ilyen nagyot.
tuom, leht baba is, de abban nem nagyon bízom, mert a tesztem is nega lett. létezhet, h kezdek működni??? mondjátok, h igen, mert annak nagyon örülnék :lol:

babszika

vera!
én most szoktatom magam a szobakerékpárhoz. az tetszik benne, h elég csak 5 perc is, de mondjuk úgy, h nem mehetek 35km/h alá pl.
nem tart sokáig, de jó kis intenzív edzés. és esténként (este 10 körül van csak időm) eljárok egy nagy sétára a kutyával.
hát, nálam ez lett a sport :wink:

babszika

Babszi,igen!
Amúgy tudod, mikor volt péd?
Vendég

köszi :lol: :lol: :lol:
nem igazán tudom. általában semmit nem érzek :? :oops:

viszont az ugye nem lehet, h most volt pé?!
de akkor mitől ugrott fel a hőm?
vagy gondolod, h most egyszerűen megemelkedik az alaphőm?
tiszta hülyének érzem magam, de ez a magasság egy csoda :roll:

babszika

Hát ezt én is észre vettem sajna, hogy alig írogatunk!Hozzánk képest a babás topik úgy pörög!Pedig nekik van mit csinálni fórumozás mellett is!Úgyhogy tessék jönni és írni!Nem ér átmenni olvasó üzemmódba!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
zazzy

Szóval azt mondjátok rendszeres szobabiciklizés is megteszi mozgásnak??????????? Mert az talán menne, elkérem anyukámtól, olyan lelkes volt mikor vette, most meg virágtartónak használja! :lol:

Kép
Kép
zazzy

hát, egyenlőre nekem ez az egyetlen esélyem. .... de azt hiszem, h a mozgás az mozgás..... célokat mindig teszek magam elé és persze nem a legkönyebb fokozaton aludva tekerek.... vagyis ennek is meg kell felelnie! :wink:

babszika

Csak kutyafuttában!

Zazzy, ha nem teszteltél, de lekzdted a duphastont, akkor mielőtt abbahagyod, tesztelj mindenképp!!!

Anyooo, amikor elmentél gyesre, akkor a munkahelyedről mentél el, nem? Ergo, aki a helyeden van, tartós távollevő helyén vanszerződéssel. A szerződése pedig addig tart, amíg te vissza nem mész!!! Tehát a te helyed megvan még! És kötelesek neked visszaadni. Ugyanolyan beosztás, ugyanolyan munkaidő!

Lafi, mindennap gondolok rád és Hunorkára jó erősen!

Kép
mamint

Mamint:köszi a jótanácsot!Az a baj, hogy észrevétlenül elfogyott a tartalék(a maratoni ciklusok előnye :evil: ), ha meg itt elmegyek a gyógyszertárba(említettem, hogy egy kis faluban lakom), egy órával később tele lesz vele a falu, hogy terhes vagyok! :evil: Úgyhogy valószínüleg szombaton lesz belőle valami, akkor megyünk bevásárlókörútra. (3.napja szedem)De mondom, nem hiszem, hogy bármi lenne, de biztos, ami biztos!Olvastunk itt már olyanokat... :roll:
A magam részéről azért úgy vagyok vele, hogy isten őrizz, hogy addig teherbe essek, amíg nincs rendben a szervezetem!

Kép
Kép
zazzy

Babszi, figyu, az is lehet, hogy most van pé....

Mamint édes vagy!
Sztem Anyót olyan szempontból visszaveszik ameddig kötelesek és nem tovább, most ő szabin van, és 30 napig nem rúghtják ki, utána meg...te is tudod hogy van, tartósan távollévő helyettesítése ide vagy oda...nem számít amíg tvtelen dolog nem következik be, szóval sztem Anyó arra gondolt, hogy ha majd letelik a kötelező visszavétel, kirűgják!

Remélem, nem lesz ez így!!!!!!!!!!!
Vendég

lafi!
végülis előfordulhat, csak durva, h se tojcsi, se semmi (valójában van mnyváladékom, de nem is tudom. egy kezdő pasi biztosan azt hinné, h fel vagyok izgulva :lol: , de olyan krémes szerű, bár egy kicsit folyósabb) és ilyen magas hő.... szted akkor menjek el a feri mostani pé-je szerinti 1 hét múlva a dokkerünkhöz (vagyis az asszisztenshez) vérvételre és kukkoljuk meg?

babszika

Sztem igen!Amúgy valami megint új asszisztens van, én most láttam először, valami fiatal, de kedves.
Vendég

megint új??????
én egy fiatalról már tudok, aki a Mártika helyére jött. ő jött fel a laborból, azért van, h már ott fent leveszi a vért a csaj.....

nála is újabb???? :roll:

babszika

na volt a Mártika, akkor jött egy fiatalabb, mélyhangú, aki vért vett, na most meg van egy tök fiatal és gözöm sincs, vesz-e vért.
Vendég

:shock: kicsit régen voltam dokink felé :shock:
na, akkor holnap telcsizek egyet, h menjek-e.... mert a cégtől nem engednek, csak ha fél óra alatt elintézem :?

na, elteszem magam holnapra!
köszi a segítséget... tudom, h fárasztó voltam itt-ott....
(megjegyzem, h görcsölgetést érzek, szóval gyanús, h nem pé, hanem most pár nap múlva megjön.... de legyen igazad és pé legyen :wink: )

jó éjt és holnapra napsütéses szép napot (migréntől menteset nekünk érzékenyeknek)!!!!!
Kép

babszika

Sziasztok!

Hát, nem pé volt...... :(
Én ezt már végképp nem értem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?